Elektromagnetische update zaterdag 8-1 & zondag 9-1 & vooruitzichten

Geschreven door: Manuela van der Knaap

34,5 minuten leestijd

Vanaf zaterdagavond veel activiteit. De omstandigheden zijn nogal complex en we hebben vanaf zaterdagochtend tot zondagavond alle uiterste en tegenovergestelde krachten voorbij voelen komen, en dus veel verschillende verstoringen. Dus dat is zeer pittig voor ons energiesysteem. Ik zal proberen om het zo simpel mogelijk te houden, want het is zeer complexe materie.

Er kwam zaterdag 8-1 in de ochtend een zonnewind binnen die geleidelijk aan heftiger werd en in de avond echt extreem werd en hierdoor kwamen we in een zonnestorm (kp-5) en de verhoogde zonnewind blijft op deze zondag en er wordt nog een tweede golf verwacht op maandag 10-1 en nog een voor vrijdag 14-1. (Door het binnenkomen van de zonnestorm stopte de kosmische stralingsalerts, die we daarvoor al dagen achter elkaar hadden.) De elektronen waren al een paar dagen op stormlevel, maar zakte steeds verder vanaf zaterdagavond 8-1 en sinds de ochtend kwamen de elektronen in een lichte elektronencrash. Ook waren er de afgelopen dagen zeer hoge X-ray pieken en op deze zondag hoog, maar niet extreem. De activiteit van de Zon was afgelopen week erg rustig, maar die komt ook weer opnieuw tot leven en er is een hele grote complexe zonnevlek op dit moment op de Aarde gericht. Daardoor is er een HOGE ZONNEVLAMMEN ALERT voor grotere zonnevlammen van de M- en X-klasse. En er komen zondag en maandag nog een paar grote zonnevlekken bij (draaien in het zicht van de Aarde). Het magnetisch veld was ook verstoord, zoals altijd door zonnestorm. Er was ook nog Schumannresonantie activiteit vanaf zaterdagmiddag tot zondagochtend. Niet full spectrum, maar de grootste verstoring was op zondagochtend best een flink hoge piek (58 amplitude).

UPDATE WOENSDAG 12-1: Achteraf bleek het met de zonnevlammen en ook de zonnewind die verwacht was voor maandag mee te vallen en waren er geen verhogingen. Wel zijn er nog steeds iedere dag hoge X-ray pieken.

Achterliggende processen: Omdat het situatie zo complex is gaat de energie alle kanten op en zijn de symptomen eigenlijk niet goed meer te onderscheiden. Ik zal proberen om het proces waar we nu doorheen gaan kort te beschrijven, dus wat ik zie en ervaar. Mijn voeten stonden in brand tijdens de hoge activiteit van de zonnestorm op zaterdagavond. Veel mensen hebben een liefdes gevoel ervaren en bij mij kwam en ging die weer. Er gaan de laatste dagen nieuwe lagen open in de keel. Tijdens het laatste nieuwe maan webinar was daarvan de start bij mij. Het voelt bijna alsof er een soort van nieuwe Godsvonk (kosmische hart) is geopend in de keel. En deze gaat af en toe open en communiceert intern. Vooral met het kosmische hart. Maar ook met andere punten in het lichaam. We wachten al maanden op het openen van het nieuwe keel. Dit zijn lage van het ‘goddelijke’ energiesysteem in ons, dus de volgende laag in onze ontwikkeling, die we nu massaal aan het openen zijn. Ieder op zijn of haar eigen tempo en tijd. Dus eindelijk gaat nu die nieuwe goddelijke laag open in de keel (niet de keelchakra). Het zijn de nieuwe lagen voor manifestatie (volgend stap na creatie). Ik vermoed dat het zich verder gaat ontwikkelen en dat het volle maan webinar wel weer nieuwe openingen hier zal laten ervaren. Het ontstaat in het moment. Deze elektromagnetische verstoringen helpen ook om het energetisch verder te ontwikkelen en de nieuwe goddelijke lagen van onze ‘superpowers’ te openen. Je kan nog meer lezen in het artikel van de nieuwe Maan van afgelopen 4-1: https://inzichten.com/de-innerlijke-deur-naar-jouw-heilige-realiteit/

De huidige transformaties zijn veel fysieker dan anders. Dit komt o.a. doordat de huidige innerlijke processen vooral op lichamelijk niveau door grote transformaties gaan en dat betekent dat we diepe oude patronen nu aan het omzetten zijn. Dat is waar te nemen in de horoscopen van de Maan- en Zonsverduistering van deze december maand en die het komende jaar actueel is. We transformeren naar een hogere staat van bewustzijn en het lichaam transformeert mee. Lees meer in mijn laatste artikelen van de Maan- en Zonsverduistering.

