Elektromagnetische update dinsdag 27-10

Geschreven door: Manuela van der Knaap

22,2 minuten leestijd

Er staat een actieve zonnevlek op de Aarde gericht. Deze is al enigszins weggedraaid, maar nog flink in het vizier. Daardoor is de lichtfrequentie enorm verhoogd (continu een B-klasse X-ray stroom). Deze actieve zonnevlek groeide plotseling heel sterk op deze dinsdag tot de grootste zonnevlek van de nieuwe zonnecyclus 25 tot nu toe en produceerde al in de vroege ochtend C-Klasse zonnevlammen (CME). De mogelijkheid bestaat dat deze zonnevlek nog grotere zonnevlammen gaat produceren, mogelijk zelfs M-Klasse. Op de noordzijde van de Zon ontstond plotseling een zonnevlek die explosies (CME) produceerde die plasma spuwde ook in de richting van de Aarde en bleef dat de hele dag doen. Er staat een video in het bericht hieronder die de lichtshow laat zien en uitleg geeft. Zo veel C-Klasse X-ray zonnevlammen achter elkaar hebben we al een hele tijd niet meer gezien, dus dit geeft flinke ascentiesymptomen door de grote lichthoeveelheid en daardoor versnelde groei. Verhoogde lichtfrequenties geven dezelfde ascentiesymptomen als de Zon, maar dan milder. Zonnevlammen en verhoogde X-ray lichtfrequentie geven acute en felle ascentiesymptomen, zoals hoofdpijn/migraine, hartritmeverstoringen, maar ook veel inzicht in patronen en verhoogd bewustzijn, als je wel lekker in je vel zit en de stroom van verhoogd licht kunt ontvangen. Kijk bij de afbeelding met de regenboogkleuren hieronder bij Solar Flare Risk, voor de mogelijke symptomen.

Sinds zondag is er weer een elektronenstorm actief en het is er een van formaat. Dit zorgt ervoor dat de elektrische hoogfrequente energie meer aanwezig is. Daardoor kun je makkelijker in verbinding zijn met je multi-dimensionale Zelf (Hoger Zelf) en zijn bliss ervaringen ook meer aan de orde. Als je niet lekker in je vel zit dan is deze elektrische energie een belasting voor je zenuwstelsel, dan kan het allemaal voelen alsof het teveel is. Naast de grote verhoging van de X-ray lichtfrequentie samen met deze elektrische energie is de verbinding met kosmische energie enorm opgevoerd en het lichaam komt hierdoor flink in beweging en in trilling en versnelde groei. Elektrische apparatuur kan tijdens elektronenstormen kapot gaan of storingen vertonen.

De zonnewind is nog steeds verhoogd en liep een korte periode op naar bijna zonnestorm niveau (kp-index level 4-geel). Dit is een verhoging waar je echt wel ascentiesymptomen van kunt ervaren (lees wat die symptomen zijn in de alinea onderaan ‘Waarom deze updates?’). Ook voel je de plasma deeltjes door je heen razen kun je deze ook horen met zeer hoge statisch ruis in het hoofd en oren. Iets anders dat opvalt is dat de zonnewind heel wisselend is en daardoor heeft de beschermende magnetosfeer rond de Aarde het zwaar. En ook kun je zelf mogelijk ervaren dat de fluittonen (statische ruis) iedere keer anders zijn en ook de intensiteit van de ascentiesymptomen wisselde nogal op deze dag.

De gaten in de corona van de Zon zijn er nog steeds, maar niet meer op de Aarde gericht, dus die symptomen van hoogfrequente ruis is er alleen nog omdat de zonnewind die eerder uit deze gaten werden gespuwd nog actief zijn op Aarde. Je hoort dus nog steeds de hoogfrequente ruis en voelt mogelijk deze door de verhoogde zonnewind als deeltjes door je heen gaan. Er zijn meerdere kosmische invloeden die de ruis/fluittonen kunnen geven, de een is verfijnder dan de ander, soms zelfs ronduit grof. Ook andere verstoringen zoals het 5G netwerk of andere technologie kan ook verstoring geven. Dus doe onderzoek als er eventueel deze technologische invloeden zijn in je omgeving.

