Elektromagnetische update donderdag 1-10

Geschreven door: Manuela van der Knaap

18,3 minuten leestijd

De zonnewind snelheid die een flinke zonnestorm veroorzaakte is wat meer genormaliseerd. Rond 2:00 uur in de nacht kwam de zonnewind snelheid onder de 550 km/sec en dat is wat beter te behappen voor ons mensen. Maar er kwam een nieuwe zonnewind aan op Aarde in de ochtend. De beschermende magnetosfeer liet een reactie zien vanaf 11:00 uur (kp-index level 4 geel). Ik verwacht dat deze verhoging van de kp-index weer zal zakken naar normale waarden. De zonnewind snelheid blijft op deze donderdag verhoogd, maar niet extreem (530 km/sec). Het grote gat in de corona van de Zon die al de grote zonnestorm veroorzaakte is inmiddels weggetrokken en ook de actieve zonnevlek op de Zon staat niet meer op de Aarde gericht.

De elektronenstorm is nog steeds actief en dit maakt dat de elektrische pool in het elektromagnetische sterk is en wij dus meer hoogfrequente energie aangeboden krijgen, waardoor je met meer gemak inzichten krijgt en je bewustzijn kan verruimen. Apparatuur kan verstoord zijn tijdens deze elektronenstormen en zelfs kapot gaan. De lichtfrequentie is net als de afgelopen week continu verhoogd naar het niveau van een hoge A-klasse zonnevlam/lichtfrequentie (A-klasse is een heel erg kleine zonnevlam), maar er waren dus geen zonnevlammen.

Er was op deze donderdag een hoge X-ray piek die zichtbaar werd in de zonnewind snelheid en dat zien we niet zoveel. Kortom er was dus wel een periode waarin hoge Gammafrequenties binnenkwamen rond 2:30.

Het magnetisch veld was een paar dagen heel bizar heftig verstoord tijdens de heftige zonnestorm. Dat was heftig, met intense ascentiesymptomen. Inmiddels is alles wat meer genormaliseerd, maar het magnetische veld is nog verre van rustig en stabiel. Een onrustig magnetisch veld geeft geheugen wisselingen en problemen en het is niet zo makkelijk om goed te kunnen aarden. Het goed kunnen aarden met warme voeten afgewisseld met koude voeten en een slechte aarding is dus nog steeds aan de orde. Er waren op deze donderdag ook periode met wereldwijde seismische activiteit. De Aarde schut en dat geeft ook onrust en soms ook angst gevoelens.

Het hele artikel staat nu online hieronder met afbeeldingen van de grafieken en de Zon en Aarde met uitleg en de beschrijvingen van de symptomen. Ik ga mijn best doen om de updates iedere dag rond de middag of in de ochtend te plaatsen, dan kun je het overdag ook opzoeken als er iets aan de hand is. Als het te druk is met workshops, kristaldag enz. dan sla ik soms een dag over met plaatsen, omdat de tijd dan ontbreekt.

Voor vrijdag 2-10 is er niet zoveel te melden, dat wat op donderdag actief was is dat op vrijdag weer. Alleen een klein gat in de corona van de Zon is plotseling ontstaan en spuwt opnieuw plasma naar de Aarde. Dit kunnen hooggevoelige mensen horen met zeer hoge ruis/fluittonen in oren en hoofd. Deze stroom komt waarschijnlijk zondag of maandag op Aarde aan en kan dan weer verhoogde zonnewind veroorzaken of zelfs een zonnestorm, dat is moeilijk vooraf te bepalen.

Alle informatie kun je lezen in het bericht van donderdag hieronder. Dus zaterdag 3-10 zie je weer een update van mij…

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

De zonnewind snelheid die een flinke zonnestorm veroorzaakte is wat meer genormaliseerd. Rond 2:00 uur in de nacht kwam de zonnewind snelheid onder de 550 km/sec en dat is wat beter te behappen voor ons mensen. Maar er kwam een nieuwe zonnewind aan op Aarde in de ochtend. De beschermende magnetosfeer liet een reactie zien vanaf 11:00 uur (kp-index level 4 geel). Ik verwacht dat deze verhoging van de kp-index weer zal zakken naar normale waarden. De zonnewind snelheid blijft op deze donderdag verhoogd, maar niet extreem (530 km/sec).

