Elektromagnetische update woensdag 28-10

Geschreven door: Manuela van der Knaap

22,4 minuten leestijd

De grootste zonnevlek van de nieuwe cyclus 25 van de Zon die de afgelopen dagen zonnevlammen produceerde, stuwde de X-ray lichtfrequentie op naar hoog in de B-Klasse en daar bleef het continu de hele dag. Dat betekent dat we al dat licht te verwerken krijgen en dat kan ook ascentiesymptomen veroorzaken. Verhoogde lichtfrequenties geven dezelfde ascentiesymptomen als de Zon, maar dan milder. Zonnevlammen en verhoogde X-ray lichtfrequentie geven acute en felle ascentiesymptomen, zoals hoofdpijn/migraine, hartritmeverstoringen, maar ook veel inzicht in patronen en verhoogd bewustzijn, als je wel lekker in je vel zit en de stroom van verhoogd licht kunt ontvangen. Kijk bij de afbeelding met de regenboogkleuren hieronder bij Solar Flare Risk, voor de mogelijke symptomen. Er is een grote kans dat deze enorme zonnevlek ook grotere zonnevlammen gaat produceren van C-Klasse of hoger. Gelukkig worden dat dan alleen X-ray zonnevlammen en geen CME’s die aankomen op Aarde. De impact van de grote C-Klasse zonnevlammen van dinsdag 27-10 worden op zondag 1 november verwacht op Aarde met een flinke zonnestorm. Er was overigens een grote zonnevlam die naar de oostzijde van de Zon zichtbaar werd en de hele dag bleef spuien, maar deze was dus niet op de Aarde gericht en verhoogd dan alleen de lichtfrequentie in het zonnestelsel.

Sinds zondag is er een elektronenstorm actief en het is er een van formaat. Dit zorgt ervoor dat de elektrische hoogfrequente energie meer aanwezig is. Daardoor kun je makkelijker in verbinding zijn met je multi-dimensionale Zelf (Hoger Zelf) en zijn bliss ervaringen ook meer aan de orde. Als je niet lekker in je vel zit dan is deze elektrische energie een belasting voor je zenuwstelsel, dan kan het allemaal voelen alsof het teveel is. Naast de grote verhoging van de X-ray lichtfrequentie samen met deze elektrische energie is de verbinding met kosmische energie enorm opgevoerd en het lichaam komt hierdoor flink in beweging en in trilling en versnelde groei. Elektrische apparatuur kan tijdens elektronenstormen kapot gaan of storingen vertonen.

Er was een Schumannresonantie activiteit op dinsdag 27-10 rond 19:00 en rond 21:00 uur Europese tijd (UT+1), deze waren kort en full spectrum met een redelijke hoge intensiteit (A1=amplitude 60 en 2de was 50). Op woensdag 28-10 was er alleen gedeeltelijke SR met een lage intensiteit. Kijk in het artikel hieronder voor de tijdstippen en de impact gegevens. Schumannresonantie frequenties corresponderen met frequenties in onze hersenen en de full spectrum activiteit activeren alle frequenties, ook de hogere Gammafrequenties. En dit kan flinke ascentiesymptomen geven, zoals hoofdpijn, misselijkheid, draaierigheid enzovoort. In combinatie met de hoge lichtfrequentie van de X-rays en de hoge elektronenstorm kan de impact groter zijn.

De zonnewind is nog steeds verhoogd, op deze dag rond de 500 km/sec en dat is niet heel erg verhoogd. De stroom zonnewind was wel onrustig en liet periode zien met wat hogere pieken. De beschermende magnetosfeer liet geen extremen zien. Dit is een verhoging waar je wel ascentiesymptomen van kunt ervaren (lees wat die symptomen zijn in de alinea onderaan ‘Waarom deze updates?’). Ook voel je de plasma deeltjes door je heen razen kun je deze ook horen met zeer hoge statisch ruis in het hoofd en oren. En ook kun je zelf mogelijk ervaren dat de fluittonen (statische ruis) iedere keer anders zijn en ook de intensiteit van de ascentiesymptomen wisselde nogal op deze dag.

