Elektromagnetische update donderdag 29-10

Geschreven door: Manuela van der Knaap

18,8 minuten leestijd

Op deze donderdag was er een flinke elektronenstorm, waren en flinke C-Klasse zonnevlammen, Schumannresonantie activiteit, verhoogde zonnewind en is het magnetisch veld nog steeds verstoord. Lees meer hieronder…Het artikel staat er rond 18:30 op.

Er waren weer X-ray zonnevlammen van de C-Klasse en dat is tijdens een zonneminimum best flink. Boven de zonnevlek die er al was is een nieuwe verschenen en er is een hele kleine kans/mogelijkheid dat er een nog grotere M-Klasse zonnevlam ontstaat, maar waarschijnlijk niet. Dit is al pittig genoeg. De lichtfrequentie is de hele dag verhoogd naar een constante hoge B-Klasse. Dus er is gewoon veel licht om te verwerken. De zonnevlekken staan niet op de Aarde gericht, dus het blijft bij X-ray impact (lichtfrequentie) en geen CME’s die aankomen op Aarde. De impact van de grote C-Klasse zonnevlammen van dinsdag 27-10 worden op zondag 1 november verwacht op Aarde met mogelijk een zonnestorm.

Verhoogde lichtfrequenties (continu hoge B-Klasse) geven dezelfde ascentiesymptomen als de Zon, maar dan milder. Zonnevlammen en verhoogde X-ray lichtfrequentie geven acute en felle ascentiesymptomen, zoals hoofdpijn/migraine, hartritmeverstoringen, maar ook veel inzicht in patronen en verhoogd bewustzijn, als je wel lekker in je vel zit en de stroom van verhoogd licht kunt ontvangen. Kijk bij de afbeelding met de regenboogkleuren hieronder bij Solar Flare Risk, voor de mogelijke symptomen.

Sinds zondag is er een elektronenstorm actief en het is er een van formaat. Dit zorgt ervoor dat de elektrische hoogfrequente energie meer aanwezig is. Daardoor kun je makkelijker in verbinding zijn met je multi-dimensionale Zelf (Hoger Zelf) en zijn bliss ervaringen ook meer aan de orde. Als je niet lekker in je vel zit dan is deze elektrische energie een belasting voor je zenuwstelsel, dan kan het allemaal voelen alsof het teveel is. Naast de grote verhoging van de X-ray lichtfrequentie samen met deze elektrische energie is de verbinding met kosmische energie enorm opgevoerd en het lichaam komt hierdoor flink in beweging en in trilling en versnelde groei. Elektrische apparatuur kan tijdens elektronenstormen kapot gaan of storingen vertonen.

Er was een Schumannresonantie (SR) activiteit ging van start op woensdag 28-10 met een gedeeltelijke SR tussen 11:00 en ging door tot ongeveer 3:00 uur op donderdag 29-10 Europese tijd (UT+1) met een gemiddelde intensiteit (A1=amplitude 42). Het was een best flinke full spectrum activiteit met hoge intensiteit. Schumannresonantie frequenties corresponderen met frequenties in onze hersenen en de full spectrum activiteit activeren alle frequenties, ook de hogere Gammafrequenties. En dit kan flinke ascentiesymptomen geven, zoals hoofdpijn, misselijkheid, draaierigheid enzovoort. In combinatie met de hoge lichtfrequentie van de X-rays en de hoge elektronenstorm kan de impact groter zijn.

De zonnewind is nog steeds verhoogd, maar zakte in de ochtend licht naar 475 km/sec en dat is niet heel erg verhoogd. De stroom zonnewind was wel onrustig en liet periode zien met wat hogere pieken. De beschermende magnetosfeer liet geen extremen zien. Dit is een verhoging waar je wel ascentiesymptomen van kunt ervaren (lees wat die symptomen zijn in de alinea onderaan ‘Waarom deze updates?’). Ook voel je de plasma deeltjes door je heen razen kun je deze ook horen met zeer hoge statisch ruis in het hoofd en oren. En ook kun je zelf mogelijk ervaren dat de fluittonen (statische ruis) iedere keer anders zijn en ook de intensiteit van de ascentiesymptomen wisselde nogal op deze dag.

Het magnetisch veld is nog steeds erg verstoord op deze donderdag. De grafiek van de satelliet GOES 16 leek erg nergens op (zelfde als de afgelopen dagen), zo ernstig verstoord zag die eruit. Voor Noord-Europa op grondniveau was de verstoring niet ernstig verstoord. Dus dat lijkt nu weer stabiel te zijn. Deze onrust van het magnetisch veld kan moeite geven om te aarden en verschillen in hoe je jouw aardeverbinding ervaart. Dat betekent dat je plotseling steenkoude voeten kunt hebben en niet geaard zijn en het volgende moment zijn de voeten weer warm en is je aarding wel weer in orde. Misschien herken je dit. De laatste maand is het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa steeds sterker verstoord dan elders, maar nu lijkt het al weer een paar dagen te zijn gestabiliseerd.

