Elektromagnetische update zaterdag 24-10

Geschreven door: Manuela van der Knaap

20,2 minuten leestijd

Er waren hoge X-ray pieken in de nacht die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid. Dit zijn hoge lichtfrequenties die kort actief zijn en zeker wel gevoeld worden en ook verwerkt moeten worden door ons lichaam, psyche en energielichaam. Dit kan ascentiesymptomen geven. De constante lichtfrequentie van X-rays is nog licht verhoogd tot halverwege de A-Klasse, maar is wel aan het zakkende, omdat er geen actieve zonnevlekken meer op de Aarde gericht staan. Om 17:00 Europese tijd viel plotseling de X-ray meting weg naar 0 (nul). Dat is vreemd want zelfs als er geen actieve zonnevlekken aan onze kant van de Zon zijn is deze nog ietsjes hoger dan nul. Maar blijkbaar viel de lichtfrequentie die zonnevlek 2776 uitzendt toen weg. Deze kwam niet meer terug naar het oude niveau, maar bleef op een lage frequentie hangen (net aan A-Klasse.).

Er was op de zijkant van de Zon een plotselinge zonnevlam (CME), dus niet op de Aarde gericht. Dit kwam door een magnetisch veld dat vlak voor de Zon hing en daardoor werd het veld van de Zon daar instabiel en kwam er een explosie (CME). Er staat een prachtig beeld en filmpje in het artikel hieronder. Hooggevoelige mensen voelen uitbarstingen op de Zon ook als ze niet op de Aarde gericht zijn. De ascentiesymptomen kun je vergelijken met die je ook van zonnevlammen hebt, maar dan veel milder. Symptomen als, hoofdpijn, stijfheid, plotseling heel erg moe zijn, overbelast zenuwstelsel, plotselinge allergische reacties en intoleranties. Kijk voor meer informatie in het artikel hieronder.

De zonnewind dichtheid steeg flink op vrijdagavond vanaf 14:30 uur Europese tijd (UT+2) tot 19:30, maar de impact op de beschermende magnetosfeer was laag (Kp-index level 3). Om 19:30 liep de zonnewind snelheid op naar een normale verhoging van ongeveer 500 km/sec. toen de zonnewind dichtheid zakte. De impact van de zonnewind werd op vrijdagavond wel serieus hoger met een kp-index van level 4 (geel) dat is een bijna zonnestorm. Dit heeft de hele nacht en ochtend geduurd. Deze zonnewind stroom kun je wel voelen als een stroom deeltjes die door je heen raast. Je kunt deze stroom deeltjes ook horen als statische ruis of fluittonen. Voor sommige hooggevoelige mensen is dit oorverdovend. Dit kan dus ook andere ascentiesymptomen geven als je niet goed in je stroom zit en er zaken blokkeren in jezelf, symptomen zoals hoofdpijn, stijfheid, doodmoe zijn, pijnlijke spieren enz. Er zijn ook grote gaten in de corona van de Zon die pal op de Aarde gericht staan en die spuwen plasma naar de Aarde. Hooggevoelige mensen horen deze stroom plasma aankomen met dezelfde symptomen als de verhoogde zonnewind, zoals ik in deze alinea heb beschreven.

Het magnetisch veld was heel erg verstoord op deze zaterdag, vooral in de nacht. Voor Noord-Europa op grondniveau was de verstoring ook weer heel groot tot op de lagere breedte graden. Deze onrust kan moeite geven om te aarden en verschillen in hoe je jouw aardeverbinding ervaart. Dat betekent voor ons in Europa soms plotseling steenkoude voeten en niet geaard zijn en het volgende moment zijn de voeten weer warm en is je aarding wel weer in orde. Misschien herken je dit. De laatste maand is het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa steeds sterker verstoord dan elders.

We zijn in een ongewone magnetische verbinding met de Zon. We hadden dus een Heliopspheric Currentsheet Crossing op de 15de oktober (HCC) en zijn sindsdien magnetisch verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit is een ongewone magnetische verbinding met de Zon en de verbinding met de Aarde kan dus vreemd aanvoelen voor ons. De mogelijke symptomen die bij deze horen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt is nu weer voorbij. Het ziet er naar uit dat het we de komende weken voorlopig op deze manier magnetisch verbonden blijven met de Zon. Tijdens deze magnetische verbinding met de Zon is het magnetische veld van de Aarde sneller uit evenwicht en is er meer onrust in het magnetisch veld van de Aarde. Dit is mijn persoonlijke ervaring door het dagelijks analyseren van de gegevens de afgelopen 3 jaar.

