Elektromagnetische update vrijdag 16-10

Geschreven door: Manuela van der Knaap

22,3 minuten leestijd

Op deze vrijdag is er elektromagnetische veel aan de hand. Er zijn vanaf ongeveer 12:00 uur grote X-ray zonnevlammen die op Aarde gemeten worden. Het liep op naar C-klasse X-ray zonnevlammen, dit kan plotselinge ascentiesymptomen geven, zoals migraine/hoofdpijn, plotselinge stijfheid, zenuwachtigheid, koude voeten omdat je niet goed kunt aarden, overbelasting van het zenuwstelsel enz. Als je goed in je vel zit en kan stromen, dan kan deze frequentie verhoging van het licht je juist veel inzichten krijgen en verhoogt bewustzijn. Lees meer over deze zonnevlammen in het artikel hieronder. Omdat deze zonnevlammen geproduceerd werden door de zonnevlam die op het punt stond achter de Zon te verdwijnen is de verwachting dat de X-ray zonnevlam aan het eind van de middag de laatste was. Lees meer over deze zonnevlammen in het artikel hieronder.

De x-ray pieken waren op deze dag wel weer een keer zichtbaar in de zonnewind dichtheid. De hoogste waren ongeveer 105p/cm3 en dat zijn flinke pieken. Ook deze kunnen mogelijk een uitgestelde verwerking van deze hoge Gammafrequenties laten ervaren, als ze niet verwerkt kunnen worden, kun je dan op andere momenten plotseling ascentiesymptomen ervaren als de impact wordt geïntegreerd. De mogelijke symptomen die je kunt herkennen zijn: onrustig slapen of plotseling wakker worden of met veel spanning in je lichaam wakker worden en ook nog de andere ascentiesymptomen die je bij ‘Waarom deze updates?’ onderaan de pagina’s van de updates kunt lezen.

Op deze vrijdag 16-10 was er in de ochtend een periode van een aantal uren met een elektronencrash. De ascentiesymptomen die daar bij horen zijn dat je de Aarde wordt ingetrokken en het onderlichaam pijnlijk kan zijn. Bij het (hard)lopen kan het voelen alsof je lood in je schoenen hebt. Voor de psyche kom je veel dieper en sneller in contact met je zware energieën en kijk op het leven en schaduwkanten van je karakter, zodat deze in beweging worden gezet. Best een confronterende energie.

De zonnewind dichtheid was sinds donderdagavond licht verhoogd en liep nog wat verder op in de nacht, maar niets extreems. De zonnewind snelheid bleef laag, waardoor de impact van de zonnewind minimaal is (volgens de metingen van de ACE satelliet). Zonnewind kan voelen alsof er deeltjes door je heen razen en die kun je ook horen met hoge fluittonen en fluitruis. Door de zwakke zonnewind was de beschermende magnetosfeer nog steeds heel zwak en in de middag kreeg kosmische straling de kans weer actief te zijn. (kp-index level 0). Als een kosmische stralingsalert heel lang duurt, dan worden de ascentiesymptomen ernstiger. Het ziet er naar uit dat de kosmische stralingsalert nog wel actief blijft op deze vrijdag en in de nacht, totdat een nieuwe zonnewind binnenkomt. (waarschijnlijk pas begin volgende week). Symptomen zijn dan o.a.: hartfladderen, emotionele onbalans, plotseling heel moe zijn enz. Lees de symptomen hiervan in de regenboog afbeelding onderaan dit artikel bij ‘Cosmic rays’.

Er verscheen ook ineens een nieuw gat in de corona van de Zon, die plasma spuwt. Deze staat nog niet op de Aarde gericht, maar hooggevoelige mensen horen de plasma al vertrekken van de Zon, ook als het gat niet op de Aarde gericht staat. De verwachting is dat waarschijnlijk zaterdag dit gat op de Aarde gericht staat en de stroom plasma onze kant op komt. Dan hebben we 2,5/3 dagen later verhoogde zonnewind of zelfs een zonnestorm.