Hoe kun je onderstaande informatie het beste lezen?: Onder de afbeeldingen staat kort de situatie uitgelegd en daaronder uitgebreid de standaard informatie over de bijbehorende symptomen. Je kan alvast de laatste beschrijvingen met grafieken lezen wanneer je deze pagina steeds ververst. (link: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-zaterdag-8-1-zondag-9-1-vooruitzichten/ )

Ik wens je een geweldig, liefdevol en gezond 2022 in vrijheid.

Heb het goed…💞
© Manuela van https://inzichten.com

____________________________________________________________

Je kan de korte elektromagnetische updates volgen op mijn Telegram-kanaal. Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws. Vanaf nu zal ik korte update plaatsen op het Telegram kanaal zo snel als mogelijk nadat er verstoringen zijn en als er grotere verstoring is, ook op deze website een artikel schrijven, meestal aan het einde van de dag. Omdat alle werkzaamheden iedere dag gewoon doorgaan, is het niet mogelijk om altijd direct alles te signaleren of de gelegenheid om dit ook te melden. Dus de instant meldingen (als deze intens zijn) op mijn Telegram kanaal zijn er snel als mogelijk.

____________________________________________________________

ELEKTRONEN REACTIE

Dit is de weergave van de elektronen in de ionensfeer gemeten door de satelliet GOES 16 (blauw) en er is een nieuw satelliet bij de GOES 17 (rood). De elektronen bleven verhoogd in de ionensfeer rond de Aarde op elektronenstormlevel. Maar ging rond 19:00 uur nog verder omhoog. Dus tot dat moment nog steeds een heuse elektronenstorm. Dan is de elektrische energie ook hoog en dus ook de frequentie van de huidige energie. Deze geven mogelijke BLACK OUTS. Het niveau van de elektronenstorm is hoog, maar niet absurd. (mogelijke symptomen kort beschreven, die bij een elektronenstorm horen : allergische reacties, helder zijn, niet kunnen slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot of hebben storing, black-outs, brown-outs, enz.)

Vervolgens gingen vanaf 21:30 de elektronen zakken en kwamen uiteindelijk rond 7:00 uur Europese tijd (UT+1) in een milde elektronencrash (dus niet een hele diepe.) (Mogelijke symptomen kort beschreven. Het kan voelen alsof je lood in je schoenen hebt, het onderlichaam is pijnlijk (heupen, benen, voeten) en ook in de psyche lijkt het allemaal zwaar, uitzichtloos en erg negatief.)

Symptomen elektronenstorm uitgebreide beschrijving

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

__________________________________________________________________

X-ray pieken

Dit is een weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. De rode pijlen geven de mogelijke X-ray pieken aan die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid. Er waren zaterdag 8-1 in de nacht en ochtend zeer hoge X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid tussen 1:00 uur en 6:00 Europese tijd (U.T.+1)(rond 150 p/cm3) en opnieuw tussen 8:00 en 10:00 uur. Op zondag 9-1 waren de X-ray pieken niet zo extreem. rond 1:00 uur ongeveer 50 p/cm3 & rond 4:30 rond de 55 p/cm3 en ook nog rond 8:00 uur die waren wel erg hoog namelijk rond de 75 p/cm3 en met dit niveau komen de uitgestelde symptomen weer in actie, omdat de intense korte lichtfrequenties niet makkelijk te verwerken zijn. Zie afbeelding bij de rode pijlen. X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, alleen zijn dit korte momenten van hoog/geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz,)

(symptomen X-ray zonnevlammen: (X-ray pieken hetzelfde) overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn (alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies, enz. Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven. Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren.)

X-ray pieken symptomen

Lees daar waar ik het aangeef in de tekst onder de afbeelding hierboven op sommige moment hoog en sommige als zeer pittig:

X-ray pieken kunnen we waarnemen doordat deze zichtbaar worden in de zonnewind dichtheid en vaak ook no gin de temperatuur en zonnewind snelheid. Maar meestal alleen in de zonnewind dichtheid. De symptomen van zeer hoge X-ray pieken zijn hetzelfde als van X-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt. Soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kunnen je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommigen dus heel direct en bij anderen pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonten en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

_________________________________________________________

ZONNEWIND EN REACTIE AARDE

Dit is de Kp-index weergegeven in UT tijd (+1 uur voor omrekenen naar Europese tijd) gemeten in Potsdam Duitsland. Al vanaf woensdag 5-1 is er een kosmische stralingsalert actief. Zie rode puntjes in de grafiek hierboven. (Tel 1 uur erbij op voor onze tijd (UT+1). Hoe langer de kosmische stralingsalert duurt, hoe heftige de symptomen worden. (en het was best lang actief dit keer.) (Mogelijke symptomen kosmische stralingsalert: hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger.)

