Elektromagnetische update vrijdag 30-10

Geschreven door: Manuela van der Knaap

18,1 minuten leestijd

Het is geen extreme dag voor het elektromagnetische spectrum, omdat de zonnevlekken wegdraaien van de Aarde en de zonnewind weer binnen normale waarde kwam en ook de andere magnetische verbinding van de Aarde met de Zon is sinds donderdag weer normaal (weer makkelijker aarden). Er was nog wel wat activiteit, maar niet extreem, alleen het magnetisch veld is nog sterk verstoord en er was wereldwijde seismische activiteit en toch ook weer hoge X-ray pieken en elektronenstorm, maar allemaal niet extreem.

Elektromagnetische activiteit: Op deze vrijdag is de elektronenstorm nog steeds actief, waren er hoge X-ray pieken in de ochtend (Gammafrequenties), was er een constante X-ray verhoogde lichtfrequentie op het niveau van lage B-Klasse zonnevlam, dat is nog steeds verhoogd, maar niet meer zo sterk als de afgelopen dagen. Er was ook nog een kleine explosie van zonnevlekken die nu bijna verdwijnen aan de westzijde van de Zon, dus niet op de Aarde gericht. De zonnewind is genormaliseerd, het magnetisch veld (GOES 16 satelliet) is nog steeds flink verstoord, Noord-Europa licht verstoord. Er ontstond een nieuw gat in de corona van de Zon vanuit de zuidpool van de Zon, maar deze staat niet op de Aarde gericht. En er was wereldwijd enorme seismische activiteit in de middag, dus de Aarde schud.

Het hele artikel kun je hieronder lezen met uitleg onder de afbeeldingen van de grafieken en beelden van de Zon en ook de symptomen staan in het artikel beschreven.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

De zonnevlekken AR2778 en AR2779 draaien steeds verder af van de Aarde en verdwijnen bijna aan de westzijde van de Zon. Er was nog wel lichte uitstoot van deze zonnevlekken, maar niet op de Aarde gericht. De twee zonnevlekken zijn nu beide in verval en er is een hele kleine kans/mogelijkheid dat er een nog grotere M-Klasse zonnevlam ontstaat, maar dat is niet waarschijnlijk. De lichtfrequentie is de hele dag verhoogd naar een constante lage B-Klasse en is dus ook aan het afnemen in kracht. Dus er is nog wel veel licht om te verwerken. De zonnevlekken staan niet op de Aarde gericht, dus het blijft bij X-ray impact (lichtfrequentie) en geen CME’s die aankomen op Aarde. De impact van de grote C-Klasse zonnevlammen van dinsdag 27-10 worden op zondag 1 november verwacht op Aarde met waarschijnlijk nauwelijks impact in de zonnewind.

Zonnevlammen symptomen

Er waren geen zonnevlammen of X-ray zonnevlammen, maar wel was de X-ray lichtfrequentie nog steeds verhoogd. Mogelijke symptomen kunnen op onderstaande symptomen lijken, maar zijn dan wel heel mild en nemen steeds verder af in kracht.

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Het heldere stukje aan de rechterkant van de Zon zijn zonnevlekken (rode pijlen) en deze actieve regio die officieel zonnevlek nummer AR2778 en AR2779 zijn. Deze bewegen van de Aarde af en zijn ook al in verval, maar kunnen nog wel X-ray zonnevlammen geven van de C-Klasse of hoger, want het is nog steeds een grote zonnevlam. Er is een nieuw gat in de corona van de Zon die wel hoorbaar is voor hooggevoelige mensen met fluittonen en statische ruis die soms ook oorverdovend kan zijn. Hooggevoelige mensen horen deze stroom plasma al vanaf het moment dat deze vertrekt naar van de Zon. De verwachting is dat dit gat over een dag of 2,5/3 op de Aarde gericht staat en dan plasma onze richting heen spuwt.

Gat in de corona van de Zon symptomen

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn.

