Elektromagnetische update maandag 2-11

Geschreven door: Manuela van der Knaap

15,7 minuten leestijd

Op deze maandag zijn er X-ray zonnevlammen, kosmische stralingsalert, gat in corona van de Zon spuwt plasma naar de Aarde, korte piek Schumannresonantie met hoge intensiteit en het magnetisch veld is rustiger. Het is allemaal heerlijk mild op de maandagochtend. Lees meer…

Vlak voordat de zonnevlek AR2779 wegdraaide uit het zicht van de Aarde werd in de avond nog een flinke C-Klasse X-ray zonnevlam ontvangen door de Aarde. De nieuwe zonnevlek die net in het zicht is gedraaid van de Aarde is op zondag al begonnen met het verhogen van de X-ray lichtfrequentie (halverwege B-Klasse) en gaf een kleine uitbarsting (CME) in de nacht (niet op de Aarde gericht). Dit alles kan licht ascentiesymptomen geven zoals hoofdpijn/migraine, hartfladderen, draaierigheid enz. omdat de lichtfrequentie ineens snel stijgt.

Er was de hele nacht een kosmische stralingsalert actief, dit kan ascentiesymptomen geven zoals hartfladderen, zenuwachtigheid, heel verfijnde statische ruis die je kunt horen of voelen in het lichaam. Kijk naar de afbeelding met de regenboogkleuren onderaan het artikel bij de ‘Cosmic Rays’ voor mogelijke symptomen. En er is een groot gat bij de zuidpool van de Zon die plasma naar de Aarde spuwt. Je hoort dus weer mogelijk hoge intense fluittonen / statische ruis in je hoofd en oren. Deze ruis kan bijna gewelddadig aanvoelen en is groffer dan die van kosmische straling. Die frequentie is meer verfijnt.

Er was een korte piek van Schumannresonantie in de nacht met een hoge intensiteit (A1=amplitude 61), verder ziet het magnetisch veld er rustiger uit, maar dat is wel vaker zo in de ochtend. Ik werk in de middag/avond de gegevens in het artikel nog een keer bij.

Verder was het rustig, de zonnewind is binnen normale waarden en de elektronen waren op zondagmiddag en -avond even kort in stormniveau, maar dat is dus weer binnen normale waarden. De beschrijving van de ascentiesymptomen en de uitleg onder de afbeeldingen staan hier weer onder.

UPDATE BEGIN VAN DE AVOND: Er was een zonnewind piek in de snelheid tussen 14:30 en 15:00 uur Europese tijd die meer dan 1/3 versnelde naar 485 km/sec. Dat kan plotselinge ascentiesymptomen geven. Het magnetisch veld is toch nog steeds flink onrustig en dat kan moeite geven om te Aarden en los te laten. Waar nodig zijn de afbeeldingen ge-update en toegevoegd.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

Terwijl de zonnevlek AR2779 achter de Zon verdween produceerde deze nog even op de valreep een flinke X-ray zonnevlam. Dit was op zondagavond 1-11 tussen 20:00 en 21:30. Een flink C-klasse X-ray zonnevlam was het. Flink in de zin van dat we in een zonneminimum zijn, dan slaapt de Zon en produceert bijna geen zonnevlammen. De Zon is ook weer aan het ontwaken en alle zonnevlammen in 2020 zijn van de nieuwe cyclus 25 en daarmee signalen van de nieuwe cyclus 25 die wakker wordt.

De zonnevlek die afgelopen weekend achter de Zon vandaan kwam is ook van de nieuwe cyclus 25 en is geleidelijk aan de X-ray lichtfrequentie aan het verhogen naar halverwege de B-Klasse. In de nacht rond 4:00 uur produceerde deze nieuwe zonnevlek al een kleine explosie (CME). Maar natuurlijk niet op de Aarde gericht en heel erg klein, dus had feitelijk geen X-ray effect op de Aarde en ook te klein om echt iets in de lichtfrequentie te doen, maar wel een teken dat de grote zonnevlek klaar is om te gaan vuren.

Er komt trouwens in de loop van de dag of dinsdag nog een andere zonnevlek achter de Zon vandaan AR2777. Die was in zijn vorige tocht aan onze kant van het zonnestelsel flink actief met grote C-Klasse zonnevlammen, dus daar kunnen we waarschijnlijk nog wel wat van verwachten.

Zonnevlammen symptomen

Er was een constante lage B-Klasse X-ray lichtfrequentie verhoging actief op deze maanag, dat is een milde verhoging, die lichte ascentiesymptomen kan geven door de plotselinge stijging van de lichtfrequentie. Neem dit mee als je de onderstaande tekst leest, de symptomen zijn dus mild…

