Elektromagnetische update maandag 19-10

Geschreven door: Manuela van der Knaap

17,4 minuten leestijd

Op deze maandag waren er opnieuw een aantal flinke B-Klasse zonnevlammen. De actieve zonnevlek die deze zonnevlammen produceert staat waarschijnlijk vanaf dinsdagavond of woensdag op de Aarde gericht. Nu kwam er een kleine hoeveelheid plasma met protonen aan op Aarde, maar als de zonnevlek op de Aarde gericht staat en een zonnevlam produceert, dan gaat dit waarschijnlijk gepaard met zonnestorm en andere heftige reacties hier op de Aarde. Maar het is ook mogelijk dat er geen uitbarsting is als de zonnevlek op de Aarde gericht staat. Wat nu op Aarde aankomt zijn X-ray lichtfrequenties. Op zondag aan het einde van de middag en begin van de avond waren er ook flink B-klasse zonnevlammen.

De lichtfrequentie is nu continu zo hoog dat de X-ray stroom bijna zo hoog is een B-Klasse zonnevlam (net in de B-klasse. Dus dat is veel licht dat we mogen verwerken. Dit kan plotselinge ascentiesymptomen geven (die ook plotseling weer verdwijnen), zoals migraine/hoofdpijn, plotselinge stijfheid, zenuwachtigheid, koude voeten omdat je niet goed kunt aarden, overbelasting van het zenuwstelsel enz. Je kunt ook plotseling last ondervinden met intolerantie en allergie reacties op voeding als de lichtfrequentie zo hoog is en als er flinke zonnevlammen zijn. Als je goed in je vel zit en kan stromen, dan kan deze frequentie verhoging van het licht je juist veel inzichten krijgen en verhoogt bewustzijn. Lees meer over deze zonnevlammen in het artikel hieronder.

Het gat in de corona van de Zon staat nog voor een klein deel op de Aarde gericht, maar is al aan het wegdraaien en spuwt naar de Aarde toe. Hooggevoelige mensen horen de plasma al vertrekken van de Zon met fluittonen en statische ruis in oren en het hoofd, soms zelfs oorverdovend. De stroom plasma komt dus nu onze kant op en dan hebben we over 2,5/3 dagen verhoogde zonnewind of zelfs een zonnestorm. De eerste zonnewind uit dit gat in de corona spuwt al een paar dagen zonnewind naar de Aarde en de verwachting is dat deze stroom op maandag of dinsdag hier aankomt en dan verhoogde zonnewind of misschien zelfs een zonnestorm veroorzaakt.

Het magnetisch veld was nog steeds op deze maandag flink verstoord in Noord-Europa op grondniveau. Het lijkt erop alsof deze verstoringen het nieuwe normaal worden. Deze onrust kan moeite geven om te aarden en verschillen in hoe je jouw aardeverbinding ervaart. Dat betekent voor ons in Europa soms plotseling steenkoude voeten en niet geaard zijn en het volgende moment zijn de voeten weer warm en is je aarding wel weer in orde. Misschien herken je dit. De laatste maand is het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa steeds meer verstoord dan elders. Het algehele beeld voor de wereld via de GOES 16 satelliet is ook onrustig op deze maandag en dit is al zo sinds zondagmiddag.

En wereldwijd was er seismische activiteit met de kern tussen 9:00 en 12:00 uur. De Aarde staat dan een soort van te schudden. Dit is waarschijnlijk een reactie van de protonen in de plasma afkomstig van de zonnevlammen. Er kunnen dus weer meer aardbevingen zijn rond deze tijd.

De magnetische verbinding met de Zon is eindelijk weer tot stand gekomen. We hadden dus een Heliopspheric Currentsheet Crossing op de 15de oktober (HCC). We zijn nu magnetisch verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit is een ongewone magnetische verbinding met de Zon en de verbinding met de Aarde kan dus vreemd aanvoelen voor ons. De mogelijke symptomen die bij deze horen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt is nu weer voorbij. Het ziet er naar uit dat het we de komende weken voorlopig op deze manier magnetisch verbonden blijven met de Zon. Tijdens deze magnetische verbinding met de Zon is het magnetische veld van de Aarde sneller uit evenwicht en is er meer onrust in het magnetisch veld van de Aarde. Dit is mijn persoonlijke ervaring door het dagelijks analyseren van de gegevens de afgelopen 3 jaar.

