Elektromagnetische update donderdag 22-7

Geschreven door: Manuela van der Knaap

28,6 minuten leestijd

De algehele situatie laat een grote instabiliteit zien, vooral van het magnetisch veld van de Aarde. Verhoogde zonnewind snelheid (450 km/sec, bijna zonnestorm overal behalve West-Europa, verhoogde lichtfrequentie door een grote hoeveelheid zonnevlekken, elektronencrash, kosmische stralingsalert, wereldwijd seismische activiteit, zeer instabiele magnetische verbinding tussen de Aarde en de Zon. Lees meer…

De verhoogde zonnewind is na de hoogste piek woensdagavond 21-7 rond 16:00 uur (bijna 537 km/sec) gaan zakken en blijft nog hangen op deze donderdag 22-7 rond de 450 km/sec (tussen 420 en 460 km/sec.) En dat is bijna geen verhoogde zonnewind meer te noemen. Dus mogelijke symptomen zijn mild. Lees zo ook de genoemde symptomen: (Symptomen zijn mild, dus lees zo de volgende info: Voelen razen van deeltjes door je heen, die iedere cel in trilling brengen. Hierdoor worden vastzittende blokkades los getrild en dit kan ongemakken geven, zoals duizeligheid, slecht zien, hoofdpijn/migraine, kort lontje/slecht humeur enz. Ook kan intense moeheid aan de orde zijn, vooral als de verhoogde zonnewind lang aanhoudt. Dus nu aan de orde.)

Het vreemde is dat de reactie van de beschermende magnetosfeer van de Aarde over reageert met zonnestorm of bijna zonnestorm (kp-4 geel tot kp-6 rood), maar deze reactie zien we niet terug bij de metingen voor West-Europa (Duitsland). Daar zien we een kp-3 (groen).

De verwachtingen zijn dat vrijdag of zaterdag een plasma wolk aankomt op Aarde, afkomstig van een zonnevlam die de 20ste op de rand van de Zon een uitbarsting gaf. Of dit een intense stijging van de zonnewind zal geven en dus zonnestorm is niet helder.

Er was voor het eerst weer sinds een paar dagen een elektronencrash actief tussen 7:30 en 15:00 uur. (symptomen: lood in je schoenen, in de psyche ook zwaar zijn of negatief, zwart kijken, diepe angsten die opspelen.)

Het magnetisch veld is zowel op grondniveau als gemeten door de satelliet flink verstoord vanaf 10:00 uur. Verstoringen van het magnetisch veld kunnen symptomen geven van verstoorde aarding en in het geheugen (geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde). En het is met een instabiel magnetisch veld ook veel moeilijker om een goede verbinding te krijgen met de Aarde. Je aarding kan dan afwisselend goed zijn (warme voeten) of slecht zijn (koude voeten.)

We zien ook dat de magnetische verbinding (HCC) tussen de Aarde en de polen van de Zon ook verstoord zijn. De verwachting was dat we zeker nog tot 26-7 verbonden zouden blijven met de positief geladen noordpool van de Zon (Groen), maar die magnetische verbinding ging woensdagavond laat rond 23:00 uur los en is sinds dien erg instabiel. Wanneer de Aarde magnetisch verbonden is met de noordpool van de Zon, dan kun je mogelijk symptomen ervaren zoals slapende handen en voeten. Dat is nog steeds aan de orde wanneer de magnetische verbinding tussen de polen van de Aarde en Zon instabiel zijn, maar daarbij voel je zelf misschien ook die instabiliteit en het niet kunnen verbinden met de Aarde. Iemand omschreef het als een dobberend gevoel en dus zonder vaste grond onder de voeten.

De Aarde heeft ook geschut met de kern van de activiteit tussen 10:00 en 15:00 uur. Er was dus wereldwijd seismische activiteit.

