Elektromagnetische update donderdag 12-11

Geschreven door: Manuela van der Knaap

21,7 minuten leestijd

Op deze donderdag was er heel veel elektromagnetisch in beweging en verstoord. Het was een pittige nacht en dag. C-Klasse X-ray zonnevlammen, kort periode met elektronencrash (pijn onderlichaam en zware energie), flinke X-ray pieken in de nacht, enorm verhoogde zonnewind in de nacht, Kosmische stralingsalert, heel milde Schumannresonantie laat in de middag, andere magnetische verbinding met de Zon (HCC) en een heel erg verstoord magnetisch veld.

Er waren een paar grote X-ray zonnevlam C-Klasse in de nacht. De nieuwe zonnevlek op de oostzijde van de Zon produceert deze X-ray zonnevlammen. Ze zijn niet op de Aarde gericht, dus de impact is puur verhoogde lichtfrequentie. Dit kan ascentiesymptomen geven zoals, hoofdpijn, stijfheid, overbelast zenuwstelsel of een gloeiende ruggewervel enz.

De zonnewind dichtheid was enorm verhoogd in de nacht. Die begon later op de avond op te lopen. De metingen waren uitgevallen, maar op het moment dat de weergave er weer was, had deze een enorme activiteit van 36 p/cm3 en dat is echt heel flink. Dit zakte toen ook plotseling weer helemaal in elkaar. Met later in de nacht nog flinke korte zonnewind pieken. Dit kun je voelen als een stroom deeltjes die door je heen beweegt en als de zonnewind dichtheid zo hoog is, dan is dat eerder razen en oorverdovend en goed voelbaar met ascentiesymptomen. Misschien ben je wel wakker geworden in de nacht hiervan of kon je niet in een diepere slaap komen.

De elektronen maakte een duikvlucht op woensdagavond en rond middernacht waren en zo weinig elektronen dat het op een elektronencrash begon te lijken. Tegen de ochtend was er een korte periode ook echt een elektronencrash. Dit zorgt ervoor dat je heel confronterend in contact komt met minder leuke kanten van jezelf, korte lontjes, chagrijn, zware energie, zelfafwijzing enz. Lichamelijk is het ook zwaar en kun je mogelijk pijn in het onderlichaam ervaren.

Er waren korte periode met een kosmische stralingsalert (kp-index 0) in de nacht en opnieuw aan het einde van de middag. De ascentiesymptomen zijn, zoals hartfladderen, emotioneel instabiel zijn, hoofdpijn, duizeligheid enz. Deze kosmische invloeden kun je ook horen met een zeer hoge en verfijnde frequentie van ruis (fluittonen). Die is dus veel minder grof als die van zonnewind die uit gaten in de corona komt.

Schumannresonantie activiteit begon rond 16:00 uur full spectrum met gedeeltelijke en lage intensiteit, dus alleen de lagere frequenties werden in beweging gezet. Er was eigenlijk maar een piek rond 16:00 uur die een klein beetje impact had. De rest van de activiteit was te verwaarlozen. De Schumannresonantie kan plotseling intense moeheid geven of andere ascentiesymptomen. In combinatie met andere elektromagnetische verstoringen kan de intensiteit en impact verschillen.

Het magnetisch veld van de Aarde is nog steeds verstoord vooral in Noord-Europa bij de grondmetingen en op deze donderdag echt weer belachelijk in de lagere breedtegraden. Metingen van de satelliet laten onrust en ook flinke verstoring zien in het magnetisch veld van de Aarde. Dit kan maken dat je het ene moment slecht geaard bent met koude voeten en het volgende moment warme voeten krijgt en ineens wel weer geaard bent. En sommige momenten is het nog anders en ben je wel geaard, maar is de energiestroom ineens verdwenen of in een soort conflict. Dat is vooral voelbaar in de onderbenen die dan opgezet raken.

De Heliospheric Currentsheet Crossing is gemaakt en vanaf woensdag 11-11 zijn we magnetisch verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. De magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon heeft als symptoom dat de aardeverbinding heel vreemd kan voelen. Voeten en handen kunnen in de komende weken (ongeveer 2 weken) verdoofd of slapend voelen.

Het hele artikel met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg over de ascentiesymptomen daarbij kun je hieronder lezen en bekijken.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

Er waren een paar grote X-ray zonnevlam C-Klasse in de nacht rond 3:30 en rond 5:00 uur Europese tijd (UT+1). De nieuwe zonnevlek op de oostzijde van de Zon produceert deze X-ray zonnevlammen. Ze zijn niet op de Aarde gericht, dus de impact is puur verhoogde lichtfrequentie. Dit kan ascentiesymptomen geven zoals, hoofdpijn, stijfheid, overbelast zenuwstelsel of een gloeiende ruggewervel enz.