Symptomen zonnestorm

Dit zijn de symptomen van de zonnestormen. Als de kp-index in het rood komt (kp-index level 5/6) zoals eerder deze week dan kunnen de volgende symptomen ervaren worden. Lees deze nu milder, omdat er een periode van bijna zonnestorm is (kp-index level 4 geel), met dit in de achtergrond:

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmt wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’ met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). Door de extreme zonnewind wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

De beschermende magnetosfeer liet een reactie zien vanaf 11:00 uur (kp-index level 4 geel). Ik verwacht dat deze verhoging van de kp-index weer zal zakken naar normale waarden. De zonnewind snelheid blijft op deze donderdag verhoogd, maar niet extreem (530 km/sec).
De elektronen bleven op het niveau van een elektronenstorm. En ook flink hoog, want ook flinke ascentiesymptomen en frequentie verhoging geeft. Dan nemen de hoogfrequente elektrische waarden toe en begint apparatuur mogelijk last te krijgen van storingen. Oude al slechte apparatuur kan zelfs kapot gaan. Het zenuwstelsel heeft het zwaar tijdens een elektronenstorm. De stijging komt door de plasma stroomt uit een enorm groot langgerekt gat in de corona van de Zon bij de noordpool, maar deze is nu niet meer op de Aarde gericht en het einde van deze stroom is in zicht ik verwacht dat het in de loop van deze dinsdag afneemt en anders woensdag.

Symptomen elektronenstorm

Tijdens een elektronenstorm nemen de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde toe in aantal. Daardoor verschuiven de elektrische en magnetische verhouding in de atmosfeer. Het elektrische neemt toe in kracht en daardoor is het mogelijk dat je moeizamer energetisch verbinding kunt maken met de Aarde. In deze periode is het makkelijker om inzichten te krijgen, jezelf te ontdekken in verbinding met wie je in Wezen bent, met bijbehorende  bijzondere bliss ervaringen.

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

Dit is de grafiek van de x-ray lichtfrequentie, die is nog steeds continu verhoogd op A-klasse level.

Ascentiesymptomen zonnevlammen

Alleen de lichtfrequentie is nog steeds verhoogd deze donderdag (hoge A-Klasse) en zijn geen zonnevlammen die op de Aarde gericht zijn. De symptomen lijken op die van de zonnevlammen, maar zijn milder. Lees de volgende informatie met dit als achtergrond.

Zonnevlammen en actieve regio’s die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde met intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan ook veel energetische maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere anti-oxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets dat bij symptomen van zonnevlammen hoort, de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout/himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om deze pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

De ACE satelliet is nu zo goed als iedere nacht tussen 00:00 en 8:00 uur offline. Er vallen dus gaten in de grafieken en daardoor is vaak niet mogelijk om een juiste weergave te geven van de x-ray pieken die zichtbaar worden in de zonnewind dichtheid. Andere satellieten die zonnewind metingen doen (zoals de DSCOVR satelliet) filteren de pieken er tegenwoordig uit. Maar omdat de symptomen voor veel mensen goed voelbaar zijn, vind ik dat ze wel van belang zijn en daarom blijf ik ze wel meenemen in de updates.

Op deze donderdag werden er wel X-ray pieken zichtbaar in de zonnewind dichtheid,. Rond 2:30 uur was er een lage piek van onder 10 p/cm3 en dat is dus een normale zonnewind piek en geen X-ray piek. Er was wel een super hoge piek die zichtbaar werd in de zonnewind snelheid van 1200 km/sec rond 00:30. De snelheid van de zonnewind is normaal tot maximaal 650 km/sec zichtbaar. Dus dat is dan ook super intens en ik vermoed dat dit ook een X-ray piek is geweest, maar die nu in de zonnewind snelheid zichtbaar is geworden ipv in de zonnewind dichtheid. De symptomen die hieronder staan zijn dus ook van toepassing op voor X-ray pieken in de zonnewind snelheid.

Symptomen x-ray pieken

De symptomen van zeer hoge x-ray pieken zijn hetzelfde als van x-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt, soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Dan nog even een extra kanttekening van mij (Manuela). Het is ook mogelijk dat deze piek geen x-rays zijn, maar iets anders. Wat we zeker weten is dat er zeer hoogfrequente energiedeeltjes kristalliseren in de zonnewind dichtheid en de symptomen worden heel duidelijk waargenomen en blijven wat ze zijn en hetzelfde. De experts doen niets met deze enorme Gamma frequentie pieken en op de andere zonnewind weergave van DSCOVR bijvoorbeeld worden uitgefilterd. Gelukkig geeft de ACE satelliet ze nog wel weer. Er is ook nog een kans dat de pieken manmade zijn. Er worden de laatste tijd her en der vreemde laser activiteiten waargenomen, die dan zichtbaar worden in weerapps en in anders satelliet beelden.

Dit is de weergave van het magnetisch veld gemeten op grondniveau. We zien bij de polen lichte normale magnetische verstoringen (100). De lichtblauwe vlekken zijn magnetische verstoringen die over de Aarde heen trokken. Maar het is gelukkig ook hier wat meer genormaliseerd. Andere metingen laten zien dat het magnetisch veld echt nog enorm verstoord is.
Het magnetisch veld is nog steeds verstoord zien we op deze meting van de GOES 16 satelliet. Maar er ontstaat weer een normale golfbeweging, dus dat is al heel prettig. De lijn is hobbelig, dus de magnetische kracht is nog verre van rustig en stabiel.