Tijdens een HCC (zie hierboven) reageert de Aarde altijd extremer op verstoringen is mijn persoonlijke ervaring en dat is ook wat ik nu zie. De reactie op deze zonnewind met maar een snelheid van 450 km/sec is echt niet iets wat normaal dit soort reacties laat zien van de beschermende magnetosfeer van de Aarde. Dus ik verwacht dat dit met de hoek te maken heeft waarmee de zonnewind binnenkomt in de atmosfeer van de Aarde. En ook opvallend is dus dat we in West-Europa in de luwte zitten. Maar hooggevoelige mensen voelen de verstoringen toch met flinke symptomen. De kern van alle verstoringen bij elkaar opgeteld ligt steeds tussen 10:00 en 15:00 uur.

De Zon is echt wel aan het ontwaken. We zien maar liefst 6 actieve zonnevlekken op de Zon en nog 2 in aantocht voor vrijdag en zaterdag. Dit begint aardig te lijken op een hoeveelheid zonnevlekken die we normaal hebben tijdens een zonnemaximum (we zijn nu nog in een zonneminimum, de Zon slaapt als het ware). Gelukkig produceren de zonnevlekken op dit moment geen grote zonnevlammen, maar dit betekent wel dat de situatie rondom zonnevlammen plotseling kan omslaan in hoge X-ray frequenties en ook plotselinge directe zonnevlammen richting de Aarde. Ik hou het allemaal goed in de gaten. Wil je direct op de hoogte gehouden worden met korte berichten als er iets te melden valt, kijk dan op mijn Telegram Kanaal. Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Er was rond middernacht aan de westzijde van de Zon een uitbarsting niet op de Aarde gericht. De grote hoeveelheid zonnevlekken zorgt voor een continu verhoogde X-ray lichtfrequentie (lage B-Klasse). En er was rond 15:00 uur een kleine X-ray zonnevlam (B-4.88). (mogelijke symptomen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz.)

En om de INSTABIELE SITUATIE nog maar eens extra te onderstrepen was er ook nog een korte periode met kosmische stralingsalert tussen 23:00 op 21-7 en 2:00 uur 22-7. Dat betekent dat er hoogfrequente energie binnenkomt in de atmosfeer van de Aarde en dat slapen dan soms niet gemakkelijk of onrustig is. (symptomen: hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. Na een langere periode met kosmische stralingsalert neemt de kracht ervan toe. )

Grotere plaatje en achterliggende proces

Er werd aangegeven door lezers van mijn elektromagnetische updates, dat een medium aangegeven heeft dat er met HAARP (weer modificatie manipulatie) geprobeerd wordt om tegen te houden dat de magnetische assen van de Aarde gaan kantelen en dat daardoor alles staat te trillen op dit moment. Er waren heel veel vulkaanuitbarstingen op deze donderdag, maar de seismische activiteit is niet heel erg extreem. Ik voel al een tijdje dat dit omkeren van de polen bezig is. Sommige zeggen dat dit al is gebeurd, andere zeggen dat het er binnenkort aankomt. Niemand weet precies hoe zo’n omkering van de magnetische polen eruit ziet en wanneer het zal gebeuren. Er zijn geen registraties van vorige omkeringen. Wat we wel weten is dat er magnetische chaos zal komen, met meerdere polen (4 stuks) die her en der verschijnen en verdwijnen. De magnetische noord- en zuidpool van de Aarde bewegen naar elkaar toe en daardoor zullen de nieuwe polen in Indonesië en Zuid-Amerika komen te liggen zeggen de experts. En Europa komt dan op de evenaar te liggen. De vraag is of het klimaat dan weer zo onevenwichtig en grote verschillen in temperatuur en weer zal laten zien. Want als de Aarde en het collectief op Aarde naar de 5de dimensie toegaat, dan zal het weer ook stabiliseren en veranderen naar een meer harmonieus geheel. Tijdens de val van Atlantis hebben wij de omkering meegemaakt de Matrix in en nu gaan we eruit. De Aarde is er klaar voor en de mensheid ook. Alleen de manipulerende oude sturende krachten niet, want die verliezen hun macht en kracht in de nieuwe energie. Dat is al aan het gebeuren en zeker voelbaar in de energie. Het huidige overlevingsmechanisme staat in Schorpioen en Boogschutter en dat betekent dat we op dit moment enorme angstverhalen over ons uitgestrooid krijgen met maximale manipulatie om doelen te bereiken. Blijf bij jezelf en luister naar de rust en de liefde in je hart, niet naar de angst verhalen. Vrijdag staat het artikel over de volle Maan op de website. Daarin beschrijf ik de huidige innerlijk en wereldse processen. Dus misschien is het handig om die in de gaten te houden. En lukt het je niet zelf om in die rust te komen, daar zijn mijn webinars voor om te ondersteunen.