Het hele artikel is rond 18:00 uur hieronder te lezen met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg van de mogelijke symptomen die je kan ervaren.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

Op deze maandag waren er opnieuw een aantal flinke B-Klasse zonnevlammen. De X-ray zonnevlammen waren tussen 6:30 en 7:00 uur & tussen 9:00 en 10:00 uur & tussen 12:00 en 12:30 uur Europese tijd (UT+2). De actieve zonnevlek die deze zonnevlammen produceert staat waarschijnlijk vanaf dinsdagavond of woensdag op de Aarde gericht. Nu kwam er een kleine hoeveelheid plasma met protonen aan op Aarde, maar als de zonnevlek op de Aarde gericht staat en een zonnevlam produceert, dan gaat dit waarschijnlijk gepaard met zonnestorm en andere heftige reacties hier op de Aarde. Maar het is ook mogelijk dat er geen uitbarsting is als de zonnevlek op de Aarde gericht staat. Wat nu op Aarde aankomt zijn X-ray lichtfrequenties. Op zondag aan het einde van de middag en begin van de avond waren er ook flink B-klasse zonnevlammen. Dit was rond 16:30 en opnieuw rond 18:30.

Zonnevlammen symptomen

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

De ACE satelliet is nu zo goed als iedere nacht tussen 00:00 en 8:00 uur offline. Er vallen dus gaten in de grafieken en daardoor is vaak niet mogelijk om een juiste weergave te geven van de X-ray pieken die zichtbaar worden in de zonnewind dichtheid. Andere satellieten die zonnewind metingen doen (zoals de DSCOVR satelliet) filteren de pieken er tegenwoordig uit. Maar omdat de symptomen voor veel mensen goed voelbaar zijn, vind ik dat ze wel van belang zijn en daarom blijf ik ze wel meenemen in de updates.

Er waren geen X-ray pieken zichtbaar in de metingen van de zonnewind, maar dat betekent niet dat ze er niet geweest zijn. Maar dat blijft giswerk. Misschien herken je de symptomen hieronder.

Symptomen x-ray pieken

Er waren geen X-ray pieken zichtbaar in de metingen van de zonnewind, maar dat betekent niet dat ze er niet geweest zijn. Maar dat blijft giswerk. Misschien herken je de symptomen hieronder.

De symptomen van zeer hoge x-ray pieken zijn hetzelfde als van x-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt, soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Dan nog even een extra kanttekening van mij (Manuela). Het is ook mogelijk dat deze piek geen x-rays zijn, maar iets anders. Wat we zeker weten is dat er zeer hoogfrequente energiedeeltjes kristalliseren in de zonnewind dichtheid en de symptomen worden heel duidelijk waargenomen en blijven wat ze zijn en hetzelfde. De experts doen niets met deze enorme Gamma frequentie pieken en op de andere zonnewind weergave van DSCOVR bijvoorbeeld worden uitgefilterd. Gelukkig geeft de ACE satelliet ze nog wel weer. Er is ook nog een kans dat de pieken manmade zijn. Er worden de laatste tijd her en der vreemde laser activiteiten waargenomen, die dan zichtbaar worden in weerapps en in anders satelliet beelden.

De zonnewind snelheid en dichtheid bleef laag. Door de zwakke zonnewind was de beschermende magnetosfeer nog steeds heel zwak. De kp-index bleef op niveau )kp-index 1), dus de kosmische stralingsalert was niet van kracht. Rond 11:00 uur ging de kp-index iets de lucht in, waarschijnlijk door een zeer lichte plasma stroom (protonen) van de zonnevlammen. De nieuwe zonnewind afkomstig uit het gat in de corona dat nu op de Aarde gericht staat, wordt later deze week verwacht op Aarde waardoor de zonnewind zal toenemen. De verwachting is dinsdagavond of woensdag. Voor later in de week vanaf donderdag tot en met zondag wordt er zelfs zonnestorm verwacht, die pas maandag zal afnemen.
Op deze maandag waren er een aantal X-ray zonnevlammen. De X-ray zonnevlammen waren tussen 6:30 en 7:00 uur & tussen 9:00 en 10:00 uur & tussen 12:00 en 12:30 uur Europese tijd (UT+2). De zonnevlek staat niet op de Aarde gericht, dus het zijn pure lichtfrequenties en geen plasma deeltje (protonen). Deze zonnevlammen kunnen plotselinge ascentiesymptomen geven, zoals migraine/hoofdpijn, plotselinge stijfheid, zenuwachtigheid, koude voeten omdat je niet goed kunt aarden, overbelasting van het zenuwstelsel enz. Als je goed in je vel zit en kan stromen, dan kan deze frequentie verhoging van het licht je juist veel inzichten krijgen en verhoogt bewustzijn. Ook kun je plotseling intolerantie en allergieën ervaren van voedsel.