Het magnetisch veld was nog steeds op deze vrijdag flink verstoord in Noord-Europa op grondniveau. Het lijkt erop alsof deze verstoringen het nieuwe normaal worden. Deze onrust kan moeite geven om te aarden en verschillen in hoe je jouw aardeverbinding ervaart. Dat betekent voor ons in Europa soms plotseling steenkoude voeten en niet geaard zijn en het volgende moment zijn de voeten weer warm en is je aarding wel weer in orde. Misschien herken je dit. De laatste maand is het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa steeds meer verstoord dan elders. Het algehele beeld voor de wereld via de GOES 16 satelliet is ook onrustig op deze vrijdag.

De magnetische verbinding met de Zon is eindelijk weer tot stand gekomen. We hadden dus een Helopspheric Currentsheet Crossing (HCC). We zijn nu magnetisch verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit is een ongewone magnetische verbinding met de Zon en de verbinding met de Aarde kan dus vreemd aanvoelen voor ons. De mogelijke symptomen die bij deze horen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt is nu weer voorbij. Het ziet er naar uit dat het we de komende weken voorlopig op deze manier magnetisch verbonden blijven met de Zon. Tijdens deze magnetische verbinding met de Zon is het magnetische veld van de Aarde sneller uit evenwicht en is er meer onrust in het magnetisch veld van de Aarde. Dit is mijn persoonlijke ervaring door het dagelijks analyseren van de gegevens de afgelopen 3 jaar.

Het hele artikel is vanavond rond 19:30 hieronder te lezen met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg van de mogelijke symptomen die je kan ervaren.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

Op deze vrijdag is er elektromagnetische veel aan de hand. Er zijn vanaf ongeveer 12:00 uur X-ray zonnevlammen die op Aarde gemeten worden. De eerste was B-Klasse X-ray zonnevlam tussen 12:00 en 13:00 uur. De volgende waren twee C-klasse X-ray zonnevlammen. De eerste rond 15:00 uur en de tweede rond 17:11. Dit kan plotselinge ascentiesymptomen geven, zoals migraine/hoofdpijn, plotselinge stijfheid, zenuwachtigheid, koude voeten omdat je niet goed kunt aarden, overbelasting van het zenuwstelsel enz. Als je goed in je vel zit en kan stromen, dan kan deze frequentie verhoging van het licht je juist veel inzichten krijgen en verhoogt bewustzijn. Omdat deze zonnevlammen geproduceerd werden door de zonnevlam die op het punt stond achter de Zon te verdwijnen is de verwachting dat de X-ray zonnevlam van 17:11 de laatste was.

Zonnevlammen symptomen

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Op het moment dat de zonnevlek nr:2775 van de rand van de Zon verdween kwam er nog even flinke activiteit op gang. De expert zeggen dat de X-ray zonnevlammen afkomstig waren van een nieuwe regio naast de zonnevlek 2775. Om 17:11 was de laatste grote C-Klasse zonnevlam. De verwachting is dat dit de laatste X-ray zonnevlam was van deze zonnevlek, omdat deze daarna achter de Zon verdwijnt. Maar vlak de nieuwe zonnevlek nr 2776 die donderdag in het zicht van de Aarde kwam. Die produceerde op donderdag en vrijdag ook flinke X-ray zonnevlammen. (zie afbeeldingen zonnevlammen hieronder)

Het zijn natuurlijk gewone zonnevlammen, maar ik noem ze X-ray zonnevlammen, omdat wij alleen de X-ray hiervan ontvangen en niet de plasma en protonen. Dit X-ray licht is energetisch heftig, omdat het heel veel licht genereert die wij dan moeten verwerken.
Dit zijn beelden van zonnevlammen die aan de zijkant en ahcterkant van de Zon zijn genomen door de Stereo A satelliet. De zonnevlammen aan de rechter kant waar de pijl bij staat is de nieuwe zonnevlek 2776 die vanaf donderdagavond al bezig was om plasma te spuien. Deze zonnevlam staat niet op de Aarde gericht, maar helpt wel om de lichtfrequentie te verhogen en waarschijnljik is een deel van de X-ray gegevens ook afkomstig van deze zonnevlam. Deze is dus nog niet op de Aarde gericht, maar hooggevoelige mensen merken dit soort uitbarstingen op de Zon vaak wel op met lichte ascentiesymptomen die bij zonnevlammen horen.
Er was een diepe elektronencrash actief op deze vrijdag 16-10 vanaf ongeveer 5:30 uur tot 9:30 uur Europese tijd (UT+2). Lees de symptomen hieronder. Omdat het een diepe crash is, zijn de symptomen dus best sterk, maar dus maar een korte tijd.