Het hele artikel staat hieronder met grafieken, uitleg onder de grafieken en uitgebreide beschrijving van de mogelijke symptomen.

KRIJG ALLE BERICHTEN SNEL & DIRECT ALS EERSTE VIA TELEGRAM BINNEN : Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com Nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s en elektromagnetische update meldingen als er verstoringen zijn en de link naar het artikel op de website.) Link naar de Telegram kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed…💞
© Manuela van der Knaap van www.inzichten.com

___________________________________________________________________

ZONNEWIND EN REACTIE AARDE

Dit zijn metingen van de zonnewind snelheid van de DSC0VR satelliet van donderdag 22-7. De zonnewind snelheid was op woensdag licht verhoogd naar maximum van 520 km/sec en ging woensdag aan het einde van de dag alweer zakken. Op donderdag bleef de zonnewind snelheid tussen 400 en 460 km/sec en dat is officieel gezien (normaal gesproken) niet een hoge verstoring van de zonnewind. De hoogste piek was rond 3:30 met 498 km/sec.

Symptomen zonnestorm

Er was in West-Europa geen sprake van een bijna zonnestorm, elders op Aarde wel. Maar vele melden wel dat ze toch de impact hebben ervaren:

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen, geïrriteerd en tijdens het praten woorden vergeten (door onrust van het magnetisch veld), maar ook spierpijn en stijfheid kan een van de symptomen zijn die je mogelijk ervaart. Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Dit is de Kp-index van verschillende plaatsen op Aarde. De Kp-index geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op verstoringen van de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Voor College, dat is helemaal bij de noordpool van de Aarde, is het vrij normaal dat we bij binnenkomende zonnewind kp-6 (rode balken) zien. Dus dat is niets extreems. Maar dat we alleen in Duitsland (meting voor West-Europa) geen kp-index level 4 zien (gele balken) en bij de andere metingen wel, dat is wel typisch en onderstreept nog eens extra de instabiele situatie van dit moment.
Dit is de weergave van de Kp-index gemeten in Potsdam in Duitsland weergegeven in UT tijd (+2 uur voor omrekenen naar Europese tijd). De Kp-index geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op verstoringen van de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Om de instabiele situatie nog eens extra te onderstrepen zien we tussen 23:00 en 2:00 uur een kosmische stralingsalert (KP-index level 0 zie rode stip.).
Dit is de weergave van de Kp-index gemeten in Boulder weergegeven in UT tijd (+2 uur voor omrekenen naar Europese tijd). De Kp-index geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op verstoringen van de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Deze weergave wordt meestal gebruikt om de situatie wereldwijd aan te duiden. We zien vanaf 8:00 uur Europese tijd (UT+2) een kp-index level 4 (gele balken).

Kosmische straling symptomen

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, vooral op hogere of lagere breedtegraden (dichter bij de polen), omdat hoe hoger de breedtegraad, maar ook hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldingen ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen (hartfladderen), emotionele instabiliteit en mentale zwakte wordt versterkt en nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Je kunt statische ruis horen/voelen en deze is hoogfrequenter en minder grof als van plasma die onderweg is naar de Aarde en uit een gat in de corona afkomstig is. Neem de klachten van de ascentiesymptomen wel serieus, het zijn echte klachten en bezoek je arts of therapeut als het nodig is.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van. Als de hersenhelften beter in evenwicht gebracht worden met activiteiten die horen bij de betreffende hersenhelft, dan kun je deze ‘Kosmische oren’ openen en op een andere manier de frequenties ontvangen. Als je bijvoorbeeld gewend bent om veel denk werk te doen, dan is meestal de linker hersenhelft (mannelijke deel) overactief en de rechter hersenhelft minder actief (vrouwelijke creatieve deel). Je kunt dan door creativiteit deze hersenhelft activeren en dan komt er meer evenwicht en integratie van de kosmische energieën en frequenties.