Zonnevlammen symptomen

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is de weergave van de Zon vanuit de Aarde bezien. De rode pijlen zijn de actieve zonnevlekken. Links aan de oostzijde van de Zon is de actieve zonnevlek die de grote X-ray C-Klasse zonnevlammen veroorzaakt. De andere zonnevlam (rode pijl rechts) produceert geen zonnevlammen meer. Er is een klein gat in de corona van de Zon, maar die staat niet op de Aarde gericht en is niet echt relevant, ook omdat deze heel klein is er sterk uit de richting van de Aarde staat.
Dit is een weergave van de zijkant en achterkant an de Zon aan de oostzijde. En zoals je ziet zijn er echt flink wat zonnevlekken actief op de Zon. Dus de lichtfrequentie is in het zonnestelsel is ook aan het stijgen.
Dit is een weergave van de coronografics van de voorzijde van de Zon. Al vanaf de avond waren en zonnevlammen actief aan de zijkant van de Zon, maar niet op de Aarde gericht.
De zonnewind was heel wisselend op deze donderdag en werd af en toe ook heel zwak en dat zorgt er voor dat de beschermende magnetosfeer kosmische straling door laat en er een stralingsalert optreedt (Kp-index 0). Dit was van kracht tussen 4:00 en 7:00 en opnieuw tussen 16:00 en 19:00 uur Europese tijd (UT+1). En ook nog tussen 22:00 en 1:00 uur.

Kosmische straling symptomen

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, omdat hoe hoger de hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldinge ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen en mentale zwakte wordt versterkt en  nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Je kunt statische ruis horen/voelen en deze is hoogfrequenter en minder grof als van plasma die onderweg is naar de Aarde en uit een gat in de corona afkomstig is. Neem de klachten van de ascentiesymptomen wel serieus, het zijn echte klachten en bezoek je arts of therapeut.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Schumannresonantie activiteit begon rond 16:00 uur full spectrum met gedeeltelijke en lage intensiteit (A1= amplitude 35), dus alleen de lagere frequenties werden in beweging gezet. Er was eigenlijk maar een piek rond 16:00 uur tot 00:00 uur Europese tijd (UT+1), die een klein beetje impact had. De rest van de activiteit was te verwaarlozen. De Schumannresonantie kan plotseling intense moeheid geven of andere ascentiesymptomen. In combinatie met andere elektromagnetische verstoringen kan de intensiteit en impact verschillen.

In combinatie met andere elektromagnetische verstoringen kan de intensiteit en impact verschillen. Op deze woensdag was er vooral in de avond best wel het een en ander tegelijkertijd aan de hand en dus was de impact van de SR waarschijnlijk wel pittiger. Echt geloof mij, zo’n speciaal geopende Hematiet tegen jezelf aanleggen als je slaapt, uit mijn webshop is echt een uitkomst om wel heerlijk fris wakker te worden in de ochtend. Link naar de Hematiet in de webshop: https://inzichten.com/product/hematiet/

Schumannresonantie frequenties corresponderen met frequenties in onze hersenen en de full spectrum activiteit activeren alle frequenties, ook de hogere Gammafrequenties. En dit kan flinke ascentiesymptomen geven, zoals hoofdpijn, heel erg moe zijn, misselijkheid, draaierigheid enzovoort. In combinatie met de hoge lichtfrequentie van de X-rays en de hoge elektronenstorm kan de impact groter zijn.

Schumannresonantie activiteit

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijke reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Deze grafiek laat de intensiteit zien van de Schumannresonantie. De intensiteit was heel erg laag (A1=amplitude 35 rond 16:00 uur). Het was eigenlijk maar een piek. Lees de impact en informatie onder de andere afbeelding (blauw hierboven).
Dit is een weergave van de zonnewind dichtheid. De zonnewind dichtheid was enorm verhoogd in de nacht. Die begon later op de avond op te lopen. De metingen waren uitgevallen, dus we zien niet wanneer de zonnewind binnenkwam. Maar op het moment dat de weergave er weer was, had deze een enorme activiteit van 36 p/cm3 en dat is echt heel flink (zie rode pijl). Dit zakte toen ook plotseling weer helemaal in elkaar. Met later in de nacht nog flinke korte zonnewind pieken rond 7:00 uur van ongeveer 45 p/cm3. Dit is echt extreem voor de zonnewind dichtheid. Dit kun je voelen als een stroom deeltjes die door je heen beweegt en als de zonnewind dichtheid zo hoog is, dan is dat eerder razen en oorverdovend en goed voelbaar met ascentiesymptomen. Misschien ben je wel wakker geworden in de nacht hiervan of kon je niet in een diepere slaap komen.