Het magnetisch veld is nog steeds erg verstoord op deze dinsdag. De grafiek van de satelliet GOES 16 leek erg nergens op (zelfde als maandag), zo ernstig verstoord zag die eruit. Voor Noord-Europa op grondniveau was de verstoring niet zo ernstig verstoord. Dat is ook wel eens fijn voor de verandering. Deze onrust van het magnetisch veld kan moeite geven om te aarden en verschillen in hoe je jouw aardeverbinding ervaart. Dat betekent dat je plotseling steenkoude voeten kunt hebben en niet geaard zijn en het volgende moment zijn de voeten weer warm en is je aarding wel weer in orde. Misschien herken je dit. De laatste maand is het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa steeds sterker verstoord dan elders.

We zijn in een ongewone magnetische verbinding met de Zon. We hadden dus een Heliopspheric Currentsheet Crossing op de 15de oktober (HCC) en zijn sindsdien magnetisch verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit is een ongewone magnetische verbinding met de Zon en de verbinding met de Aarde kan dus vreemd aanvoelen voor ons. De mogelijke symptomen die bij deze horen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt is nu weer voorbij. Het ziet er naar uit dat het we de komende weken voorlopig op deze manier magnetisch verbonden blijven met de Zon. Tijdens deze magnetische verbinding met de Zon is het magnetische veld van de Aarde sneller uit evenwicht en is er meer onrust in het magnetisch veld van de Aarde. Dit is mijn persoonlijke ervaring door het dagelijks analyseren van de gegevens de afgelopen 3 jaar.

Het hele artikel is hieronder te lezen met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg van de mogelijke symptomen die je kan ervaren.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

De lichtfrequentie bleef vanaf zondagavond continu flink verhoogd. Rond 21:30 zondagavond 25-10 ging de constante X-ray lichtfrequentie nog verder omhoog naar een continu B-Klasse niveau en dat is super hoog. Maar ging dus nog verder omhoog, omdat de actieve zonnevlak enorm begon te groeien op deze dinsdag. Er waren de hele dag grote C-Klasse zonnevlammen (CME) waar niet alleen de X-rays van op Aarde kwamen, maar ook een deel van de plasma kwam aan op Aarde. Dat betekent continu pittige ascentiesymptomen. De zonnevlammen op een rijtje voor deze dinsdag 27-10: 5:30 & 7:10 (de grootste van de dag) & 10:50 & 12:00 & 15:00 dit waren allemaal C-klasse zonnevlammen en nog een bijna C-klasse rond 17:00 uur Europese tijd (UT+1)

Deze video laat de zonnevlammen zien die op deze dinsdag geproduceerd werden. De actieve zonnevlek AR2778 groeide plotseling heel sterk op deze dinsdag tot de grootste zonnevlek van de nieuwe zonnecyclus 25 tot nu toe en produceerde al in de vroege ochtend C-Klasse zonnevlammen (CME). De mogelijkheid bestaat dat deze zonnevlek nog grotere zonnevlammen gaat produceren, mogelijk zelfs M-Klasse. Op de noordzijde van de Zon ontstond plotseling een zonnevlek die explosies (CME) produceerde die plasma spuwde ook in de richting van de Aarde en bleef dat de hele dag doen. Deze video geeft uitleg en prachtige beelden van deze lichtshow.