_______________________________________________________________

ACTIVITEIT VAN DE ELEKTRONEN

Dit is de weergave van de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde van donderdag 22-7 was er vanaf 7:30 een elektronencrashes actief tot ongeveer 15:00 uur. (zie rode puntjes. Tijd is Europese tijd (UT+2) dus 2 uur optellen voor de NL tijd.)

Elektronencrash symptomen

Tijdens een elektronencrash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronencrash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

_____________________________________________________________________________

ACTIVITEIT VAN DE ZON

Dit is de weergave van de Zon van woensdag 22-7. De Zon is echt wel aan het ontwaken. We zien maar liefst 6 actieve zonnevlekken op de Zon en nog 2 in aantocht voor vrijdag en zaterdag. Dit begint aardig te lijken op een hoeveelheid zonnevlekken die we normaal hebben tijdens een zonnemaximum (we zijn nu nog in een zonneminimum, de Zon slaapt als het ware). Gelukkig produceren de zonnevlekken op dit moment geen grote zonnevlammen, maar dit betekent wel dat de situatie rondom zonnevlammen plotseling kan omslaan in hoge X-ray frequenties en ook plotselinge directe zonnevlammen richting de Aarde. Ik hou het zo goed als ik kan allemaal goed in de gaten. Wil je direct op de hoogte gehouden worden met korte berichten als er iets te melden valt, kijk dan op mijn Telegram Kanaal. Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Wat nog meer opmerkelijk is en laat zien dat ook de magnetische situatie op de Zon instabiel is, dat is dat het gat in de corona van de Zon die normaal op de zuidpool zichtbaar is, nu niet aanwezig is. (zie vraagteken onderaan de afbeelding). Ik vermoed dat dit komt door de grote hoeveelheid zonnevlekken.

Gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn. Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van.)

Deze fluittonen zijn frequenties die kosmische informatie dragen en ons energielichaam en fysieke lichaam moet nog heel erg wennen aan deze frequenties. Als de hersenhelften uit evenwicht zijn dan is de verstoring van de fluittonen mogelijk erger. Dit betekent dat de actieve ratio van de mannelijke kant van de hersenen en de ontvangende creatieve vrouwelijk kant van de hersenen uit balans zijn. Je kunt dat compenseren door de betreffende activiteiten meer te gaan oefenen in je leven. Dus of meer creatieve dingen te gaan doen zoals dansen, knutselen, enz. of meer rationele dingen zoals rekenen, technische zaken waar je moet begrijpen. Door de pijnappelklier te stimuleren kun je ook beide hersenhelften in evenwicht brengen.

Dit is de magnetische weergave van de Zon van donderdag 22-7 een grote hoeveelheid zonnevlekken op de Zon en nog twee onderweg. De X-ray lichtfrequentie loopt op Aarde weer op naar een lage B-Klasse door de grote hoeveelheid zonnevlekken. Dat is voor hooggevoelige toch zeker wel voelbaar.

Zonnevlammen symptomen

Er zijn geen grote X-ray zonnevlammen gemeten op deze donderdag. De grootste was een B-Klasse B4.88. Onderstaande informatie staat hier, zodat je de symptomen kan herkennen als er weer zonnevlammen zijn:

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen van donderdag 22-7. De X-ray lichtfrequentie loopt weer wat op naar een lage B-klasse. Er was een kleiner X-ray zonnevlam B4.88 rond 15:00 uur Europese tijd (UT+2).
Dit is een weergave van de Zon van een coronagrafics van donderdag 22-7 rond middernacht was er een flinke explosie op de westzijde van de Zon. Deze was niet op de Aarde gericht. Maar dit kan voor hooggevoelige wel gevoeld zijn met symptomen zoals van een zonnevlam.

