Elektromagnetische update donderdag 5-11

Geschreven door: Manuela van der Knaap

18,5 minuten leestijd

Op deze donderdag is het allemaal behoorlijk intens, vooral in de nacht was het pittig en zijn er grote C-Klasse zonnevlammen, gat in de corona van de Zon op de Aarde gericht, elektronenstorm, kosmische stralingsalert, komt er een nieuwe zonnewind binnen, Schumannresonantie en een enorm verstoord magnetisch veld, vooral in Noord-Europa. Lees meer…

Op deze donderdag is de zonnevlek op de oostzijde van de Zon super actief en produceert flinke zonnevlammen sinds middernacht. De grootste was dus gelijk in het begin van de nacht, een flink C7.3 X-ray zonnevlam C-Klasse dus. Dat kan flinke ascentiesymptomen geven zoals, hoofdpijn, migraine, hartfladderen en een overbelast zenuwstelsel. Verder was de constante X-ray lichtfrequentie op het niveau van een hoge B-Klasse X-ray zonnevlam en is nog steeds aan het stijgen aan het einde van de dag.

Er is nog 1 langgerekt gat in de corona van de Zon die op de Aarde gericht staan en plasma spuwen in de richting van de Aarde. Hooggevoelige mensen horen deze plasma stroom als hoge fluittonen/ statische ruis in het hoofd en oren al vanaf het moment dat deze vertrekt vanaf de Zon en soms is de ruis oorverdovend.

Er was in op woensdagavond en in nacht een langere periode van kosmische stralingsalert, omdat de zonnewind zo zwak was, dat kan verfijnde super hoge frequenties laten horen in de oren en ook mogelijk ascentiesymptomen geven zoals hartfladderen, heel moe zijn, stijfheid, misselijkheid, duizeligheid.

Of het allemaal nog niet genoeg is, komt er ook nog een zonnewind binnen in de middag, waarvan de dichtheid flink oploopt. Dit kun je voelen als een stroom deeltjes die door je heen raast en weer extra ascentiesymptomen die van alles lostrillen in je humeur, psyche en lichaam. De elektronen kwamen daardoor ook weer op elektronenstorm niveau in de middag. Dus dat is de elektrische energie weer sterk aanwezig, dat activeert hoger bewustzijn en hoge trillingen. Ook apparaten kunnen vreemde storingen vertonen of kapot gaan.

De Schumannresonantie activiteit begon al op woensdagmiddag en ging door tot 2:30 in de nacht. Het was een gedeeltelijke activiteit en de intensiteit was niet super hoog (amplitude 41). Maar in combinatie met alle andere elektromagnetische verstoringen kan de intensiteit veel hoger voelen als dat die is.

Het magnetisch veld is enorm uit evenwicht op deze donderdag in Noord-Europa al vanaf de vroege ochtend. De metingen van de satelliet GOES 16 lieten een rustiger beeld zien, maar liet wel een flinke stijgen van de kracht zien die in de middag erg toe nam. Het onrustig magnetische is dus vooral hier in Europa flink. Dit kan maken dat je het ene moment slecht geaard bent met koude voeten en het volgende moment warme voeten krijgt en ineens wel weer geaard bent. En sommige momenten is het nog anders en ben je wel geaard, maar is de energiestroom ineens verdwenen of in een soort conflict. Dat is vooral voelbaar in de onderbenen die dan opgezet raken. Ik zou het fijn vinden als je jouw ervaring deelt, dan kan dit stukje nog wat meer helder worden.

Een pittige dag voor het elektromagnetische spectrum. In nacht was het heel pittig en echt geloof mij, zo’n speciaal geopende Hematiet tegen jezelf aanleggen als je slaapt, uit mijn webshop, is echt een uitkomst om wel heerlijk fris wakker te worden in de ochtend. Link naar de Hematiet in de webshop: https://inzichten.com/product/hematiet/ Tegen de avond nemen weer andere verstoringen het over, zoals zonnewind, elektronenstorm en natuurlijk nog steeds die C-Klasse zonnevlammen. De verdere uitleg onder de afbeeldingen staat hieronder in het artikel onder de afbeeldingen/grafieken en de symptomen kun je daaronder lezen. Als het nodig is, dan werk ik deze pagina in de avond nog een keer bij.De tekst wordt nu geschreven.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