Afgelopen nacht heeft de Aarde weer een wisseling gemaakt in magnetische verbinding met de polen van de Zon (HCC). We zijn sinds 3:00 uur Europese tijd (UT+1) weer weer terug in de normale magnetische verbinding, waardoor 1 factor voor de aarde verbinding weer beter wordt. (verdoofde handen en voeten). De mogelijke symptomen van de bijzondere magnetische verbinding met de noordpool van de Zon gaf symptomen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt, maar dat is nu weer voorbij.

Het hele artikel is hieronder te lezen met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg van de mogelijke symptomen die je kan ervaren.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

Er waren weer X-ray zonnevlammen van de C-Klasse en dat is tijdens een zonneminimum best flink. Boven de zonnevlek die er al was is een nieuwe verschenen en er is een hele kleine kans/mogelijkheid dat er een nog grotere M-Klasse zonnevlam ontstaat, maar waarschijnlijk niet. Dit is al pittig genoeg. De lichtfrequentie is de hele dag verhoogd naar een constante hoge B-Klasse. Dus er is gewoon veel licht om te verwerken. De zonnevlekken staan niet op de Aarde gericht, dus het blijft bij X-ray impact (lichtfrequentie) en geen CME’s die aankomen op Aarde. De impact van de grote C-Klasse zonnevlammen van dinsdag 27-10 worden op zondag 1 november verwacht op Aarde met mogelijk een zonnestorm.
Deze video laat de zonnevlammen zien die op deze dinsdag 27-10 geproduceerd werden. De actieve zonnevlek AR2778 groeide plotseling heel sterk op deze dinsdag tot de grootste zonnevlek van de nieuwe zonnecyclus 25 tot nu toe en produceerde al in de vroege ochtend C-Klasse zonnevlammen (CME). De mogelijkheid bestaat dat deze zonnevlek nog grotere zonnevlammen gaat produceren, mogelijk zelfs M-Klasse. Op de noordzijde van de Zon ontstond plotseling een zonnevlek die explosies (CME) produceerde die plasma spuwde ook in de richting van de Aarde en bleef dat de hele dag doen. Deze video geeft uitleg en prachtige beelden van deze lichtshow. De impact van deze grote zonnevlammen wordt op zondag 1 november op Aarde verwacht in de vorm van een zonnestorm.

Zonnevlammen symptomen

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Je ziet zonnevlek AR2778 die flink groeide op dinsdag 27-10 en woensdag 28-10 en op donderdag 29-10 weer aan het vervallen is. Link bovenin zie je zonnevlek AR2779. Dit is een nieuwe zonnevlek die potentieel ook weer zonnevlammen kan produceren. Ze staan beide niet op de Aarde gericht en kunnen dus alleen nog maar X-ray zonnevlammen produceren en geen CME’s die veel meer impact hebben en ook andere impact.
Het heldere stukje aan de rechterkant van de Zon zijn zonnevlekken (rode pijlen) en deze actieve regio die officieel zonnevlek nummer AR2778 is, was aan het groeien naar meerdere kernen, maar is vanaf donderdag weer in verval. Het is nog wel mogelijk dat er nog X-ray zonnevlammen komen van de C-Klasse of hoger, want het is nog steeds een grote zonnevlam. De grootste tot nu toe van de nieuwe cyclus van de Zon. Er is dus nog een tweede zonnevlek bijgekomen links boven de grote zonnevlek. Dit is AR2779. Er zijn geen gaten in de corona van de Zon die nog plasma naar de Aarde spuwen. De statische ruis die je hoort (fluittonen) is de verhoogde zonnewind die nu op Aarde stroomt en voor een deel ook nog onderweg is naar de Aarde. We hebben het ergste gehad.
Deze grafiek geeft de elektronen in de ionesfeer rond de Aarde weer. Vanaf 15:30 op zondag 25-10 is er een elektronenstorm actief. De hoogte van de elekronenstorm is groot. Het is een flinke zonnestorm waardoor apparaten ook kuren kunnen vertonen en we veel elektrische energie te verwerken krijgen. Het elektrische is verbonden met kosmische energie en daardoor is er naast de hoge X-ray lichtfrequentie ook nog eens meer kosmische instroom van energie die we mogen verwerken. Dus veel inzichten en versnelde groei. Dit alles laat de cellen flink trillen.