Het hele artikel is hieronder te lezen met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg van de mogelijke symptomen die je kan ervaren.

Zondag 25-10 geef ik de hele dag een mineralenworkshop, dus dan is er zeer waarschijnlijk geen elektromagnetische update.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

Op het blauwe beeld rechts zie je bij de rode pijl het magnetisch veld hangen Rondje). Dit triggerde een uitbarsting op de Zon (CME). Deze uitbarsting was niet op de Aarde gericht. De uitbarsting begon al op vrijdagavond rond middernacht en het spuwen van plasma ging de hele nacht door. De symptomen die je kunt ervaren lijken op die van zonnevlammen die op de Aarde gericht zijn, maar zijn milder. Klik op de link om een kort filmpje te kijken: https://spaceweather.com/images2020/24oct20/cme_c3_anim.gif
Om 17:00 Europese tijd viel plotseling de X-ray meting weg naar 0 (nul). Dat is vreemd want zelfs als er geen actieve zonnevlekken aan onze kant van de Zon zijn is deze nog ietsjes hoger dan nul. Maar blijkbaar viel de lichtfrequentie die zonnevlek 2776 uitzendt toen weg. Deze kwam niet meer terug naar het oude niveau, maar bleef op een lage frequentie hangen (net aan A-Klasse.).

Zonnevlammen symptomen

Er waren geen zonnevlammen op de Aarde gericht. Er was een grote zonnevlam aan de zijkant van de Zon, niet op de Aarde gericht, maar hooggevoelige mensen kunnen wel ascentiesymptomen ervaren. Er was wel een constante verhoogde lichtfrequentie stroom van een A-klasse. Dat geeft minimale ascentiesymptomen, dus lees onderstaande informatie ook met dat in de achtergrond.

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

De ACE satelliet is nu zo goed als iedere nacht tussen 00:00 en 8:00 uur offline. Er vallen dus gaten in de grafieken en daardoor is vaak niet mogelijk om een juiste weergave te geven van de X-ray pieken die zichtbaar worden in de zonnewind dichtheid. Andere satellieten die zonnewind metingen doen (zoals de DSCOVR satelliet) filteren de pieken er tegenwoordig uit. Maar omdat de symptomen voor veel mensen goed voelbaar zijn, vind ik dat ze wel van belang zijn en daarom blijf ik ze wel meenemen in de updates..

Er waren hoge x-ray pieken zichtbaar rond 2:00 uur Europese tijd (UT+2) die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid met ongeveer 60 p/cm3. Er zijn waarschijnlijk nog meer X-ray pieken geweest, maar dat blijft giswerk. Dit zijn hoge lichtfrequenties die kort actief zijn en zeker wel gevoeld worden en ook verwerkt moeten worden door ons lichaam, psyche en energielichaam. Dit kan ascentiesymptomen geven. De constante lichtfrequentie van X-rays is nog licht verhoogd tot halverwege de A-Klasse, maar is wel aan het zakkende, omdat er geen actieve zonnevlekken meer op de Aarde gericht staan. Misschien herken je de symptomen hieronder.

Symptomen x-ray pieken

De symptomen van zeer hoge x-ray pieken zijn hetzelfde als van x-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt, soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Dan nog even een extra kanttekening van mij (Manuela). Het is ook mogelijk dat deze piek geen x-rays zijn, maar iets anders. Wat we zeker weten is dat er zeer hoogfrequente energiedeeltjes kristalliseren in de zonnewind dichtheid en de symptomen worden heel duidelijk waargenomen en blijven wat ze zijn en hetzelfde. De experts doen niets met deze enorme Gamma frequentie pieken en op de andere zonnewind weergave van DSCOVR bijvoorbeeld worden uitgefilterd. Gelukkig geeft de ACE satelliet ze nog wel weer. Er is ook nog een kans dat de pieken manmade zijn. Er worden de laatste tijd her en der vreemde laser activiteiten waargenomen, die dan zichtbaar worden in weerapps en in anders satelliet beelden.