Dit is de weergave van X-ray zonnevlammen die door de GOES 16 satelliet zijn gemeten. Rond 00:30 was er een (voor zonneminimum) enorme X-ray zonnevlam van de C-Klasse die het zelfs bijna de bovengrens van de C-Klasse raakte (C7.3). Er was de hele dag C-Klasse zonnevlammen, bijna niet meer te benoemen als losse X-ray zonnevlammen, zoveel waren het er. Er waren nog meer X-ray zonnevlammen rond: 3:30 + 7:20 + 10:50 + 13:20 + 14:20 en dit waren de laatste data, maar het gaat nog wel even door verwacht ik. De Zon is ook weer aan het ontwaken en alle zonnevlammen in 2020 zijn van de nieuwe cyclus 25 en daarmee signalen van de nieuwe cyclus 25 die wakker wordt. De constante stroom X-ray lichtfrequentie is nu een grote B-Klasse niveau en dat is flink voor de lichtfrequentie.

De zonnevlekken die afgelopen weekend achter de Zon vandaan kwam is ook van de nieuwe cyclus 25 en is geleidelijk aan de X-ray lichtfrequentie aan het verhogen naar halverwege de B-Klasse. De twee zonnevlekken hebben nummers gekregen AR2780 en AR2781. De AR2780 is er zwak en bijna geen zonnevlek meer te noemen, maar de AR2780 is enorm groot en produceert steeds zonnevlammen die als X-ray zonnevlammen op Aarde worden opgevangen.
.

Zonnevlammen symptomen

De zonnevlek heeft bijna continu zonnevlammen geproduceerd, dus de symptomen zijn ook flink. Neem dat mee als je onderstaande informatie leest.

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Deze video geeft uitleg over de Zon die aan het wakker worden is in de nieuwe zonnecyclus 25. Maar het duurt nog even voordat alles weer op sterkte is, dat duurt nog tot eind 2021 wordt verwacht. https://www.youtube.com/watch?v=GorurHzY_BM
Op woensdag 5-11 was er ook nog een kosmische stralingsalert actief die al begon op woensdagavond om 22:00 uur tot ongeveer 7:00 uur Europese tijd (UT+1). De zonnewind was kalm in de ochtend, maar in de middag kwam er een zonnewind binnen en dan loopt de druk op de beschermende magnetosfeer ook op en zien we de Kp-index ook licht oplopen. Niets extreems.

Kosmische straling symptomen

De kosmische stralingsalert was actief tussen woensdagavond 22:00 uur en ongeveer 7:00 uur in de ochtend op donderdag 5-11.

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, omdat hoe hoger de hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldinge ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen en mentale zwakte wordt versterkt en  nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Je kunt statische ruis horen/voelen en deze is hoogfrequenter en minder grof als van plasma die onderweg is naar de Aarde en uit een gat in de corona afkomstig is. Neem de klachten van de ascentiesymptomen wel serieus, het zijn echte klachten en bezoek je arts of therapeut.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Dit is een weergave van de zonnewind dichtheid en die liep op rond 13:00 uur Europese tijd. En flink. De hoogste piek was rond 1y6:00 uur van 26 p/cm3. Vooral de zonnewind dichtheid geeft de kracht aan de zonnewind, dus dit is zeker voelbaar met deeltjes die door je heen razen en hoorbaar zijn in oren en hoofd.

Verhoogde zonnewind symptomen

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’

Weergave van de Zon op donderdag 5-11. Rode puntjes zijn gaten in de corona van de Zon, die nu voor een klein deel nog op de Aarde gericht staan. De rode pijlen links zijn de zonnevlekken AR2780 en AR2781. De AR2781 was in zijn vorige tocht aan onze kant van het zonnestelsel flink actief met grote C-Klasse zonnevlammen, dus daar kunnen we waarschijnlijk nog wel wat van verwachten. De AR2780 links bovenin is veel zwakker dan de AR2781 die al deze X-ray zonnevlammen veroorzaakt. Het is een enorm grote zonnevlek dus waarschijnlijk gaat het vuren van zonnevlammen nog wel even door. De komende 3 dagen komt de Zon meer in de richting te staan van de Aarde en dan worden de X-ray zonnevlammen ook vergezeld door plasma met protonen en is de impact echt van CME en veel groter.