__________________________________________________________

MAGNETISCH VELD AARDE

Dit is de weergave van metingen van de satelliet GOES 16. van het magnetisch veld van de Aarde. Het magnetisch veld gemeten door de satelliet was op donderdag 22-7 onrustig en begon rond 10:00 uur Europese tijd (UT+2) en bleef onrustig.

De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Er was geen raketlanceringen zichtbaar in de metingen van het magnetisch veld. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org Het lijkt erop dat deze raketlanceringen niet meer geregistreerd worden.
Dit is een weergave van de grondmeting van het magnetisch veld in Noord-Europa van donderdag 22-7. De grondmetingen laten verstoring zien tot op de lage breedte graden vanaf middernacht.

Als de verstoring op de lagere breedtegraden erg verstoord zijn, dan zien we duidelijk een beweging vanaf de onderkant (onderste lijnen) zichtbaar naast de beweging van de andere metingen (lijnen). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Wat opvalt de laatste tijd is dat de beweging van de verstoring van onderen komt. De onderste groene lijn is sterker verstoord dan erboven. Dit wijst volgens mij op een bron op lagere breedte graden. Dus dat zou een verstoord veld kunnen zijn waarvan ik vermoed dat de kern in de Noordzee ligt voor de kust van Denemarken en boven de wadden eilanden in Nederland en wat een tijdelijke instabiele nieuwe pool zou kunnen zijn. Maar dat is pure speculatie en giswerk.

UITLEG OVER MAGNETISCHE POOLSHIFT: In Noord-Europa zijn de lage breedte graden steeds ernstig verstoord, wat volgens mij laat zien dat er een verstoring is op de lagere breedte graden net boven Nederland vermoed ik. Wat de oorzaak is weten we niet, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de magnetische poolshift van de Aarde. Dan ontstaan er meerdere magnetische polen over de globe heen en het vermoeden is dat er een zo’n punt boven Nederland en voor de kust van Denemarken ligt. Dit is niet stabiel, maar is er waarschijnlijk af en toe en verdwijnt dan weer en dat is ook wat we zien in de weergave van al deze grondmetingen van het magnetisch veld in Noord-Europa.

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

______________________________________________________________

Dit is de weergave van de wereldwijde metingen van seismische activiteit van donderdag 22-7. De kern van de wereldwijde activiteit lag tussen 10:00 en 15:00 uur. De Aarde was dus aan het trillen rond die tijd. Dit geeft extra onrust en instabiliteit.

_______________________________________________________

MAGNETISCHE VERBINDING TUSSEN ZON EN AARDE (HCC)

Dit is een weergave van de magnetische verbinding van de Aarde met de polen van de Zon. Vanaf 14-7 rond 15:00 uur Europese tijd (UT+2) kwam de magnetische verbinding van de Aarde los van de Zon. Dan beginnen de symptomen al en voelt de aarding vreemd. De verwachting is dat we zeker een dag of 14 deze ongewoon voelende verbinding houden., dus ongeveer tot maandag 26-7. Maar nu blijkt dat vanaf woensdagavond 21-7 rond 23:00 uur de situatie instabiel is geworden en meerdere malen de magnetische verbinding tussen de Zon en Aarde verbroken werd.
En vanaf 16:00 uur maakte de Aarde weer verbinding met de magnetische noordpool van de Zon. Maar was meerder keren los van de Zon en ik verwacht gezien het gat in de corona van de Zon bij de zuidpool van de Zon zwak is of helemaal niet zichtbaar, dat dit nog wel even zo instabiel blijft.

