Elektromagnetische update zondag 1-11

Geschreven door: Manuela van der Knaap

15,1 minuten leestijd

Op deze zondag komt er veel verstoring tot rust, maar is er een (grote) B-Klasse X-ray zonnevlam, verhoogde lichtfrequentie, een gat in de corona van de Zon staat gedeeltelijk op de Aarde gericht en is het magnetisch veld in Noord-Europa weer flink verstoord. Lees meer… UPDATE ER KWAMEN NOG MEER X-RAY ZONNEVLAMMEN VAN DE C-KLASSE. Dat zijn best flinke X-ray zonnevlammen en buggle up, want de intensiteit loopt steeds verder op, dus we kunnen we wel vanuit gaan dat er nog meer komen in de avond en nacht. Ook loopt de constante licht frequentie op, wat een signaal is dat de zonnevlekken die net in het zicht van de Aarde zijn gedraaid hun X-rays al aan het spuwen zijn. En we zien dat de elektronen toch weer in stormlevel zijn geschoten halverwege de middag.

Op deze zondag zijn de twee nieuwe actieve regio’s op de Zon (zonnevlekken) in het zicht van de Aarde gedraaid. In het begin van de middag is er een (hoge) B-klasse X-ray zonnevlam, dat is geen super grote, maar kan wel plotselinge ascentiesymptomen geven zoals hoofdpijn/migraine, hartfladderen, draaierigheid enz. omdat de lichtfrequentie ineens snel stijgt. Het is wel mild, want de stijging is niet heel groot.

Verder is er niet veel te melden. Eindelijk voor het eerste weer sinds vorige week zondag is de elektronenstorm gaan liggen. De hoge elektrische frequenties met storingen aan apparaten is weer voorbij. Ook ging de kleine verhoging in zonnewind die zaterdag actief werd op zaterdagavond al naar normale waarden.

Er was een korte periode van een kosmische stralingsalert op zaterdagavond en dat kan ascentiesymptomen veroorzaken. Kijk in de beschrijving onderaan dit bericht bij de alinea ‘Waarom deze updates?’ en in de afbeelding met regenboogkleuren bij ‘Cosmic Rays’.

Wat nog wel noemenswaardig is, dat is dat het gat in de corona van de Zon voor een deel op de Aarde gericht staat en dit betekent dat je de zeer hoge fluittonen en statische ruis weer kunt horen en voelen in hoofd en oren van plasma die nu onderweg is naar de Aarde en over een dag of 2,5 a 3 hier aankomt.

En opnieuw na een paar dagen rust is het magnetische veld in Noord-Europa weer flink verstoord, dus waarschijnlijk is het magnetisch veld weer instabiel op de lagere breedte graden wat mogelijk kan wijzen op de poolshift die verder ontwikkeld. De metingen van de GOES 16 satelliet zien er juist weer normaler uit. Het lijkt wel of deze twee metingen elkaar afwisselen met de verstoringen.

Verder geen bijzonderheden. Het is allemaal heerlijk mild op de X-ray zonnevlam na. De beschrijving van de ascentiesymptomen en de uitleg onder de afbeeldingen staan hier weer onder. UPDATE: IN DE AVOND ZIJN ALLE GRAFIEKEN NOG EEN KEER BIJGEWERKT.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

De zonnevlekken AR2778 en AR2779 draaien steeds verder af van de Aarde en verdwijnen bijna aan de westzijde van de Zon. Er was nog wel lichte uitstoot van deze zonnevlekken, maar niet op de Aarde gericht. Er was rond 13:00 uur plotseling toch een X-ray zonnevlam B-Klasse, die gemeten werd op Aarde, waarschijnlijk afkomstig van deze wegdraaiende zonnevlekken AR2778 en AR2779. De lichtfrequentie is de hele dag verhoogd naar een constante lage B-Klasse en is dus ook aan het afnemen in kracht. Er is nog wel wat meer licht om te verwerken. De zonnevlekken staan niet op de Aarde gericht, dus het blijft bij X-ray impact (lichtfrequentie) en geen CME’s die aankomen op Aarde. De impact van de grote C-Klasse zonnevlammen van dinsdag 27-10 worden op zondag 1 november verwacht op Aarde met waarschijnlijk nauwelijks impact in de zonnewind. Deze kwam dus al aan op zaterdag en gaf in de middag verhoogde zonnewind tot 22:00 in de avond, allemaal heel mild. UPDATE: er kwamen nog meer zonnevlammen later in de middag: tussen 16:30 en 17:30 net aan C-Klasse en om 18:30 een flinke C-Klasse. En omdat er een stijgende lijn in zit, buggle up, er komen er nog meer. Ook loopt de constante lichtfrequentie licht op, wat een teken is dat de zonnevlekken die net in het zicht zijn gedraaid van de Aarde hun X-ray licht spuwen.