Het magnetisch veld is nog steeds erg verstoord op deze woensdag. De grafiek van de satelliet GOES 16 leek erg nergens op (zelfde als de afgelopen dagen), zo ernstig verstoord zag die eruit. Er was een periode waarin er enorme dip was, alsof de metingen waren weggevallen. Voor Noord-Europa op grondniveau was de verstoring niet ernstig verstoord. Dus dat lijkt nu weer stabiel te zijn. Deze onrust van het magnetisch veld kan moeite geven om te aarden en verschillen in hoe je jouw aardeverbinding ervaart. Dat betekent dat je plotseling steenkoude voeten kunt hebben en niet geaard zijn en het volgende moment zijn de voeten weer warm en is je aarding wel weer in orde. Misschien herken je dit. De laatste maand is het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa steeds sterker verstoord dan elders, maar nu lijkt het al weer een paar dagen te zijn gestabiliseerd.

Komende nacht gaat de Aarde weer een wisseling maken in magnetische verbinding met de pool van de Zon (HCC). We gaan dan weer terug naar de normale magnetische verbinding, waardoor een factor voor de aarde verbinding weer beter wordt. Dit kan tijdens deze shift extra onrust geven in het magnetisch veld de komende nacht en morgen (donderdag 29-10). We hadden dus een Heliopspheric Currentsheet Crossing op de 15de oktober (HCC) en zijn sindsdien magnetisch verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit is een ongewone magnetische verbinding met de Zon en de verbinding met de Aarde kan dus vreemd aanvoelen voor ons. De mogelijke symptomen die bij deze horen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt is nu weer voorbij.

Het hele artikel is hieronder te lezen rond 21:30 met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg van de mogelijke symptomen die je kan ervaren.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

De grootste zonnevlek van de nieuwe cyclus 25 van de Zon die de afgelopen dagen zonnevlammen produceerde, stuwde de X-ray lichtfrequentie op naar hoog in de B-Klasse en daar bleef het continu de hele dag. Dat betekent dat we al dat licht te verwerken krijgen en dat kan ook ascentiesymptomen veroorzaken. Verhoogde lichtfrequenties geven dezelfde ascentiesymptomen als de Zon, maar dan milder. Zonnevlammen en verhoogde X-ray lichtfrequentie geven acute en felle ascentiesymptomen, zoals hoofdpijn/migraine, hartritmeverstoringen, maar ook veel inzicht in patronen en verhoogd bewustzijn, als je wel lekker in je vel zit en de stroom van verhoogd licht kunt ontvangen. Kijk bij de afbeelding met de regenboogkleuren hieronder bij Solar Flare Risk, voor de mogelijke symptomen. Er is een grote kans dat deze enorme zonnevlek ook grotere zonnevlammen gaat produceren van C-Klasse of hoger. Gelukkig worden dat dan alleen X-ray zonnevlammen en geen CME’s die aankomen op Aarde. De impact van de grote C-Klasse zonnevlammen van dinsdag 27-10 worden op zondag 1 november verwacht op Aarde met een flinke zonnestorm. Er was overigens een grote zonnevlam die naar de oostzijde van de Zon zichtbaar werd en de hele dag bleef spuien, maar deze was dus niet op de Aarde gericht en verhoogd dan alleen de lichtfrequentie in het zonnestelsel.

Deze video laat de zonnevlammen zien die op deze dinsdag 27-10 geproduceerd werden. De actieve zonnevlek AR2778 groeide plotseling heel sterk op deze dinsdag tot de grootste zonnevlek van de nieuwe zonnecyclus 25 tot nu toe en produceerde al in de vroege ochtend C-Klasse zonnevlammen (CME). De mogelijkheid bestaat dat deze zonnevlek nog grotere zonnevlammen gaat produceren, mogelijk zelfs M-Klasse. Op de noordzijde van de Zon ontstond plotseling een zonnevlek die explosies (CME) produceerde die plasma spuwde ook in de richting van de Aarde en bleef dat de hele dag doen. Deze video geeft uitleg en prachtige beelden van deze lichtshow. De impact van deze grote zonnevlammen wordt op zondag 1 november op Aarde verwacht in de vorm van een zonnestorm.

