Elektromagnetische update zondag 20-12

Geschreven door: Manuela van der Knaap

21,6 minuten leestijd

Op deze zondag is de Zon redelijk rustig. De elektromagnetische verstoring komen uit het magnetisch veld van de Aarde dat in Noord-Europa voor de lagere breedtegraden weer belachelijk verstoord is, wat wijst op een verstorende bron waarschijnlijk voor de kust van Denemarken en in de Noordzee boven Nederland. Dit kan te maken hebben met verstoringen die optreden als er meerdere magnetische polen verschijnen en verdwijnen. De Aarde vormt meerdere (waarschijnlijk) instabiele magnetische polen voordat er een magnetische poolshift komt. Maar dat blijft gissen, want ook de experts weten niet precies wat een poolshift precies betekent.

De beschermende magnetosfeer rond de Aarde is zwak en we zien dat de achterkant (andere kant dan die naar de Zon staat) van de Aarde meer druk ontvangt dan de voorkant en daardoor is de Aarde intern aan het laden. Dan ervaar ik altijd een vreemde trekkende energie in de benen. De aarding voelt dan ook vreemd aan.

Dit komt ook doordat de Aarde sinds donderdagavond weer een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon maakt. (HCC) Dit versterkt nog eens de situatie die hierboven beschreven staat. De situatie is nog steeds niet echt stabiel voor de magnetisch verbinding met de polen van de Zon. Deze niet ‘normale’ magnetische verbinding tussen de Aarde en de Zon kan een vreemd gevoel geven in je aarding en slapende voeten en handen geven. Het kan ook mogelijk je aardeverbinding wat moeilijker maken. Op deze zondag is de elektronencrash best flink, dus is de zwaarte in lichaam en psyche ook best groot.

De elektronen zijn nog steeds laag in aantallen in de ionensfeer rond de Aarde en vanaf de vroege ochtend ook echt gecrasht, maar heel licht. Je kunt toch de hele dag een zwaarte ervaren in de benen en het hele onderlichaam, maar ook in de psyche, dus wat zwaarder op de hand dan normaal. Tijdens zo’n elektronencrash is de zwaarte sterk voelbaar en kan het voelen alsof je lood in je schoenen hebt en het leven even wat zwarter is dan realiteit is.

Doordat al deze omstandigheden beschreven in de alinea’s hierboven er tegelijkertijd zijn, versterken ze elkaar en is er een zuigende en trekkende energie vanuit de Aarde. Ik vermoed dat dit ook verbonden is met de energie die de samenstand van Jupiter-Saturnus op maandag 21dec2020 en het integreren van de nieuwe vormkracht (structuren voor het Watermantijdperk) ook doorwerkt en geaard wil worden. Je kunt meer lezen over wat er in de energie gebeurd in DEEL 2 van het jaarartikel 2021 & Jupiter-Saturnus poort ‘De doorgang van oud naar nieuw’ hier op mijn website.

Verder waren er geen X-ray zonnevlammen, maar stijgt de X-ray lichtfrequentie heel licht (bijna B-Klasse), maar deze is dus nog steeds niet heel hoog.) En er komt maandag een oude bekende zonnevlek weer achter de Zon vandaag, die waarschijnlijk nog actief is en mogelijk weer zonnevlammen produceert.

Er is nog wel een groot gat in de corona van de Zon (noordpool gat is heel groot) en die staat nu op de Aarde gericht of net boven langs de Aarde. De zonnewind die uit dit gat in de corona stroomt is over een dag of 2,5/3 op Aarde en kan dan mogelijk verhoogde zonnewind of een zonnestorm veroorzaken of net langs de Aarde gaan. Hooggevoelige mensen horen de zonnewind al vertrekken van de Zon met een hele grove ruis / fluittonen in het hoofd en de oren. Dit kan voor sommige mensen echt oorverdovend zijn.

Het hele artikel met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg over de ascentiesymptomen staat om 17:00 uur hieronder.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

Dit is de weergave van de Zon vanuit de Aarde bezien. Rechts naast het midden zien we twee zonnevlekken AR2792 en rechts daarnaast AR2793.(rode pijlen) De Zon is erg rustig en er waren geen zonnevlammen op deze zondag. Er komt een oude bekende zonnevlek AR2786 (samen met de AR2785 deze is niet actief) op maandag 21-12 weer in het zicht van de Aarde (zie rode pijl links). Deze is waarschijnlijk nog steeds actief en kan dan mogelijk weer zonnevlammen en X-ray zonnevlammen produceren. De lichtfrequentie is nog steeds op A-Klasse niveau en dus niet echt verhoogd, maar stijgt heel licht en is nu bijna op B-Klasse niveau (nog steeds niet heel hoog)

