Elektromagnetische update woensdag 4-11

Geschreven door: Manuela van der Knaap

17,9 minuten leestijd

Op deze woensdag grote C-Klasse zonnevlammen, zonnewind pieken, gaten in de corona van de Zon, elektronen bijna in stormlevel en een sterk verstoord magnetisch veld. Lees meer…

Op deze woensdag waren er in de nacht flinke X-ray zonnevlammen die net in de C-Klasse kwamen. Ook rond het middaguur was er opnieuw eentje, maar die haalde de C-Klasse net niet en liet het bij een hoge B-Klasse X-ray zonnevlam. (UPDATE: er was nog een hoge C-Klasse zonnevlam in het begin van de avond en ook daarna nog weer zonnevlammen en de constante X-ray lichtfrequentie loopt weer verder op naar de bovenkant van de B-Klasse en dat geeft meer ascentiesymptomen.) Er was ook nog een grote verstoring op dinsdagavond van de Stereo A satelliet schuin bijna naast de Zon hangt wat aangeeft dat er een CME of iets anders geweest is op de Zon dat de apparatuur deed storen. Maar er was geen grote CME of uitstoot zichtbaar op de beelden van de Zon rond die tijd. Dus een beetje vreemd.

Er waren weer zonnewind pieken van de snelheid, net als de afgelopen dagen en het is steeds laat in de avond of in de nacht en ook steeds van exact dezelfde snelheid. Dus dat is wel een beetje vreemd en typisch. Dit kan onrust geven in de nacht met mogelijk wat druk op het energielichaam, maar geen extreme ascentiesymptomen.

Het magnetisch veld is nog steeds erg onrustig en anders dan een ruime maand geleden. Vooral in Noord-Europa is de verstoring weer flink. Dit kan maken dat je het ene moment slecht geaard bent met koude voeten en het volgende moment warme voeten krijgt en ineens wel weer geaard bent. En sommige momenten is het nog anders en ben je wel geaard, maar is de energiestroom ineens verdwenen of in een soort conflict. Dat is vooral voelbaar in de onderbenen die dan opgezet raken. Ik zou het fijn vinden als je jouw ervaring deelt, dan kan dit stukje nog wat meer helder worden.

Verder niet veel te melden. De gaten in de corona van de Zon zijn nog steeds op de Aarde gericht en stuwen plasma in een stroom van zonnewind naar de Aarde. Dit kan mogelijk vrij grove en hard aanvoelde statische ruis of hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd. Je hoort dan als het ware de stroom plasma als deze onderweg is en aankomt op Aarde. En de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde zijn op deze woensdag net niet in stormlevel, maar wel erg hoog in hun aantal en kan dus aanvoelen alsof er wel een elektronenstorm is.

De verdere uitleg onder de afbeeldingen staat hieronder in het artikel onder de afbeeldingen/grafieken en de symptomen kun je daaronder lezen. Als het nodig is, dan werk ik deze pagina in de avond nog een keer bij. UPDATE: Er was ook Schumannresonantie activiteit vanaf woensdagmiddag tot donderdag in de nacht.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

Er was op deze woensdag zijn er flinke C-klasse X-ray zonnevlamme actief. Rond 5:30 en 7:30 en 9:20 en rond 12:40 haalde de X-ray zonnevlam de C-Klasse niet meer en bleef deze steken in de lagere B-Klasse. Flinke X-ray zonnevlammen in de zin van dat we in een zonneminimum zijn, dan slaapt de Zon en produceert bijna geen zonnevlammen. De Zon is ook weer aan het ontwaken en alle zonnevlammen in 2020 zijn van de nieuwe cyclus 25 en daarmee signalen van de nieuwe cyclus 25 die wakker wordt. De constante stroom X-ray licht liep na de zonnevlam iets terug en is nu een kleine B-Klasse niveau en dat is niet heel extreem voor de lichtfrequentie. UPDATE: er was nog een hoge C-Klasse zonnevlam in het begin van de avond en ook daarna nog weer zonnevlammen en de constante X-ray lichtfrequentie loopt weer verder op naar de bovenkant van de B-Klasse en dat geeft meer ascentiesymptomen.

De zonnevlekken die afgelopen weekend achter de Zon vandaan kwam is ook van de nieuwe cyclus 25 en is geleidelijk aan de X-ray lichtfrequentie aan het verhogen naar halverwege de B-Klasse. De twee zonnevlekken hebben nummers gekregen AR2780 en AR2781.
.

