Elektromagnetische update vrijdag 23-10

Geschreven door: Manuela van der Knaap

23,3 minuten leestijd

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAGOCHTEND 23-10: Zware energie in de avond en nacht, magnetische poolshift of CME die aankomt op Aarde?. Data is offline. Is het de lichte Schumannresonantie? Met een stukje astrologische uitleg. Lees meer…

Zware energie in de avond en nacht. er zijn geen bijzonderheden zichtbaar, maar wel waren direct na mijn update vanaf 15:00 uur veel van de gegevens offline tot 2:00 uur in de nacht. Meestal is dat wel een signaal dat er veel aan de hand is geweest. De zonnevlam die op de Aarde gericht stond heeft de 20ste een zonnevlam geproduceerd terwijl de zonnevlek op de Aarde gericht stond. De afgelopen dagen had deze plasma aan moeten komen op Aarde en er was dan ook een grote zonnestorm van 4 dagen voorspeld. Maar die bleef uit. Zou er deze nacht dan toch iets zijn aangekomen van deze als heftig voorspelde plasmastroom?

Ook het magnetisch veld is sinds 23 september enorm verstoord. Op die dag zijn er toen honderden Walvissen aangespoeld in Tasmanië bij Australië. Ik heb daar toen een heel artikel over geschreven met uitleg over wat er met het magnetisch veld aan de hand is en een video erbij die uitleg geeft over hoe de poolshift eruit ziet. En het lijkt er nu wel op dat deze poolshift echt bezig is, met extra magnetische polen die opduiken op Aarde. Met vermoedelijk eentje in de zee boven de waddeneilanden bij Denemarken. Daardoor is het magnetisch veld zo enorm verstoord in Noord-Europa sinds de 23ste september 2020. Dit is de link naar het artikel over de verstoringen op 23 september toen de honderden Walvissen zijn gestrand, met uitleg over de magnetische poolshift: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-woensdag-23-9/ (Het eerste deel is uitleg hierover en het tweede deel is de omschrijving van de elektromagnetische updates van de die dag met uitleg onder de afbeeldingen en beschrijving van de symptomen.)

Ik weet dus niet wat er op donderdag tussen 15:00 en 2:00 uur in de nacht aan de hand was, maar het heeft een flink effect op de hersenen en de helderheid in het hoofd. Een beetje een groggy gevoel. Ook het lichaam is stijf en voor sommige ook pijnlijk. Er was een Schumannresonantie activiteit met korte pulsen tussen 1:00 en 9:30 Europese tijd met een hele lage intensiteit, wel bijna alle pulsen waren full spectrum actief, dus alle frequenties in het lichaam, de psyche en energielichaam werden aan getrild en in beweging gezet, maar dus niet extreem als je naar de metingen kijkt. Toch was het een intense nacht en het voelt aan als een soort reset.

Astrologische uitleg: Er was in de avond astrologische gezien wel een grote shift. De instroom van Bronenergie (zwarte Maan) ging van Ram naar Stier. De shift is dat we van daadkracht en je IK krachtig ervaren en herontdekken nu de nieuwe focus voor het komende jaar krijgen op vertrouwen, rust, veiligheid, liefde, dankbaarheid en hart-energie/-kracht, het organische van de natuur en de biologie van het bestaan, het bouwen aan een nieuwe basis. Het overlevingsmechanisme staat voor het komende jaar in Schorpioen en daardoor zijn angst, paranoia, jaloezie, diepe transformatie en confrontatie met de schaduwzijde van jezelf en het leven, maar ook macht en onmacht, controle en manipulatie zijn aan de orde. We kunnen het overlevingsmechanisme overstijgen door op een open manier onderzoek te doen, niets vast te zetten, maar een open blik te houden. Er zal in deze periode veel zichtbaar worden wat verborgen was en dit is ook een periode van grote verandering, waarin het vertrouwen centraal staat en we opzoek gaan naar deze stabiliteit in onszelf.

Met dit overlevingsmechanisme helen we ook onze emoties en diepste trauma’s, die laten extra krachtig van zich horen tot volgend jaar eind oktober. We zijn in de sneltrein gestapt van diepe transformatie. We gaan prachtige grote stappen nemen in de groei van ons bewustzijn. Vanaf november tot in april 2021 staat Uranus de planeet van bewustzijn en vrijheid verbonden met de Bronenergie van de zwarte Maan en zullen er nieuwe lagen in het bewustzijn openen.

