Elektromagnetische update vrijdag 29-1 & vooruitzicht vd week.

Geschreven door: Manuela van der Knaap

24 minuten leestijd

Er waren X-ray zonnevlammen net na middernacht en in de ochtend van een lage B-Klasse. En ook opnieuw in de avond was er een B-Klasse X-ray zonnevlam. De X-ray lichtfrequentie is nauwelijks verhoogd (Hoge A-Klasse). De symptomen zijn overgevoeligheid voor licht en zenuwstelsel kan overbelast zijn, allerlei intolleranties voor bijv. voeding maar ook andere zaken zijn mogelijk in lichte mate aan de orde met deze B-Klasse zonnevlammen.

Er is Schumannresonantie actief sinds donderdag 21:00 uur. Het is een gedeeltelijke SR, met een gemiddelde intensiteit, dus niet heel erg hoog. (A1=44). Deze SR is bijna continu actief, maar had met haar intensiteit 3 pieken. Op vrijdagavond is de SR nog steeds actief. Het zijn vooral de lagere frequenties die in beweging worden gebracht. SR kan ascentiesymptomen geven van heel verschillende aard. De ervaring leert van de optelsom van alle andere activiteiten bij elkaar bepaald of de SR veel impact en ascentiesymptomen geeft. En dat is volgens mij nu wel het geval, met de B-Klasse zonnevlammetjes, de kosmische stralingsalerts, de elektronenstorm en de gaten in de corona die op de Aarde gericht staan en zonnewind in de richting van de Aarde spuwen. Hoofdpijn en heel moe zijn kunnen extra aan de orde zijn.

Er waren kosmische stralingsalerts op donderdagmiddag 28-1 tussen 13:00 en 2:00 uur Europese tijd (UT+1) en op vrijdag 29-1 opnieuw in de ochtend en sinds later in de middag. Symptomen zijn hartfladderen, onrust, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, duizeligheid, emotioneel onevenwichtheid.

De elektronen zijn naar stormniveau gegaan op woensdag 27-1 rond 13:00 uur Europese tijd (UT+1) en zijn nog steeds op stormlevel. Dit betekent dat de elektrische energie verhoogt is en dan kun je met meer gemak verbinding krijgen met de kosmos en andere dimensies van het bestaan. En aarding is dan wat moeizamer.

Het magnetisch veld gemeten door de satelliet GOES 16 laat een licht verstoord beeld zien. In Noord-Europa op grondniveau gemeten is het magnetisch veld voor de lagere breedtegraden weer ernstig uit balans. Een verstoord magnetisch veld geeft onrust en steeds wisselende verbinding met de Aarde.

We zijn nu weer verbonden met de ‘normale’ magnetische verbinding met de Zon (rode stralen). (HCC) De onstabiele situatie van de afgelopen maand geeft bijna continu dezelfde symptomen zoals wanneer de Aarde de ongewone magnetische verbinding maakt met de noordpool van de Zon. Symptomen: Je kan mogelijk een vreemd gevoel ervaring in je aarding en slapende voeten en handen.

Er zijn nu twee grote gaten in de corona van de Zon die hun plasma in de richting van de Aarde spuwen. Hooggevoelige mensen horen de zonnewind al uit de gaten in de corona van de Zon stromen zodra deze de Zon verlaat. Sommige horen een oorverdovend gefluit of statische ruis.

Hieronder zie je de grafieken met de metingen van de satellieten met uitleg eronder en de symptomen die er bij horen, zodat je ze kan herkennen. Zaterdag zal ik in dit artikel ook nog wat extra vooruitzichten erbij plaatsen, als die aan de orde zijn.