Zonnevlammen symptomen

Rond 8:00 uur was er een X-ray zonnevlam, maar er was een constante lage B-Klasse X-ray lichtfrequentie verhoging actief op deze dinsdag, dat is een milde verhoging, die lichte ascentiesymptomen kan geven door de plotselinge stijging van de lichtfrequentie. Neem dit mee als je de onderstaande tekst leest, de symptomen zijn dus mild…

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Er was ook nog een grote verstoring op dinsdagavond rond 22:00 uur Europese tijd (UT+1) op de linker afbeelding te zien van de Stereo A satelliet schuin bijna naast de Zon hangt wat aangeeft dat er een CME of iets anders geweest is op de Zon dat de apparatuur deed storen. Maar er was geen grote CME of uitstoot zichtbaar op de beelden van de Zon rond die tijd. Dus een beetje vreemd. Op de blauwe afbeeling rechts zie je nog een kleine verstoring van de satelliet rond 20:30 uur E.T.
Op dinsdag 4-11 was er ook nog een kosmische stralingsalert actief tussen 13:00 en 22:00 uur Europese tijd (UT+1). De zonnewind is kalm en dat betekent tijdens een zonneminimum dat de beschermende magnetosfeer van de Aarde weer zwak is en kosmische straling weer dieper binnenkomt in de atmosfeer van de Aarde. De kosmische stralingsalert blijft waarschijnlijk wel actief in de avond en nacht.

Kosmische straling symptomen

Op woensdag is er geen kosmische stralingsalert, maar omdat de zonnewind heel zwak is en daardoor kan het zo weer omslaan naar nieuwe periode met kosmische stralingsalert, zet ik wel de symptomen erbij, zodat je ze kan herkennen als ze optreden.

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, omdat hoe hoger de hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldinge ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen en mentale zwakte wordt versterkt en  nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Je kunt statische ruis horen/voelen en deze is hoogfrequenter en minder grof als van plasma die onderweg is naar de Aarde en uit een gat in de corona afkomstig is. Neem de klachten van de ascentiesymptomen wel serieus, het zijn echte klachten en bezoek je arts of therapeut.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Dit is een forcast model van de universiteit van Michigan en die laat zien dat de zonnewind zo zwak is, dat de beschermende magnetosfeer rond de Aarde zo zwak wordt zonder de druk van de zonnewind dat ook de bescherming wegvalt. Als dat heel sterk wordt, dan gaat de Kp-index naar 0 en krijgen we een kosmische stralingsalert met bijbehorende ascentiesymptomen.

Weergave van de Zon op woensdag 4-11. Rode puntjes zijn gaten in de corona van de Zon, die nu voor een deel op de Aarde gericht staan. De rode pijlen links zijn de nieuwe zonnevlekken die net zichtbaar worden vanuit de Aarde en nu nummers hebben gekregen AR2780 en AR2781. De AR2781 was in zijn vorige tocht aan onze kant van het zonnestelsel flink actief met grote C-Klasse zonnevlammen, dus daar kunnen we waarschijnlijk nog wel wat van verwachten.

Gat in de corona van de Zon de symptomen

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn.

Dit is een weergave van satelliet metingen van de zijkant van de Zon. We zien hier de twee nieuwe zonnevlekken die inmiddels een nummer hebben gekregen. AR2780 is niet heel actief. De beide zonnevlekken zorgen voor een verhoogde constante lichtfrequentie op (lage) B-Klasse niveau. Zoals een kleine B-Klasse zonnevlam en dat is dus heel erg mild.
De metingen van het magnetisch veld door de GOES 16 satelliet zien er een beetje onrustig uit, maar niet extreem. De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op maandag tussen 8:500 en 9:40 uur Europese tijd en opnieuw woensdag 4-11 tussen 8:40 en 9:30 E.T. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

Dit is een weergave van magnetometingen van het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa. De onderste groene lijn is sterk in beweging en dus is het magnetisch veld in Noord-Europa ernstig verstoord. De onderste groene lijn zien we de laatste tijd zo enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten.
Dit is een weergave van elektronen in de ionesfeer rond de Aarde gemeten door de GOES 16 satelliet. Er was geen elektronenstorm actief, maar dat scheelt niet veel. De hoeveelheid elektronen in de ionensfeer rond de Aarde is weer hoog geladen met elektronen.