Deze grafiek is een weergave van de kp-index en dat is de reactie van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen en dus ook merkbaar in het magnetisch veld. De zonnewind dichtheid steeg flink op vrijdagavond vanaf 14:30 uur Europese tijd (UT+2) tot 19:30, maar de impact op de beschermende magnetosfeer was laag (Kp-index level 3). Op vrijdagavond om 19:30 liep de zonnewind snelheid op naar een normale verhoging van ongeveer 500 km/sec. toen de zonnewind dichtheid zakte. De impact van de zonnewind werd op vrijdagavond wel serieus hoger met een kp-index van level 4 (geel) dat is een bijna zonnestorm. Dit heeft de hele nacht en ochtend geduurd tot ongeveer 11:00 uur. Ik verwacht dat de impact weer kan oplopen in de avond en nacht, omdat de stroom plasma die dit veroorzaakt uit het gat in de corona aan de noordzijde van de Zon komt en deze heeft langdurig op de Aarde gericht gestaan (nog steeds) en plasma onze richting heen gespuwd. Dus hou de symptomen van zonnestormen in de gaten, die kan zo maar weer aan de orde zijn.

Deze zonnewind stroom kun je wel voelen als een stroom deeltjes die door je heen raast. Je kunt deze stroom deeltjes ook horen als statische ruis of fluittonen. Voor sommige hooggevoelige mensen is dit oorverdovend. Dit kan dus ook andere ascentiesymptomen geven als je niet goed in je stroom zit en er zaken blokkeren in jezelf, symptomen zoals hoofdpijn, stijfheid, doodmoe zijn, pijnlijke spieren enz.

Symptomen zonnestorm

Er was geen zonnestorm actief, maar wel bijna (kp-index level 4 gele balken). Dus lees onderstaande informatie vanuit het weten dat deze symptomen hierdoor lichter zijn als omschreven.

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen en tijdens het praten woorden vergeten (magnetisch veld onrust). Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Dit is een weergave van de zonnewind snelheid. De zonnewind snelheid liep vrijdagavond pas op rond 19:30 met een normale verhoging naar ongeveer 500 km/sec. De hoogste pieken waren rond 8:00 uur met 573 km/sec en dat is best een redelijke verhoging. De zonnewind snelheid is nog steeds flink verhoogd en loopt in de avond nog wat verder op naar 550 km/sec. Omdat deze zonnewind afkomstig is uit het gat in de corona aan de noordzijde van de Zon die langdurig plasma spuwde richting de Aarde (nog steeds), daarom verwacht is dat de zonnewind nog wel langer verhoogd zal blijven en deze kan ook nog toenemen in de nacht en de komende dagen.
Er waren een paar grotere gaten in de corona van de Zon op de Aarde gericht. Bij de noordpool van de Zon is het gat enorm. Dus zijn de fluit/ruis tonen die hooggevoelige mensen nog steeds te horen voor sommige met een hels kabaal. Het heldere stukje aan de rechterkant van de Zon is een zonnevlek (rode pijl) en links bovenin is weer een nieuwe actieve regio die officieel nog geen zonnevlek is, maar een plage en dus geen (nog) geen zonnevlammen produceert. Links onderin komt weer een nieuwe actieve regio in het zicht van de Aarde ergens morgen of maandag vermoed ik.

Gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn.

De metingen van de satelliet GOES 16 laat zien dat het magnetisch veld ernstig verstoord was op deze zaterdag. De grootste verstoring (zie rode pijl) was tussen 4:30 en 6:30 uur Europese tijd (UT+2). De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op vrijdag tussen 10:50 en 11:40 uur. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles als het ware wordt losgeschut. Beweeg je mee en ben je bereidt om in verbinding te zijn met jezelf en wat er innerlijk leeft, dan ontvang je de bijbehorende inzichten en is er grote heling mogelijk. In een enorm hoog tempo wordt zichtbaar wie je ECHT in Wezen bent. Een Wezen van licht met een aardse ervaring.

