Elektromagnetische update dinsdag 20-10

Geschreven door: Manuela van der Knaap

23,5 minuten leestijd

Op deze dinsdag was er in de middag opnieuw een flinke B-Klasse zonnevlam direct op de Aarde gericht. De actieve zonnevlek die deze zonnevlammen produceert staat nu op de Aarde gericht. Deze zonnevlam stuurt nu ook plasma in de richting van de Aarde en dus krijgen we nog de volle laag (protonen) over een dag ergens de komende dagen als deze stroom op Aarde aankomt. Dat gaat dan waarschijnlijk gepaard met zonnestorm en andere heftige reacties hier op de Aarde. Wat X-ray zonnevlam die gemeten is vanmiddag zijn puur X-ray lichtfrequenties die nu extra verhoogd worden tijdens een X-ray zonnevlam. Waarschijnlijk volgen er nog meer zonnevlammen op deze dinsdag aan het einde van de middag, avond of nacht.

Er was ook een flinke verstoring van de satelliet zichtbaar in de nacht die tussen de Zon en de Aarde staat en activiteiten aan de zijkant en achterkant zichtbaar maakt. Er werd een soort bombardement van (licht)deeltjes zichtbaar en een storing van de opname. Geen idee wat er langs trok, maar dat was volgens mij niet afkomstig van de Zon.

Er was een korte periode in de nacht full spectrum Schumannresonantie actief met een hoge intensiteit (A1=amplitude 66), dus niet heel extreem. Ik vermoed dat de combinatie van elektronencrash, hoge x-ray pieken, flinke zonnevlam en gaten in de corona van de Zon die op de Aarde gericht staat allemaal tegelijk in de nacht een pittige wissel trekt op ons en dat je daarom misschien wel heel moe wakker werd. Als je het goed kon verwerken kun je ook heel energiek en met verhoogd bewustzijn ontwaakt zijn. De combinatie van verschillende factoren maakt dat de ene keer of de andere keer de Schumannresonantie veel heftiger aanvoelt, maar dat is dan dus niet alleen SR, maar een heel pakket.

De zonnewind was niet verstoord op deze dinsdag, maar gelukkig niet heel laag waardoor de kosmische stralingsalerts niet aan de orde waren. Vanaf 14:00 uur was er wel een kosmische stralingsalert actief. Als dit aan de orde is, dan is de beschermende magnetosfeer zwakker en kunnen kosmische invloeden dieper in de atmosfeer van de Aarde dringen.

De x-ray pieken waren op deze dag wel weer een keer zichtbaar in de zonnewind dichtheid. De hoogste waren ongeveer 80p/cm3 en dat zijn best flinke pieken. Ook deze kunnen mogelijk een uitgestelde verwerking van deze hoge Gammafrequenties laten ervaren, als ze niet verwerkt kunnen worden, kun je dan op andere momenten plotseling ascentiesymptomen ervaren als de impact wordt geïntegreerd. De mogelijke symptomen die je kunt herkennen zijn: onrustig slapen of plotseling wakker worden of met veel spanning in je lichaam wakker worden en ook nog de andere ascentiesymptomen die je bij ‘Waarom deze updates?’ onderaan de pagina’s van de updates kunt lezen.

Op deze dinsdag 20-10 waren er meerdere perioden met een elektronencrash. De ascentiesymptomen die daar bij horen zijn dat je de Aarde wordt ingetrokken en het onderlichaam pijnlijk kan zijn. Bij het (hard)lopen kan het voelen alsof je lood in je schoenen hebt. Voor de psyche kom je veel dieper en sneller in contact met je zware energieën en kijk op het leven en schaduwkanten van je karakter, zodat deze in beweging worden gezet. Best een confronterende energie.

Het kleine gat in de corona van de Zon staat niet meer op de Aarde gericht, maar is al aan het wegdraaien. Maar bij de noordpool van de Zon zijn nieuwe grote gaten ontstaan waarvan een klein deel in de richting van de Aarde staat, maar waarschijnlijk over de Aarde heen plasma spuwt. Hooggevoelige mensen horen de plasma al vertrekken van de Zon met fluittonen en statische ruis in oren en het hoofd, soms zelfs oorverdovend. De stroom plasma komt dus nu onze kant op en dan hebben we over 2,5/3 dagen verhoogde zonnewind of zelfs een zonnestorm. De eerste zonnewind uit dit gat in de corona spuwt al een paar dagen zonnewind naar de Aarde en de verwachting is dat deze stroom op dinsdagnacht of woensdag hier aankomt en dan verhoogde zonnewind of misschien zelfs een zonnestorm veroorzaakt. De voorspelling voor later deze week is dat zonnewind gaat oplopen naar een grote zonnestorm.