Heb het goed 💞
© Manuela van www.inzichten.com

VOORUITZICHT VOOR DE WEEK:

Op maandag 1 februari aan het einde van de dag wordt er een zonnewind verwacht die zal aankomen op Aarde. De verstoring wordt ingeschat als niet extreem maar flink en kan oplopen naar het niveau van een zonnestorm (kp-index level 5 rode balken). Maar de ervaring leert dat het ook vaak erg meevalt in de praktijk. De experts zijn het niet helemaal eens wanneer het zal starten: De een zegt in de middag, de ander pas vanaf 22:00 uur. Het is niet helder hoelang deze mogelijk zonnestorm zal aanhouden, dus je krijgt van mij een update als het is begonnen. Symptomen: Zonnestorm geeft harde grove ruis in de oren en het hoofd, je voelt een stroom grove deeltjes door je heen razen. Je kunt misselijkheid ervaren, duizeligheid, lymfe klieren kunnen opspelen en intense moeheid enz.

De elektronen zijn in stormlevel, maar zullen waarschijnlijk met het binnenkomen van de zonnewind gaan crashen of uit stormlevel gaan. Symptomen: Dit betekent dat de elektrische energie verhoogt is en dan kun je met meer gemak verbinding krijgen met de kosmos en andere dimensies van het bestaan. En aarding is dan wat moeizamer.

Er is nog een bijna niet actieve zonnevlek op de Zon AR2800 aan de westzijde van de Zon. Deze zal rond dinsdag ook verdwenen zijn aan onze kant van het zonnestelsel. De X-ray stroom was al gezakt op zaterdag 30-1 naar normale waarde. Er zijn geen nieuwe zonnevlekken in aantocht.

Wel nog flink wat gaten in de corona van de Zon staan op zaterdag op de Aarde gericht en nog eentje is er in aantocht, een kleine die rond dinsdag op de Aarde gericht zal staan. De grote gaten die nu op de Aarde gericht staan bewegen de komende dagen weg naar de westkant van de Zon, dus de symptomen zullen afnemen. Deze gaten kunnen ook plotseling ineens verdwijnen. Zoek de symptomen op hieronder in het verslag van vrijdag 29-1. Ik heb als er iets aan de orde is een nieuwe grafiek bijgezet met UPDATE erbij.

UPDATE MAANDAGAVOND 1-2: De verwachtte zonnewind/zonnestorm is om 16:00 uur Europese tijd binnen gekomen. De zonnewind dichtheid heeft de meeste impact en geeft de sterkste symptomen en die liep om die tijd op boven de normale waarden. In de avond begon het pas een wat serieuzer karakter te krijgen De verwachting voor de nacht is dat we naar het niveau van zonnestorm gaan.

Dit is de weergave van de zonnewind dichtheid. Die liep vanaf 16:00 Europese tijd (UT+1) op boven de normale waarden. In de avond rond 21:00 uur was de waarde ongeveer 23 p/cm3 en dat begint echt op een niveau te komen waarop de symptomen op gaan spelen.

Symptomen zonnestorm

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen en tijdens het praten woorden vergeten (magnetisch veld onrust), maar ook spierpijn en stijfheid kan een van de symptomen zijn die je mogelijk ervaart. Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

VERDER NIEUWS: De elektronen zijn nog de meeste tijd in elektronenstorm. Op zondag was er bijna de hele dag een kosmische stralingsalert actief tussen 4:00 uur en 22:00 uur. Dit is een lange periode en dat betekent dat de ascentiesymptomen oplopen en krachtiger worden in de loop van de dag. Op maandag was er een kosmische stralingsalert tussen 7:00 uur en 13:00 uur Europese tijd (UT+1).

Heb het goed 💞

© Manuela van www.inzichten.com

VERSLAG VAN 29-1 HIERONDER:

Dit is een weergave van de X-ray stroom gemeten door de GOES 16 satelliet. Er waren X-ray zonnevlammen rond 00:10 B3.1 en rond 11:00 uur B2.5 en rond 21:00 uur B3.9 (Europese tijd UT+1).

Zonnevlammen

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is de zonnevlek die de B-Klasse zonnevlammetjes veroorzaakt.
Dit is een weergave van de Schumannresonantie. De Schumannresonantie werd actief op donderdagavond 28-1 rond 21:00 uur en is op vrijdagavond nog steeds actief. Het gaat vooral om de lagere frequenties die werden aan getrild. UPDATE zaterdag 30-1: De SR is gestopt rond 00:00 op 30-1.