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit zijn coronagrafics van de Zon. Terwijl de zonnevlek AR2779 achter de Zon verdween (Linker afbeelding bij rode pijl) produceerde deze nog even op de valreep een flinke X-ray zonnevlam. Dit was op zondagavond 1-11 tussen 20:00 en 21:30. Een flink C-klasse X-ray zonnevlam was het. Flink in de zin van dat we in een zonneminimum zijn, dan slaapt de Zon en produceert bijna geen zonnevlammen. De Zon is ook weer aan het ontwaken en alle zonnevlammen in 2020 zijn van de nieuwe cyclus 25 en daarmee signalen van de nieuwe cyclus 25 die wakker wordt.
Dit is de weergave van een coronagrafics van de Zon. De zonnevlek die afgelopen weekend achter de Zon vandaan kwam is ook van de nieuwe cyclus 25 en is geleidelijk aan de X-ray lichtfrequentie aan het verhogen naar halverwege de B-Klasse. In de nacht rond 4:00 uur produceerde deze nieuwe zonnevlek al een kleine explosie (CME). Deze foto’s laten links (rood) de kleine explosie zien in ontwikkeling en rechts (blauw) zie je de verstoring die de satelliet ontving van de CME die de satelliet raakte om 4:18 Europese tijd (UT+1). Maar natuurlijk niet op de Aarde gericht en heel erg klein, dus had feitelijk geen X-ray effect op de Aarde en ook te klein om echt iets in de lichtfrequentie te doen, maar wel een teken dat de grote zonnevlek klaar is om te gaan vuren.
Dit is een weergave van de Schumannresonantie uit Tomsk Rusland. Er was een korte piek van Schumannresonantie in de nacht tussen 4:00 en 4:30 Europese tijd (UT+1) met een hoge intensiteit (A1=amplitude 61). Het was een best flinke full spectrum activiteit met hoge intensiteit. Schumannresonantie frequenties corresponderen met frequenties in onze hersenen en de full spectrum activiteit activeren alle frequenties, ook de hogere Gammafrequenties. En dit kan flinke ascentiesymptomen geven, zoals hoofdpijn, misselijkheid, draaierigheid enzovoort. In combinatie met de hoge lichtfrequentie van de X-rays en de hoge elektronenstorm kan de impact groter zijn.

Schumannresonantie activiteit

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijke reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Deze grafiek laat de intensiteit zien van de Schumannresonantie. Lees de impact en informatie onder de andere afbeelding (blauw hierboven).
Er was in de nacht tussen 1:00 en 7:00 uur een periode met kosmische stralingsalert. De zonnewind is kalm en dat betekent tijdens een zonneminumum dat de beschermende magnetosfeer van de Aarde weer zwakker wordt en kosmische straling weer dieper binnenkomt in de atmosfeer van de Aarde.

Kosmische straling symptomen

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, omdat hoe hoger de hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldinge ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen en mentale zwakte wordt versterkt en  nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Je kunt statische ruis horen/voelen en deze is hoogfrequenter en minder grof als van plasma die onderweg is naar de Aarde en uit een gat in de corona afkomstig is. Neem de klachten van de ascentiesymptomen wel serieus, het zijn echte klachten en bezoek je arts of therapeut.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Weergave van de Zon op maandag 2-11. Rode puntje is een gat in de corona van de Zon, die nu voor een deel op de Aarde gericht staat. De rode pijlen links zijn de nieuwe zonnevlekken die net zichtbaar worden vanuit de Aarde. In de loop van de dag of dinsdag komt nieuwe zonnevlek AR2777 achter de Zon vandaan. Die was in zijn vorige tocht aan onze kant van het zonnestelsel flink actief met grote C-Klasse zonnevlammen, dus daar kunnen we waarschijnlijk nog wel wat van verwachten.

Gat in de corona van de Zon de symptomen

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn.

De metingen van het magnetisch veld door de GOES 16 satelliet zien er weer wat rustiger uit, maar dat is vaker zo in de ochtend. De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op maandag tussen 8:500 en 9:40 uur Europese tijd. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org UPDATE MAANDAGAVOND: Het magnetisch veld is toch nog steeds flink onrustig en dat kan moeite geven om te Aarden en los te laten.

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

Dit is een weergave van magnetometingen van het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa. De onderste groene lijn is weer licht in beweging en dus niet ernstig verstoord in de nacht en ochtend. Er is een lichte verstoring op de lage breedte graden in Noord-Europa. De onderste groene lijn zien we de laatste tijd zo enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten.
Dit is een weergave van elektronen in de ionesfeer rond de Aarde gemeten door de GOES 16 satelliet. Op zondag waren de elektronen weer even kort in stormlevel tussen 14:30 en 21:30 uur Europese tijd (UT+1), maar daarna dus weer binnen normale waarden.
Op donderdag 29-10 heeft de Aarde weer een wisseling gemaakt in magnetische verbinding met de polen van de Zon (HCC). We zijn sinds donderdag 29-10 rond 3:00 uur Europese tijd (UT+1) weer weer terug in de normale magnetische verbinding, waardoor 1 factor voor de aarde verbinding weer beter wordt. (verdoofde handen en voeten). De mogelijke symptomen van de bijzondere magnetische verbinding met de noordpool van de Zon gaf symptomen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt, maar dat is nu weer voorbij. Dit betekent dat de aarding weer ‘normaler’ voelt. De energetische stroom kan nu veel makkelijker weer de Aarde in. Als de andere magnetische verbinding met de Zon er is, (noordpool verbinding), dan voel je een soort tegengestelde stroom in de onderbenen, alsof het allemaal niet zo lekker wil stromen en Aarde. Maar dat is nu dus weer klaar.

UPDATE MAANDAGAVOND 2-11: Zonnewind piek van de snelheid

De zonnewind snelheid kwam plotseling in een piek tussen 14:30 en 15:00 uur Europese tijd (UT+1). Dit kan ascentiesymptomen geven. Lees meer onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze update?’

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de volle Maan in Stier van zaterdag 31-10.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

VOOR GEÏNTERESSEERDE: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op ZONDAG 15 NOVEMBER 2020 OM 19:45. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-15-november-2020/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .).

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zondag 1-11
Elektromagnetische update dinsdag 3-11

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update maandag 2-11

Plaats een reactie