Symptomen elektronenstorm

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

Op donderdag 29-10 heeft de Aarde weer een wisseling gemaakt in magnetische verbinding met de polen van de Zon (HCC). We zijn sinds donderdag 29-10 rond 3:00 uur Europese tijd (UT+1) weer weer terug in de normale magnetische verbinding, waardoor 1 factor voor de aarde verbinding weer beter wordt. (verdoofde handen en voeten). De mogelijke symptomen van de bijzondere magnetische verbinding met de noordpool van de Zon gaf symptomen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt, maar dat is nu weer voorbij. Dit betekent dat de aarding weer ‘normaler’ voelt. De energetische stroom kan nu veel makkelijker weer de Aarde in. Als de andere magnetische verbinding met de Zon er is, (noordpool verbinding), dan voel je een soort tegengestelde stroom in de onderbenen, alsof het allemaal niet zo lekker wil stromen en Aarde. Maar dat is nu dus weer klaar.
De zonnewind snelheid kwam in de avond en nacht plotseling in een aantal pieken van de snelheid. Ze hadden allemaal dezelfde hoogte namelijk ongeveer 480 km/sec. Dat is niet extreem, maar een lichte verhoging van zonnewind. De pieken waren: tussen 23:00 en 00:00 & 6:30 en 7:00 uur Europese tijd (UT+1). Deze pieken kunnen onrust geven in de nacht en druk in het energielichaam, maar is niets extreems. Dit kan ascentiesymptomen geven. Lees meer onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze update?’
Dit is een weergave van de Schumannresonantie uit Tomsk Rusland. De Schumannresonantie activiteit begon al op woensdagmiddag 13:00 uur Europese tijd 4-11 en ging door tot 2:30 in de nacht op de donderdag 5-11. Het was een gedeeltelijke activiteit (dus niet full spectrum). Alleen de lagere frequenties in de hersenen en het lichaam werden in beweging gezet, dus dat kan maken dat je zware gedachten, dromen en gevoelens had die aangetrild werden om op te kunnen ontladen. Echt geloof mij, zo’n speciaal geopende Hematiet tegen jezelf aanleggen als je slaapt, uit mijn webshop is echt een uitkomst om wel heerlijk fris wakker te worden in de ochtend. Link naar de Hematiet in de webshop: https://inzichten.com/product/hematiet/ De intensiteit was niet super hoog (A1=amplitude 41). Maar in combinatie met alle andere elektromagnetische verstoringen kan de intensiteit veel hoger voelen als dat die is.

Schumannresonantie frequenties corresponderen met frequenties in onze hersenen en de full spectrum activiteit activeren alle frequenties, ook de hogere Gammafrequenties. En dit kan flinke ascentiesymptomen geven, zoals hoofdpijn, heel erg moe zijn, misselijkheid, draaierigheid enzovoort. In combinatie met de hoge lichtfrequentie van de X-rays en de hoge elektronenstorm kan de impact groter zijn.

Schumannresonantie activiteit

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijke reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Deze grafiek laat de intensiteit zien van de Schumannresonantie. De intensiteit was niet super hoog (A1=amplitude 41). Lees de impact en informatie onder de andere afbeelding (blauw hierboven).

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de volle Maan in Stier van zaterdag 31-10.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

VOOR GEÏNTERESSEERDE: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op ZONDAG 15 NOVEMBER 2020 OM 19:45. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-15-november-2020/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .).

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update dinsdag 3-11
Elektromagnetische update donderdag 5-11

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update woensdag 4-11

4 Gedachten

 1. Jo donderdag 5 november 2020 om 20:03- Beantwoorden

  Goedendag Manuela, ik ken je van Nieuwetijdskind en toen jij daar mee stopte ben ik jou gevolgd omdat ik je artikelen altijd zo sterk vind. Dank je wel daarvoor. Via deze site ontdekte ik de Elektromagnetische updates en daar waar ik al een tijdje sterk het gevoel had dat mijn “kwalen” niet van mij waren, werd dit met jouw artikelen bevestigd. Ik houd jouw site nu nog vaker in de gaten. Niet alleen voor de nieuwe en volle maan maar ook voor deze updates. Ik merk zelf dat ik vaak migraine heb (langer dan normaal), suf ben, de koude voeten herken ik heel erg en de steken in het lichaam hier en daar. Ook de onrust met nieuwe en volle maan (waardoor ik meestal niet eens hoef te checken of de maan binnenkort nieuw of vol is, ik merk het aan mijn lijf) en met de Elektromagnetische stromen ervaar ik heel intens. Vooral sinds de corona tijd en ik sinds april “wakker” ben en de wereld zie voor wat het is ben ik veel gevoeliger gaan worden in mijn lijf. Nog meer dan vroeger. Echter is het verschil dat ik sinds een paar maanden mij er niet meer mee identificeer zoals vroeger. Ik weet nu dat het extern is. Maar het meest opvallend vind ik de fluittoon in de nacht. Laatst was er 1 zo heftig dat ik zelfs meende stemmen te horen. Het leek alsof ik letterlijk op een ander frequentie zat. Ik was ook helemaal niet bang ervan. Is dit mogelijk?
  Bedankt dat je ons zo op de hoogte houdt met je artikelen en ook dat je corona ziet voor wat het is. Ik heb er veel aan.

