Elektromagnetische update zondag 25-4 & vooruitzicht v.d. week

Geschreven door: Manuela van der Knaap

29 minuten leestijd

Kort overzicht: Van zaterdag 24-4 op zondagnacht was er opnieuw een zonnestorm (kp-5 & 4) (symptomen: deeltjes voelen razen door je heen, mogelijk hartfladderen en hoofdpijn/migraine, emotioneel onevenwichtig.) en een elektronencrash (symptomen: lood in de schoenen, zwaar in de psyche, pijnlijk onderlichaam), een C-Klasse X-ray zonnevlam (symptomen: overbelasting zenuwstelsel, ogen, hoofdpijn enz.). En natuurlijk ook een reactie in het magnetisch veld. (Symptomen: verstoorde aarding afwisselend goed (warme voeten) en slecht (koude voeten). Het was allemaal niet zo extreem als de afgelopen dagen, maar wel degelijk toch wel goed voelbaar. De verstoring van de afgelopen dagen werkt ook nog door, dus het is een optelsom. En een kleine Schumannresonantie activiteit (symptomen: vastzittende blessures en iets wat niet goed kan doorstromen wordt dan extra voelbaar. De SR is de extra optelsom en vooral goed voelbaar als er nog meer verstoringen zijn). En we zijn nog in de ongewone magnetische verbinding tussen Zon en Aarde (HCC) (symptomen: verdoofde en slapende handen en voeten en meer moeite met aarden). In de loop van de ochtend is alles weer genormaliseerd. Er is nog een lichte verhoogde zonnewind, maar die is binnen redelijk normale normen (zie details bij de grafieken hieronder).

Lees hieronder gedetailleerdere informatie. We beginnen met een vooruitzicht voor de week. Daaronder vind je de beschrijving van de verstoringen van zondag 25-4. De korte beschrijving staat onder de grafieken/afbeeldingen en de symptomen daar uitgebreid onder.

UPDATE ZONDAGAVOND 25-4: Er was in het begin van de avond een flinke zonnevlam van de AR2820 en die staat al enigszins op de Aarde gericht. De X-ray stroom laat een B-klasse verstoring van X-ray licht op Aarde zien. Dus waarschijnlijk rond dinsdagavond of woensdag weer een extra verhoogde zonnewind/zonnestorm die dan aankomt op Aarde. Dit was wel voelbaar met mogelijk symptomen zoals: misselijkheid, draaierig, hoofdpijn, migraine, emotionele onevenwichtigheid enz. Hieronder is een video van de zonnevlam: (EINDE UPDATE.)

Dit is de weergave van de zonnevlam die begin van de avond plaats had. Op Aarde kwam deze aan als een B-Klasse X-ray zonnevlam. Dus niet heel erg groot, maar wel voelbaar. https://m.youtube.com/watch?v=ByLMOzah4WY

Heb het goed… 💞
© Manuela van www.inzichten.com

VOORUITZICHT VOOR DE WEEK

UPDATE MAANDAG 26-4: Het vooruitzicht voor de week is aangepast in deze beschrijving hieronder van zondag 26-4, omdat er nu vanaf zondag bijna zonnestorm verwacht wordt, maar dat zal dus al vanaf woensdag/donderdag zijn door de zonnevlammen. Zie bij de grafiek van de Kp-index hieronder.

Het ziet er voor de komende week rustig uit wat betreft de elektromagnetische verstoringen. Energetisch is het wel heel intens. Met tot juni aan toe 3 Super volle Manen en een totale Maansverduistering en ringvormige Eclips. Lees meer over het huidige proces in mijn laatste artikel: https://inzichten.com/openen-van-de-ware-kosmische-hart-identiteit/

Afgelopen week was er een heftige zonnestorm in het weekend, die begon op vrijdag 16 april en er was ook een grote M-Klasse zonnevlam op dinsdagnacht 20-4 en tussendoor waren er hoge elektronenstormen met af en toe een elektronencrash. Het was echt pittig de afgelopen week en voor sommige niet te doen. (Kijk in het artikel op mijn website voor de beschrijving van de intense elektromagnetische verstoringen. https://inzichten.com/elektromagnetische-update-zaterdag-17-4/ ) Waarschijnlijk heb je het wel gevoeld, met duizeligheid, hartkloppingen, hoofdpijn of migraine, zenuwpijnen en het opspelen van oude blessures enzovoort. Er werd enorm veel ouds in beweging gebracht om los te laten. En deze volle SuperMaan belooft weer een diepe fysieke integratie en transformatie. Het zijn pittige tijden en we hebben nog een paar SuperManen en eclipsen tegoed tot begin juni 2021.

