Elektromagnetische update woensdag 7-4

Geschreven door: Manuela van der Knaap

10 minuten leestijd

Kort overzicht: Zonnestorm (intens moe zijn, razen van deeltjes door je heen), elektronencrash (pijnlijk onderlichaam en zwaar op de hand zijn), zeer kleine X-ray zonnevlammetjes (zenuwstelsel) en een flink verstoord magnetisch veld (wisselende aarding, koude afwisselende warme voeten.) Lees meer…

In de vroege ochtend kwam er een verhoogde zonnewind (dichtheid) binnen op deze woensdag rond 7:00 uur (bijna 27 p/cm3). Deze bleef de hele dag actief en de zonnewind snelheid kwam rond de avond op een niveau waar je dit ook flink gaat voelen. De beschermende magnetosfeer van de Aarde en het magnetisch veld gaven pas vanaf 11:00 uur een reactie te zien met een bijna zonnestorm (kp-index level 4 geel) die vanaf 17:00 uur verder opliep naar een heuse zonnestorm. (kp-index level 5 rood). Zo gaan we de avond in. De verwachting is dat de zonnewind niet heel lang zal aanhouden, gelukkig. Er was rond 9:00 uur een hele kleine X-ray zonnevlam(A3.56) en nog een rond 17:00 uur (A3.84). Dit waren hele kleine X-ray verhogingen die nauwelijks effect hebben op ons.

Mogelijke symptomen: pijnlijk onderlichaam, het gevoel lood in de schoenen te hebben en confronterende situaties naar je eigen schaduw en zwaar op de hand zijn. Dit kwam door de elektronencrash die actief was tussen 8:00 en 13:30 en opnieuw vanaf 20:00 uur. Het magnetisch veld was de hele dag zeer onrustig door de zonnestorm al vanaf 9:00 uur met mogelijke symptomen van moeizaam en wisselend aarden, dus afwisselend warme en koude voeten. In de middag en avond was de zonnestorm het meest heftig en de mogelijke symptomen zijn onrust, deeltjes voelen die door je heen razen, plotseling heel moe zijn, slecht zien, grove fluittonen in de oren en het hoofd, duizeligheid en misselijkheid, kort lontje. Wanneer je lekker in je stroom zit dan kun je juist opgetild worden door de verhoogde zonnewind en verhoogd bewustzijn ervaren. De X-ray zonnevlammetjes waren heel erg klein en hadden nauwelijks effect op ons. Als de X-ray zonnevlammen groter zijn, dan kunnen ze het zenuwstelsel overbelasten.

Heftige processen Het is mogelijk dat je een super intensieve tijd hebt. Dat heeft te maken met de intense energie van de volle Maan en de supermanen die er nu aankomen de komende 3 maanden en ook weer zons- en maansverduisteringen. Het proces van deze volle Maan heeft ongelofelijk veel transformatie op gang gebracht. En de integratie van het vernieuwde bewustzijn is sinds de vorige nieuwe Maan van maart zeer intensief. Het oude wordt losgelaten en dat kan gepaard gaan met flinke lichamelijke ongemakken. Je kan meer lezen over de intense processen in het artikel van de volle Maan op mijn website: https://inzichten.com/liefde-en-de-heilige-strijd-van-het-hart/

Het is voor mij niet meer vol te houden om deze updates te plaatsen, omdat dit te veel tijd in beslag neemt, (soms 2 tot meer dan 3 uur werk). Daarom ben ik op zoek naar een nieuwe vorm, die voor mij wel haalbaar en werkbaar is. Dus de komende tijd ga ik dus wat nieuwe vormen uitproberen. Ik krijg graag feedback en hoor graag of jij als lezer er ook iets aan hebt.

Heb het goed… 💞
© Manuela van www.inzichten.com

Hieronder plaats ik de overzichten van de uitgebreidere beschrijving van mogelijke symptomen:

Dit is een weergave van de zonnewind dichtheid, die altijd als eerste oploopt. Dit begon rond 7:00 uur boven de normale waarden te stijgen en liep rond 8:30 uur op boven de 15 p/cm3 naar de hoogste waarden 9:30 van ongeveer 27 p/cm3. De zonnewind zakte weer rond 13:30 uur.
De zonnewind snelheid loopt altijd later pas op en kwam pas in de middag rond 14;00 uur boven de normale waarden van 400 km/sec. Deze steeg door en was in de avond rond 20:00 uur al opgelopen naar 525 km/sec. En die verhoogde waarden begin je te voelen met mogelijke symptomen.

Symptomen zonnestorm

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen, geïrriteerd en tijdens het praten woorden vergeten (door onrust van het magnetisch veld), maar ook spierpijn en stijfheid kan een van de symptomen zijn die je mogelijk ervaart. Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Dit is de Kp-index gemeten in Duitsland Potsdam. Dit is de reactie van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen afkomstig uit het zonnestelsel. Deze liep op naar bijna stormlevel vanaf 11:00 uur en kwam in stormlevel rond 17:00 uur.
Magnetische weergave van metingen van de satelliet. Vanaf 5:00 uur erg onrustig.
Grondmeting van het magnetisch veld in Noord-Europa van woensdag 7-4. Is sterke onrust vanaf 11:00 uur.

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles als het ware wordt losgeschud. Beweeg je mee en ben je bereid om in verbinding te zijn met jezelf en wat er innerlijk leeft, dan ontvang je de bijbehorende inzichten en is er grote heling mogelijk. In een enorm hoog tempo wordt zichtbaar wie je ECHT in Wezen bent. Een Wezen van licht met een aardse ervaring.

Dit is de weergave van de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde. Deze was gecrasht vanaf 8:00 uur tot 13:30 en opnieuw vanaf 20:00 uur.

Elektronencrash symptomen

Tijdens een elektronencrash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronencrash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

Het volle Maan artikel over de volle Maan van 27 februari 2021: https://inzichten.com/diepe-transformatie-gedragen-door-het-geheel/

Artikel over de nieuwe Maan(d) van 11 februari 2021: https://inzichten.com/levende-energetische-uitwisseling/

Artikel over de energieën en processen rond 19 februari en over Mercurius retrograde: https://inzichten.com/helen-van-oude-sociale-wonden/

GA NAAR DEEL 1 JAARHOROSCOOP 2021: ‘Welkom in het Watermantijdperk’: https://inzichten.com/welkom-in-het-watermantijdperk/

Lees DEEL 2 JAARHOROSCOOP 2021: De doorgang van oud naar nieuw: https://inzichten.com/de-doorgang-van-oud-naar-nieuw/

Het artikel over de Maansverduistering van 30-11 (innerlijke proces): (energieën voor het komende half jaar: https://inzichten.com/het-proces-van-bevrijding/

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op MAANDAG 12 april 2021 om 19:45 rond de nieuwe Maan. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-12-april-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

A.s. zaterdag is er een kristaldag in mijn praktijk in Lisse. Je kunt een mineralenconsult boeken van een half uur voor € 30,- en mineralen aankopen die het huidige proces helder maken en daarin in ondersteunen. Er zijn nog plekjes vrij in de middag. De link om te reserveren en voor informatie is: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-12-april-2021/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )
*
Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update vrijdag 2-4 & vooruitzicht weekoverzicht
Wonderen van ons bewustzijn

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update woensdag 7-4

Plaats een reactie