Deze grafiek geeft de elektronen in de ionesfeer rond de Aarde weer. Vanaf 15:30 op zondag 25-10 is er een elektronenstorm actief. De hoogte van de elekronenstorm is groot. Het is een flinke zonnestorm waardoor apparaten ook kuren kunnen vertonen en we veel elektrische energie te verwerken krijgen. Het elektrische is verbonden met kosmische energie en daardoor is er naast de hoge X-ray lichtfrequentie ook nog eens meer kosmische instroom van energie die we mogen verwerken. Dus veel inzichten en versnelde groei. Dit alles laat de cellen flink trillen.

Symptomen elektronenstorm

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

De ACE satelliet is nu zo goed als iedere nacht tussen 00:00 en 8:00 uur offline. Er vallen dus gaten in de grafieken en daardoor is vaak niet mogelijk om een juiste weergave te geven van de X-ray pieken die zichtbaar worden in de zonnewind dichtheid. Andere satellieten die zonnewind metingen doen (zoals de DSCOVR satelliet) filteren de pieken er tegenwoordig uit. Maar omdat de symptomen voor veel mensen goed voelbaar zijn, vind ik dat ze wel van belang zijn en daarom blijf ik ze wel meenemen in de updates..

Er waren wel X-ray pieken zichtbaar in de zonnewind dichtheid op deze vrijdag 30-10 rond 9:00 uur Europese tijd (UT+1) (zie pijl) Die piek was best hoog en werd namelijk met ongeveer 80 p/cm3 zichtbaar in de zonnewind dichtheid. Er zijn waarschijnlijk nog meer X-ray pieken geweest, maar dat blijft giswerk. X-ray pieken zijn hoge lichtfrequenties die kort actief zijn en zeker wel gevoeld worden en ook verwerkt moeten worden door ons lichaam, psyche en energielichaam. Dit kan ascentiesymptomen geven. De constante lichtfrequentie van X-rays is enorm verhoogd tot rond de B-Klasse. Misschien herken je de symptomen hieronder.

Symptomen x-ray pieken

De symptomen van zeer hoge x-ray pieken zijn hetzelfde als van x-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt, soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Dan nog even een extra kanttekening van mij (Manuela). Het is ook mogelijk dat deze piek geen x-rays zijn, maar iets anders. Wat we zeker weten is dat er zeer hoogfrequente energiedeeltjes kristalliseren in de zonnewind dichtheid en de symptomen worden heel duidelijk waargenomen en blijven wat ze zijn en hetzelfde. De experts doen niets met deze enorme Gamma frequentie pieken en op de andere zonnewind weergave van DSCOVR bijvoorbeeld worden uitgefilterd. Gelukkig geeft de ACE satelliet ze nog wel weer. Er is ook nog een kans dat de pieken manmade zijn. Er worden de laatste tijd her en der vreemde laser activiteiten waargenomen, die dan zichtbaar worden in weerapps en in anders satelliet beelden.

Deze grafiek is een weergave van de kp-index en dat is de reactie van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen en dus ook merkbaar in het magnetisch veld. Op donderdagmiddag tussen 16:00 en 19:00 uur Europese tijd (UT+1) was er nog even een bijna zonnestorm )kp-index level 4 geel), maar daarna zakte de zonnewind weer naar normale waarden. De zonnewind kwam tot rust op deze vrijdag en gaat nu zelfs richting Kp-index 0 en dat betekent weer kosmische stralingsalert. Ik zet de symptomen hieronder, zodat je ze kunt herkennen als deze weer actief worden.

Kosmische straling symptomen

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, omdat hoe hoger de hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldinge ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen en mentale zwakte wordt versterkt en  nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Je kunt statische ruis horen/voelen en deze is hoogfrequenter en minder grof als van plasma die onderweg is naar de Aarde en uit een gat in de corona afkomstig is. Neem de klachten van de ascentiesymptomen wel serieus, het zijn echte klachten en bezoek je arts of therapeut.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in eDeze grafiek is een weergave van de kp-index en dat is de reactie van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen en dus ook merkbaar in het magnetisch veld. Op donderdagmiddag tussen 16:00 en 19:00 uur Europese tijd (UT+1) was er nog even een bijna zonnestorm )kp-index level 4 geel), maar daarna zakte de zonnewind weer naar normale waarden. De zonnewind kwam tot rust op deze vrijdag en gaat nu zelfs richting Kp-index 0 en dat betekent weer kosmische stralingsalert. Ik zet de symptomen hieronder, zodat je ze kunt herkennen als deze weer actief worden.venwicht te komen.