De Schumannresonantie is niet vooruit te zien, dus daar is weinig over te zeggen. Nu is er de afgelopen week bijna iedere dag een kleine reactie geweest van de SR, met af en toe flinke reactie. Of deze trend doorzet is moeilijk te voorzien. De SR is vooral intens als deze gecombineerd is met andere verstoringen. Het magnetisch veld reageert vooral op zonnevlammen en zonnewind. Lees hieronder de andere mogelijke verstoringen voor de komende week/dagen onder de afbeeldingen/grafieken:

Dit is de weergave van de Kp-index gemeten in Potsdam in Duitsland weergegeven voor de komende weken in UT tijd (+2 uur voor omrekenen naar Europese tijd). De Kp-index geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op verstoringen van de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. We zien dat het de komende week rustig zal zijn met de zonnewind. Pas weer de week erna op dinsdag 4 -5 is er een bijna zonnestorm in het vooruitzicht (gele balk kp-4). Er is wel een lichte zonnewind bries, dus zeer waarschijnlijk ook geen kosmische stralingsalerts. UPDATE MAANDAG 26-4: Er wordt nu vanaf zondag bijna zonnestorm (KP-4 geel) verwacht, maar dat zal dus al vanaf woensdag/donderdag zijn door de zonnevlammen van AR2820 die op de Aarde gericht staat en op zondag en maandag kleinere zonnevlammen produceert, waarvan de plasma nu onderweg is naar de Aarde.
Dit overzicht met vooruitzichten voor de zonnewind laat ook een rustig beeld zien voor de komende dagen. Alleen op deze zondag nog een lichte verhoogde zonnewind, maar dat is maar dat was de korte zonnestorm in de nacht.
Dit is een weergave van de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde. De verwachtingen zijn dat er of geen elektronenstorm zal zijn en gewoon een neutrale situatie of om en nabij het niveau van zonnestorm. Lees de symptomen hieronder

Symptomen elektronenstorm

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

Dit is een weergave van de zijkant van de Zon met de actieve zonnevlekken en gaten in de corona van de Zon. Deze weergave laat zien dat er geen extra zonnevlekken of gaten in de corona achter de Zon vandaan gaan komen de komende dagen. Gaten in de corona en zonnevlekken kunnen plotseling ontstaan en zijn dus moeilijker te voorspellen. Er zijn op dit moment nog 2 zonnevlekken die bijna direct op de Aarde gericht staan en die kunnen de komende dagen nog extra verhoging van de X-ray lichtfrequentie geven en zonnevlammen die ook later in de week dan zonnestorm geven. Zie afbeelding hieronder voor meer informatie. Er is nog een gat in de corona die de komende 3 dagen naar de Aarde gaat draaien en dus toeneemt met ruis/fluiten in oren en hoofd als mogelijk symptoom.
Dit is de magnetische weergave van de Zon van zondag 25-4. De zonnevlekken AR2818 en AR2820 staan de komende 2/3 dagen op de Aarde gericht. De AR2818 komt als laatste richting de Aarde, maar deze is niet heel actief geweest de afgelopen dagen, maar heeft wel potentie (polariteit). De grotere C-Klasse X-ray zonnevlam van zondagnacht was afkomstig van de AR2816. Deze zonnevlek is over 2 dagen naar de achterkant van de Zon verdwenen. De zonnevlek 2819 is niet actief. De situatie rondom zonnevlammen en gaten in de corona kan ieder moment van de dag weer veranderen en activiteit is dus moeilijk te voorzien. UPDATE ZONDAGAVOND 25-4: Rond 18:50 was er een zonnevlam van de AR2820 die op Aarde een B4-8 X-ray zonnevlam gaf. Deze stond al enigszins op de Aarde gericht, dus waarschijnlijk komt dinsdagavond of woensdag een stroom zonnewind/zonnestorm aan op de Aarde afkomstig van deze uitbarsting.