Schumannresonantie activiteit

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijke reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is een weergave van de Schumannresonantie intensiteit gemeten in amplitude. Er waren drie wat grotere pieken. Een rond 21:00 Europese tijd (UT+1) op donderdagavond met een intensiteit van A1=amplitude 44), nog een rond 13:00 op vrijdag met intensiteit en opnieuw tussen 19:00 uur en 21:00 uur met de hoogste piek rond 21:00 uur met een intensiteit van amplitude A1=44.
Dit is de weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere kosmische invloeden. Er waren kosmische stralingsalerts op donderdagmiddag 28-1 tussen 13:00 en 2:00 uur Europese tijd (UT+1) en op vrijdag 29-1 tussen 10:00 en 13:00 uur en opnieuw vanaf 16:00 uur. Lees de symptomen hieronder.
UPDATE MAANDAGAVOND 1-2: Er was op zondag bijna de hele dag een kosmische stralingsalert actief tussen 4:00 uur en 22:00 uur. Dit is een lange periode en dat betekent dat de ascentiesymptomen oplopen en krachtiger worden in de loop van de dag. Op maandag was er een kosmische stralingsalert tussen 7:00 uur en 13:00 uur Europese tijd (UT+1).

Kosmische straling symptomen

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, vooral op hogere of lagere breedtegraden (dichter bij de polen), omdat hoe hoger de breedtegraad, maar ook hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldingen ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen (hartfladderen), emotionele instabiliteit en mentale zwakte wordt versterkt en nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Je kunt statische ruis horen/voelen en deze is hoogfrequenter en minder grof als van plasma die onderweg is naar de Aarde en uit een gat in de corona afkomstig is. Neem de klachten van de ascentiesymptomen wel serieus, het zijn echte klachten en bezoek je arts of therapeut als het nodig is.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van. Als de hersenhelften beter in evenwicht gebracht worden met activiteiten die horen bij de betreffende hersenhelft, dan kun je deze ‘Kosmische oren’ openen en op een andere manier de frequenties ontvangen. Als je bijvoorbeeld gewend bent om veel denk werk te doen, dan is meestal de linker hersenhelft (mannelijke deel) overactief en de rechter hersenhelft minder actief (vrouwelijke creatieve deel). Je kunt dan door creativiteit deze hersenhelft activeren en dan komt er meer evenwicht en integratie van de kosmische energieën en frequenties.

Dit is de weergave van de Zon van vrijdag 29-1. De zonnevlekken bewegen naar de rand van de Zon en zullen zondag uit het zicht verdwijnen. De X-ray lichtfrequentie is niet heel hoog (Hoge A-klasse) en zal waarschijnlijk na zondag weer verder terugzakken. Nu zijn er nog een aantal X-ray zonnevlammetjes van de B-Klasse (zie X-ray flux hieronder).
Er zijn nog twee grote gaten in de corona van de Zon nr 19rechts en 20, beide op de Aarde gericht. Hooggevoelige mensen horen de zonnewind al uit de gaten in de corona van de Zon stromen zodra deze de Zon verlaat. Sommige horen een oorverdovend gefluit of statische ruis.

Gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn. Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van.)

Energetisch hebben die fluittonen waarschijnlijk te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van. Als de hersenhelften beter in evenwicht gebracht worden met activiteiten die horen bij de betreffende hersenhelft, dan kun je deze ‘Kosmische oren’ openen en op een andere manier de frequenties ontvangen. Als je bijvoorbeeld gewend bent om veel denk werk te doen, dan is meestal de linker hersenhelft (mannelijke deel) overactief en de rechter hersenhelft minder actief (vrouwelijke creatieve deel). Je kunt dan door creativiteit deze hersenhelft activeren en dan komt er meer evenwicht en integratie van de kosmische energieën en frequenties.