De meting op grond niveau in Noord-Europa zijn nog steeds ernstig verstoord vooral op de lage breedtegraden (onderste lijnen). De rode pijl geeft de ernstigste verstoring aan(rode punten) tussen 4:30 en 6:30 uur Europese tijd (UT+2). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd zo enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dit lijkt het nieuwe normaal te worden. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. De hele dag was de verstoring aan de orde en heel flink.
We zijn vanaf donderdagavond 18:00 uur Europese tijd (UT+2) weer magnetisch verbonden met de polen van de Zon. Het is een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon en dat is in de normale situatie een ongewone magnetische verbinding. (Lees meer in de alinea hieronder over hoe en waarom). Deze magetische verbinding kan je het gevoel geven alsof de aardeverbinding anders is. De mogelijke symptomen die bij de Helopspheric Currentsheet Crossing horen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt. Het ziet er naar uit dat we voorlopig de komende weken deze magnetische verbinding met de Zon zullen houden. Tijdens zo’n andere magnetische verbinding tussen de Aarde en de Zon is het magnetische veld sneller en ernstiger verstoord is mijn eigen observatie.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (zie afbeelding onder deze twee alinea’s)

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.(de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de nieuwe Maan van vrijdag 16-10.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

VOOR GEÏNTERESSEERDE: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op ZATERDAG 31 OKTOBER 2020 OM 19:45. DIT IS EEN BIJZONDER BLUE/BLACK MOON. https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-31-oktober-2020/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .).

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update vrijdag 23-10
Elektromagnetische update maandag 26-10

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zaterdag 24-10

4 Gedachten

 1. Lydia zaterdag 24 oktober 2020 om 20:04- Beantwoorden

  Hoi Manuela,

  Ik heb een raar gevoel aan mijn keel. Geen keelpijn, maar alsof ik een soort spierpijn heb. Een beetje een opgezet gevoel ook. Hoort dat ook als symptoom hierbij?
  Alvast bedankt.
  Groeten Lydia

  • Manuela van der Knaap zaterdag 24 oktober 2020 om 20:59- Beantwoorden

   Hoi Lydia,
   Zoals ik heb omschreven bij de alinea die altijd onderin mijn artikelen staat ‘Waarom deze updates?’ zijn voor iedereen de ascentiesymptomen anders. Dus het kan van alles zijn. De keel kan ook de schildklier zijn en met straling te maken hebben. Maar als daar een blokkade zit die opgelost wil worden, dan wordt deze door elektromagnetische verstoringen zeker getriggerd om opgelost te worden. Het hoogfrequentie licht en de verstoringen versnellen als het ware onze groei en daardoor heb jij andere ascentiesymptomen als andere. Als de klachten lang aanhouden moet je wel je arts of therapeut opzoeken om het te laten nakijken. Het zijn wel echte klachten, maar meestal trekt het weg als je er energetisch doorheen bent. Veel sterkte <3

 2. Margreet zaterdag 24 oktober 2020 om 21:16- Beantwoorden

  Beste Manuela, ik merk het soms met slapen, dat ik om bv 4 uur klaarwakker ben. En soms het gevoel heb te moeten aarden op het gras in de tuin of, nog fijner een blote voeten wandeling te maken. Heel bevrijdend. Je komt dan nog dichter bij jezelf, vind ik. Ik voel dat er veel gebeurt. Zou het collectieve angstveld en het collectieve lichtveld er mee te maken kunnen hebben? Dat daar een verschuiving aan het plaatsvinden is? En dat effect heeft op alles? Ik ben heel blij met je updates, ik lees ze graag. En deel je naam vaak ivm de webinars. Liefs, Margreet

  • Manuela van der Knaap zondag 25 oktober 2020 om 08:05- Beantwoorden

   Hoi margreet,
   Dank je wel voor je reactie. Wat je omschrijft over door het gras lopen is een teken dat het te maken heeft met elektromagnetische spanning. Die ontlaadt direct als je op de Aarde en in het gras gaat lopen. Een aardingslaken aanschaffen zou dan een goed alternatief kunnen zijn. Die ontlaadt de elektromagnetische onbalans en brengt deze weer in evenwicht. Doordat wij overdag met alle schermen en aparaten in verhouding te veel elektrische geladen raken is zo’n aardingslaken echt een goede oplossing. Maar let zelf wel goed op, want onder sommige elektromagnetische verstoringen van de Aarde en Zon is het nodig om het aardingslaken te ontkoppelen. Dus dat kun je dan uitproberen of het rustiger wordt als je deze uit zet.

   Wat betreft het collectieve angstveld en lichtveld, daar zijn zeker verschuivingen in gaande. Er is zoveel groei en nieuw licht dat binnenkomt dat kan enorm effect hebben op mensen en ook de slaap verstoren. Maar ik krijg het idee dat jij daar zelf iets over weet of ervaart. Zou je het willen delen? Hartegroet van Manuela

Plaats een reactie