Het gat in de corona bij de noordpool van de Zon is een beetje uit de kluiten gewassen op dit moment en een deel is een lang gerekt gat in de corona van de Zon, die staat in de lijn van de Aarde. (rode puntjes) Waarschijnlijk stroomt deze plasma stroom niet naar de Aarde maar gaat er overheen. (Grove ruis/fluittonen in oren en hoofd voor hooggevoelige), maar is over ongeveer 2,5 / 3 dagen op Aarde mocht het net wel de Aarde raken met waarschijnlijk een lichte zonnewind verhoging.
Deze afbeelding laat de zijkant en achterkant van de Zon zien en de twee nieuwe zonnevlekken die in het zicht van de Aarde zullen komen. Alleen AR2786 is waarschijnlijk nog actief de AR2785 niet meer. Dit zal de lichtfrequentie aan onze kant van het zonnestelsel weer verhogen en mogelijk ook weer nieuwe zonnevlammen en X-ray zonnevlammen de komende week.

Gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn. Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van.)

Dit is een weergave van de metingen van de GOES 16 satelliet.Er waren geen X-ray zonnevlammen op deze zondag. EDe lichtfrequentie is nog steeds op A-Klasse niveau en dus niet echt verhoogd, maar stijgt heel licht en is nu bijna op B-Klasse niveau (nog steeds niet heel hoog)

Zonnevlammen symptomen

De X-ray zonnevlammen waren niet aanwezig op deze zondag, maar dat kan wel veranderen, dus ik plaats de symptomen hieronder, zodat je ze zelf kunt herkennen:

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is zijn voorspellingen van de Universiteit van Michigan voor het magnetisch veld van de Aarde. Deze laten meer activiteit zien bij de polen en magnetische velden die over de Aarde heen trekken. Niets extreems, maar samen met de andere verstoringen van de elektromagnetische velden veel verstoring vanuit de Aarde. Dat geeft mogelijk onrust en meer moeite om een stabiele aarding te ervaren.
Dit is een weergave gemaakt door de Universiteit van Michigan (voorspellingen) die laat zien dat de Aarde op deze zondag weinig druk ontvangt aan de voorkant vanaf de Zon met zonnewind (beschermende magnetosfeer). Vooral de achterkant, de staart, is rood geladen en daar komt dus de druk vandaan. Als deze situatie er is, dan gaat de Aarde een soort van intern laden en wat ik dan persoonlijk ervaar is dat Aarde een zuigende en trekkende werking heeft en het onderlichaam pijnlijk kan zijn.
Dit is de weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere kosmische invloeden. Zoals je kunt zien op de afbeelding van de magnetosfeer (blauwe bubbel afbeelding boven deze afbeelding), is de zonnewind zwak. Er is geen kosmische stralingsalert, maar dat kan met deze zwakke zonnewind zomaar weer actief worden, dus ik zet wel de informatie hieronder, zodat je deze kunt herkennen.

Kosmische stralingsalert symptomen

Er is geen kosmische stralingsalert actief op deze zondag, maar dat kan met deze zwakke zonnewind zomaar weer actief worden, dus ik zet wel de informatie hieronder, zodat je deze kunt herkennen.

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, vooral op hogere of lagere breedtegraden (dichter bij de polen), omdat hoe hoger de breedtegraad, maar ook hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldingen ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen (hartfladderen), emotionele instabiliteit en mentale zwakte wordt versterkt en nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Je kunt statische ruis horen/voelen en deze is hoogfrequenter en minder grof als van plasma die onderweg is naar de Aarde en uit een gat in de corona afkomstig is. Neem de klachten van de ascentiesymptomen wel serieus, het zijn echte klachten en bezoek je arts of therapeut als het nodig is.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van. Als de hersenhelften beter in evenwicht gebracht worden met activiteiten die horen bij de betreffende hersenhelft, dan kun je deze ‘Kosmische oren’ openen en op een andere manier de frequenties ontvangen. Als je bijvoorbeeld gewend bent om veel denk werk te doen, dan is meestal de linker hersenhelft (mannelijke deel) overactief en de rechter hersenhelft minder actief (vrouwelijke creatieve deel). Je kunt dan door creativiteit deze hersenhelft activeren en dan komt er meer evenwicht en integratie van de kosmische energieën en frequenties.

De metingen van het magnetisch veld door de GOES 16 satelliet was verstoord en vooral steeds wisselend en dus onrustig. Voor ons mensen kan dat wat meer moeite geven om te aarden, maar ook kan de verbinding met de Aarde steeds wisselen van intensiteit en energie, waardoor je het ene moment goed geaard bent (warme voeten) en het andere moment niet goed geaard (koude voeten).