Dit zijn de metingen van de zonnewind snelheid. Op donderdagmiddag vanaf 16:00 uur Europese tijd (UT+1) zakte de zonnewind weer naar normale waarden. De zonnewind kwam tot rust op deze vrijdag. Dus geen extremen meer. De verwachting is dat zondag 1 november 2020 de zonnevlam van 27 oktober aankomt op Aarde met zonnewind, maar de verwachting is dat de impact nihil zal zijn.
De metingen van de satelliet GOES 16 laat zien dat het magnetisch veld nog steeds ernstig verstoord was op deze vrijdag 30-10. Deze grafiek ziet er nog steeds ernstig verstoord uit. Wat opvalt is dat de golf beweging klein is en zich tussen de 80 en 110 NanoTesla beweegt en dat is echt een hele kleine golfbeweging. Het hoort een grotere golfbeweging te zijn, maar kun je dit nauwelijks meer zo noemen. De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op vrijdag tussen 9:00 en 10:00 uur Europese tijd. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

Dit is een weergave van magnetometingen van het magntisch veld op grondniveau in Noord-Europa. De onderste groene lijn is maar een klein beetje in beweging, maar gelukkig niet meer zo extreem als een week geleden. Het lijkt allemaal meer te zijn gestabiliseerd voor Noord-Europa. De grootste verstoringen waren voor 1:00 uur en na 16:00 uur Europese tijd (UT+1). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd zo enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. De situatie is niet normaal, want dan zouden de onderste lijnen allemaal recht zijn en dat zijn ze niet. Dus de verstoring is klein.
Dit zijn metingen van seismische beweging op Aarde. Op deze vrijdag zien we wereldwijd enorme seismische activiteit met de kern van de activiteit tussen 11:00 en 16:00 uur Europese tijd (UT+1). Dit betekent dus dat de Aarde heeft geschut rond die tijd. Voor ons mensen kan dit betekenen dat je misschien een wat grotere onrust hebt ervaren. De activiteit is dus nog niet gestopt in het begin van de avond. Dit kan mogelijk onrust geven en soms ook gevoelens van angst die niet te traceren is.
Dit is de seismische activiteit die is gemeten op Aarde in Spanje. Dit is de meting die het dichtst in de buurt staat van Nederland en Belgie. Het meetstation in Duitsland is al heel lang offline, helaas. Ook hier lag de kern tussen 11:00 en 16:00 uur Europese tijd (UT+1) en de activiteit is dus nog niet gestopt in het begin van de avond. Dit kan mogelijk onrust geven en soms ook gevoelens van angst die niet te traceren is.
Op donderdag heeft de Aarde weer een wisseling gemaakt in magnetische verbinding met de polen van de Zon (HCC). We zijn sinds donderdag 3:00 uur Europese tijd (UT+1) weer weer terug in de normale magnetische verbinding, waardoor 1 factor voor de aarde verbinding weer beter wordt. (verdoofde handen en voeten). De mogelijke symptomen van de bijzondere magnetische verbinding met de noordpool van de Zon gaf symptomen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt, maar dat is nu weer voorbij. Dit betekent dat de aarding weer ‘normaler’ voelt. De energetische stroom kan nu veel makkelijker weer de Aarde in. Als de andere magnetische verbinding met de Zon er is, (noordpool verbinding), dan voel je een soort tegengestelde stroom in de onderbenen, alsof het allemaal niet zo lekker wil stromen en Aarde. Maar dat is nu dus weer klaar.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de nieuwe Maan van vrijdag 16-10.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

VOOR GEÏNTERESSEERDE: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op ZATERDAG 31 OKTOBER 2020 OM 19:45. DIT IS EEN BIJZONDER BLUE/BLACK MOON. https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-31-oktober-2020/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .).

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update donderdag 29-10
Elektromagnetische update zaterdag 31-10

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vrijdag 30-10

Plaats een reactie