Dit is de laatste grafiek van het magnetisch veld gemeten door de satelliet GOES 16. Deze laat lichte onrust zien.
De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op woensdag 27-1 tussen 5:00 en 5:50 uur Europese tijd (UT+1) en nog een keer op vrijdag van 5:10 tot 6:00 uur. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

Dit is een weergave van magnetometingen van het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa. De verstoring is op deze vrijdag weer enorm voor de lagere breedtegraden.

Als de verstoring op de lagere breedtegraden erg verstoord zijn, dan zien we duidelijk een beweging vanaf de onderkant (onderste lijnen) zichtbaar naast de beweging van de andere metingen (lijnen). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Wat opvalt de laatste tijd is dat de beweging van de verstoring van onderen komt. De onderste groene lijn is sterker verstoord dan erboven. Dit wijst volgens mij op een bron op lagere breedte graden. Dus dat zou een verstoord veld kunnen zijn waarvan ik vermoed dat de kern in de Noordzee ligt voor de kust van Denemarken en boven de wadden eilanden in Nederland en wat een tijdelijke instabiele nieuwe pool zou kunnen zijn. Maar dat is pure speculatie en giswerk.

UITLEG OVER MAGNETISCHE POOLSHIFT: In Noord-Europa zijn de lage breedte graden steeds ernstig verstoord, wat volgens mij laat zien dat er een verstoring is op de lagere breedte graden net boven Nederland vermoed ik. Wat de oorzaak is weten we niet, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de magnetische poolshift van de Aarde. Dan ontstaan er meerdere magnetische polen over de globe heen en het vermoeden is dat er een zo’n punt boven Nederland en voor de kust van Denemarken ligt. Dit is niet stabiel, maar is er waarschijnlijk af en toe en verdwijnt dan weer en dat is ook wat we zien in de weergave van al deze grondmetingen van het magnetisch veld in Noord-Europa.
Dit is een weergave van de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde. De elektronen waren al hoog, maar kwamen in stormlevel op woensdag 27-1 rond 15:00 uur Europese tijd (UT+1). Dit betekent dat de elektrische energie verhoogt is en dan kun je met meer gemak verbinding krijgen met de kosmos en andere dimensies van het bestaan. En aarding is dan wat moeizamer.

Symptomen elektronenstorm

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

De Aarde magnetische verbinding met de polen van de Zon is al een paar weken erg instabiel en wisselt steeds van magnetische verbinding met de polen van de Zon. (HCC) De heel situatie is dus nog steeds niet echt een stabiel en we zien dan ook een grillige situatie. De verwachting is dat deze instabiele situatie nog wel een tijdje zo blijft. We zijn nu weer verbonden met de ‘normale’ magnetische verbinding met de Zon (rode stralen). (HCC) De onstabiele situatie van de afgelopen maand geeft bijna continu dezelfde symptomen zoals wanneer de Aarde de ongewone magnetische verbinding maakt met de noordpool van de Zon. Symptomen: Je kan mogelijk een vreemd gevoel ervaring in je aarding en slapende voeten en handen.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (‘normale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.( ‘abnormale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Artikel over de nieuwe Maan van woensdag 13 januari 2021: ‘Bewuste en slimme revolutie’.

*Het jaarartikel voor 2021 (van de Zonsverduistering van maandag 14 december 2020). ‘Welkom in het Watermantijdperk’

*En deel 2 van het jaarartikel 2021: ‘Doorgang van oud naar nieuw’

*De Maansverduistering van maandag 30-12. (innerlijke processen voor het komende half jaar)

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op DONDERDAG 4 februari 2021 om 19:45. Dit is een EXTRA webinar, ter ondersteuning voor de intense processen van dit moment. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/extra-actuele-online-activatie-meditatie-4-februari-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Het eerst volgende webinar met nieuwe Maan is op donderdag 11 februari 2021. Dit is de link naar de informatie over dit webinar: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-11-februari-2021/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update dinsdag 26-1
Elektromagnetische update maandag 1-2

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vrijdag 29-1 & vooruitzicht vd week.

Plaats een reactie