Elektromagnetische update zaterdag 3-7 & zondag 4-7

Geschreven door: Manuela van der Knaap

24,9 minuten leestijd

Kort verslag: Supergrote X- en M-Klasse zonnevlammen, kosmische stralingsalerts, milde gedeeltelijke Schumannresonantie, hoge X-ray pieken, gat in de corona van de Zon. Ik was helaas niet in de mogelijkheid om eerder dit bericht te schrijven (ik was onderweg en niet in de buurt van gegevens). En een korte Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Lees meer hieronder…

Supergrote X- en M-Klasse zonnevlammen op zaterdag 3-7 & zondag 4-7. De zonnevlek verscheen plotseling en begon direct te vuren. Gelukkig was deze op de westelijke rand van de Zon, waardoor de schade beperkt bleef met alleen een blackout in de atlantische oceaan. Dit betekent dat voor uren alle elektrische apparaten en de elektriciteit zelf uitvallen. Op zondag was er rond 7:00 uur een M-Klasse X-ray zonnevlam van dezelfde zonnevlek afkomstig, en die gaf een brownout (minder ernstige stroomuitval) in Azië. Zie voor de exacte tijdstippen van de supergrote X-ray zonnevlammen in de schema’s in het artikel hieronder. Omdat de zonnevlek die deze extreme zonnevlammen produceerde nu naar de achterkant van de Zon draait, zullen de zonnevlammen waarschijnlijk verder uitblijven of afnemen in kracht op deze zondag 4-7. Maar er is wel een nieuwe zonnevlek ontstaan die zonnevlammen produceert. Ik kan deze nog niet lokaliseren, dus ik weet niet wat die gaat doen, daar kunnen dus nog wel X-ray zonnevlammen van op Aarde aankomen. (symptomen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz.). Omdat het van die enorme verhogingen waren van de X-ray lichtfrequentie tilt dit licht je op, maar tegelijkertijd is het ook veel voor je lichaam om allemaal te verwerken. Daardoor kan het voelen alsof je tegelijkertijd je energiek voelt en toch ook heel moe bent. Is best tegenstrijdig en onrustig. Er waren ook nog andere verstoringen die intens waren, zoals hoge X-ray pieken, dus die activeren ook veel en moeten ook verwerkt worden. maar dit geeft wel extra groei en versnelt uitwerken en loslaten van oude patronen en zware energieën. Ik wens je sterkte<3

Deze grote uitbarsting veroorzaakte een grote Blackout gelukkig alleen in de Atlantische Oceaan. Dan valt de stroom uit voor een aantal uren en ook elektrische apparatuur weigert dienst of gaat kapot. Als deze supergrote X-ray zonnevlam op de Aarde gericht had gestaan, dan waren we terug gegaan naar de middeleeuwen en was voor jaren de stroomvoorziening uitgeschakeld geweest (jarenlang nodig om alles wat doorbrand te herstellen). Zo’n soort superblast wordt wel verwacht ergens nu of in de toekomst. Het is eigenlijk een wonder dat het niet eerder is gebeurd in onze moderne tijd. De laatst keer dat we zo’n enorme uitbarsting hadden die op de Aarde gericht was, dat was het Carrington event op 1/2 september 1859. https://en.wikipedia.org/wiki/Carrington_Event Maar toen begonnen we op Aarde net elektriciteit te gebruiken, dus toen waren de effecten minimaal. Maar nu zou het een enorme ramp zijn.

Kijk hier voor deze video met uitleg over deze supergrote X-ray zonnevlam op YouTube.