Het magnetisch veld was nog steeds op deze dinsdag nog steeds flink verstoord in Noord-Europa op grondniveau. Het lijkt erop alsof deze verstoringen het nieuwe normaal worden. Deze onrust kan moeite geven om te aarden en verschillen in hoe je jouw aardeverbinding ervaart. Dat betekent voor ons in Europa soms plotseling steenkoude voeten en niet geaard zijn en het volgende moment zijn de voeten weer warm en is je aarding wel weer in orde. Misschien herken je dit. De laatste maand is het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa steeds meer verstoord dan elders. Het algehele beeld voor de wereld via de GOES 16 satelliet is ook onrustig op deze dinsdag, waarschijnlijk extra verstoord door de zonnevlam van vanmiddag.

En wereldwijd was er enorme seismische activiteit met de kern rond 00:00 uur Europese tijd. De Aarde staat dan echt te schudden. Dit veroorzaakt wereldwijd aardbevingen op deze dinsdag.

De magnetische verbinding met de Zon is eindelijk weer tot stand gekomen. We hadden dus een Heliopspheric Currentsheet Crossing op de 15de oktober (HCC). We zijn nu magnetisch verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit is een ongewone magnetische verbinding met de Zon en de verbinding met de Aarde kan dus vreemd aanvoelen voor ons. De mogelijke symptomen die bij deze horen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt is nu weer voorbij. Het ziet er naar uit dat het we de komende weken voorlopig op deze manier magnetisch verbonden blijven met de Zon. Tijdens deze magnetische verbinding met de Zon is het magnetische veld van de Aarde sneller uit evenwicht en is er meer onrust in het magnetisch veld van de Aarde. Dit is mijn persoonlijke ervaring door het dagelijks analyseren van de gegevens de afgelopen 3 jaar.

Het hele artikel is rond 20:00 uur hieronder te lezen met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg van de mogelijke symptomen die je kan ervaren.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

Op deze dinsdag was er in de middag opnieuw een flinke B-Klasse zonnevlam direct op de Aarde gericht. De actieve zonnevlek die deze zonnevlammen produceert staat nu op de Aarde gericht. Deze zonnevlam stuurt nu ook plasma in de richting van de Aarde en dus krijgen we nog de volle laag (protonen) over ergens de komende dagen als deze stroom op Aarde aankomt. Dat gaat dan waarschijnlijk gepaard met zonnestorm en andere heftige reacties hier op de Aarde. De X-ray zonnevlam die gemeten is vanmiddag zijn puur X-ray lichtfrequenties die extra verhoogd worden tijdens een X-ray zonnevlam. Het is heel goed mogelijk dat er nog meer zonnevlammen volgen op deze dinsdag aan het einde van de middag, avond of nacht.

Zonnevlammen symptomen

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Er was ook een flinke verstoring van de satelliet zichtbaar in de nacht die tussen de Zon en de Aarde staat en activiteiten aan de zijkant en achterkant zichtbaar maakt. Er werd een soort bombardement van lichtdeeltjes zichtbaar en een storing van de opname. Dit was rond 7:15 uur Europese tijd. Geen idee wat er langs trok, maar dat was volgens mij niet afkomstig van de Zon. Er was nog kort een andere verstoring rond 5:00 uur Europese tijd, die we meestal zien als er een zonnevlam is, dus dat zou dan aan de achterkant van de Zon moeten zijn. Verder waren er geen uitbarstingen zichtbaar op de zijkant of achterkant van de Zon.
De Schumannresonantie was actief met een hoge intensiteit (A1=amplitude 66), tussen 2:00 en 3:00 uur Europese tijd (UT+2) was er activiteit. Dus dat kan ook flink wat in beweging zetten in je lichaam en psyche met ascentiesymptomen. Ik vermoed dat de combinatie van elektronencrash, flinke zonnevlammen, kosmische stralingsalert en een gat in de corona van de Zon die op de Aarde gericht staat allemaal tegelijk in de nacht een pittige wissel trekt op ons en dat je daarom misschien wel heel moe wakker werd. De combinatie van verschillende factoren maakt dat de ene keer of de andere keer de Schumannresonantie veel heftiger aanvoelt, maar dat is dan dus niet alleen SR, maar een heel pakket.

