Wonderen van ons bewustzijn

Nieuwe Maan in Ram van 12 april 2021

Geschreven door: Manuela van der Knaap

10,8 minuten leestijd

Dit is een artikel over de processen en energieën van de nieuwe Maan in Ram van maandag 12 april 2021. Deze nieuwe Maan(d) in Ram belooft een hele pittige te worden. Het lijkt erop dat de confrontatie met macht in de wereld extra door zal gaan bewegen. Tegelijkertijd ontwaken er nieuwe bijzondere krachten in ons, die de nodige groeipijnen, gevoel van waardeloosheid en lichamelijke ongemakken geven. In dit artikel kun je lezen hoe je kunt omgaan met deze macht in de wereld en de macht in jezelf kan herstellen. Ook lees je welk nieuw wonder van bewustzijn er in ons aan het ontwaken is. Ik wens je veel leesplezier…

Confrontatie met macht

De nieuwe Maan brengt ons altijd de nieuwe instroom van energie voor de komende maan(d) tot de volgende nieuwe Maan. Deze nieuwe Maan brengt de confrontatie. De situatie rondom bestuurlijke macht laat zich nu van een kant zien waar je niet meer omheen kunt. Vooral in Nederland en België is het gekonkel met leugens en machtswellust in de politiek zo uitvergroot en zichtbaar dat het niet meer recht te praten is. Het toont zich direct in iedere beweging die je maakt de wereld in. De verwachting is dat dit schrik, angst en een enorme reactie zal oproepen bij hen die nog niet zagen welke omstandigheden er onder de oppervlakte gaande waren. Bij een grote groep is ook de rek eruit en zijn mensen een beetje terneergeslagen. (Pluto in het 12de huis conjunct Ascendant en Gelukspunt in Steenbok. Pluto sextiel Neptunus in Vissen. Pluto in Steenbok in het 12de huis vierkant Cheiron conjunct Mercurius, Zon en Maan en Venus in Ram in het 2de huis.)

Groeipijnen

Als de situatie vanuit een groter overzicht wordt bekeken, dan wordt helder dat het vernieuwde AL-bewustzijn bezig is om te integreren in ons lichaam en in ons leven. Daardoor wordt heel veel zichtbaar en helder van wat lang in het onderbewuste begraven lag. Dit kan gepaard gaan met groeipijnen, gebrek aan eigen waarden en lichamelijke ongemakken. Het vernieuwde AL-bewustzijn maakt nieuwe lagen in ons DNA wakker en dus ook in ons bewustzijn. Het licht in de cellen wordt steeds meer puur, transparant (kristallijn) en licht. En daardoor kunnen we ook steeds sneller de lagere frequenties loslaten. (Zwarte Maan in Stier conjunct Uranus in het 3de huis. Saturnus in Waterman 1ste huis vierkant Uranus en zwarte Maan in het 3de huis.)

Bijzondere krachten van het lichaam

De andere kracht is actief in de dualiteit van de Matrix en is de realiteit van ons praktische dagelijkse bestaan, met manipulatie en dwang over mondkapjes, besmettingen en injecties. Het is de macht van het bestuurlijke systeem dat haar controle op de wereld probeert te vergroten. De energiestroom van de Bron en de controle in het dagelijks leven lijken elkaar te bevechten. De essentie van deze confrontatie gaat over de vormkracht van het bewustzijn in het lichaam. Vanuit het grotere overzicht is waar te nemen, dat er een diepe bevrijding bezig is om vorm te krijgen. Door de huidige omstandigheden worden we ons bewust van de enorme waarde van onze vrijheid en de kracht van bewustzijn in ons lichaam en vooral van het DNA. De mensheid staat op het punt om de bijzondere krachten van het lichaam te leren kennen en te gaan toepassen. (Zwarte Maan in Stier conjunct Uranus in het 3de huis. Saturnus in Waterman 1ste huis vierkant Uranus en zwarte Maan in het 3de huis. Uranus is Heer van Saturnus in Waterman. En Saturnus in Waterman is weer Heer van Pluto in Steenbok op de ascendant. Alles is verbonden en ook verbonden met de zwarte Maan en dus de instroom van de Bron.)

