Elektromagnetische update vrijdag 3-12

Geschreven door: Manuela van der Knaap

12,4 minuten leestijd

Vanaf dinsdag 2-12 rond 10:00 uur is er een elektronenstorm actief en de verwachting is dat dit de komende dagen ook zo zal blijven (hoge elektrische energie). De zonnewind snelheid is nog steeds licht verhoogd (sinds woensdag 1-12)(deeltjes razen door je heen), maar zeer mild. Er is een groot langgerekt gat in de corona van de Zon op de Aarde gericht (symptomen zijn fluittonen in oren en hoofd.). Er zijn twee actieve zonnevlekken op de Zon en vele die niet echt actief zijn. De X-ray lichtfrequentie is licht verhoogd (lage B-Klasse). Er was ook een zeer milde verstoring van de Schumannresonantie in de middag en verder geen andere verstoringen.

Je kan de korte elektromagnetische updates volgen op mijn Telegram-kanaal. Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws. Vanaf nu zal ik korte update plaatsen op het Telegram kanaal zo snel als mogelijk nadat er verstoringen zijn en als er grotere verstoring is, ook op deze website een artikel schrijven, meestal aan het einde van de dag. Omdat alle werkzaamheden iedere dag gewoon doorgaan, is het niet mogelijk om altijd direct alles te signaleren of de gelegenheid om dit ook te melden. Dus de instant meldingen (als deze intens zijn) op mijn Telegram kanaal zijn er snel als mogelijk.

Hieronder vind je de verstoringen met afbeeldingen, grafieken met uitleg eronder en uitgebreide beschrijving van de symptomen. Het hele artikel is rond 22:00 uur helemaal klaar. Door de pagina te verversen kan je iedere keer zien wat er al is toegevoegd.

Hoe kun je onderstaande informatie het beste lezen?: Onder de afbeeldingen staat kort de situatie uitgelegd en daaronder uitgebreid de standaard informatie over de bijbehorende symptomen.

Heb het goed …💞
© Manuela van https://inzichten.com

_________________________________________________________________________

ELEKTRONEN REACTIE

Dit is de weergave van de elektronen in de ionensfeer gemeten door de satelliet GOES 16 (blauw) en er is een nieuw satelliet bij de GOES 17 (rood). Helaas is door de rode lijn van de nieuwe satelliet de blauwe meting van de GOES 16 met de elektronencrash niet meer zo goed te zien. Ik blijf nu voorlopig even de oude GOES 16 gebruiken om de nieuw satelliet te leren kennen. Elektronen vrijdag 3-12: Vanaf dinsdag 2-12 rond 10:00 uur is er een elektronenstorm actief en de verwachting is dat dit de komende dagen ook zo zal blijven (hoge elektrische energie). Er was een kort dipje rond 17:00 uur, maar de vooruitzichten geven aan dat de elektronenstorm de komende dagen gewoon doorzet. (mogelijke symptomen kort beschreven, die bij een elektronenstorm horen, lees als mild voor de periode na de rode pijlen : allergische reacties, helder zijn, niet kunnen slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot of hebben storing, black-outs, brown-outs, enz.).

Symptomen elektronenstorm

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

_____________________________________________________________

ZONNEWIND EN REACTIE AARDE

Dit is de Kp-index weergegeven in UT tijd (+1 uur voor omrekenen naar Europese tijd) gemeten in Boulder USA. De Kp-index geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op verstoringen van de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos.

Dinsdagavond 30-12 tussen 22:00 en 1:00 uur was er een pittige reactie van de beschermende magnetosfeer van de Aarde met een heuse zonnestorm (kp-5 rode balk). En daarna tot 7:00 uur was er een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken).(Symptomen voor een zonnestorm: lees als mild voor woensdag. Dinsdagavond was wel een heuse zonnestorm. Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen je juist optillen en fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je te lichaam en ook de psyche en emoties.)

