Geloven en leven in de nieuwe wereld

Volle Maan in Waterman 24 juli 2021

Geschreven door: Manuela van der Knaap

14,6 minuten leestijd

In dit artikel kun je lezen dat de komende maand een bijzondere maand zal zijn, van grote wereldwijde manifestaties voor vrijheid. Je kan lezen over het innerlijke proces voor de komende maand voor het leven en manifesteren van jouw leven in 5D. Dat vanuit grote moeiteloosheid en eenvoud als een cadeau aan iedereen die het kan voelen en zien zal worden aangeboden. En over de overeenkomst tussen de tijd van Atlantis en het nieuwe tijdperk van Waterman. Ik wens je veel leesplezier…

Dit artikel beschrijft het proces van de volle Maan in Waterman van zaterdag 24 juli 2021. Het persoonlijke en collectieve proces wordt steeds in gang gezet rond de nieuwe Maan en komt dan tot volle bloei met de volle Maan. Het overlevingsmechanisme dat zo krachtig speelt de laatste maand dat zijn de intense angstverhalen die een opportunistisch doel dienen. Het gaat erom wat je gelooft en daardoor laat je jouw bestaan kleuren. Door je te laten dragen door de Bron-energie kun je dwars door alles heen zien wat de ware essentie is die zich nu ontvouwt in de wereld. De Matrix valt uit elkaar in stukjes onwaarheid en manipulatie die zichtbaar worden, wanneer je de gedragen stroom van de Bron, van het AL-bewustzijn, kan voelen in de basis van wie jij bent. Net zoals de film de Matrix toont, vallen letterlijk de schellen van je ogen en valt uit elkaar wat niet Wezenlijk is of verbonden met natuurlijke organische krachten die verbonden zijn met de Bron. (Nieuwe Maan: zwarte Maan in Stier in het 12de huis conjunct gecorrigeerde zwarte Maan in Tweelingen en conjunct noordelijke Maansknoop en Ascendant in Tweelingen.)

Net zoals je hebt kunnen lezen in mijn eerste artikel toen het C-virus in het voorjaar van 2020 uitbrak, verwoordt arts Pierre Capel het zo: Het zijn de nieuwe kleren van de Keizer. Geloof jij de griezelverhalen? In deze video ook een praktische uitleg over de nieuwe Delta-variant en wat dit nu feitelijk medisch gezien inhoudt: https://www.youtube.com/watch?v=KqTLTG4NIRs

Alles wat je ‘nodig’ hebt IS er

Deze volle Maan laat de rijping zien van de kracht die we hebben ontvangen tijdens de nieuwe Maan van 10 juni 2021. Ik heb het aangereikt gekregen in ervaringen tijdens mijn consulten en ont-moetingen en heb de totale integratie mogen ervaren tijdens het nieuwe Maan meditatie-webinar, samen met nog meer deelnemers. Wat een feest van samenvallen en manifestatie van je Ware Zelf was dat. Na deze ervaring was er de opbouw naar de volle Maan in Waterman en werd het leven, nog meer dan voorheen, een uitdrukking van manifestatie van het Wezenlijke Zelf. En daarmee bedoel ik heel concreet, dat alles wat je echt nodig hebt in het moment, er voor je zal zijn. Gewoon omdat je bestaat en dit je ware geboorterecht is. (Volle Maan: Zwarte Maan in Tweelingen in het 11de huis en 12de huis conjunct noordelijke Maansknoop oppositie Priapus in het 5de huis en 6de huis in Boogschutter conjunct de zuidelijke Maansknoop. Zwarte Zon conjunct Ascendant in Kreeft conjunct (ruim) Mercurius in Kreeft Out Of Bounds in het 1ste huis. Mercurius is Heer van de zwarte Maan en noordelijke Maansknoop.)