Waardeloosheid

De machten en krachten die voor de controle gaan, richten hun pijlen nu ook op de kinderen en de omstandigheden rondom de leefgemeenschap van kinderen. Daar zijn schrijnende situaties bezig om te ontsporen, op scholen en in gezinnen. Iedereen heeft een andere visie over hoe we zouden moeten omgaan met de huidige crisis en dit levert zelfs verdeeldheid op binnen gezinnen, families en vriendschappen. We leren naast elkaar te leven met respect voor de verschillen, zonder te oordelen. Het hart voelt zeer pijnlijk en ernstig gewond. Er kan een diep gevoel van waardeloosheid worden ervaren, alsof jij en jouw mening er niet toe doen. Maar ook dat wat jij inbrengt als vanzelfsprekend wordt genomen en daardoor geen waarde lijkt te hebben. Dit kan diepe gevoelens van onmacht geven en je helemaal apathisch maken, waardoor je jezelf niet kunt uitdrukken of kan handelen. (Priapus in Schorpioen in het 9de huis. Cheiron conjunct Mercurius, Zon en Maan en Venus in Ram in het 2de huis. Pluto in Steenbok in het 12de huis vierkant Cheiron conjunct Mercurius, Zon en Maan en Venus in Ram in het 2de huis.)

Video ‘Het kind van de rekening.’ Deskundigen luiden noodklok: onze kinderen moeten hun jeugd terugkrijgen! door Café weltschmerz: https://www.youtube.com/watch?v=5mk_GrqNtkI&t=5s Mocht de link zijn verwijderd op YouTube, kijk dan op de website bij Café Weltschmerz: Artikel met video erin: https://www.cafeweltschmerz.nl/deskundigen-luiden-noodklok-onze-kinderen-moeten-hun-jeugd-terugkrijgen/

Diepste trauma’s helen

Oude herinneringen aan andere tijden van controle, verdeeldheid en macht komen omhoog om geheeld te worden. Tijdens mijn webinars worden oude programmeringen in het lichaam voelbaar en soms zichtbaar en er ontstaat diepe heling en iedere cel wordt wakker getrild op een rustige en liefdevolle manier. De heling en bevrijding van macht en trauma’s, rondom het thema van externe macht en controle, was voor de meeste mensen in dit leven nog nooit zo diep. De pijn die je in jezelf heelt kan ook afkomstig zijn van jouw voorouders, dus overgeleverd via het DNA. Dus geef jezelf de ruimte en ook de tijd om hier mee te ZIJN, in plaats van maar door te rennen. (Priapus in Schorpioen in het 9de huis. Cheiron conjunct Mercurius, Zon en Maan en Venus in Ram in het 2de huis. Pluto in Steenbok in het 12de huis vierkant Cheiron conjunct Mercurius, Zon en Maan en Venus in Ram in het 2de huis.)

Elektrische trillingen

Het is ook mogelijk dat je de ervaring van deze macht en de beklemmende controle van iets buiten jou, vooral fysiek ervaart. Dan voel je vooral de elektrische energie van het hoger bewuste licht trillen in je lichaam. Het kunnen ook golven zijn van kippenvel die over of door je lichaam heen trekken. Deze elektrische pulsen maken het hoger bewustzijn wakker in je lichaam en trillen de lichtcodes in het DNA aan. Hiermee worden de hogere frequenties van het bewustzijn in het DNA wakker en komen de bijzondere kwaliteiten van het fysieke lichaam naar de oppervlakte. (Uranus conjunct zwarte Maan in het 3de huis. Is Heer van Saturnus in Waterman in het 1ste huis. Deze twee staan ook vierkant met elkaar, dus extra kracht en activiteit.)

Overstijgen van plutonische macht

Durf te vertrouwen op de krachten die nu wakker worden in jezelf. Deze gaan andere oplossingen of mogelijkheden bieden dan je nu kunt bedenken of overzien. Je kan deze integratie bevorderen door regelmatig, of zo veel als mogelijk is, te ZIJN met wat er is, in stilte en zonder oordeel over wat je ervaart of waarneemt. Ik wil je niks opdringen, maar zo’n speciaal geopende Hematiet (te vinden in mijn webshop) is voor heel veel mensen een echte lifesaver en bevordert het ZIJN in het centrum van je Goddelijke Zelf. Dit is het kosmische hart en de licht-as in je centrum, die verbonden zijn met de Bron en het wezen van de Aarde. Door de diepe overgave aan je eigen Godskern, (goddelijkheid) doorbreek je de macht die je blijkbaar buiten jezelf hebt gelegd. Misschien zelfs zonder dat te weten, maar gewoon door wat we vanuit de opvoeding hebben meegekregen en door alles wat we hebben geleerd in het leven of door te studeren. (Kosmische octaaf van Pluto is ZIJN, daarmee overstijg je de Plutonische macht. Pluto staat in het 12de huis pal op de Ascendant in deze nieuwe Maan horoscoop.)

