Elektromagnetische update woensdag 9-9

Geschreven door: Manuela van der Knaap

16 minuten leestijd

Op deze woensdag waren er pittige full spectrum Schumannresonantie activiteiten met een hoge intensiteit. Ook was er op dinsdagavond al een kosmische stralingsalert vanaf 23:00 uur, zoals ik al geschreven had, omdat het zo hoorbaar was met een hoge verfijnde fluittoon die bijna zeer doet aan je oren en tanden. En vanaf 5:00 uur op deze woensdag 9-9 is er opnieuw een kosmische stralingsalert actief, al de hele dag. En als deze periode lang duurt, dan bouwt het zich als het ware op en zijn de ascentiesymptomen steeds heftiger. Je kunt onderaan deze tekst lezen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ en in de regenboog afbeelding ‘Geomagnetic Score’ wat deze ascentiesymptomen zijn.

Ook waren er weer zeer hoge x-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid tot meer dan 200 p/cm3 en dat is super hoog. De symptomen van zeer hoge x-ray pieken zijn hetzelfde als van x-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt, soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren.

De elektronenstorm die al weken voortduurt werd even onderbroken tussen 3:00 en 11:00 uur, maar ging daarna gewoon weer onverminderd verder. De elektriciteit is in het elektromagnetische nu dus krachtig aanwezig en dit geeft een hoogfrequente energie en meer moeite met aarden. Dat de energie hoogfrequent is, dat is sowieso al aan de orde met de kosmische straling en sinds maandagavond zijn we weer in verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon en dit geeft weer de symptomen van slapende en verdoofde handen en voeten. Het magnetisch veld is in deze periode sneller uit evenwicht en je aarding kan ook hierdoor soms wat moeizamer zijn of vreemd aanvoelen.

De enorme zonnevlam aan onze kant van het zonnestelsel (rechts op de afbeelding) die maandagavond 7-9 begon rond 21:30 en was heel de dinsdag nog actief en spoot op woensdag ook nog steeds plasma. Dit ging naadloos over in een nieuwe zonnevlam die zeer waarschijnlijk startte rond 13:30 op deze woensdag 9-9. Aan de linkerkant op de afbeelding (dit is de achterkant van de Zon) was opnieuw in de ochtend van woensdag 9-9 waarschijnlijk vanaf 9:30 een flinke zonnevlam, die dus niet op de Aarde gericht was. Dit heeft wel impact op ons, zeker op hooggevoelige mensen. Lees over de ascentiesymptomen in het uitgebreide artikel op mijn website. Lees het hele uitgebreide artikel met uitleg onder de afbeeldingen en heldere beschrijving van de ascentiesymptomen hieronder.

Heb het goed… 💞

© Manuela van der Knaap van www.inzichten.com

Dit zijn de metingen van de Schumannresonantie. De witte pluimen zijn full spectrum actieve momenten. Op de dinsdagavond laat tussen 23:00 en en 00:30 waren er full spectrum pieken. En opnieuw rond 8:30 uur maar deze intensiteit was heel erg laag dus verwaarloosbaar. De piek tussen 11:00 en 11:30 was wel van een hoge intensiteit.
Dit is de grafiek die de intensiteit van de Schumannresonantie aangeeft in amplitude. Op de dinsdagavond laat tussen 23:00 en en 00:30 had een amplitude van ongeveer 61. Die van rond 8:30 uur Europese tijd was had een zeer lage intensiteit van amplitude 20, dus verwaarloosbaar in zijn impact. De piek tussen 11:00 en 11:30 was wel van een hoge intensiteit met een amplitude van 65 had deze wel impact met ascentiesymptomen.

Symptomen Schumannresonantie

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijk reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf.  Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Er was op dinsdagavond 8-9 al een kosmische stralingsalert vanaf 23:00 uur, zoals ik al geschreven had, omdat het zo hoorbaar was met een hoge verfijnde fluittoon die bijna zeer doet aan je oren en tanden. En vanaf 5:00 uur op deze woensdag 9-9 is er opnieuw een kosmische stralingsalert actief, al de hele dag. En als deze periode lang duurt, dan bouwt het zich als het ware op en zijn de ascentiesymptomen steeds heftiger. Je kunt onderaan deze tekst lezen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ en in de regenboog afbeelding ‘Geomagnetic Score’ wat deze ascentiesymptomen zijn en in de alinea hieronder.

Hele dag kosmische stralingsalert de symptomen:

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, omdat hoe hoger de hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldinge ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen en mentale zwakte wordt versterkt en  nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Neem deze klachten serieus en bezoek je arts of therapeut.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Er waren weer grote x-ray pieken in de nacht, die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid met pieken van ongeveer meer dan 200 p/cm3 en dat zijn enorm hoge pieken. Deze waren actief tussen 4:00 en 5:00 uur Europese tijd. Er waren weer twee periode voor en na de x-ray pieken waarin er geen data beschikbaar was van de ACE satelliet. We kunnen er dus wel vanuit gaan dat er in die periode nog meer van deze hoge x-ray pieken hebben plaats gevonden.