De zonnewind zakte op zaterdag 3-7 van verhoogd (510 km/sec) naar onder normale waarde (370 km/sec.). Dus daardoor nam zaterdag aan het einde van de dag de kans op een kosmische stralingsalert weer toe. Er was op zaterdag 3-7 een kosmische stralingsalert actief tussen 20:00 en 2:00 uur en op zondag 4-7 vanaf 11:00 uur. De verwachting is dat dit op zondag zo zal blijven, omdat de zonnewind zeer laag is (onder de 370 km/sec.) (symptomen kosmische stralingsalert: hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. Na een langere periode met kosmische stralingsalert neemt de kracht ervan toe. )

Er is nog een gat in de corona van de Zon (nr 74), maar die staat nog niet op de Aarde gericht, maar komt dinsdagmiddag/woensdag pal op de Aarde gericht te staan en zal dus de komende dagen toenemen met symptomen voor hooggevoelige (grove hoge fluittonen in het hoofd en oren.)

En een zeer lichte gedeeltelijke Schumannresonantie op zaterdag 3-7 korte zeer milde piek rond 13:00 uur (A1=amplitude 23) en tussen 19:00 en 1:00 uur met de hoogste piek rond 20:30 (A1=amplitude 22). Omdat er hoge X-ray zonnevlammen waren, kunnen deze hele kleine SR activiteiten toch veel intenser gevoeld worden met je zwakke punten lichamelijk en geestelijk die plotseling weer opspelen en ook weer verdwijnen. Dit komt omdat de SR druk veroorzaakt in het energielichaam en daardoor wordt er van alles los getrild. Dat doen ook de zeer hoge X-ray zonnevlammen, dus die optel som is dan vaak te veel.

Er waren op zondag hoge X-ray pieken rond 13:00 uur Europese tijd (UT+2), die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid van rond de 100 p/cm3 en dat is erg hoog. X-ray pieken zijn enorm hoge korte momenten met zeer hoog X-ray licht, dat we dan in een moment moeten verwerken, maar vaak niet kunnen verwerken. Daardoor slaat het als het ware vast en komt met ascentiesymptomen geleidelijk de uren of dag(en) daarna vrij. Dus dat betekent dat je dan de dag erna als je dan rust neemt, plotseling ascentiesymptomen kan ervaren, terwijl er geen activiteit is op dat moment van de Zon of Aarde.

In dit artikel hieronder (helemaal onderaan het artikel) is de beëindiging van de Heliospheric Currentsheet Crossing op vrijdag beschreven. Er was nog even kort een periode waarin de magnetische verbinding tussen Aarde en Zon verbroken was op zondag 4-7 tussen 10:00 en 12:00 uur. (HCC) In deze periode kan de verbinding voor ons mensen met de Aarde vreemd aanvoelen en je kan ook een gevoel hebben alsof je voeten en handen slapen/tintelen.

Lees hieronder het uitgebreide verslag met grafieken en uitleg onder die grafieken en daaronder ook de uitgebreide beschrijving van de mogelijke symptomen.

Heb het goed… 💞
© Manuela van www.inzichten.com

_________________________________________________________________

ACTIVITEIT VAN DE ZON

Dit is de weergave van de Zon van zondag 4-7. Op zaterdagmiddag verscheen er plotseling een nieuwe zonnevlek die direct begon te vuren. Deze stond gelukkig op de uiterste rand van de westzijde van de Zon, waardoor schade op Aarde beperkt is gebleven. Maar zelfs met een uitbarsting op de rand van de Zon kregen we op Aarde toch een X-klasse zonnevlam te verwerken rond 16:30 uur Europese tijd (UT+2). Omdat de zonnevlek die deze extreme zonnevlammen produceerde nu naar de achterkant van de Zon draait, zullen de zonnevlammen waarschijnlijk verder uitblijven of afnemen in kracht op deze zondag 4-7. En op zondag 4-7 nog een M-klasse rond 7:00 uur. Er staat ook nog een zonnevlek op de Aarde gericht AR2837, maar die produceert gelukkig geen zonnevlammen.

Er is nog een gat in de corona van de Zon (nr 74), maar die staat nog niet op de Aarde gericht, maar komt dinsdagmiddag/woensdag pal op de Aarde gericht te staan en zal dus de komende dagen toenemen met symptomen voor hooggevoelige (grove hoge fluittonen in het hoofd en oren.)

Gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn. Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van.)

Deze fluittonen zijn frequenties die kosmische informatie dragen en ons energielichaam en fysieke lichaam moet nog heel erg wennen aan deze frequenties. Als de hersenhelften uit evenwicht zijn dan is de verstoring van de fluittonen mogelijk erger. Dit betekent dat de actieve ratio van de mannelijke kant van de hersenen en de ontvangende creatieve vrouwelijk kant van de hersenen uit balans zijn. Je kunt dat compenseren door de betreffende activiteiten meer te gaan oefenen in je leven. Dus of meer creatieve dingen te gaan doen zoals dansen, knutselen, enz. of meer rationele dingen zoals rekenen, technische zaken waar je moet begrijpen. Door de pijnappelklier te stimuleren kun je ook beide hersenhelften in evenwicht brengen.

Dit is de magnetische weergave van de Zon van zondag 4-7.

Zonnevlammen symptomen

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen van zondag 4-7 . Er ontstond plotseling een zonnevlak op de westzijde van de Zon op zaterdagmiddag 3-7. Kijk voor de tijden hoe groot de X-ray zonnevlammen waren in de lijst hieronder. omdat het vanaf de rand van de Zon explodeerde, bleef ons veel ellende bespaart. Deze uitbarstingen hebben wel blackout en een brownout veroorzaakt.
Dit is de weergave van de X-ray zonnevlammen van zaterdag 3-7. Rood geeft aan dat ze ernstig zijn.
Dit is de weergave van de X-ray zonnevlammen van zondag 4-7. Rood en oranje geeft aan dat ze ernstig zijn. We zien dat er zondagochtend weer een nieuwe zonnevlek is bijgekomen, maar die is nog niet ingetekend op de Zon, de AR2839.
Blackout door de grote X-klasse X-ray zonnevlam op zaterdag 3-7 in de Atlantische Oceaan. Gelukkig was deze zonnevlek op de rand van de Zon, waardoor ons en totale langdurige Blackout bespaart is gebleven.
Brownout door de grote X-klasse X-ray zonnevlam op zondag 4-7 in Azië.

______________________________________________________________

ZONNEWIND EN REACTIE AARDE

Dit zijn metingen van de zonnewind snelheid van de DSC0VR satelliet van zaterdag 3-7. De zonnewind snelheid ging van een verhoogde staat van 560 km/sec naar een zeer lage van ongeveer 370 km/sec. Dat laatste is zeer laag en daardoor ontstond er ook kosmische stralingsalerts en waarschijnlijk ook nog de komende week.

Symptomen zonnestorm

Er was geen sprake van een zonnestorm, maar een licht verhoogde zonnewind. Onderstaand symptomen waren dus heel licht aan de orde op zaterdag 3-7 vooral in de nacht:

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen, geïrriteerd en tijdens het praten woorden vergeten (door onrust van het magnetisch veld), maar ook spierpijn en stijfheid kan een van de symptomen zijn die je mogelijk ervaart. Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Dit is de weergave van de Kp-index gemeten in Potsdam in Duitsland weergegeven in UT tijd (+2 uur voor omrekenen naar Europese tijd). De Kp-index geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op verstoringen van de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. De rode stippen zijn de momenten waarop de kosmische stralingsalerts actief zijn. Doordat de zonnewind inmiddels is gezakt op zaterdag 3-7 aan ontstond er dus aan het einde van de dag een periode van kosmische stralingsalerts vanaf 20:00 uur Europese tijd (UT+2) tot ongeveer 2:00 uur.. En opnieuw op zondag 4-7 vanaf 11:00 uur. De verwachting is dat dit nog wel zal blijven doorgaan op deze zondag en een de komend dagen kan je periode met kosmische stralingsalerts verwachten. (symptomen: hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. Na een langere periode met kosmische stralingsalert neemt de kracht ervan toe. )