Zonnevlammen symptomen

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Deze grafiek geeft de elektronen in de ionesfeer rond de Aarde weer. Vanaf 15:30 op zondag 25-10 is er een elektronenstorm actief. De hoogte van de elekronenstorm is groot. Het is een flinke zonnestorm waardoor apparaten ook kuren kunnen vertonen en we veel elektrische energie te verwerken krijgen. Het elektrische is verbonden met kosmische energie en daardoor is er naast de hoge X-ray lichtfrequentie ook nog eens meer kosmische instroom van energie die we mogen verwerken. Dus veel inzichten en versnelde groei. Dit alles laat de cellen flink trillen.

Symptomen elektronenstorm

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

Er was een Schumannresonantie activiteit op deze dinsdag 27-10 rond 19:00 en rond 21:00 uur Europese tijd (UT+1), deze waren kort en full spectrum met een redelijke hoge intensiteit (A1=zmplitude 60 en 2de was 50). Op woensdag 28-10 was er alleen gedeeltelijke SR tussen 11:00 en 16:00 uur Europese tijd met een lage intensiteit (A1=amplitude 52. Het was een best flinke full spectrum activiteit met hoge intensiteit. Schumannresonantie frequenties corresponderen met frequenties in onze hersenen en de full spectrum activiteit activeren alle frequenties, ook de hogere Gammafrequenties. En dit kan flinke ascentiesymptomen geven, zoals hoofdpijn, misselijkheid, draaierigheid enzovoort. In combinatie met de hoge lichtfrequentie van de X-rays en de hoge elektronenstorm kan de impact groter zijn.

Schumannresonantie activiteit

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijke reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Deze grafiek laat de intensiteit zien van de Schumannresonantie. Lees de impact en informatie onder de andere afbeelding (blauw hierboven).
De ACE satelliet is nu zo goed als iedere nacht tussen 00:00 en 8:00 uur offline. Er vallen dus gaten in de grafieken en daardoor is vaak niet mogelijk om een juiste weergave te geven van de X-ray pieken die zichtbaar worden in de zonnewind dichtheid. Andere satellieten die zonnewind metingen doen (zoals de DSCOVR satelliet) filteren de pieken er tegenwoordig uit. Maar omdat de symptomen voor veel mensen goed voelbaar zijn, vind ik dat ze wel van belang zijn en daarom blijf ik ze wel meenemen in de updates..

Er waren geen X-ray pieken zichtbaar in de zonnewind dichtheid op deze dinsdag 27-10. Er zijn waarschijnlijk wel X-ray pieken geweest, maar dat blijft giswerk. X-ray pieken zijn hoge lichtfrequenties die kort actief zijn en zeker wel gevoeld worden en ook verwerkt moeten worden door ons lichaam, psyche en energielichaam. Dit kan ascentiesymptomen geven. De constante lichtfrequentie van X-rays is enorm verhoogd tot rond de B-Klasse. Misschien herken je de symptomen hieronder.

Symptomen x-ray pieken

Er waren geen X-ray pieken zichtbaar op de grafiek, maar de ACE satelliet was weer offline in de nacht. Het is wel mogelijk dat er dus X-ray pieken waren. Misschien herken je zelf de symptomen:

De symptomen van zeer hoge x-ray pieken zijn hetzelfde als van x-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt, soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Dan nog even een extra kanttekening van mij (Manuela). Het is ook mogelijk dat deze piek geen x-rays zijn, maar iets anders. Wat we zeker weten is dat er zeer hoogfrequente energiedeeltjes kristalliseren in de zonnewind dichtheid en de symptomen worden heel duidelijk waargenomen en blijven wat ze zijn en hetzelfde. De experts doen niets met deze enorme Gamma frequentie pieken en op de andere zonnewind weergave van DSCOVR bijvoorbeeld worden uitgefilterd. Gelukkig geeft de ACE satelliet ze nog wel weer. Er is ook nog een kans dat de pieken manmade zijn. Er worden de laatste tijd her en der vreemde laser activiteiten waargenomen, die dan zichtbaar worden in weerapps en in anders satelliet beelden.