En opnieuw op woensdag 1-12 tussen 22:00 en 1:00 uur was er een bijna zonnestorm (gele balk kp-4) Dat laatste is dus erg mild voor de symptomen. Deze verhoging is trouwens heel vreemd, omdat er geen enkele verhoging was van zonnewind of andere factoren die dit kunnen veroorzaken. Dus ik ben erg nieuwsgierig waar het vandaan komt. (Symptomen voor een zonnestorm kort. Lees als mild, want officieel was het geen zonnestorm, maar zat het er tegen aan: Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen je juist optillen en juist hele fijne ervaringen geven, waarin je gedragen wordt door de stroom.)

De situatie voor vrijdag 3-12 is dat er geen reactie was van de beschermende magnetosfeer. De verhoogde zonnewind is dus weer tot rust aan het komen.

Symptomen zonnestorm uitgebreid

Er was een verstoring op dinsdagavond 30-12 tussen 22:00 en 1:00 uur met een zonnestorm kp-5 (rode balk) en op woensdag 1-12 tussen 22:00 en 1:00 uur een (bijna) zonnestorm (Kp-4 gele balken): Kp-5 is intens Kp-4 is mild voor de symptomen:

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen, geïrriteerd, angstig en tijdens het praten woorden vergeten (door onrust van het magnetisch veld), maar ook spierpijn en stijfheid kan een van de symptomen zijn die je mogelijk ervaart. Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Dit is een weergave van de zonnewind snelheid. Hoe oranje of roder de weergave, hoe groter de impact. De weergave van de zonnewind is geel en dat betekent dus dat de zonnewind snelheid mild verstoord is. Deze was op deze vrijdag tussen de 475 en de 435 km/sec en is nog verder aan het zakken. (Symptomen voor een zonnestorm kort. Nu aan de orde door de verhoogde zonnewind dichtheid (zie grafiek zonnewind dichtheid.) Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen je juist optillen en juist hele fijne ervaringen geven, waarin je gedragen wordt door de stroom.)

_________________________________________________________

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

Dit is een weergave van de Schumannresonantie activiteit (Tijd: is Tomsk Rusland UT+7) voor vrijdag 3-12. Er was een zeer milde SR activiteit tussen 12:00 en 15:00 uur Europese tijd (UT+1). En nog een korte piek rond 19:00 uur, maar deze was van een zeer lage intensiteit. (symptomen: De zwakke punten op lichamelijk en geestelijk niveau die kunnen plotseling weer opspelen. Dit komt omdat de SR druk veroorzaakt in het energielichaam en daardoor wordt er van alles los getrild. Dus die optel som is dan vaak te veel. Er was een lichte verhoogde zonnewind en een pittige elektronenstorm actief, dus dat kan bij elkaar wel veel zijn. Full spectrum betekent dat alle frequenties in ons lichaam in beweging werden gezet door deze activiteit.)

Schumannresonantie activiteit symptomen

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijke reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is een weergave van de Schumannresonantie intensiteit gemeten in amplitude voor vrijdag 3-12. Er was een zeer milde SR activiteit tussen 12:00 en 15:00 uur Europese tijd (UT+1). De hoogste intensiteitspiek was rond 13:00 uur met A1= 27 amplitude. Dus dat is een zeer milde intensiteit. En nog een korte piek rond 19:00 uur, maar deze was van een zeer lage intensiteit A1= 15 amplitude. Dus dat laatste is verwaarloosbaar.

_________________________________________________________

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.)