Elektronencrash symptomen

Er was kort een diepe elektronencrash actief, dus de symptomen zijn dus sterk, maar een korte tijd actief

Tijdens een elektronencrash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronencrash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

De ACE satelliet is nu zo goed als iedere nacht tussen 00:00 en 8:00 uur offline. Er vallen dus gaten in de grafieken en daardoor is vaak niet mogelijk om een juiste weergave te geven van de X-ray pieken die zichtbaar worden in de zonnewind dichtheid. Andere satellieten die zonnewind metingen doen (zoals de DSCOVR satelliet) filteren de pieken er tegenwoordig uit. Maar omdat de symptomen voor veel mensen goed voelbaar zijn, vind ik dat ze wel van belang zijn en daarom blijf ik ze wel meenemen in de updates.

Op deze vrijdag werden de X-ray pieken wel zichtbaar in de zonnewind dichtheid. Er was een grote piek rond 6:00 uur Europese tijd van ongeveer 105 p/cm3 en dat is hoog.Er kunnen nog meer momenten met X-ray pieken zijn geweest, maar dat blijft giswerk. (zie rode puntjes waar de andere indicatoren zijn voor mogelijk nog meer X-ray pieken.

Symptomen x-ray pieken

De symptomen van zeer hoge x-ray pieken zijn hetzelfde als van x-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt, soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Dan nog even een extra kanttekening van mij (Manuela). Het is ook mogelijk dat deze piek geen x-rays zijn, maar iets anders. Wat we zeker weten is dat er zeer hoogfrequente energiedeeltjes kristalliseren in de zonnewind dichtheid en de symptomen worden heel duidelijk waargenomen en blijven wat ze zijn en hetzelfde. De experts doen niets met deze enorme Gamma frequentie pieken en op de andere zonnewind weergave van DSCOVR bijvoorbeeld worden uitgefilterd. Gelukkig geeft de ACE satelliet ze nog wel weer. Er is ook nog een kans dat de pieken manmade zijn. Er worden de laatste tijd her en der vreemde laser activiteiten waargenomen, die dan zichtbaar worden in weerapps en in anders satelliet beelden.

Omdat de zonnewind dichtheid licht verhoogd was hebben een groot deel van de dag geen kosmsiche stralingsalert gehad. Maar vanaf 14:00 uur Europese tijd (UT+2) was het weer zover en was de kosmische stralingsalert weer actief. Waarschijnlijk gaat deze alert wel langer duren, in ieder geval totdat er weer een nieuwe zonnewind binnenkomt. (Verwachting is begin volgende week uit het gat in de corona die rond zaterdag op de Aarde gericht staat.) Naar mate de kosmische stralingsalert langer duurt worden de ascentiesymptomen intenser.

Kosmische stralingsalert symptomen

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, omdat hoe hoger de hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldingen ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index) onderaan dit artikel bij ‘Cosmic Rays’. Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen en mentale zwakte wordt versterkt en  nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Neem de klachten van de ascentiesymptomen wel serieus, het zijn echte klachten en en bezoek je arts of therapeut. Je kunt statische ruis horen/voelen en deze is hoogfrequenter en minder grof als van plasma die onderweg is naar de Aarde en uit een gat in de corona afkomstig is. Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

De zonnewind dichtheid was sinds donderdagavond licht verhoogd en liep nog wat verder op in de nacht, maar niets extreems. De hoogste piek van de zonnewind dichtheid was rond 6:00 uur Europese tijd (UT+2) met een hoogte van 21 p/cm3 is dat dus een lichte verhoging. De zonnewind snelheid bleef laag, waardoor de impact van de zonnewind minimaal is (volgens de metingen van de ACE satelliet). Zonnewind kan voelen alsof er deeltjes door je heen razen en die kun je ook horen met hoge fluittonen en fluitruis. De zonnewind snelheid werd iets hoger, maar bleef enorm laag (ongeveer 325 km/sec). Daardoor was ook de impact op de beschermende magnetosfeer van de Aarde minimaal en bleef de Kp-index heel laag op 1 tijdens deze zonnewind.