Symptomen elektronenstorm

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

Er was een Schumannresonantie (SR) activiteit ging van start op woensdag 28-10 met een gedeeltelijke SR tussen 11:00 en ging door tot ongeveer 3:00 uur op donderdag 29-10 Europese tijd (UT+1) met een gemiddelde intensiteit (A1=amplitude 42). Het was een best flinke full spectrum activiteit met hoge intensiteit. Schumannresonantie frequenties corresponderen met frequenties in onze hersenen en de full spectrum activiteit activeren alle frequenties, ook de hogere Gammafrequenties. En dit kan flinke ascentiesymptomen geven, zoals hoofdpijn, misselijkheid, draaierigheid enzovoort. In combinatie met de hoge lichtfrequentie van de X-rays en de hoge elektronenstorm kan de impact groter zijn.

Schumannresonantie activiteit

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijke reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Deze grafiek laat de intensiteit zien van de Schumannresonantie. Lees de impact en informatie onder de andere afbeelding (blauw hierboven).
Deze grafiek is een weergave van de kp-index en dat is de reactie van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen en dus ook merkbaar in het magnetisch veld. De beschermende magnetosfeer stond licht onder druk, maar er was niet veel bijzonders te melden. Dus geen extremen.
De zonnewind is nog steeds verhoogd, maar zakte in de ochtend licht naar 475 km/sec en dat is niet heel erg verhoogd.De stroom zonnewind was wel onrustig en liet periode zien met wat hogere pieken (525 km/sec.). De beschermende magnetosfeer liet geen extremen zien. Dit is een verhoging waar je wel ascentiesymptomen van kunt ervaren (lees wat die symptomen zijn in de alinea onderaan ‘Waarom deze updates?’). Ook voel je de plasma deeltjes door je heen razen kun je deze ook horen met zeer hoge statisch ruis in het hoofd en oren. En ook kun je zelf mogelijk ervaren dat de fluittonen (statische ruis) iedere keer anders zijn en ook de intensiteit van de ascentiesymptomen wisselde nogal op deze dag.
De metingen van de satelliet GOES 16 laat zien dat het magnetisch veld ernstig verstoord was op deze donderdag 29-10. Deze grafiek ziet er echt super verstoord uit. Er was een grote dip op dinsdagavond 27-10 tussen 18:00 en 22:30 Europese tijd (UT+1). Het magnetisch veld of de metingen vielen toen helemaal weg tijdens deze periode. Wat opvalt is dat de golf beweging nu echt super klein is en zich tussen de 80 en 100 NanoTesla beweegt en dat is echt een extreem kleine golfbeweging. Het hoort een golfbeweging te zijn, maar dat kun je dit nauwelijks meer zo noemen.

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

Het valt op deze donderdag erg mee. De onderste groene lijn is maar een klein beetje in beweging.Het lijkt allemaal meer te zijn gestabiliseerd voor Noord-Europa. De onderste groene lijn zien we de laatste tijd zo enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dit lijkt het nieuwe normaal te worden. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. De situatie is niet normaal, want dan zouden de onderste lijnen allemaal recht zijn en dat zijn ze niet. Dus de verstoring is klein.
Afgelopen nacht heeft de Aarde weer een wisseling gemaakt in magnetische verbinding met de polen van de Zon (HCC). We zijn sinds 3:00 uur Europese tijd (UT+1) weer weer terug in de normale magnetische verbinding, waardoor 1 factor voor de aarde verbinding weer beter wordt. (verdoofde handen en voeten). De mogelijke symptomen van de bijzondere magnetische verbinding met de noordpool van de Zon gaf symptomen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt, maar dat is nu weer voorbij.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC)

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.(de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn. Deze periode is afgelopen nacht gestopt. We zijn nu weer verbonden met negatief geladen zuidpool van de Zon. De symptomen die hier bij horen zijn dus nu niet meer aan de orde.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan. We zijn nu weer verbonden met negatief geladen zuidpool van de Zon. De symptomen die hier bij horen zijn dus nu niet meer aan de orde.

Vanaf middernacht 00:00 uur Europese tijd (UT+1) waren we magnetisch los van de positief geladen noordpool van de Zon. Vanaf 3:00 was de nieuwe magnetische verbinding alweer voor elkaar. Dat was een snelle transitie. Dat is ook wel eens anders. Dan duurt het dagen voordat het allemaal weer stabiel is en is het magnetisch veld van de Aarde extra onrustig. Maar nu maakte we dus een prachtige transitie en zijn we weer met de negatief geladen zuidpool van de Zon verbonden. Dit is de normale magnetische verbinding tussen Zon en Aarde buiten een zonneminimum (waarin we nu zijn) is dit de verbinding die we dan 2/3 van de tijd hebben.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de nieuwe Maan van vrijdag 16-10.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

VOOR GEÏNTERESSEERDE: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op ZATERDAG 31 OKTOBER 2020 OM 19:45. DIT IS EEN BIJZONDER BLUE/BLACK MOON. https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-31-oktober-2020/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .).

Deel deze post op social media

Vertrouw jezelf en de stroom van het leven
Elektromagnetische update vrijdag 30-10

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update donderdag 29-10

Plaats een reactie