Symptomen x-ray pieken

De symptomen van zeer hoge x-ray pieken zijn hetzelfde als van x-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt, soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Bij het wakker worden op maandagochtend was het energiesysteem flink aan het denderen en was er een grote zenuwachtigheid zonder aanleiding en dan weet je dat het ascentiesymptomen zijn gerelateerd aan elektromagnetische onbalans van de Zon en Aarde.

De elektronenstorm die al weken voortduurt werd even onderbroken tussen 3:00 en 11:00 uur, maar ging daarna gewoon weer onverminderd verder. De elektriciteit is in het elektromagnetische nu dus krachtig aanwezig en dit geeft een hoogfrequente energie en meer moeite met aarden. Dat de energie hoogfrequent is, dat is sowieso al aan de orde met de kosmische straling en sinds maandagavond zijn we weer in verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon en dit geeft weer de symptomen van slapende en verdoofde handen en voeten. Het magnetisch veld is in deze periode sneller uit evenwicht en je aarding kan ook hierdoor soms wat moeizamer zijn of vreemd aanvoelen.

Elektronenstorm symptomen

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

De enorme zonnevlam aan onze kant van het zonnestelsel (rechts op de afbeelding) die maandagavond 7-9 begon rond 21:30 en heel de dinsdag nog actief was en nog steeds plasma spoot op woensdag, ging naadloos over in een nieuwe zonnevlam die zeer waarschijnlijk startte rond 13:30 op deze woensdag 9-9. Aan de linkerkant (dit is de achterkant van de Zon) was opnieuw in de ochtend waarschijnlijk vanaf 9:30 een flinke zonnevlam, die dus niet op de Aarde gericht was. Dit heeft wel impact op ons, zeker op hooggevoelige mensen.
Op deze andere weergave van de plasma stromen op de Zon zien we veel duidelijker dat er toch een nieuwe explosie was op de Zon waarbij plasma los kwam. Deze was wel aan onze kant van het zonnestelsel, maar er waren geen x-ray verhogingen bij de satelliet waarnemingen.

Symptomen zonnevlammen

De uitleg hieronder is gebaseerd op zonnevlammen die op de Aarde gericht zijn. De ascentiesymptomen moet je dus lezen vanuit de achtergrond dat de symptomen nu mild zijn: Zonnevlammen en actieve regio’s die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde met intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan ook veel energetische maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere anti-oxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets dat bij symptomen van zonnevlammen hoort, de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout/himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om deze pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Rond 19:00 op maandag 7-9 kwam de Aarde weer in een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit betekent dat we weer het magnetisch veld weer onrustiger is in deze periode en dat wij symptomen kunnen ervaren van opgezette en slapende handen en voeten. En de magnetische polen op de Zon blijven onrustig door de zonnevlammen die aan de achterkant en zijkant van de Zon plaats vinden. Dus het kan zo weer switchen naar de negatief geladen zuidpool.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) uitleg

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.(de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Dit is het magnetisch veld gemeten aan de grond in Noord-Europa. Omdat de lijnen tot laag in de grafieken komen laat dit zien dat er toch enorme verstoringen waren, ondanks dat de voorspellingen voor het magnetische veld op grondniveau rustig waren.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus dat kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of zelfs wegvalt tijdens gesprekken in het moment. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaarde bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook het aanwezig zijn in het NU.

Geen gaten in de corona van de Zon die op de Aarde gericht staan. Het gat aan de zuidpool is iets groter dan dat deze was, maar daardoor is het magnetisch evenwicht op de Zon weer wat normaler en heeft de Aarde weer de normale magnetische verbinding met de zuidpool van de Zon. Er waren ook geen zonnevlekken actief aan onze kant van het Zonnestelsel. Maar dus wel aan de zijkant en achterkant van de Zon met opnieuw flinke uitbarstingen (CME).

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel over de nieuwe Maan van woensdag 19 augustus 2020.

*De voorlaatste artikel over de volle Maan van maandag 3 augustus 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP DONDERDAG 17 SEPTEMBER 2020 OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Er is nog ruimte op de kristaldag van zaterdag 12 september. Tijdens deze kristaldagen word je door het helende kristalnetwerk van binnenuit begeleid om exact het juiste te selecteren voor dat moment. Door de begeleiding ervaar en weet je wat je aanschaft. Lees meer…

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update dinsdag 8-9
Elektromagnetische update donderdag 10-9

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update woensdag 9-9

Plaats een reactie