Alles cadeau krijgen

De grote uitdaging is te ontspannen hierin en niet te bedenken hoe iets tot manifestatie zal komen, maar juist in je speelsheid, plezier en beweging te blijven, zodat de manifestatie als vanzelf tot stand komt. Nog moeitelozer dan het uitspreken van het woord moeiteloos. Als je denkt dat je weet wat ware moeiteloosheid is, dan komt daar nog een schepje bovenop en wordt er nog een grotere ontspanning gevraagd in verbinding met de wereld. Het is alsof je alles cadeau krijgt, het is het cadeau van de Bron. (Zwarte Zon conjunct Ascendant conjunct ruim met Mercurius in Kreeft 1ste huis. Mercurius is Heer van de noordelijke Maanknoop en zwarte Maan beide in Tweelingen in het 11de en 12de huis.)

Vrijheid claimen

Deze volle Maan staat in Waterman en gaat over bewustzijn, vrijheid, gelijkwaardigheid, vriendschap, broeder- en zusterschap. Deze en de volgende volle Maan op 22 augustus 2021 staan beide in Waterman. De komende maand tot de volgende volle Maan wordt een belangrijke mijlpaal in het vestigen en bevestigen van jouw binnenwereld in de wereld om je heen. Het gaat om het naar buiten keren van wat Wezenlijk is voor jou en je daardoor te laten leiden. Dus niet reageren op de wereld en wat de wereld van jou vraagt, maar naar buiten te laten stromen waar jouw hart sneller van gaat kloppen en waar jij voor staat en voor gaat. Het MOET, je kan niet meer anders dan je vrijheid claimen en loskomen van knellende verbindingen.  (Maan in Waterman conjunct Pluto in Steenbok staat Out Of Bounds in het 8ste huis en Pluto in het 7de huis. Zwarte Zon conjunct Ascendant conjunct ruim met Mercurius in Kreeft 1ste huis. Mercurius is Heer van de noordelijke Maanknoop en zwarte Maan beide in Tweelingen in het 11de en 12de huis.)

Het overlevingsmechanisme

Wanneer je niet de moed kan vinden om je eigen weg te gaan, je uit te spreken en je gevangen voelt in relaties, dan zit je vast in programmeringen en oude blokkades van het huidige overlevingsmechanisme. Vanuit dit mechanisme ligt de macht, autoriteit en besturing van jouw leven buiten je. De volle Maan in Waterman gaat over de controle over jouw binnenwereld, jouw belevingswereld. Positief gestemd en gedreven door opportunistische doelen van iets of iemand buiten jou, zet jij iedere keer weer je beste beentje voor om te voldoen aan die gestelde doelen. De bochten waarin je jezelf moet dwingen om je eigen leven te kunnen leven, zijn ronduit belachelijk. En het resultaat is, dat je iedere keer weer bedrogen en gedesillusioneerd achterblijft. De weg naar bevrijding is dat je gaat voelen wat jij werkelijk nodig hebt en daardoor de manipulaties gaat doorzien. Iedere keer jezelf een worst voor laten houden die het oppervlakkige leven voedt, is niet waar je werkelijk gelukkig van wordt. (Priapus in Boogschutter in het 5de en 6de huis oppositie zwarte Maan in Tweelingen in het 11de en 12de huis. Maan in Waterman conjunct Pluto in Steenbok staat Out Of Bounds in het 8ste huis en Pluto in het 7de huis. Zwarte Zon conjunct Ascendant conjunct ruim met Mercurius in Kreeft 1ste huis. Mercurius is Heer van de noordelijke Maanknoop en zwarte Maan beide in Tweelingen. Meesterschap van Cheiron in Ram in het 10de huis.)

Lijnrecht tegenover jezelf

Een ander facet van het overlevingsmechanisme is macht en onmacht over dierbare die andere keuzes maken dan jij en die je klem zetten in deze relaties. Je komt lijnrecht en gevangen tegenover jezelf en je ware gevoel te staan. Niet wetend waar de oplossing ligt, is er een diep verdriet en kun je niet anders dan pijnlijk zien wat er is en de situatie accepteren. De horoscoop van deze volle Maan in Waterman laat zien dat je de situatie op een pijnlijke manier Meester wordt door je eigen weg te gaan en te kiezen voor jezelf. De sleutel is naar binnen gaan, stil en liefdevol worden naar jezelf, waardoor je met mededogen kan gaan kijken naar wat er is. Daarmee breng je de energie van de heelheid van de Bron terug in de relatie en kunnen er oplossingen en openingen komen in de verbindingen waar dit over gaat. (Maan in Waterman conjunct Pluto in Steenbok staat Out Of Bounds in het 8ste huis en Pluto in het 7de huis. Zwarte Zon conjunct Ascendant conjunct ruim met Mercurius in Kreeft 1ste huis. Mercurius is Heer van de noordelijke Maanknoop en zwarte Maan beide in Tweelingen. Meesterschap van Cheiron in Ram in het 10de huis.)