  Liefs

  Jo

  • Manuela van der Knaap vrijdag 6 november 2020 om 10:26- Beantwoorden

   Hoi Jo,
   Dank je wel voor je reactie. Ik wil wel even een kanttekening plaatsen bij jouw opmerking dat de ascentiesymptomen niet van jou zijn. Ik heb daar een andere mening over. Ze worden door iets van buitenaf in beweging gezet, maar wat in beweging komt is wel van jou en geeft wel informatie en helderheid in wat er niet kan mee komen in de frequentieverhoging. Als er bijvoorbeeld veel hoofdpijn is, dan is dat meestal omdat de centreren in de hersenen ontbreekt of verstoord is. Door het nieuwe multi-dimensionale energielichaam te openen en te versterken los je de meeste ongemakken op. Als het fysiek te ver is, te vastzit of een beschadiging heeft dan is er meestal ook andere hulp nodig van bijvoorbeeld een osteopaat of cranio-sacraal, massage, bewegen, yoga enz. Ik organiseer de webinars hiervoor, zodat we met meer gemak van binnenuit dit nieuwe energielichaam zichzelf laten ontvouwen (herinneren). En een speciaal geopende Hematiet heeft een hele fijn werking, omdat deze alle energetische afvoerkanalen opent, op heel veel niveaus tegelijkertijd zoals in de cellen, organen, in de voeten/benen enz. En wat de Hematiet doet die mijn Wezensessentie heeft geopend is het centrum van het Goddelijke Zelf openen (licht-as van de kosmos-Aaarde verbinding, maar ook het Kosmisch Hart (het centrum van het Goddelijke Zelf in het lichaam)). Het is echt een zegen in deze tijd dat we deze frequentie van de Hematiet ter beschikking hebben. Het is echt niet een verkooppraatje van mij, maar een wel gemeend advies. Dit mineraal helpt van binnenuit te herinneren hoe je kunt loslaten en het Goddelijke Zelf in het lichaam ervaren en bevrijden. Het is dus niet iets van buitenaf, maar het mineraal brengt deze specifieke trilling in beweging en jouw eigen lichaam herinnert zich dit dan en zet dit in beweging.

   Over de fluittonen, die komen voor iedereen op een andere manier aan. Sommige hooggevoelige mensen leven in een hel door deze fluittonen, omdat het alles overstemt. En vergeet niet de aardse man-made invloeden, zoals 5G, Haarp, koelkasten of koelcellen enz. (geeft een laagfrequente bromtoon) en nog veel meer. Dus het is moeilijk om te achterhalen wat de bron precies is. Ik kan alleen met mijn update aangeven wanneer de natuurlijk verstoring actief is, zodat je die kunt uitsluiten. Sommige mensen onderscheiden wel 5 verschillende toonsoorten tegelijkertijd. Dit is alles wat ik hierover kan schrijven. Ik wens je veel liefde, kracht en wijsheid in jouw proces van steeds dieper ontwaken.
   Hartegroet van Manuela

 2. Jo vrijdag 6 november 2020 om 11:24- Beantwoorden

  Dank je wel voor je reactie Manuela. Er speelt nu veel in mijn leven, ook energetisch, dus ik moet zaken even op een rijtje zetten voor ik kan bepalen of de webinar iets voor mij is. Het zit in mijn achterhoofd. En dank je wel voor alle informatie. Ik neem het mee.

  Veel liefs

  Jo

  • Manuela van der Knaap vrijdag 6 november 2020 om 12:36- Beantwoorden

   Voor alles is een optimaal moment en tijd. Heb je al een Hematiet om mee te ontladen?

Plaats een reactie