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles als het ware wordt losgeschut. Beweeg je mee en ben je bereidt om in verbinding te zijn met jezelf en wat er innerlijk leeft, dan ontvang je de bijbehorende inzichten en is er grote heling mogelijk. In een enorm hoog tempo wordt zichtbaar wie je ECHT in Wezen bent. Een Wezen van licht met een aardse ervaring.

De meting op grond niveau in Noord-Europa zijn ook wat meer genormaliseerd, maar blijven ook hier licht verstoord. De onderste groene lijn zien we niet zo vaak zo verstoord als de laatste week, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders zijn dan normaal. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Voor nu dus nog wel verstoord, maar een stuk minder.

Deze afbeelding laat de magnetische verbinding zien tussen de Aarde en de Zon. We hebben woensdag 30-9 weer de switch gemaakt naar de normale magnetische verbinding van de Aarde met de Zon. Dit gaf op deze woensdag extra magnetische onrust tijdens de switch, maar daarna zijn we weer op de normale manier verbonden met de Zon en kan magnetisch de rust weer terug keren. Het magnetische veld is nog steeds onrustig, maar niet meer zo extreem. Ik vermoed dat er toch extra activiteit is ivm met een magnetische polesfhift. Je kunt meer lezen over de onrust van het magnetische veld en de mogelijke poolshift in het artikel van de elektromagnetische updates van woensdag 23-9. De mogelijke symptomen die bij de Helopspheric Currentsheet Crossing horen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt is nu weer voorbij. Het ziet er naar uit dat het we voorlopig op de normale manier magnetisch verbonden blijven met de Zon.
Wereldwijd waren er weer seismische verstoringen. Dit is volgens mij verbonden met de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) die op woensdag een switch liet zien van de magnetische verbinding tussen de Aarde en de Zon. De kern van de grote seismische activiteit lag tussen 2:00 en 6:00 uur Europese tijd. Rond 13:00 uur was er nog een hele kleine verstoring. Voor hooggevoelige mensen is deze verstoring (trillingen die uit de Aarde komen) zeer zeker voelbaar en dit kan onrust geven en het kan moeilijk zijn om goed te aarden.
Dit is een afbeelding met een analyse van de activiteit op de Zon. Je ziet een gat waar nr 82 in geschreven staat aan de Noordzijde van de Zon. Omdat het om een heel lang en breed gat ging hebben we een flink aantal dagen achter elkaar verhoogde zonnewind gehad op Aarde, maar het einde is nu dus in zicht, omdat dit gat niet meer direct op de Aarde gericht staat. Woensdag begon de invloed van de zonnewind/zonnestorm af te nemen. Hooggevoelige mensen horen en voelen de stroom plasma (ook als deze niet op de Aarde gericht staat) wanneer deze is vertrokken van de Zon. Zij horen hoge fluittonen en ruis in oren en hoofd, soms oorverdovend. De actieve zonnevlek die staat nu ook niet meer op de Aarde gericht. Dus het lijkt allemaal wat normaler te worden. De X-ray lichtfrequentie is nog wel continu verhoogd naar een hoge A-Klasse stroom.

Gat in de corona van de Zon: de symptomen

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord.  Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de nieuwe Maan van donderdag 17 september 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP VRIJDAG 2 OKTOBER 2020 OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Doorbraak voor het authentieke Zelf
Elektromagnetische update zaterdag 3-10 & zondag 4-10

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update donderdag 1-10

3 Gedachten

 1. jo vrijdag 2 oktober 2020 om 13:01- Beantwoorden

  Goede morgen,
  Ik merk de symptomen, slaap een stuk minder daardoor. Ben wel ontzettend rustig ondanks dat er veel stressmomenten binnenkomen, omarmen met compassievolhart, jeweetwel. En jouw hulp met de stenen die je op mij hebt afgestemd en geopend hebt. Ik heb voldoende energie om mijn dagelijkse dingen te doen. en ik hoop dat je tijd hebt om de avalon hanger te activeren. Ik ben erg blij met jou en jouw inzichten. Fijn dat je dit doet en fijn dat je er bent

  Vr Gr Jo

  • Manuela van der Knaap vrijdag 2 oktober 2020 om 15:15- Beantwoorden

   De mineralen worden in afstemming op jou geopend vanuit onvoorwaardelijkheid (niet geprogrammeerd) en dan ontstaat er een vanzelf een afstemming tussen jou en het mineraal en komt de werking van Godsvonk tot Godsvonk beschikbaar tot in het lichaam, dat is wat mijn mineralen doen en wat anders is als wat anderen openen in een mineraal. We bellen begin volgende week even Jolanda <3

   • jo vrijdag 2 oktober 2020 om 16:08- Beantwoorden

    Hoi Manuela,
    Fijn dat je het nog een keer goed heb uitgelegd.
    Tot dan.

    Vr rg Jo

Plaats een reactie