Verhoogde zonnewind

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’

Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Voor het eerst sinds een paar weken zijn de X-ray pieken weer zichtbaar op deze grafiek. De X-ray pieken die kristalliseerde in de zonnewind dichtheid waren op deze grafiek te zien rond 5:00 uur met ongeveer 45 p/cm3 7 rond 7:00 uur met ongeveer 65 p/cm3 & rond 7:30 met ongeveer 25 p/cm3. Er waren ook extreme metingen van de zonnewind (zie grafiek hieronder). Het is dus niet helemaal duidelijk wat deze pieken zijn geweest, maar dat het impact heeft met ascentiesymptomen dat is zeker.

x-ray piek symptomen

De symptomen van zeer hoge X-ray pieken zijn hetzelfde als van X-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt. Soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kunnen je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommigen dus heel direct en bij anderen pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonten en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Dan nog even een extra kanttekening van mij (Manuela). Het is ook mogelijk dat deze piek geen x-rays zijn, maar iets anders. Wat we zeker weten is dat er zeer hoogfrequente energiedeeltjes kristalliseren in de zonnewind dichtheid en de symptomen worden heel duidelijk waargenomen en blijven wat ze zijn en hetzelfde. De experts doen niets met deze enorme Gamma frequentie pieken en op de andere zonnewind weergave van DSCOVR bijvoorbeeld worden uitgefilterd. Gelukkig geeft de ACE satelliet ze nog wel weer. Er is ook nog een kans dat de pieken manmade zijn. Er worden de laatste tijd her en der vreemde laser activiteiten waargenomen, die dan zichtbaar worden in weerapps en in anders satelliet beelden.

De metingen van het magnetisch veld door de GOES 16 satelliet zijn verstoord, vooral in de nacht laat deze weergave zien dat er een grote verstoring was tussen 00:30 en 7:30 uur Europese tijd (UT+1). De metingen in Noord-Europa (zie grafiek hieronder) zijn ook verstoord. De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op maandag 9-11 tussen 8:10 en 9:00 E.T. en opnieuw op woensdag tussen 8:10 en 9:10 E.T. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

Dit is een weergave van magnetometingen van het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa. De onderste groene lijn is op deze donderdag belachelijk heftig in beweging en dus is het magnetisch veld in Noord-Europa extra verstoord. De onderste groene lijn zien we de laatste tijd zo enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten.
Dit is een weergave van elektronen in de ionesfeer rond de Aarde gemeten door de GOES 16 satelliet. De elektronen maakte een duikvlucht op woensdagavond en rond middernacht (00:30 E.T.) waren en zo weinig elektronen dat het op een elektronencrash begon te lijken. Tegen de ochtend tussen 7:00 en 8:00 uur Europese tijd (UT+1) was er een korte periode ook echt een elektronencrash.(zie rode pijl) Dit zorgt ervoor dat je heel confronterend in contact komt met minder leuke kanten van jezelf, korte lontjes, chagrijn, zware energie, zelfafwijzing enz. Lichamelijk is het ook zwaar en kun je mogelijk pijn in het onderlichaam ervaren.

Elektronencrash symptomen

Tijdens een elektronencrash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronencrash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

Dit is de weergave van de magnetische verbinding van de Aarde met de Zon. Dit is de weergave van dinsdag 10-11 en ik laat het zien, omdat we alweer onderweg zijn om de normale magnetische verbinding met de Zon te verlaten. De verwachting is dat we de komende avond en/of nacht een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) krijgen. Dat heeft effect op onze verbinding met de Aarde en dus onze aarding. Ook het magnetisch veld kan dan extra onrustig zijn.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (‘normale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.( ‘abnormale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

We waren vanaf 19:00 uur Europese tijd (UT+1) los van de magnetische negatief geladen zuidpool van de Zon en sinds 6:00 uur weer verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. Waarschijnlijk blijven we ongeveer 2 weken verbonden met deze magnetische pool van de Zon en dat geeft wat symptomen voor de handen en voeten met een slaperig gevoel en het magnetisch veld van de Aarde is sneller uit evenwicht in deze periode.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de nieuwe Maan in Schorpioen van zondag 15-11.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

VOOR GEÏNTERESSEERDE: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op ZONDAG 15 NOVEMBER 2020 OM 19:45. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-15-november-2020/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .).

Deel deze post op social media

Herstel organisch universeel bewustzijn
Elektromagnetische update vrijdag 13-11 +kleine update 14-11

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update donderdag 12-11

Plaats een reactie