Uitspreken voor vrijheid

In de tijd van Atlantis gingen we het Leeuw-tijdperk in en maakte we de val de Matrix in. Toen was er ook tegelijkertijd een bewustzijnsshift en een poolshift (net als nu). Een perfecte spiegel van zo binnen zo buiten. We mochten door de val in de dualiteit van de Matrix, individualiteit leren ontdekken en ontwikkelen. Op het punt van evolutie waar we nu staan is de individualiteit zo ver doorgeschoten, dat de meeste bewoners van de Aarde een diep verlangen hebben naar verbinding en samenwerken. Daar wordt nu misbruik van gemaakt door opportunisten, die vragen om iets te doen om een ander te redden en waarmee je mogelijk jezelf kan schaden. Het Watermantijdperk dat nu ontvouwt en zijn eerste schreden zet, vraagt om samenwerking en gelijkgestemd zijn. En dat is precies de weg die de mensheid haar vrijheid terug zal geven. Daar gaan wij de komende maand, tot zelfs na de volgende volle Maan (opnieuw) in Waterman, wereldwijd enorme manifestaties van zien. Op allerlei vlakken spreken mensen zich uit, vanuit respect en diepe liefdevolle verbondenheid. (Maan in Waterman conjunct Pluto in Steenbok staat Out Of Bounds in het 8ste huis en Pluto in het 7de huis. Zwarte Zon conjunct Ascendant conjunct ruim met Mercurius in Kreeft 1ste huis. Mercurius is Heer van de noordelijke Maanknoop en zwarte Maan beide in Tweelingen in het 11de en 12de huis. En de volgende nieuwe Maan in Leeuw van 8-8-2021 in het 9de huis en de volgende volle Maan van 22-8 in Waterman.)

Loslaten van doelen

De energie toont ons, door de rust en veiligheid die je kan voelen in jezelf dat het vestigen van de nieuwe energie in de wereld al is gebeurd. Het gaat er vooral om: welke verhalen geloof je? Waar resoneer je mee? De Bron-energie stroomt al geïntegreerd in de natuur op Aarde, met een lichtheid, blijdschap en onbezorgdheid, die voor ons vanuit ons (lineair bekeken) super lange verblijf in de dualiteit van de Matrix, bijna niet te bevatten is en waardoor we maar moeilijk echt kunnen geloven dat het leven zo eenvoudig, simpel, speels en licht kan zijn. We zijn zo gewend ergens hard voor te moeten zwoegen of dat het in ieder geval ten koste moet gaan van iets, meestal van jezelf. Dit put je uit en laat je doodmoe en mogelijk zelfs met een burn-out achter. Dat is wat er voor iedereen die vastzit in deze energie, op de loer ligt. En als we deze zwaarte en ook gestelde doelen kunnen loslaten en gewoon kunnen ZIJN met wat er is, dan kan de Bron-energie leveren en stromen. De juiste contacten komen op je pad en dan krijg je de juiste informatie, die je weer een stap verder helpt: moeiteloos en met eenvoud. Als we het cadeau maar kunnen ontvangen en de autoriteit in onszelf leggen, dan kunnen vanuit de diepte van onszelf uitstromen. Tijdens dit proces ontstaat er diepe fysieke heling en integratie van de zachtheid, liefde en overvloed van de Bron in het fysieke lichaam. (Priapus in Boogschutter in het 5de en 6de huis. Priapus stroomt wel vanuit de eenvoud en speelsheid van de zwarte Maan in Tweelingen in het 11de en 12de huis conjunct de noordelijke Maansknoop in het 12de huis. Zwarte Zon conjunct Ascendant en (ruim) Mercurius 1ste huis in Kreeft oppositie Diamant in het 7de huis in Steenbok.)