De rest van de elektromagnetische updates plaats ik later in de middag als er weer data is weer te geven in de Elektromagnetische updates.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAGAVOND 23-10: De samenvatting en korte beschrijving staat hieronder beschreven. De volledige weergave met afbeeldingen van de metingen zijn inmiddels allemaal toegevoegd met uitleg eronder.

Er waren X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid. Dit zijn hoge lichtfrequenties die kort actief zijn en zeker wel gevoeld worden en ook verwerkt moeten worden door ons lichaam, psyche en energielichaam. Dit kan ascentiesymptomen geven. De constante lichtfrequentie van X-rays is nog licht verhoogd tot halverwege de A-Klasse en zakkende, omdat er geen actieve zonnevlekken meer op de Aarde gericht staan.

Er vloog een flinke komeet de Zon in (zie afbeelding Zon met rood en blauwe weergave in de beschrijving hieronder) in de periode dat de metingen offline waren. De actieve regio’s die op de Zon zichtbaar zijn waren wel zonnewind/plasma aan het spuien, maar er waren geen zonnevlammen of explosies op de Zon.

De zonnewind dichtheid steeg flink vanaf 14:30 uur Europese tijd (UT+2) tot 19:30, maar de impact op de beschermende magnetosfeer was laag (Kp-index level 3). Om 19:30 liep de zonnewind snelheid op naar een normale verhoging van ongeveer 500 km/sec. toen de zonnewind dichtheid zakte. De zonnewind blijft waarschijnlijk nog wel even verhoogd (een paar dagen), omdat deze stroom plasma langdurig plasma spuwde richting de Aarde. Deze zonnewind stroom kun je wel voelen als een stroom deeltjes die door je heen raast. Je kunt deze stroom deeltjes ook horen als statische ruis of fluittonen. Voor sommige hooggevoelige mensen is dit oorverdovend. Dit kan dus ook andere ascentiesymptomen geven als je niet goed in je stroom zit en er zaken blokkeren in jezelf, symptomen zoals hoofdpijn, stijfheid, doodmoe zijn, pijnlijke spieren enz. Er zijn ook grote gaten in de corona van de Zon die pal op de Aarde gericht staan en die spuwen plasma naar de Aarde. Hooggevoelige mensen horen deze stroom plasma aankomen met dezelfde symptomen als de verhoogde zonnewind, zoals ik in deze alinea heb beschreven.

Het magnetisch veld was nog steeds verstoord op deze vrijdag. Voor Noord-Europa op grondniveau was de verstoring niet meer zo extreem als de laatste weken. Maar het algemene beeld gemeten door de satelliet GOES 16 was best nog wel verstoord. Deze onrust kan moeite geven om te aarden en verschillen in hoe je jouw aardeverbinding ervaart. Dat betekent voor ons in Europa soms plotseling steenkoude voeten en niet geaard zijn en het volgende moment zijn de voeten weer warm en is je aarding wel weer in orde. Misschien herken je dit. De laatste maand is het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa steeds meer verstoord dan elders. UPDATE VRIJDAGAVOND: Vanaf 19:00 uur is het magnetisch veld in Noord-Europa tot lage breedte graden ernstig verstoord. Dus dat is dan in Nederland ook wel voelbaar.

We zijn in een ongewone magnetische verbinding met de Zon. We hadden dus een Heliopspheric Currentsheet Crossing op de 15de oktober (HCC) en zijn sindsdien magnetisch verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit is een ongewone magnetische verbinding met de Zon en de verbinding met de Aarde kan dus vreemd aanvoelen voor ons. De mogelijke symptomen die bij deze horen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt is nu weer voorbij. Het ziet er naar uit dat het we de komende weken voorlopig op deze manier magnetisch verbonden blijven met de Zon. Tijdens deze magnetische verbinding met de Zon is het magnetische veld van de Aarde sneller uit evenwicht en is er meer onrust in het magnetisch veld van de Aarde. Dit is mijn persoonlijke ervaring door het dagelijks analyseren van de gegevens de afgelopen 3 jaar.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

De Schumannresonantie was actief met een lage intensiteit (A1=amplitude ong. maximaal 37), tussen 1:00 en 9:30 uur Europese tijd (UT+2) was er activiteit. Het waren korte pieken: 1:00 uur full spectrum A1=amplitude 37 & 2:30 uur full spectrum A1=amplitude 29 & 6:30 uur full spectrum A1=amplitude 29 & tussen 8:30 en 9:00 uur full spectrum A1=amplitude 23 & 9:30 uur full spectrum A1=amplitude 29.
De meeste waren full spectrum, dus alle frequenties in het lichaam, psyche en energielichaam werden in beweging gezet met mogelijk ook ascentiesymptomen.