Verhoogde zonnewind symptomen

De zonnewind dichtheid is licht verhoogd, maar ook omdat de zonnewind snelheid laag was, was de impact op de beschermende magnetosfeer niet heel groot. Dus de onderstaande symptomen waren ook mild, dus lees ze ook vanuit die achtergrond.

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’

De lichtfrequentie was al nu continu verhoogd naar een A-Klasse, maar op deze vrijdag produceerde de regio rond de zonnevlek die je rechts ziet op de rand van de Zon nog op de valreep een paar flinke zonnevlammen tot flink C-Klasse X-ray zonnevlammen aan toe. De actieve regio link waar de rode pijl bij staat is een nieuwe actieve zonenvlek nr 2776 en die heeft al vanaf donderdag een flinke zonnevlam geproduceerd, die ook op deze vrijdag flink plasma en X-rays aan het spuwen was. Dus daar kunnen we waarschijnlijk nog wel wat van verwachten. Er is ook een nieuw gat in de corona van de Zon zichtbaar (zie rood puntje) geworden en deze spuwt plasma het zonnestelsel in. Deze staat niet op de Aarde gericht, hooggevoelige mensen horen de plasma met luid geraas van hoge fluittonen en statische ruis al vanaf het moment dat deze plasma de Zon verlaat. De verwachting is dat zaterdag dit gat op de Aarde gericht staat en dan plasma onze richting op spuwt die dan na 2.5/3 dagen later op de Aarde aankomt in de vorm van een zonnewind of misschien zelfs een zonnestorm.
De metingen van de satelliet GOES 16 laat het magnetisch veld zien tussen 4:30 en 7:00 uur Europese tijd (UT+2) flink verstoord is. En opnieuw vanaf 12:00 uur is er verstoring in het magnetisch veld. Hangt waarschijnlijk samen met de X-ray zonnevlammen, dus waarschijnlijk is er toch wat plasma aangekomen op Aarde van de zonnevlammen. De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op woensdag tussen 11:00 en 11:45 uur Europese tijd (UT+2) en opnieuw op vrijdag tussen 11:20 en 12:00 uur. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles als het ware wordt losgeschut. Beweeg je mee en ben je bereidt om in verbinding te zijn met jezelf en wat er innerlijk leeft, dan ontvang je de bijbehorende inzichten en is er grote heling mogelijk. In een enorm hoog tempo wordt zichtbaar wie je ECHT in Wezen bent. Een Wezen van licht met een aardse ervaring.

De meting op grond niveau in Noord-Europa zijn nog steeds ernstig verstoord vooral op de lage breedtegraden (rode punten). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd zo enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dit lijkt het nieuwe normaal te worden. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. De hele dag was de verstoring aan de orde en heel flink.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (zie afbeelding onder deze twee alinea’s)

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.(de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

We zijn vanaf donderdagavond 18:00 uur Europese tijd (UT+2) weer magnetisch verbonden met de polen van de Zon. Het is een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon en dat is in de normale situatie een ongewone magnetische verbinding. (Lees meer in de alinea hieronder over hoe en waarom). Deze magetische verbinding kan je het gevoel geven alsof de aardeverbinding anders is. De mogelijke symptomen die bij de Helopspheric Currentsheet Crossing horen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt. Het ziet er naar uit dat we voorlopig de komende weken deze magnetische verbinding met de Zon zullen houden. Tijdens zo’n andere magnetische verbinding tussen de Aarde en de Zon is het magnetische veld sneller en ernstiger verstoord is mijn eigen observatie.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de nieuwe Maan van donderdag 17 september 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP ZATERDAG 17 OKTOBER 2020 OM 19:45. LET OP!!! ZATERDAG IPV VRIJDAG. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update donderdag 15-10
Elektromagnetische update zondag 18-10

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vrijdag 16-10

Plaats een reactie