Ware vrijheid

Zoals ik schreef in het vorige artikel van de nieuwe Maan, is er een soort energetische scheiding opgetreden tussen de oude en de nieuwe wereld en kunnen we inmiddels op ieder moment gewoon de nieuwe realiteit in stappen. Wat mij aangereikt werd en in het webinar nog eens werd bevestigd en ervaren, is dat dit AL-bewustzijn vanuit het kosmisch Hart nu ook verankerd kan worden in je bestaan. We zijn de afgelopen maanden bezig geweest met het (verticaal) integreren van het AL-bewustzijn (eenheidsbewustzijn/Bron-energie) in het lichaam. Daar is de speciaal geopend Wortel Amethist (en de speciale Wortel Amethist webinars) een heel goed hulpmiddel voor. Maar wat zich nu begint te manifesteren, laat zich zien als een kracht die zich vanuit het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif) verspreidt, zoals een druppel die in het water kringen vormt en zo zijn kracht uitbreidt. Iedere ring verbindt zich met gelijkgestemden, met krachten die resoneren op jouw Ware frequentie. De energetische kringen bewegen op een eigen unieke frequentie en gaan dwars door andere frequenties heen die niet passen bij jouw uiting van jezelf. Zo word je als het ware onzichtbaar voor frequenties die niet passen bij wie jij in Wezen bent. Als je dit ten diepste kan ervaren, dan geeft dat een intense ervaring van ware vrijheid. (Zwarte Maan in Tweelingen in het 11de huis en 12de huis conjunct noordelijke Maansknoop oppositie Priapus in het 5de huis en 6de huis in Boogschutter conjunct de zuidelijke Maansknoop. Maan in Waterman conjunct Pluto in Steenbok staat Out Of Bounds in het 8ste huis en Pluto in het 7de huis. Zwarte Zon conjunct Ascendant conjunct ruim met Mercurius in Kreeft 1ste huis. Mercurius is Heer van de noordelijke Maanknoop en zwarte Maan beide in Tweelingen.)

De nieuwe 5D energie leven

En dit verankeren van deze manifestatie van jezelf, vraagt om een daad van krachtig kiezen voor jezelf. Door jezelf te zien met jouw bijdrage aan het geheel en dit uit te spreken naar de omgeving, verankert deze autonome kracht zich op het horizontale vlak met deze ringen van ware authentieke expressie van jezelf. Voor dit innerlijke proces hebben we de wind in de rug de komende maand tot de volgende volle Maan, dus durf je over te geven aan de eenvoud, ontspanning, speelsheid en lichtheid van het bestaan. Het ligt voor je klaar te wachten tot jij het gaat zien en geloven. Welke verhalen geloof jij? De angst-verhalen van opportunisten of de innerlijke vrede in jezelf, in de natuur en in de ware collectieve energie van het AL-bewustzijn, die je laten voelen dat de nieuwe energie van een 5D collectief er al is? Het is een kwestie van afstemming, zonder wat er in je leeft te verloochenen. Maar juist door dapper alle angsten in jezelf waar te nemen en onvoorwaardelijk te omarmen, smelten ze weg en wordt in jezelf de rust en de ware Bron van het bestaan voelbaar en helder. Mijn webinars zijn er weer om je hierin te ondersteunen om onvoorwaardelijkheid toe te laten en alles weg te smelten wat er tussen jou en de ware Bron van het leven instaat. Vanuit die staat kun je de nieuwe 5D wereld waarnemen in al haar volheid. (Cheiron in Ram in het 10de huis. Zwarte Maan in Tweelingen in het 11de huis en 12de huis conjunct noordelijke Maansknoop oppositie Priapus in het 5de huis en 6de huis in Boogschutter conjunct de zuidelijke Maansknoop. Zwarte Zon conjunct Ascendant conjunct ruim met Mercurius in Kreeft 1ste huis. Mercurius is Heer van de noordelijke Maanknoop en zwarte Maan beide in Tweelingen.)