Schumannresonantie activiteit symptomen

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijk reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf.  Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Deze grafiek geeft de intensiteit van de Schumannresonantie weer. De Schumannresonantie was actief met een lage intensiteit (A1=amplitude ong. maximaal 37), tussen 1:00 en 9:30 uur Europese tijd (UT+2) was er activiteit. Het waren korte pieken: 1:00 uur full spectrum A1=amplitude 37 & 2:30 uur full spectrum A1=amplitude 29 & 6:30 uur full spectrum A1=amplitude 29 & tussen 8:30 en 9:00 uur full spectrum A1=amplitude 23 & 9:30 uur full spectrum A1=amplitude 29. De meeste waren full spectrum, dus alle frequenties in het lichaam, psyche en energielichaam werden in beweging gezet met mogelijk ook ascentiesymptomen.
Dit is de meting van de X-ray lichtfrequenties gemeten door de satelliet GOES 16. Er waren geen zonnevlammen voor zover we kunnen zien, de metingen ontbreken tussen 15:00 en 2:00 uur Europese tijd (UT=2) Op andere satelliet beelden werd zichtbaar dat er in die tijd een flinke komeet met staart in de Zon vloog en de Zon was wel actief met het spuwen van plasma, maar geen grote zonnevlammen en niet in de richting van de Aarde.

Zonnevlammen symptomen

Er waren geen zonnevlammen op de Aarde gericht, voor zover de metingen laten zien. Er was wel een constante verhoogde lichtfrequentie stroom van een A-klasse. Dat geeft minimale ascentiesymptomen, dus lees onderstaande informatie ook met dat in de achtergrond.

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit zijn satelliet beelden van de Zon en daar werd zichtbaar dat er in die tijd dat veel metingen offline waren er een flinke komeet met staart in de Zon vloog rond 22:00 uur Europese tijd (zie rode afbeelding links bij de rode pijl) en de Zon was wel actief met het spuwen van plasma, maar geen grote zonnevlammen en niet in de richting van de Aarde. Er was een verstoring van de satelliet rond 9:15 uur (zie blauwe afbeelding rechts.)
De ACE satelliet is nu zo goed als iedere nacht tussen 00:00 en 8:00 uur offline. Er vallen dus gaten in de grafieken en daardoor is vaak niet mogelijk om een juiste weergave te geven van de X-ray pieken die zichtbaar worden in de zonnewind dichtheid. Andere satellieten die zonnewind metingen doen (zoals de DSCOVR satelliet) filteren de pieken er tegenwoordig uit. Maar omdat de symptomen voor veel mensen goed voelbaar zijn, vind ik dat ze wel van belang zijn en daarom blijf ik ze wel meenemen in de updates.

Er waren hoge x-ray pieken zichtbaar rond 2:00 uur Europese tijd (UT+2) die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid met ongeveer 75 p/cm3. Er zijn waarschijnlijk nog meer X-ray pieken geweest, maar dat blijft giswerk. Misschien herken je de symptomen hieronder.

Symptomen x-ray pieken

De symptomen van zeer hoge x-ray pieken zijn hetzelfde als van x-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt, soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Dan nog even een extra kanttekening van mij (Manuela). Het is ook mogelijk dat deze piek geen x-rays zijn, maar iets anders. Wat we zeker weten is dat er zeer hoogfrequente energiedeeltjes kristalliseren in de zonnewind dichtheid en de symptomen worden heel duidelijk waargenomen en blijven wat ze zijn en hetzelfde. De experts doen niets met deze enorme Gamma frequentie pieken en op de andere zonnewind weergave van DSCOVR bijvoorbeeld worden uitgefilterd. Gelukkig geeft de ACE satelliet ze nog wel weer. Er is ook nog een kans dat de pieken manmade zijn. Er worden de laatste tijd her en der vreemde laser activiteiten waargenomen, die dan zichtbaar worden in weerapps en in anders satelliet beelden.

De zonnewind dichtheid was licht verhoogd tussen 14:00 en 17:00 uur Europese tijd (UT+2). En rond 17:00 uur liep het nog iets verder op naar kp-index level 3. Dat is nog steeds geen grote reactie. Deze grafiek is een weergave van de kp-index en dat is de reactie van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen en dus ook merkbaar in het magnetisch veld.