Zonnevlammen symptomen

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Deze grafiek geeft de elektronen in de ionesfeer rond de Aarde weer. Vanaf 15:30 op zondag 25-10 was er een elektronenstorm actief. Vanaf 13:30 op deze maandag gingen de elektronen-aantallen nog verder omhoog en dan nemen de ascentiesymptomen nog verder/sterker toe. Het is een flinke zonnestorm waardoor apparaten ook kuren kunnen vertonen en we veel elektrische energie te verwerken krijgen. Het elektrische is verbonden met kosmische energie en daardoor is er naast de hoge X-ray lichtfrequentie ook nog eens meer kosmische instroom van energie die we mogen verwerken. Dus veel inzichten en versnelde groei. Dit alles laat de cellen flink trillen.

Symptomen elektronenstorm

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

De ACE satelliet is nu zo goed als iedere nacht tussen 00:00 en 8:00 uur offline. Er vallen dus gaten in de grafieken en daardoor is vaak niet mogelijk om een juiste weergave te geven van de X-ray pieken die zichtbaar worden in de zonnewind dichtheid. Andere satellieten die zonnewind metingen doen (zoals de DSCOVR satelliet) filteren de pieken er tegenwoordig uit. Maar omdat de symptomen voor veel mensen goed voelbaar zijn, vind ik dat ze wel van belang zijn en daarom blijf ik ze wel meenemen in de updates..

Er waren geen X-ray pieken zichtbaar in de zonnewind dichtheid op deze dinsdag 27-10. Er zijn waarschijnlijk wel X-ray pieken geweest, maar dat blijft giswerk. De andere indicatoren die laten zien wanneer waarschijnlijk de X-ray pieken waren zijn rond 23:00 en 00:00 uur Europese tijd (UT+1). X-ray pieken zijn hoge lichtfrequenties die kort actief zijn en zeker wel gevoeld worden en ook verwerkt moeten worden door ons lichaam, psyche en energielichaam. Dit kan ascentiesymptomen geven. De constante lichtfrequentie van X-rays is enorm verhoogd tot rond de B-Klasse. Misschien herken je de symptomen hieronder.

Symptomen x-ray pieken

Er waren geen X-ray pieken zichtbaar op de grafiek, maar de ACE satelliet was weer offline in de nacht. Het is wel mogelijk dat er dus X-ray pieken waren. Misschien herken je zelf de symptomen:

De symptomen van zeer hoge x-ray pieken zijn hetzelfde als van x-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt, soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Dan nog even een extra kanttekening van mij (Manuela). Het is ook mogelijk dat deze piek geen x-rays zijn, maar iets anders. Wat we zeker weten is dat er zeer hoogfrequente energiedeeltjes kristalliseren in de zonnewind dichtheid en de symptomen worden heel duidelijk waargenomen en blijven wat ze zijn en hetzelfde. De experts doen niets met deze enorme Gamma frequentie pieken en op de andere zonnewind weergave van DSCOVR bijvoorbeeld worden uitgefilterd. Gelukkig geeft de ACE satelliet ze nog wel weer. Er is ook nog een kans dat de pieken manmade zijn. Er worden de laatste tijd her en der vreemde laser activiteiten waargenomen, die dan zichtbaar worden in weerapps en in anders satelliet beelden.

Deze grafiek is een weergave van de kp-index en dat is de reactie van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen en dus ook merkbaar in het magnetisch veld.

De zonnewind is nog steeds verhoogd en liep een korte periode op naar bijna zonnestorm niveau (kp-index level 4-geel) tussen 7:00 en 10:00 uur Europese tijd (UT+1). Dit is een verhoging waar je echt wel ascentiesymptomen van kunt ervaren (lees wat die symptomen zijn in de alinea onderaan ‘Waarom deze updates?’). Ook voel je de plasma deeltjes door je heen razen kun je deze ook horen met zeer hoge statisch ruis in het hoofd en oren. Iets anders dat opvalt is dat de zonnewind heel wisselend is en daardoor heeft de beschermende magnetosfeer rond de Aarde het zwaar. En ook kun je zelf mogelijk ervaren dat de fluittonen (statische ruis) iedere keer anders zijn en ook de intensiteit van de ascentiesymptomen wisselde nogal op deze dag. Dit kan dus ook andere ascentiesymptomen geven als je niet goed in je stroom zit en er zaken blokkeren in jezelf, symptomen zoals hoofdpijn, stijfheid, doodmoe zijn, pijnlijke spieren enz.