Het magnetisch veld in Noord-Europa met grondmetingen is op de lagere breedte graden is al weer een paar dagen belachelijk verstoord op het grondniveau voor de lagere breedtegraden (dus vlak boven Nederland). zie grafieken hieronder). De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op vrijdag 18-12 tussen 5:50 en 6:30 uur Europese tijd (UT+1). Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

Dit is een weergave van magnetometingen van het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa. De verstoring is op deze zondag zijn weer belachelijk voor de lagere breedtegraden. Dat is dan ook vlak boven Nederland en voor de kust van Denemarken.

Als de verstoring op de lagere breedtegraden erg verstoord zijn, dan zien we duidelijk een beweging vanaf de onderkant (onderste lijnen) zichtbaar naast de beweging van de andere metingen (lijnen). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Wat opvalt de laatste tijd is dat de beweging van de verstoring van onderen komt. De onderste groene lijn is sterker verstoord dan erboven. Dit wijst volgens mij op een bron op lagere breedte graden. Dus dat zou een verstoord veld kunnen zijn waarvan ik vermoed dat de kern in de Noordzee ligt voor de kust van Denemarken en boven de wadden eilanden in Nederland en wat een tijdelijke instabiele nieuwe pool zou kunnen zijn. Maar dat is pure speculatie en giswerk.

UITLEG OVER MAGNETISCHE POOLSHIFT: In Noord-Europa zijn de lage breedte graden steeds ernstig verstoord, wat volgens mij laat zien dat er een verstoring is op de lagere breedte graden net boven Nederland vermoed ik. Wat de oorzaak is weten we niet, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de magnetische poolshift van de Aarde. Dan ontstaan er meerdere magnetische polen over de globe heen en het vermoeden is dat er een zo’n punt boven Nederland en voor de kust van Denemarken ligt. Dit is niet stabiel, maar is er waarschijnlijk af en toe en verdwijnt dan weer en dat is ook wat we zien in de weergave van al deze grondmetingen van het magnetisch veld in Noord-Europa.
Dit is een weergave van elektronen in de ionesfeer rond de Aarde gemeten door de GOES 16 satelliet. De elektronen zijn nog steeds laag in aantallen in de ionensfeer rond de Aarde en vanaf de vroege ochtend rond 7:30 uur Europese tijd (UT+1) ook echt gecrasht. Je kunt de hele dag een zwaarte ervaren in de benen en het hele onderlichaam, maar ook in de psyche, dus wat zwaarder op de hand dan normaal. Tijdens zo’n elektronencrash is de zwaarte heel sterk voelbaar en kan het voelen alsof je lood in je schoenen hebt en het leven even wat zwarter is dan realiteit is.

Elektronencrash

Tijdens een elektronencrash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronencrash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

Dit is een weergave van de magnetische verbinding van de Aarde met de polen van de Zon. Door de grote hoeveelheid zonnevlekken zien we een enorm instabiel beeld van het magnetische veld van de Zon. Maar het begint al weer wat te normaliseren. Op dinsdagmiddag 8-12 ron 14:00 uur kwam de magnetische verbinding van de Aarde los van de negatief geladen zuidpool van de Zon (rode stralen in afbeelding) en rond 17:00 uur was de verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon weer een feit (groene stralen op de afbeelding).
De Aarde is sinds donderdagavond rond 22:00 uur Europese tijd (UT+1) is er weer een magnetische verbinding met een van de polen van de Zon. Het is nog steeds niet echt een stabiele magnetisch verbinding met de polen van de Zon, die een zeer grillig beeld laat zien. Dat kan een vreemd gevoel geven in je aarding en toch slapende voeten en handen geven. Het kan ook mogelijk je aardeverbinding wat moeilijker maken, maar allemaal niet alarmerend.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (‘normale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.( ‘abnormale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de Zonsverduistering van maandag 14 december 2020.

*De Maansverduistering van maandag 30-12. (processen voor het komende half jaar)

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Er is een extra webinar ingepland voor 21 december 2020. Dit is de energetische doorgang en het begin naar het Watermantijdperk. We starten dan al om 18:45 omdat we dan nog op tijd zijn om de exacte samenstand van de Jupiter-Saturnus te ervaren en vooraf nog energetische kunnen opbouwen. https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-extra-21-december-2020/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)
*
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op WOENSDAG 30 DECEMBER 2020 om 19:45. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-30-december-2020/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .). De link is de juiste.

Deel deze post op social media

De doorgang van oud naar nieuw
Elektromagnetische update dinsdag 22-12

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zondag 20-12

Plaats een reactie