Gat in de corona van de Zon de symptomen

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn.

Dit is de enorme grote zonnevlek op de oostzijde van de Zon.
De metingen van het magnetisch veld door de GOES 16 satelliet zien redelijk rustig uit, maar loopt na 13:00 uur ineens op in kracht. De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op woensdag 4-11 tussen 8:40 en 9:30 E.T. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

Dit is een weergave van magnetometingen van het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa. De onderste groene lijn is sterk in beweging en dus is het magnetisch veld in Noord-Europa ernstig verstoord. en vandaag dus extremer dan de afgelopen weken, terwijl dat ook al flink verstoord was. De onderste groene lijn zien we de laatste tijd zo enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten.
Dit is een weergave van elektronen in de ionesfeer rond de Aarde gemeten door de GOES 16 satelliet. En of het allemaal nog niet genoeg is komt door het binnen komen van de zonnewind de elektronen hoeveelheid op het niveau van elektronenstorm. Apparatuur kan verstoring laten zien of kapot gaan en wij krijgen met mee gemak verbinding met hogere frequenties in ons.

Symptomen elektronenstorm

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

Dit is een weergave van de Schumannresonantie uit Tomsk Rusland. De Schumannresonantie activiteit begon al op woensdagmiddag rond 13:00 uur Europese tijd (UT+1) 4-11 en ging door tot 2:30 in de nacht op de donderdag 5-11. Het was een gedeeltelijke activiteit (dus niet full spectrum). Alleen de lagere frequenties in de hersenen en het lichaam werden in beweging gezet, dus dat kan maken dat je zware gedachten, dromen en gevoelens had die aangetrild werden om op te kunnen ontladen. Echt geloof mij, zo’n speciaal geopende Hematiet tegen jezelf aanleggen als je slaapt, uit mijn webshop is echt een uitkomst om wel heerlijk fris wakker te worden in de ochtend. Link naar de Hematiet in de webshop: https://inzichten.com/product/hematiet/ De intensiteit was niet super hoog (A1=amplitude 41). Maar in combinatie met alle andere elektromagnetische verstoringen kan de intensiteit veel hoger voelen als dat die is.

Schumannresonantie frequenties corresponderen met frequenties in onze hersenen en de full spectrum activiteit activeren alle frequenties, ook de hogere Gammafrequenties. En dit kan flinke ascentiesymptomen geven, zoals hoofdpijn, heel erg moe zijn, misselijkheid, draaierigheid enzovoort. In combinatie met de hoge lichtfrequentie van de X-rays en de hoge elektronenstorm kan de impact groter zijn.

Schumannresonantie activiteit

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijke reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Deze grafiek laat de intensiteit zien van de Schumannresonantie. De intensiteit was niet super hoog (A1=amplitude 41). Lees de impact en informatie onder de andere afbeelding (blauw hierboven).
Op donderdag 29-10 heeft de Aarde weer een wisseling gemaakt in magnetische verbinding met de polen van de Zon (HCC). We zijn sinds donderdag 29-10 rond 3:00 uur Europese tijd (UT+1) weer weer terug in de normale magnetische verbinding, waardoor 1 factor voor de aarde verbinding weer beter wordt. (verdoofde handen en voeten). De mogelijke symptomen van de bijzondere magnetische verbinding met de noordpool van de Zon gaf symptomen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt, maar dat is nu weer voorbij. Dit betekent dat de aarding weer ‘normaler’ voelt. De energetische stroom kan nu veel makkelijker weer de Aarde in. Als de andere magnetische verbinding met de Zon er is, (noordpool verbinding), dan voel je een soort tegengestelde stroom in de onderbenen, alsof het allemaal niet zo lekker wil stromen en Aarde. Maar dat is nu dus weer klaar.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de volle Maan in Stier van zaterdag 31-10.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

VOOR GEÏNTERESSEERDE: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op ZONDAG 15 NOVEMBER 2020 OM 19:45. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-15-november-2020/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .).

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update woensdag 4-11
Elektromagnetische update vrijdag 6-11

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update donderdag 5-11

Plaats een reactie