. Er is ook een gat in de corona van de Zon zichtbaar (zie rood puntje) en deze spuwt plasma naar de Aarde en staat nog voor een deel op de Aarde gericht op deze dag. Hooggevoelige mensen horen de plasma met luid geraas van hoge fluittonen en statische ruis al vanaf het moment dat deze plasma de Zon verlaat. Die plasma komt dan na 2.5/3 dagen later op de Aarde aankomt in de vorm van een zonnewind of misschien zelfs een zonnestorm. De nieuwe zonnewind afkomstig uit het gat in de corona dat nu op de Aarde gericht staat, wordt later deze week verwacht op Aarde waardoor de zonnewind zal toenemen. De verwachting is dinsdagavond of woensdag. Voor later in de week vanaf donderdag tot en met zondag wordt er zelfs zonnestorm verwacht, die pas maandag zal afnemen.
De metingen van de satelliet GOES 16 laat het magnetisch veld dat verstoord is vanaf zondagmiddag. De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op maandag tussen 10:50 en 11:40 uur Europese tijd (UT+2). Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles als het ware wordt losgeschut. Beweeg je mee en ben je bereidt om in verbinding te zijn met jezelf en wat er innerlijk leeft, dan ontvang je de bijbehorende inzichten en is er grote heling mogelijk. In een enorm hoog tempo wordt zichtbaar wie je ECHT in Wezen bent. Een Wezen van licht met een aardse ervaring.

De meting op grond niveau in Noord-Europa zijn nog steeds ernstig verstoord vooral op de lage breedtegraden (rode punten). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd zo enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dit lijkt het nieuwe normaal te worden. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. De hele dag was de verstoring aan de orde en heel flink.
We zijn vanaf donderdagavond 18:00 uur Europese tijd (UT+2) weer magnetisch verbonden met de polen van de Zon. Het is een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon en dat is in de normale situatie een ongewone magnetische verbinding. (Lees meer in de alinea hieronder over hoe en waarom). Deze magetische verbinding kan je het gevoel geven alsof de aardeverbinding anders is. De mogelijke symptomen die bij de Helopspheric Currentsheet Crossing horen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt. Het ziet er naar uit dat we voorlopig de komende weken deze magnetische verbinding met de Zon zullen houden. Tijdens zo’n andere magnetische verbinding tussen de Aarde en de Zon is het magnetische veld sneller en ernstiger verstoord is mijn eigen observatie.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (zie afbeelding onder deze twee alinea’s)

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.(de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Wereldwijd was er seismische activiteit met de kern van de activiteit tussen 9:00 en 12:00 uur Europese tijd (UT+2). De Aarde staat dan een soort van te schudden. Dit is waarschijnlijk een reactie van de protonen in de plasma afkomstig van de zonnevlammen. Er kunnen dus weer meer aardbevingen zijn rond deze tijd.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de nieuwe Maan van vrijdag 16-10.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

VOOR GEÏNTERESSEERDE: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op ZATERDAG 31 OKTOBER 2020 OM 19:45. DIT IS EEN BIJZONDER BLUE/BLACK MOON. https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-31-oktober-2020/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .).

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zondag 18-10
Elektromagnetische update dinsdag 20-10

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update maandag 19-10

3 Gedachten

 1. Sharonne dinsdag 20 oktober 2020 om 11:22- Beantwoorden

  Kan kleine kale plekjes op je hoofdhuid en candida ook een ascensie verschijnsel zijn?

  • Manuela van der Knaap dinsdag 20 oktober 2020 om 13:10- Beantwoorden

   Hoi Sharonne,
   Als er veel licht is, dan wordt alles als het ware je lichaam en energielichaam uitgewerkt. Daardoor zou je het kunnen zien als ascentiesymptomen, maar het zijn wel echt klachten die bij jouw unieke situatie horen en die uitgewerkt worden. Het zijn echte klachten die ook gewoon behandeld moeten worden. Candida het beste met een speciaal dieet, maar dat weet je waarschijnlijk al. Ik hoop dat je zo het antwoordt hebt dat je zocht?

   • Sharonne woensdag 21 oktober 2020 om 05:53- Beantwoorden

    ja zeker, bedankt

Plaats een reactie