Deze grafiek is een weergave van de kp-index en dat is de reactie van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen en dus ook merkbaar in het magnetisch veld. Er was op dinsdag een korte periode met kosmische stralingsalert tussen 16:00 en 19:00 uur Europese tijd (UT+2).

De zonnewind is nog steeds verhoogd, op deze dag rond de 500 km/sec en dat is niet heel erg verhoogd. De stroom zonnewind was wel onrustig en liet periode zien met wat hogere pieken (525 km/sec.). De beschermende magnetosfeer liet geen extremen zien. Dit is een verhoging waar je wel ascentiesymptomen van kunt ervaren (lees wat die symptomen zijn in de alinea onderaan ‘Waarom deze updates?’). Ook voel je de plasma deeltjes door je heen razen kun je deze ook horen met zeer hoge statisch ruis in het hoofd en oren. En ook kun je zelf mogelijk ervaren dat de fluittonen (statische ruis) iedere keer anders zijn en ook de intensiteit van de ascentiesymptomen wisselde nogal op deze dag.
Het heldere stukje aan de rechterkant van de Zon is een zonnevlek (rode pijl) en deze actieve regio die officieel zonnevlek nummer 2778 is, maar groeide de hele dag met meerdere kernen, maar produceerde op deze woensdag verder geen zonnevlammen. En omdat deze zonnevlek zo sterk groeit zijn we nog niet af van deze zonnevlammen en is het mogelijk dat er nog X-ray zonnevlammen komen van de C-Klasse of hoger, want het is een mega grote zonnevlam. De grootste tot nu toe van de nieuwe cyclus van de Zon.

Gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn.

De metingen van de satelliet GOES 16 laat zien dat het magnetisch veld ernstig verstoord was op deze woensdag. Deze grafiek ziet er echt super verstoord uit. Er was een grote dip op dinsdagavond 27-10 tussen 18:00 en 22:30 Europese tijd (UT+1). Het magnetisch veld of de metingen vielen helemaal weg tijdens deze periode. Er was een grote verstoring tussen 3:30 en 5:30 op 29_10. En wat ook opvalt is dat de golf beweging nu echt super klein is en zich tussen de 80 en 100 NanoTesla beweegt en dat is echt een extreem kleine golfbeweging.

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

De meting op grond niveau in Noord-Europa zijn nog steeds ernstig verstoord vooral op de lage breedtegraden (onderste lijnen). Het valt op deze maandag erg mee. De onderste groene lijn is maar een klein beetje in beweging.Het lijkt allemaal meer te zijn gestabiliseerd voor Noord-Europa. De onderste groene lijn zien we de laatste tijd zo enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dit lijkt het nieuwe normaal te worden. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten.
Komende nacht gaat de Aarde weer een wisseling maken in magnetische verbinding met de pool van de Zon (HCC). We gaan dan weer terug naar de normale magnetische verbinding, waardoor een factor voor de aarde verbinding weer beter wordt. Dit kan tijdens deze shift extra onrust geven in het magnetisch veld de komende nacht en morgen (donderdag 29-10). We hadden dus een Heliopspheric Currentsheet Crossing op de 15de oktober (HCC) en zijn sindsdien magnetisch verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit is een ongewone magnetische verbinding met de Zon en de verbinding met de Aarde kan dus vreemd aanvoelen voor ons. De mogelijke symptomen die bij deze horen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt is nu weer voorbij.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC)

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.(de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de nieuwe Maan van vrijdag 16-10.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

VOOR GEÏNTERESSEERDE: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op ZATERDAG 31 OKTOBER 2020 OM 19:45. DIT IS EEN BIJZONDER BLUE/BLACK MOON. https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-31-oktober-2020/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .).

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update dinsdag 27-10
Vertrouw jezelf en de stroom van het leven

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update woensdag 28-10

Plaats een reactie