Symptomen zonnestorm

Er was geen zonnestorm actief, maar wel bijna (kp-index level 4 gele balken). Dus lees onderstaande informatie vanuit het weten dat deze symptomen hierdoor lichter zijn als omschreven.

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen en tijdens het praten woorden vergeten (magnetisch veld onrust). Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Dit is een weergave van de zonnewind snelheid. De zonnewind snelheid is nog steeds flink verhoogd en was op deze dinsdag minder hoog dan de afgelopen dagen en bleef ongeveer rond de 500 km/sec. Omdat deze zonnewind afkomstig is uit het gat in de corona aan de noordzijde van de Zon die langdurig plasma spuwde richting de Aarde (niet meer), daarom verwacht is dat de zonnewind nog wel langer verhoogd zal blijven , maar we zien wel een dalende trend.
Er waren een paar grotere gaten in de corona van de Zon die nu niet meer op de Aarde gericht zijn. Bij de noordpool van de Zon is het gat enorm, maar deze spuwt dus geen zonnewind meer direct in de richting van de Aarde. Dus zijn de fluit/ruis tonen die hooggevoelige mensen die horen bij gaten in de corona van de Zon en het onderweg zijn van plasma naar de Aarde nog wel aan de orde.. Wat je nog hoort van fluittonen/ statische ruis in je hoofd en oren is de plasma die al onderweg is naar de Aarde en van de verhoogde zonnewind op Aarde. Het heldere stukje aan de rechterkant van de Zon is een zonnevlek (rode pijl) en deze actieve regio die officieel zonnevlek nummer 2778 is, maar groeide de hele dag met meerdere kernen en produceerde ook de hele dag zonnevlammen. Op Aarde hadden we de hele dag X-ray C-klasse zonnevlammen. En omdat deze zonnevlek zo sterk groeit zijn we nog niet af van deze zonnevlammen.

Gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn.

De metingen van de satelliet GOES 16 laat zien dat het magnetisch veld ernstig verstoord was op deze dinsdag. Deze grafiek ziet er echt super verstoord uit.

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

De meting op grond niveau in Noord-Europa zijn nog steeds ernstig verstoord vooral op de lage breedtegraden (onderste lijnen). Het valt op deze maandag erg mee. De onderste groene lijn is maar een klein beetje in beweging. De onderste groene lijn zien we de laatste tijd zo enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dit lijkt het nieuwe normaal te worden. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. De hele dag was de verstoring aan de orde en heel flink.
We zijn vanaf donderdagavond 18:00 uur Europese tijd (UT+2) weer magnetisch verbonden met de polen van de Zon. Het is een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon en dat is in de normale situatie een ongewone magnetische verbinding. (Lees meer in de alinea hieronder over hoe en waarom). Deze magetische verbinding kan je het gevoel geven alsof de aardeverbinding anders is. De mogelijke symptomen die bij de Helopspheric Currentsheet Crossing horen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt. Het ziet er naar uit dat we voorlopig de komende weken deze magnetische verbinding met de Zon zullen houden. Tijdens zo’n andere magnetische verbinding tussen de Aarde en de Zon is het magnetische veld sneller en ernstiger verstoord is mijn eigen observatie.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (zie afbeelding onder deze twee alinea’s)

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.(de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de nieuwe Maan van vrijdag 16-10.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

VOOR GEÏNTERESSEERDE: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op ZATERDAG 31 OKTOBER 2020 OM 19:45. DIT IS EEN BIJZONDER BLUE/BLACK MOON. https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-31-oktober-2020/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .).

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update maandag 26-10
Elektromagnetische update woensdag 28-10

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update dinsdag 27-10

Plaats een reactie