Zonnevlammen symptomen

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Er was op deze zaterdag 24-4 een switch in de magnetische verbinding tussen de Aarde en de Zon. Dit noemen we de Heliosferic Currentsheet Crossing (HCC) We zijn vanaf zaterdagmiddag 16:00 uur Europese tijd (UT+2) los van de ‘normale’ magnetische verbinding met de Zon en vanaf 18:00 uur is de Aarde magnetisch verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon (groene stralen in de afbeelding). Dit zal waarschijnlijk een dag of 6 tot 7 zo blijven. Je kan mogelijk symptomen ervaren door de ongewone magnetische verbinding van de Aarde met de Zon, zoals een vreemd gevoel ervaring in je aarding en slapende voeten en handen. Het kan ook mogelijk je aardeverbinding wat moeilijker maken. Dus dan kun je mogelijk toch een vreemd gevoel ervaring in je aarding en slapende voeten en handen. Het kan ook mogelijk je aardeverbinding wat moeilijker maken. (lees de symptomen hieronder.)

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (‘normale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.( ‘abnormale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

EINDE VOORUITZICHT VAN DE WEEK

_____________________________________________________________

VERSTORINGEN ZONDAG 25-4:

*

ACTIVITEIT VAN DE ZONNEWIND EN REACTIES

Dit is de weergave van de Kp-index gemeten in Potsdam in Duitsland weergegeven in UT tijd (+2 uur voor omrekenen naar Europese tijd). De Kp-index geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op verstoringen van de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Er was wel een zonnestorm actief vanaf 02:00 uur zondag 25-4 tot 5:00 uur (kp-5 rood), die daarna afzakte naar een bijna zonnestorm (gele balk kp-4) tussen 5:00 en 8:00 uur Europese tijd (UT+2).

Symptomen zonnestorm

Er was van vrijdag op zaterdag en ook zondag in de nacht een zonnestorm actief:

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen, geïrriteerd en tijdens het praten woorden vergeten (door onrust van het magnetisch veld), maar ook spierpijn en stijfheid kan een van de symptomen zijn die je mogelijk ervaart. Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Dit is een weergave van de zonnewind snelheid van zondag 25-4. Die laat zien dat de verstoring van de zonnewind heel erg meevalt en niet zo intens is als de afgelopen dagen. Er was wel een zonnestorm actief vanaf 02:00 uur zondag 25-4 tot 5:00 uur (kp-5 rood), die daarna afzakte naar een bijna zonnestorm (gele balk kp-4) tussen 5:00 en 8:00 uur Europese tijd (UT+2). De zonnewind snelheid is dus licht verhoogd en ongeveer rond de 470 km/sec. Dat is geen extreme verhoging.

_____________________________________________________________

ACTIVITEIT VAN DE ZON

Dit is de weergave van de X-ray zonnevlammen gemeten door de satelliet GOES 16. Er was in de nacht tussen 3:17 en 3:51 uur Europese tijd (UT+2) een C-klasse zonnevlam. Dit kan weer overbelasting geven van het zenuwstelsel en duizeligheid, hoofdpijn en migraine enz. Verder lijkt de X-ray activiteit verder af te nemen. De X-ray lichtfrequentie is op zondagmiddag gezakt naar een normaal niveau net geen B-Klasse meer. Dat was de dagen daarvoor wel zo. Op vrijdag waren er een aantal C-Klasse zonnevlammen en dat niveau is zeker wel voelbaar met duizeligheid, hoofdpijn en migraine, desoriëntatie en overbelasting van het zenuwstelsel, zoals angstgevoelens, brandende ogen en branderig gevoel in de benen, zenuwpijn in tanden en op andere plekken in het lichaam. Lees hieronder de tijden en kracht van de zonnevlammen. De rode kleur van de cijfers geeft aan wat het meest intens is. UPDATE ZONDAGMIDDAG 25-4: UPDATE ZONDAGAVOND 25-4: Rond 18:50 uur Europese tijd (UT+2) was er een zonnevlam van de AR2820 die op Aarde een B4-8 X-ray zonnevlam gaf. Deze stond al enigszins op de Aarde gericht, dus waarschijnlijk komt dinsdagavond of woensdag een stroom zonnewind/zonnestorm aan op de Aarde afkomstig van deze uitbarsting.
Dit zijn de X-ray zonnevlammen van zondag 25-4: Lees hier de tijden en kracht van de zonnevlammen. De rode kleur van de cijfers geeft aan wat het meest intens is. Deen C-Klasse zonnevlam is goed voelbaar voor het zenuwstelsel, maar niet extreem. UPDATE ZONDAGAVOND 25-4: Rond 18:50 was er een zonnevlam van de AR2820 die op Aarde een B4-8 X-ray zonnevlam gaf. (zie rode pijl) Deze stond al enigszins op de Aarde gericht, dus waarschijnlijk komt dinsdagavond of woensdag een stroom zonnewind/zonnestorm aan op de Aarde afkomstig van deze uitbarsting.