Verhoogde zonnewind

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’

Dit is een weergave van de zonnewind dichtheid. De zonnewind dichtheid was verhoogd vanaf 14:30 Europese tijd (UT+2) De hoogste pieken waren rond 16:00 met 28 p/cm3 en rond 19:45 uur Europese tijd (UT+2) met ongeveer 39 p/cm3. Dat is een flinke verhoging en die plasma deeltjes van de verhoogde zonnewind hoor en voel je door je heen razen. Deze zonnewind is afkomstig van een heel groot gat in de corona van de Zon aan de noordpool van de Zon. De zonnewind snelheid kwam overdag niet omhoog en bleef gewoon laag, maar liep pas op rond 19:30 met een normale verhoging. De zonnewind dichtheid zakte toen weer naar normale waarden. Dus dat blijft een minimale impact.
Dit is een weergave van de zonnewind snelheid. De zonnewind snelheid kwam overdag niet omhoog en bleef gewoon laag, maar liep pas op rond 19:30 met een normale verhoging naar ongeveer 500 km/sec. De zonnewind dichtheid zakte toen weer naar normale waarden. Dus dat blijft een minimale impact.
Er waren een paar grotere gaten in de corona van de Zon op de Aarde gericht. Bij de noordpool van de Zon is het gat inmiddels enorm. Dus zijn de fluit/ruis tonen die hooggevoelige mensen nog steeds te horen voor sommige met een hels kabaal. Het heldere stukje aan de rechterkant van de Zon is een zonnevlek en links bovenin is weer een nieuwe actieve regio in het zicht gedraaid, maar mag geen zonnevlek heten en is een plage die dus geen zonnevlammen produceert.

Gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn.

De metingen van de satelliet GOES 16 laat zien dat het magnetisch veld nog steeds best wel verstoord is. De metingen waren tussen 15:00 en 2:00 uur Europese tijd (UT+2) offline. Dus wat daar gebeurd is blijft gissen. De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op woensdag tussen 10:40 en 11:30 uur Europese tijd (UT+2) en opnieuw op vrijdag tussen 10:50 en 11:40 uur. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles als het ware wordt losgeschut. Beweeg je mee en ben je bereidt om in verbinding te zijn met jezelf en wat er innerlijk leeft, dan ontvang je de bijbehorende inzichten en is er grote heling mogelijk. In een enorm hoog tempo wordt zichtbaar wie je ECHT in Wezen bent. Een Wezen van licht met een aardse ervaring.

De meting op grond niveau in Noord-Europa zijn nog steeds ernstig verstoord vooral op de lage breedtegraden (rode punten). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd zo enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dit lijkt het nieuwe normaal te worden. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. De hele dag was de verstoring aan de orde en heel flink. Vanaf 19:00 uur was het magnetische veld in Noord-Europa tot op lage breedte graden ernstig verstoord.
We zijn vanaf donderdagavond 18:00 uur Europese tijd (UT+2) weer magnetisch verbonden met de polen van de Zon. Het is een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon en dat is in de normale situatie een ongewone magnetische verbinding. (Lees meer in de alinea hieronder over hoe en waarom). Deze magetische verbinding kan je het gevoel geven alsof de aardeverbinding anders is. De mogelijke symptomen die bij de Helopspheric Currentsheet Crossing horen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt. Het ziet er naar uit dat we voorlopig de komende weken deze magnetische verbinding met de Zon zullen houden. Tijdens zo’n andere magnetische verbinding tussen de Aarde en de Zon is het magnetische veld sneller en ernstiger verstoord is mijn eigen observatie.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (zie afbeelding onder deze twee alinea’s)

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.(de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Er waren wereldwijd paar hele kleine seismische activiteit met de kern rond 4:00 uur Europese tijd en rond 9:00 uur. Dit zijn lichte verstoringen, wel wereldwijd, waardoor de Aarde licht trilt, maar dit is te klein om extra aardbevingen te veroorzaken. Er zijn altijd wel aardbevingen rond de ‘ring of fire’.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de nieuwe Maan van vrijdag 16-10.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

VOOR GEÏNTERESSEERDE: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op ZATERDAG 31 OKTOBER 2020 OM 19:45. DIT IS EEN BIJZONDER BLUE/BLACK MOON. https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-31-oktober-2020/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .).

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update donderdag 22-10
Elektromagnetische update zaterdag 24-10

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vrijdag 23-10

2 Gedachten

 1. Jacqueline vrijdag 23 oktober 2020 om 19:03- Beantwoorden

  Slapeloze nacht gehad, althans de eerste uren tot +/- 2.30
  Laatste dagen snachts regelmatig zweetbuien. hoor dit van meerdere mensen, sommige hebben dit ook overdag
  Vandaag/ vrijdag zware energie, smiddags heel moe

  Dank voor al je informatie

  • Manuela van der Knaap vrijdag 23 oktober 2020 om 20:30- Beantwoorden

   Sterkte <3

Plaats een reactie