Kosmische straling symptomen

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, vooral op hogere of lagere breedtegraden (dichter bij de polen), omdat hoe hoger de breedtegraad, maar ook hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldingen ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen (hartfladderen), emotionele instabiliteit en mentale zwakte wordt versterkt en nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Je kunt statische ruis horen/voelen en deze is hoogfrequenter en minder grof als van plasma die onderweg is naar de Aarde en uit een gat in de corona afkomstig is. Neem de klachten van de ascentiesymptomen wel serieus, het zijn echte klachten en bezoek je arts of therapeut als het nodig is.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van. Als de hersenhelften beter in evenwicht gebracht worden met activiteiten die horen bij de betreffende hersenhelft, dan kun je deze ‘Kosmische oren’ openen en op een andere manier de frequenties ontvangen. Als je bijvoorbeeld gewend bent om veel denk werk te doen, dan is meestal de linker hersenhelft (mannelijke deel) overactief en de rechter hersenhelft minder actief (vrouwelijke creatieve deel). Je kunt dan door creativiteit deze hersenhelft activeren en dan komt er meer evenwicht en integratie van de kosmische energieën en frequenties.

_________________________________________________________

X-RAY PIEKEN

Dit is een weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. X-ray pieken kunnen we waarnemen doordat deze zichtbaar worden in de zonnewind dichtheid en vaak ook no gin de temperatuur en zonnewind snelheid. Maar meestal alleen in de zonnewind dichtheid. We zien in de zonnewind dichtheid hoge pieken rond 13:00 uur Europese tijd (UT+2).

x-ray pieken symptomen

De symptomen van zeer hoge X-ray pieken zijn hetzelfde als van X-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt. Soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kunnen je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommigen dus heel direct en bij anderen pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonten en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

___________________________________________________________________

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

Dit is een weergave van de Schumannresonantie activiteit (Tijd: is Tomsk Rusland UT+7) voor zaterdag 3-7 & zondag 4-7. De activiteit was niet full spectrum. En een zeer lichte gedeeltelijke Schumannresonantie op zaterdag 3-7 korte zeer milde piek rond 13:00 uur (A1=amplitude 23) en tussen 19:00 en 1:00 uur met de hoogste piek rond 20:30 (A1=amplitude 22). Omdat er hoge X-ray zonnevlammen waren, kunnen deze hele kleine SR activiteiten toch veel intenser gevoeld worden met je zwakke punten lichamelijk en geestelijk die plotseling weer opspelen en ook weer verdwijnen. Dit komt omdat de SR druk veroorzaakt in het energielichaam en daardoor wordt er van alles los getrild. Dat doen ook de zeer hoge X-ray zonnevlammen, dus die optel som is dan vaak te veel.

Schumannresonantie activiteit symptomen

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijke reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is een weergave van de Schumannresonantie intensiteit gemeten in amplitude. Er was een zeer lichte gedeeltelijke Schumannresonantie op zaterdag 3-7 korte zeer milde piek rond 13:00 uur (A1=amplitude 23) en tussen 19:00 en 1:00 uur met de hoogste piek rond 20:30 (A1=amplitude 22). Omdat er hoge X-ray zonnevlammen waren, kunnen deze hele kleine SR activiteiten toch veel intenser gevoeld worden met je zwakke punten lichamelijk en geestelijk die plotseling weer opspelen en ook weer verdwijnen. Dit komt omdat de SR druk veroorzaakt in het energielichaam en daardoor wordt er van alles los getrild. Dat doen ook de zeer hoge X-ray zonnevlammen, dus die optel som is dan vaak te veel.