De oneindige oceaan van bewustzijn en in-vorm-matie: https://rumble.com/vjzgkm-its-been-hidden-in-plain-sight-wdavid-icke-7.17.2021.html (het kan even duren voordat de video geladen is.)

Heb het goed <3

©Manuela van der Knaap van www.inzichten.com

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en op zaterdag 24 juli 2021 om 19:45 met de nieuwe Maan. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-24-juli-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .) .)

SPECIAAL WEBINAR WORTEL AMETHIST op dinsdag 31 augustus om 19:45. Dit is een webinar waarin de nieuwe energie van het eenheidsbewustzijn sterk wordt ervaren en ook geïntegreerd. Is een super ervaring voor de meeste deelnemers van eenheid, thuiskomen en Bronenergie ervaren en integreren. Lees meer: https://inzichten.com/events/speciale-actuele-online-activatie-meditatie-dinsdag-31-augustus-2021-wortel-amethist/

Er zijn nog twee plekjes beschikbaar voor de workshop ‘Ontdek je Wezensessentie met mineralen’ van zaterdag 28 augustus van 9:45 tot 18:00 uur. We gaan spelen en werken met mineralen en je krijgt begeleiding in hoe je dit kunt voelen, maar ook waarnemen bij de ander. Vanuit het Watermanprincipe en een basis van onvoorwaardelijkheid en veiligheid gaan we elkaar bewust maken van wat er gebeurt. Ieder vanuit de eigen invalshoek en specialisme waarbij steeds wordt helder gemaakt wanneer jouw overlevingsmechanisme aan het woord of zichtbaar is en wanneer je Wezenskern zich laat ervaren. Kortom het is een grote ontdekkingstocht van bewust worden van wie je nu eigenlijk in Wezen bent. (Godsvonk) Je krijgt meer inzicht in wat jouw Goddelijke Kernkwaliteit praktisch is. Voor meer informatie: https://inzichten.com/events/ontdek-jouw-persoonlijke-wezenskwaliteit-met-mineralen-augustus-2021/

En nog twee plekjes beschikbaar voor de mineralenworkshop van vrijdag 3 september van 9:45 to 18:00 uur. We gaan spelen en werken met mineralen en je krijgt begeleiding in hoe je dit kunt voelen, maar ook waarnemen bij de ander. Vanuit het Watermanprincipe gaan we elkaar bewust maken van wat er gebeurt. Kortom het is een grote ontdekkingstocht. Er staat een multi-dimensionaal eenheidsbewustzijns veld met mineralen en geometrie in mijn praktijk waar we gaan ontdekken. Er zijn vele duizenden mineralen en geometrie om mee te ontdekken en spelen beschikbaar in mijn praktijk. Je krijgt meer inzicht in wat jouw Goddelijke Kernkwaliteit praktisch is. Voor meer informatie: https://inzichten.com/events/mineralen-workshop-sept-2021/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update donderdag 22-7
Elektromagnetische update di 27-7 & wo 28-7

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Geloven en leven in de nieuwe wereld

2 Gedachten

  1. Carla zondag 25 juli 2021 om 13:33- Beantwoorden

    Dankjewel Manuela, je beschrijft precies het proces waar ik mij in bevind. Dat betekent dus ook dat de juiste personen op mijn pad gaan komen. Ik heb ze nog niet mogen ontmoeten. Ik voel mij vaak alleen in mijn levensvisie en heb zeker behoefte aan gelijkgestemden. Wel heel fijn om te ervaren dat ik mijn visie nu gewoon durf uit te spreken zonder bang te zijn. Ik voel de laatste weken dat er een enorm vertrouwen is gegroeid in mijzelf, ik laat mijzelf zien zoals ik in wezen ben. Ik droomde: “welkom thuis!” Is dat niet mooi?!

    • Manuela van der Knaap maandag 26 juli 2021 om 15:14- Beantwoorden

      Heerlijk om thuis te komen in jezelf <3 Heb het goed <3

Plaats een reactie