Zonnevlammen symptomen

Er was een constante lage B-Klasse X-ray lichtfrequentie verhoging actief op deze zondag, dat is een milde verhoging. Maar er was ook een zonnevlam aan de hoge kant van de B-Klasse die lichte ascentiesymptomen kan geven door de plotselinge stijging van de lichtfrequentie. Neem dit mee als je de onderstaande tekst leest, de symptomen zijn dus mild…

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit zijn coronografics van de Zon met rechts op de afbeelding een verstoring van de satelliet, meestal veroorzaakt door een CME. De verstoringen waren er rond 7:15 uur en rond 9:45 uur Europese tijd (UT+1) Er zijn geen plasma uitstoten zichtbaar. Links zie je een kleine plasma wolk actief worden rond 12:30. Dit is waarschijnlijk de X-ray zonnevlam die op Aarde gemeten werd aan het begin van de middag (13:00 uur Europese tijd). En dat betekent dus dat het de een van de oude zonnevlekken is die een CME liet zien terwijl deze uit het zicht aan het draaien is van de Aarde en dus is de CME niet op de Aarde gericht en ontvangen wij alleen een verhoging van de lichtfrequentie met een B-Klasse zonnevlam die hoog in de B-Klasse zit, maar nog net geen C-Klasse is. Dus niet extreem.
Weergave van de Zon. Puntje is een gat in de corona van de Zon, die nu voor een deel op de Aarde gericht staat. De pijlen rechts zijn de oude zonnevlekken AR2778 en AR2779 die uit het zicht gaan van de Aarde en zondagmiddag nog een CME uitstootte. En linkse pijlen zijn de nieuwe actieve zonnevlekken die nu in het zicht zijn gekomen van de Aarde. Deze zijn nog geen officiële zonnevlekken die CME produceren.

Gat in de corona van de Zon de symptomen

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn.

Er was een korte periode met kosmische stralingsalert op zaterdag tussen 19:00 en 22:00 uur Europese tijd (UT+1) Verder geen bijzonderheden, alleen dat de zonnewind kracht erg wisselend is en er dus zo weer nieuw periode met een kosmische stralingsalert actief kunnen worden.

Kosmische straling symptomen

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, omdat hoe hoger de hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldinge ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen en mentale zwakte wordt versterkt en  nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Je kunt statische ruis horen/voelen en deze is hoogfrequenter en minder grof als van plasma die onderweg is naar de Aarde en uit een gat in de corona afkomstig is. Neem de klachten van de ascentiesymptomen wel serieus, het zijn echte klachten en bezoek je arts of therapeut.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in eDeze grafiek is een weergave van de kp-index en dat is de reactie van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen en dus ook merkbaar in het magnetisch veld. Op donderdagmiddag tussen 16:00 en 19:00 uur Europese tijd (UT+1) was er nog even een bijna zonnestorm )kp-index level 4 geel), maar daarna zakte de zonnewind weer naar normale waarden. De zonnewind kwam tot rust op deze vrijdag en gaat nu zelfs richting Kp-index 0 en dat betekent weer kosmische stralingsalert. Ik zet de symptomen hieronder, zodat je ze kunt herkennen als deze weer actief worden.venwicht te komen.

Dit is een weergave van de zonnewind dichtheid. Er kwam nog een kleine zonnewind binnen op zondag tussen 9:30 en 14:00 uur Europese tijd (UT+1) met de hoogste piek rond 10:00 uur van ongeveer 13 p/cm3 en dat is een hele kleine verhoging. Dit was de lang verwachtte zonnewind die werd verspeld. De zonnewind is de hele dag onrustig en dat kan voor ons ook onrustig aanvoelen en steeds wisselende effecten hebben op je gevoel en humeur.

Verhoogde zonnewind

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’

De metingen van de satelliet GOES 16 laat zien dat het magnetisch veld nog steeds verstoord is op deze zondag 1-11, maar lijkt wat meer tot rust te komen. In de middag werd het magnetisch veld volgend satelliet metingen weer onrustiger. De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op vrijdag tussen 9:00 en 10:00 uur Europese tijd. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

Dit is een weergave van magnetometingen van het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa. De onderste groene lijn is weer heel sterk in beweging. Opnieuw is er dus weer flinke verstoring op de lage breedte graden in Noord-Europa. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De onderste groene lijn zien we de laatste tijd zo enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Het frappante is dat het lijkt alsof de verstoorde metingen van de GOES 16 satelliet lijken af te wisselen met verstoringen in Noord-Europa van het magnetisch veld. Want de metingen van GOES 16 satelliet is op deze zondag juist weer wat rustiger/normaler.
Op donderdag heeft de Aarde weer een wisseling gemaakt in magnetische verbinding met de polen van de Zon (HCC). We zijn sinds donderdag 3:00 uur Europese tijd (UT+1) weer weer terug in de normale magnetische verbinding, waardoor 1 factor voor de aarde verbinding weer beter wordt. (verdoofde handen en voeten). De mogelijke symptomen van de bijzondere magnetische verbinding met de noordpool van de Zon gaf symptomen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt, maar dat is nu weer voorbij. Dit betekent dat de aarding weer ‘normaler’ voelt. De energetische stroom kan nu veel makkelijker weer de Aarde in. Als de andere magnetische verbinding met de Zon er is, (noordpool verbinding), dan voel je een soort tegengestelde stroom in de onderbenen, alsof het allemaal niet zo lekker wil stromen en Aarde. Maar dat is nu dus weer klaar.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de volle Maan in Stier van zaterdag 31-10.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

VOOR GEÏNTERESSEERDE: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op ZONDAG 15 NOVEMBER 2020 OM 19:45. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-15-november-2020/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .).

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zaterdag 31-10
Elektromagnetische update maandag 2-11

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zondag 1-11

Plaats een reactie