______________________________________________________________

MAGNETISCHE VERBINDING TUSSEN DE ZON EN AARDE:

Dit is een weergave van de magnetische verbinding van de Aarde met de polen van de Zon. Vanaf donderdag 17-6 rond 12:00 uur liet de Aarde de verbinding los met de negatief geladen noordpool van de Zon en pas rond 15:00 uur werd de nieuwe verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon gemaakt. De extra lange periode waarin de Aarde verbonden was met de positief geladen noordpool van de Zon (HCC) werd beëindigd op vrijdag 2-7 rond 5:00 uur. Dat wil ik hier graag nog even melden. (zie afbeelding hieronder). Er was nog even kort een periode waarin de magnetische verbinding tussen Aarde en Zon verbroken was op zondag 4-7 tussen 10:00 en 12:00 uur. In deze periode kan de verbinding voor ons mensen met de Aarde vreemd aanvoelen en je kan ook een gevoel hebben alsof je voeten en handen slapen/tintelen.
Hier zie je dat op vrijdag 2-7 rond 5:00 uur Europese tijd (UT+2) de magnetische verbinding tussen de Aarde en de Zon verbroken werd. Deze was al een de hele vrijdag instabiel en schoot in ene keer door, vet in een stevig verbinding met een zuidpool van de Zon rond 13:00 uur. Er was nog even kort een periode waarin de magnetische verbinding tussen Aarde en Zon verbroken was op zondag 4-7 tussen 10:00 en 12:00 uur. In deze periode kan de verbinding voor ons mensen met de Aarde vreemd aanvoelen en je kan ook een gevoel hebben alsof je voeten en handen slapen/tintelen.
Er was nog even kort een periode waarin de magnetische verbinding tussen Aarde en Zon verbroken was op zondag 4-7 tussen 10:00 en 12:00 uur. In deze periode kan de verbinding voor ons mensen met de Aarde vreemd aanvoelen en je kan ook een gevoel hebben alsof je voeten en handen slapen/tintelen. Na 4-7 12:00 uur was de magnetisch verbinding tussen Aarde en Zon weer normaal en verdwijnen de symptomen die je mogelijk ervaart.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool. Dit was een abnormale periode in begin 2020. (‘normale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool. Opnieuw een abnormale periode ( ‘abnormale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

________________________________________________________________

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN
*
Dit is de link naar het nieuwste artikel over de volle Supermaan van 24 juni 2021: https://inzichten.com/eenvoud-en-jouw-ware-levensdoel/
*
Artikel over de gedeeltelijke Maansverduistering en de totale Zonsverduistering van mei/juni 2021 met een extra videoboodschap van mij met extra informatie over de Zonsverduistering van juni 2021. Deze informatie is tot eind juni 2022 actueel. https://inzichten.com/leef-je-essentie-heb-het-lef-en-ontluik/
*
GA NAAR DEEL 1 JAARHOROSCOOP 2021: ‘Welkom in het Watermantijdperk’: https://inzichten.com/welkom-in-het-watermantijdperk/
*
Lees DEEL 2 JAARHOROSCOOP 2021: De doorgang van oud naar nieuw: https://inzichten.com/de-doorgang-van-oud-naar-nieuw/

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en op zaterdag 10 juli 2021 om 19:45 met de nieuwe Maan. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-10-juli-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .) .)

Extra kristaldag
Er is ook nog een extra kristaldag ingepland in juli. De laatste voor de zomerstop is op deze vrijdag 9 juli van 10:00 tot 17:30 uur. Tijdens deze kristaldagen word je door het helende kristalnetwerk van binnenuit begeleid om exact het juiste te selecteren voor dat moment. Jouw innerlijke proces wordt helder tijdens het consult en de juiste mineralen die je daarin kunnen ondersteunen en begeleiden. Door de begeleiding ervaar en weet je wat je aanschaft. Kijk voor meer informatie op de website: https://inzichten.com/events/kristaldag-op-vrijdag-9-juli-2021/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update woensdag 30-6 & donderdag 1-7
Elektromagnetische update dinsdag 6-7

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zaterdag 3-7 & zondag 4-7

Plaats een reactie