Wonder van bewustzijn

De komende maand, van deze nieuwe Maan tot de volgende van 11 mei 2021 zijn er twee opties om verbinding te maken met de wereld: De ene optie is angst voor macht en bestuurlijke controle die zeer waarschijnlijk hard gaan inzetten de komende maand. De tweede optie is ZIJN en doorzien met wijd open ogen van de machten en krachten die zich tonen. Vanuit de tweede optie, waarmee je onbewogen kan ZIJN met wat er is, is er een diep weten dat je veilig bent en dat het wonder van bewustzijn dat zich aan het ontvouwen is vanbinnen een passend antwoord zal hebben. Hou vol en heb vertrouwen. Vanuit deze ZIJNs-toestand liggen de macht en de kracht in jezelf en ben je niet makkelijk vatbaar voor macht buiten je. Je blijft, wat er ook gebeurt, in eigen energieveld. En alles in jou dat nog wel reageert op deze macht, dient zich aan om te helen en je volledig autonoom te maken. (Kosmische octaaf van Pluto is ZIJN, daarmee overstijg je de Plutonische macht. Pluto staat in het 12de huis pal op de Ascendant in deze nieuwe Maan horoscoop.)

Kies je pad

Wat nu aan het ontluiken is, dat is een nieuwe vorm van Scheppingskracht. Het is de kracht van manifestatie. Daarin zijn de laatste weken nieuwe lagen wakker geworden. Door vanuit openheid naar de uitkomst te kiezen voor een pad kan nu in een veel hoger tempo dan voorheen de oplossing of een inzicht naar je toekomen. Dit is echt een nieuwe manier van manifesteren. Het lijkt erg op het bestellen van wat je wenst, dat waar het boek en film ‘de Secret’ over gaan. Maar er is één essentieel verschil en dat is dat je jouw keuze niet projecteert de wereld in, maar innerlijk diep besluit, zonder je wil daarbij te gebruiken. Je ontvangt jezelf met jouw besluit en weet dat het waar is. Houd daarna je besluit vast als een beslissing van en voor jezelf, maar laat de uitkomst en hoe het zich zal ontvouwen los. De kwaliteit en de lichtheid die deze vorm van manifesteren vrijmaakt, brengt een enorme vrijheid en blijdschap en brengt je op eigen grond, goed geaard en geeft een gevoel van autonomie. Deze nieuwe vorm van manifesteren is aan het ontluiken en mag stap voor stap ontvouwen en ontdekt worden. Maar het is van belang om te beseffen dat je deze kracht steeds meer tot je beschikking hebt. Ga ermee oefenen en spelen, zodat deze kracht steeds meer vorm en bewustzijn krijgt in je dagelijks leven. (Noordelijke Maansknoop in het 4de huis conjunct Mars Out of Bounds in Tweelingen in het 5de huis. Zwarte Maan in Stier conjunct Uranus vierkant Saturnus in Waterman in het 1ste huis. Cheiron conjunct Mercurius, Zon en Maan en Venus in Ram in het 2de huis. Al deze planeten lopen in op Venus. Meesterschap van Cheiron in Ram is het zelfstandige IK en actie zonder de schaduw van de wil te gebruiken. Zwarte Zon in het 6de huis oppositie Diamant in het 12de huis.)

Heb het goed <3

©Manuela van der Knaap van www.inzichten.com

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op MAANDAG 12 april 2021 om 19:45 rond de nieuwe Maan. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-12-april-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Er is een EXTRA webinar op dinsdag 20 april 2021 om 19:45 om extra ondersteuning te bieden om bij jezelf en in je centrum te blijven in deze intense tijd. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/extra-actuele-online-activatie-meditatie-20-april-2021/  (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

A.s. zaterdag is er een kristaldag in mijn praktijk in Lisse. Je kunt een mineralenconsult boeken van een half uur voor € 30,- en mineralen aankopen die het huidige proces helder maken en daarin in ondersteunen. Er zijn nog plekjes vrij in de middag. De link om te reserveren en voor informatie is: https://inzichten.com/events/kristaldag-op-zaterdag-10-april-2021/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update woensdag 7-4
Elektromagnetische update zaterdag 10-4 &vooruitzicht week

Laatste nieuws

***De praktijk is gesloten tussen 13 en 21 juli 2024, dus die week worden er geen pakketten verzonden***

In augustus gaan we naar de slow modus en om alles weer in orde te maken voor het najaar. We verzenden de bestellingen in augustus alleen op 21 augustus. Dus zorg dat je voor die tijd je bestelling hebt geplaatst.

JE KAN GEWOON AANKOPEN

NIEUWE EN VOLLE MAAN ARTIKELEN & WEBINARS GAAN WEL GEWOON DOOR.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Sugar Blade Laser uit Mongolie (Heling en herstel van licht in het hart en van daaruit alles) United Colors of Happinez Crystal (Interne multidimensionale communicatie en heling, herstel van lichtheid en blijdschap. Nieuwe vormen van creatie.). En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Wonderen van ons bewustzijn

Plaats een reactie