(Mogelijke symptomen: slapende en tintelende handen en voeten. Het voelt alsof er een tegenstrijdige stroom/aarding is. Moeilijker aarden en de Aarde reageert meestal intenser op verstoringen die de atmosfeer van de Aarde binnenkomen.)

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool. Dit was een abnormale periode in begin 2020. (‘normale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool. Opnieuw een abnormale periode ( ‘abnormale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

___________________________________________________________________

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN
*
Laatste artikel over de nieuwe Maan in Kreeft van zaterdag 10-7. Titel: ‘Gedragen door het AL-Bewustzijn’: https://inzichten.com/gedragen-door-het-al-bewustzijn/
*
Artikel over de gedeeltelijke Maansverduistering en de totale Zonsverduistering van mei/juni 2021 met een extra videoboodschap van mij met extra informatie over de Zonsverduistering van juni 2021. Deze informatie is tot eind juni 2022 actueel. https://inzichten.com/leef-je-essentie-heb-het-lef-en-ontluik/
*
GA NAAR DEEL 1 JAARHOROSCOOP 2021: ‘Welkom in het Watermantijdperk’: https://inzichten.com/welkom-in-het-watermantijdperk/
*
Lees DEEL 2 JAARHOROSCOOP 2021: De doorgang van oud naar nieuw: https://inzichten.com/de-doorgang-van-oud-naar-nieuw/

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en op zaterdag 24 juli 2021 om 19:45 met de nieuwe Maan. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-24-juli-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .) .)

SPECIAAL WEBINAR WORTEL AMETHIST op dinsdag 31 augustus om 19:45. Dit is een webinar waarin de nieuwe energie van het eenheidsbewustzijn sterk wordt ervaren en ook geïntegreerd. Is een super ervaring voor de meeste deelnemers van eenheid, thuiskomen en Bronenergie ervaren en integreren. Lees meer: https://inzichten.com/events/speciale-actuele-online-activatie-meditatie-dinsdag-31-augustus-2021-wortel-amethist/

Er zijn nog twee plekjes beschikbaar voor de workshop ‘Ontdek je Wezensessentie met mineralen’ van zaterdag 28 augustus van 9:45 tot 18:00 uur. We gaan spelen en werken met mineralen en je krijgt begeleiding in hoe je dit kunt voelen, maar ook waarnemen bij de ander. Vanuit het Watermanprincipe en een basis van onvoorwaardelijkheid en veiligheid gaan we elkaar bewust maken van wat er gebeurt. Ieder vanuit de eigen invalshoek en specialisme waarbij steeds wordt helder gemaakt wanneer jouw overlevingsmechanisme aan het woord of zichtbaar is en wanneer je Wezenskern zich laat ervaren. Kortom het is een grote ontdekkingstocht van bewust worden van wie je nu eigenlijk in Wezen bent. (Godsvonk) Je krijgt meer inzicht in wat jouw Goddelijke Kernkwaliteit praktisch is. Voor meer informatie: https://inzichten.com/events/ontdek-jouw-persoonlijke-wezenskwaliteit-met-mineralen-augustus-2021/

En nog twee plekjes beschikbaar voor de mineralenworkshop van vrijdag 3 september van 9:45 to 18:00 uur. We gaan spelen en werken met mineralen en je krijgt begeleiding in hoe je dit kunt voelen, maar ook waarnemen bij de ander. Vanuit het Watermanprincipe gaan we elkaar bewust maken van wat er gebeurt. Kortom het is een grote ontdekkingstocht. Er staat een multi-dimensionaal eenheidsbewustzijns veld met mineralen en geometrie in mijn praktijk waar we gaan ontdekken. Er zijn vele duizenden mineralen en geometrie om mee te ontdekken en spelen beschikbaar in mijn praktijk. Je krijgt meer inzicht in wat jouw Goddelijke Kernkwaliteit praktisch is. Voor meer informatie: https://inzichten.com/events/mineralen-workshop-sept-2021/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zaterdag 17-7 & zondag 18-7
Geloven en leven in de nieuwe wereld

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update donderdag 22-7

Plaats een reactie