Zonnevlammen symptomen

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

__________________________________________________

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

Dit is een weergave van de Schumannresonantie activiteit van zondag 25-4. De SR was actief tussen 8:00 en 10:00 uur Europese tijd (UT+2). De activiteit is erg mild en niet full spectrum (dus alleen de lagere frequentie komen dan in beweging.)

Schumannresonantie activiteit symptomen

Omdat er veel verschillende verstoringen waren, kan de SR dus weer intenser voelen dan in verhouding staat tot de intensiteit (die laag was). Het is als het ware een optelsom waar de SR net de druppel is :

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijke reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is een weergave van de Schumannresonantie intensiteit gemeten in amplitude. Deze was actief tussen 8:00 en 10:00 uur Europese tijd (UT+2). De intensiteit was niet heel hoog, namelijk A1=30 amplitude. Dus samen met de andere verstoringen die in de nacht intens waren (zonnestorm) en de verhoogde zonnewind en elektronencrash, was de SR weer de bekende druppel en was dus goed voelbaar met ascentie symptomen. Wel veel minder intens dan de afgelopen dagen. De Schumannresonantie is vooral heftig wanneer er ook andere verstoringen zijn. Dan zijn de frequenties en druk die de SR op het energielichaam zet net de druppel en kan de SR dan als heftig worden ervaren en andere keren juist weer niet.

_____________________________________________________

ACTIVITEIT VAN DE ELEKTRONEN

Dit is de weergave van de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde. De elektronen in de ionensfeer waren een korte periode gecrasht tussen 8:00 en 11:30 uur Europese tijd (UT+2). Omdat in de loop van de ochtend de zonnewind weer rustig is geworden zullen de elektronen ook naar normale waarde gaan en niet meer gecrasht zijn.

Elektronencrash symptomen

Tijdens een elektronencrash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronencrash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

____________________________________________________________

MAGNETISCH VELD AARDE

Dit is de weergave van metingen van de satelliet GOES 16. van het magnetisch veld van de Aarde. Deze is rondom de verstoring in de nacht ook flink verstoord (zie rode pijl) vanaf 2:00 uur tot ongeveer 4:00 uur Europese tijd (UT+2). Daarna is het magnetisch veld weer redelijk rustig en de verwachting is dat dit zo zal blijven.

De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Er was een raketlanceringen zichtbaar in de metingen van het magnetisch veld tussen 22:10 en 23:00 uur op vrijdag 24-4. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org
Dit is een weergave van de grondmeting van het magnetisch veld in Noord-Europa van zondag 25-4. Deze is rond het binnenkomen van de zonnestorm in de nacht verstoord in Noord-Europa tussen 2:00 en 7:00 uur Europese tijd (UT+2). Daarna werd het magnetisch veld weer rustig.

Als de verstoring op de lagere breedtegraden erg verstoord zijn, dan zien we duidelijk een beweging vanaf de onderkant (onderste lijnen) zichtbaar naast de beweging van de andere metingen (lijnen). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Wat opvalt de laatste tijd is dat de beweging van de verstoring van onderen komt. De onderste groene lijn is sterker verstoord dan erboven. Dit wijst volgens mij op een bron op lagere breedte graden. Dus dat zou een verstoord veld kunnen zijn waarvan ik vermoed dat de kern in de Noordzee ligt voor de kust van Denemarken en boven de wadden eilanden in Nederland en wat een tijdelijke instabiele nieuwe pool zou kunnen zijn. Maar dat is pure speculatie en giswerk.