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit is het artikel bomvol met video’s en uitleg over de Totale Eclips van zaterdag 4 december 2021: https://inzichten.com/de-magische-overwinning-van-het-hart/

Dit is het artikel over de bijna totale Maansverduistering van 21 november 2021: https://inzichten.com/een-hele-grote-sprong-voor-de-mensheid/

Dit artikel geeft overzicht over de wisseling van tijdperken en inzicht in deze periode van transitie met inzicht in de tijdsduur. Titel: ‘Wilsbesluit en herstel van verbindingen’. https://inzichten.com/wilsbesluit-en-herstel-van-verbindingen/
*
GA NAAR DEEL 1 JAARHOROSCOOP 2021: ‘Welkom in het Watermantijdperk’: https://inzichten.com/welkom-in-het-watermantijdperk/
*
Lees DEEL 2 JAARHOROSCOOP 2021: De doorgang van oud naar nieuw: https://inzichten.com/de-doorgang-van-oud-naar-nieuw/

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is een TOTALE ECLIPS van zaterdag 4 december 2021 om 19:45. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-totale-eclips-4-december-2021/ Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

SPECIAAL WEBINAR WORTEL AMETHIST op woensdag 8 december 2021 om 19:45. Dit is een webinar waarin de nieuwe energie van het eenheidsbewustzijn sterk wordt ervaren en ook geïntegreerd. Is een super ervaring voor de meeste deelnemers van eenheid, thuiskomen en Bronenergie ervaren en integreren. Lees meer: https://inzichten.com/events/speciale-actuele-online-activatie-meditatie-woensdag-8-december-2021-wortel-amethist/

Nog een paar plaatsjes vrij
Er zijn nog een paar plekjes over voor de kristaldag van zaterdag 11 december 2021 tussen 10:00 en 18:00 uur. Op deze dag is nog ruimte voor een bezoek aan mijn praktijk voor een mineralenconsult. Tijdens deze dag wordt je begeleidt door de energie van het kristalnetwerk om de juiste mineralen uit te zoeken die op dat moment het meest optimaal zijn voor het proces waar je doorheen gaat. Het korte consult geeft je inzicht in het proces. Meestal het proces verbonden met de Wezensessentie en wordt de weg naar het openen van die essentie helder. Je bent van harte welkom. Lees meer of koop een ticket: https://inzichten.com/events/kristaldag-op-zaterdag-11-december-2021/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zo 28-11 & ma 29-11 & di 30-11
Elektromagnetische update dinsdag 7-12 (5&6-12)

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vrijdag 3-12

2 Gedachten

 1. Eugenie maandag 6 december 2021 om 08:06- Beantwoorden

  Let even op de data, in het begin van dit schrijven… positieve tip…
  2 dec was op een donderdag.
  2 x staat er dinsdag.
  Dit kan onduidelijk overkomen voor de nieuwelingen die je berichten lezen.
  Ik weet dat je heel veel werk doet en daar ben ik je ook dankbaar voor. Ik lees dan ook graag je energie updates hier en op telegram. Momenteel hoge fluittonen in de oren, en veel wakker s’nachts. Het is dan heel fijn om te lezen waar dit eventueel ook vandaan kan komen. Zelf heb ik heel wat artikelen van je gelezen in spiegelbeeld. Sinds die tijd volg ik je dan ook al..
  Het is dus echt niet om te zeuren maar meer om te helpen.
  Keep up with the good work

  • Manuela van der Knaap dinsdag 7 december 2021 om 11:53- Beantwoorden

   Hoi, Dank je. Ik zal het aanpassen. De elektromagnetische updates daarin knip en plak ik veel vanuit oude artikelen, omdat het anders niet te doen is om zoveel informatie te schrijven iedere keer. Dus in ieder artikel gaan er wel van dit soort dingen niet goed. Dus helaas kan ik je niet beloven dat dit niet meer zal voorkomen, omdat met de weinig tijd die ik heb, dit dus onvermijdelijk is. Het zijn gelukkig altijd kleine foutjes die ook te traceren zijn door de lezer zelf, zoals de datum of de dag. Mijn astrologie en andere artikelen worden allemaal geredigeerd, dus daar zijn met zekerheid alle foutjes uit. Dus ik heb deze onvolkomenheden geaccepteerd. Ik hoop dat de lezer dit ook kan.
   Hartegroet van Manuela

Plaats een reactie