Schumannresonantie activiteit symptomen

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijk reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf.  Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Deze grafiek geeft de intensiteit van de Schumannresonantie weer. De intensiteit van de activiteit tussen 2:00 en 3:00 uur Europese tijd (UT+2) best flink met A1= amplitude 66.)
Er was een elektronencrash actief op deze dinsdag 20-10 vanaf ongeveer 5:30 uur tot 10:00 uur Europese tijd (UT+2) en opnieuw tussen 13:00 en 14:30 uur. Lees de symptomen hieronder.

Elektronencrash symptomen

Tijdens een elektronencrash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronencrash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

De ACE satelliet is nu zo goed als iedere nacht tussen 00:00 en 8:00 uur offline. Er vallen dus gaten in de grafieken en daardoor is vaak niet mogelijk om een juiste weergave te geven van de X-ray pieken die zichtbaar worden in de zonnewind dichtheid. Andere satellieten die zonnewind metingen doen (zoals de DSCOVR satelliet) filteren de pieken er tegenwoordig uit. Maar omdat de symptomen voor veel mensen goed voelbaar zijn, vind ik dat ze wel van belang zijn en daarom blijf ik ze wel meenemen in de updates.

Er was een X-ray pieken zichtbaar in de metingen van de zonnewind dichtheid van ongeveer 80 p/cm3 rond 10:30 Europese tijd (UT+2). Er zijn waarschijnlijk nog meer hoge X-ray pieken geweest, maar dat blijft giswerk. Misschien herken je de symptomen hieronder.

Symptomen x-ray pieken

De symptomen van zeer hoge x-ray pieken zijn hetzelfde als van x-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt, soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Dan nog even een extra kanttekening van mij (Manuela). Het is ook mogelijk dat deze piek geen x-rays zijn, maar iets anders. Wat we zeker weten is dat er zeer hoogfrequente energiedeeltjes kristalliseren in de zonnewind dichtheid en de symptomen worden heel duidelijk waargenomen en blijven wat ze zijn en hetzelfde. De experts doen niets met deze enorme Gamma frequentie pieken en op de andere zonnewind weergave van DSCOVR bijvoorbeeld worden uitgefilterd. Gelukkig geeft de ACE satelliet ze nog wel weer. Er is ook nog een kans dat de pieken manmade zijn. Er worden de laatste tijd her en der vreemde laser activiteiten waargenomen, die dan zichtbaar worden in weerapps en in anders satelliet beelden.

De zonnewind snelheid en dichtheid bleef laag. Door de zwakke zonnewind was de beschermende magnetosfeer nog steeds heel zwak. De kp-index bleef op niveau )kp-index 1), dus de kosmische stralingsalert was pas vanaf 14:00 van kracht. De verwachting is dat dinsdagavond of woensdag een lichte bijna zonnestorm aankomt op Aarde. Voor later in de week vanaf donderdag tot en met zondag wordt er zelfs zonnestorm verwacht, die pas maandag zal afnemen.

Kosmische stralingsalert symptomen

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, omdat hoe hoger de hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldingen ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index) onderaan dit artikel bij ‘Cosmic Rays’. Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen en mentale zwakte wordt versterkt en  nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Neem de klachten van de ascentiesymptomen wel serieus, het zijn echte klachten en en bezoek je arts of therapeut. Je kunt statische ruis horen/voelen en deze is hoogfrequenter en minder grof als van plasma die onderweg is naar de Aarde en uit een gat in de corona afkomstig is. Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Het kleine gat in de corona van de Zon staat niet meer op de Aarde gericht, maar is al aan het wegdraaien. Maar bij de noordpool van de Zon zijn nieuwe grote gaten ontstaan waarvan een klein deel in de richting van de Aarde staat, maar waarschijnlijk over de Aarde heen plasma spuwt. Hooggevoelige mensen horen de plasma al vertrekken van de Zon met fluittonen en statische ruis in oren en het hoofd, soms zelfs oorverdovend. De stroom plasma komt dus nu onze kant op en dan hebben we over 2,5/3 dagen verhoogde zonnewind of zelfs een zonnestorm. De eerste zonnewind uit dit gat in de corona spuwt al een paar dagen zonnewind naar de Aarde en de verwachting is dat deze stroom op dinsdagnacht of woensdag hier aankomt en dan verhoogde zonnewind of misschien zelfs een zonnestorm veroorzaakt. De voorspelling voor later deze week is dat zonnewind gaat oplopen naar een grote zonnestorm.

Gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn.

Het kleine gat in de corona van de Zon staat niet meer op de Aarde gericht, maar is al aan het wegdraaien. Maar bij de noordpool van de Zon zijn nieuwe grote gaten ontstaan waarvan een klein deel in de richting van de Aarde staat, maar waarschijnlijk over de Aarde heen plasma spuwt. De pijl wijst naar de actieve zonnevlek die nu op de Aarde gericht staat. De rode puntjes zijn gaten in de corona van de Zon. Die staan bij de noordpool van de Zon dus nog op de Aarde gericht en dus zijn de fluit/ruis tonen die hooggevoelige mensen nog steeds horen ook aan de orde.
De metingen van de satelliet GOES 16 laat zien dat het magnetisch veld flink verstoord is. De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op maandag tussen 10:50 en 11:40 uur Europese tijd (UT+2). Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles als het ware wordt losgeschut. Beweeg je mee en ben je bereidt om in verbinding te zijn met jezelf en wat er innerlijk leeft, dan ontvang je de bijbehorende inzichten en is er grote heling mogelijk. In een enorm hoog tempo wordt zichtbaar wie je ECHT in Wezen bent. Een Wezen van licht met een aardse ervaring.

De meting op grond niveau in Noord-Europa zijn nog steeds ernstig verstoord vooral op de lage breedtegraden (rode punten). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd zo enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dit lijkt het nieuwe normaal te worden. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. De hele dag was de verstoring aan de orde en heel flink.
We zijn vanaf donderdagavond 18:00 uur Europese tijd (UT+2) weer magnetisch verbonden met de polen van de Zon. Het is een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon en dat is in de normale situatie een ongewone magnetische verbinding. (Lees meer in de alinea hieronder over hoe en waarom). Deze magetische verbinding kan je het gevoel geven alsof de aardeverbinding anders is. De mogelijke symptomen die bij de Helopspheric Currentsheet Crossing horen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt. Het ziet er naar uit dat we voorlopig de komende weken deze magnetische verbinding met de Zon zullen houden. Tijdens zo’n andere magnetische verbinding tussen de Aarde en de Zon is het magnetische veld sneller en ernstiger verstoord is mijn eigen observatie.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (zie afbeelding onder deze twee alinea’s)

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.(de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

En wereldwijd was er enorme seismische activiteit met de kern rond 00:00 uur Europese tijd. De Aarde staat dan echt te schudden. Dit veroorzaakt wereldwijd aardbevingen op deze dinsdag.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de nieuwe Maan van vrijdag 16-10.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

VOOR GEÏNTERESSEERDE: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op ZATERDAG 31 OKTOBER 2020 OM 19:45. DIT IS EEN BIJZONDER BLUE/BLACK MOON. https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-31-oktober-2020/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .).

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update maandag 19-10
Elektromagnetische update woensdag 21-10

Laatste nieuws

***De praktijk is gesloten tussen 13 en 21 juli 2024, dus die week worden er geen pakketten verzonden***

In augustus gaan we naar de slow modus en om alles weer in orde te maken voor het najaar. We verzenden de bestellingen in augustus alleen op 21 augustus. Dus zorg dat je voor die tijd je bestelling hebt geplaatst.

JE KAN GEWOON AANKOPEN

NIEUWE EN VOLLE MAAN ARTIKELEN & WEBINARS GAAN WEL GEWOON DOOR.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Sugar Blade Laser uit Mongolie (Heling en herstel van licht in het hart en van daaruit alles) United Colors of Happinez Crystal (Interne multidimensionale communicatie en heling, herstel van lichtheid en blijdschap. Nieuwe vormen van creatie.). En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update dinsdag 20-10

Plaats een reactie