UITLEG OVER MAGNETISCHE POOLSHIFT: In Noord-Europa zijn de lage breedte graden steeds ernstig verstoord, wat volgens mij laat zien dat er een verstoring is op de lagere breedte graden net boven Nederland vermoed ik. Wat de oorzaak is weten we niet, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de magnetische poolshift van de Aarde. Dan ontstaan er meerdere magnetische polen over de globe heen en het vermoeden is dat er een zo’n punt boven Nederland en voor de kust van Denemarken ligt. Dit is niet stabiel, maar is er waarschijnlijk af en toe en verdwijnt dan weer en dat is ook wat we zien in de weergave van al deze grondmetingen van het magnetisch veld in Noord-Europa.

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

________________________________________________________________________________________

MAGNETISCHE VERBINDING TUSSEN ZON EN AARDE

Er was op deze zaterdag 24-4 een switch in de magnetische verbinding tussen de Aarde en de Zon. Dit noemen we de Heliosferic Currentsheet Crossing (HCC) We zijn vanaf zaterdagmiddag 16:00 uur Europese tijd (UT+2) los van de ‘normale’ magnetische verbinding met de Zon en vanaf 18:00 uur is de Aarde magnetisch verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon (groene stralen in de afbeelding). Dit zal waarschijnlijk een dag of 6 tot 7 zo blijven. Je kan mogelijk symptomen ervaren door de ongewone magnetische verbinding van de Aarde met de Zon, zoals een vreemd gevoel ervaring in je aarding en slapende voeten en handen. Het kan ook mogelijk je aardeverbinding wat moeilijker maken. Dus dan kun je mogelijk toch een vreemd gevoel ervaring in je aarding en slapende voeten en handen. Het kan ook mogelijk je aardeverbinding wat moeilijker maken. (lees de symptomen hieronder.)

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (‘normale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.( ‘abnormale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

EINDE VERSLAG ZONDAG 25-4

________________________________________________________

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

Het nieuwe artikel van de volle SuperMaan van dinsdag 27-4 wordt aan het einde van de zaterdagmiddag rond 18:00 geplaatst op mijn website.

Dit is de link naar het artikel dat de beschrijving geeft van de energie en processen voor de nieuwe Maan van maandag 12 april 2021: https://inzichten.com/wonderen-van-ons-bewustzijn/

Dit is de link naar het artikel dat de beschrijving geeft van de energie en processen voor de volle Maan van zondag 28 maart 2021: https://inzichten.com/liefde-en-de-heilige-strijd-van-het-hart/

GA NAAR DEEL 1 JAARHOROSCOOP 2021: ‘Welkom in het Watermantijdperk’: https://inzichten.com/welkom-in-het-watermantijdperk/

Lees DEEL 2 JAARHOROSCOOP 2021: De doorgang van oud naar nieuw: https://inzichten.com/de-doorgang-van-oud-naar-nieuw/

Het artikel over de Maansverduistering van 30-11 (innerlijke proces): (energieën voor het komende half jaar: https://inzichten.com/het-proces-van-bevrijding/

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op DINSDAG 27 april 2021 om 19:45 rond de volle Maan. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-supermaan-27-april-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Er is een EXTRA SPECIAAL webinar ingepland op donderdag 29 april 2021 om 19:45 om te mediteren met de Wortel Amethist. Dit hebben we al 3x eerder gedaan en de ervaring leert dat er een ongelofelijk gevoel van heelheid, rust, veiligheid en heling ontstaat tijdens deze bijzondere webinars. Je kan met of zonder Wortel Amethist meedoen. Voor meer informatie en om je ticket aan te kopen: https://inzichten.com/events/speciale-actuele-online-activatie-meditatie-29-april-2021-wortel-amethist/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com

Deel deze post op social media

Openen van de ware Kosmische hart-identiteit
Elektromagnetische update maandag 26-4

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zondag 25-4 & vooruitzicht v.d. week

Plaats een reactie