Er kwam in de zaterdag 8-1 in de ochtend een zonnewind binnen die geleidelijk aan heftiger werd en in de avond echt extreem werd en hierdoor kwamen we in een zonnestorm (kp-5) rode balken zie rode pijl in de grafiek vanaf 19:00 uur tot 1:00 uur Europese tijd (UT+1). De verhoogde zonnewind blijft op deze zondag en er wordt nog een tweede golf verwacht op maandag 10-1 en nog een voor vrijdag 14-1. (Door het binnenkomen van de zonnestorm stopte de kosmische stralingsalerts, die we daarvoor al dagen achter elkaar hadden.) (Mogelijke symptomen voor een zonnestorm: Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen je juist optillen en fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je te lichaam en ook de psyche en emoties.) Ik merkte het vanavond zelf ook aan mijn zenuwstelsel en voeten.

Kosmische straling symptomen

Er was een kosmische stralingsalert al vanaf woensdag 5-1 tot 8-1 rond 7:00 uur (daarna zonnestorm en dus geen kosmische stralingsalert meer):

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, vooral op hogere of lagere breedtegraden (dichter bij de polen), omdat hoe hoger de breedtegraad, maar ook hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldingen ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen (hartfladderen), emotionele instabiliteit en mentale zwakte wordt versterkt en nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Je kunt statische ruis horen/voelen en deze is hoogfrequenter en minder grof als van plasma die onderweg is naar de Aarde en uit een gat in de corona afkomstig is. Neem de klachten van de ascentiesymptomen wel serieus, het zijn echte klachten en bezoek je arts of therapeut als het nodig is.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van. Als de hersenhelften beter in evenwicht gebracht worden met activiteiten die horen bij de betreffende hersenhelft, dan kun je deze ‘Kosmische oren’ openen en op een andere manier de frequenties ontvangen. Als je bijvoorbeeld gewend bent om veel denk werk te doen, dan is meestal de linker hersenhelft (mannelijke deel) overactief en de rechter hersenhelft minder actief (vrouwelijke creatieve deel). Je kunt dan door creativiteit deze hersenhelft activeren en dan komt er meer evenwicht en integratie van de kosmische energieën en frequenties.

Dit is een weergave van de zonnewind dichtheid. Hoe oranje of roder de weergave, hoe groter de impact. De weergave van de zonnewind is oranje en dat betekent dus dat de zonnewind snelheid heftig verstoord is. De zonnewind dichtheid heeft altijd de grootste impact op de Aarde en ons. De zonnewind dichtheid steeg op zaterdagochtend 8-1 vanaf 8:00 mild, maar bereikte rond 10:30 een flinke hoogte (30 p/cm). En rond 18:30 uur nog een extra verhoging (rond 45 p/cm3) een dat is echt een flinke en dat voelt zeker als een zonnestorm, maar is dat officieel niet. De stijging zette verder door en werd echt extreem op zaterdagavond en hierdoor kwamen we in een zonnestorm (kp-5) rode balken zie rode pijl in de bovenste grafiek van deze sectie ‘Zonnewind en reactie Aarde’. De officiële zonnestorm was vanaf 19:00 uur tot 1:00 uur Europese tijd (UT+1). Hoogste piek was rond 20:00 uur (rond 51 p/cm3). De verhoogde zonnewind blijft op deze zondag (wel milder) en er wordt nog een tweede golf verwacht op maandag 10-1 en nog een voor vrijdag 14-1. (Door het binnenkomen van de zonnestorm stopte de kosmische stralingsalerts, die we daarvoor al dagen achter elkaar hadden.) (Mogelijke symptomen voor een zonnestorm: Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen je juist optillen en fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je te lichaam en ook de psyche en emoties.) Ik merkte het vanavond zelf ook aan mijn zenuwstelsel en voeten.

c
Dit is een weergave van de zonnewind snelheid. Hoe oranje of roder de weergave, hoe groter de impact. De weergave van de zonnewind is geel en dat betekent dus dat de zonnewind snelheid mild verstoord is, maar al verder begint op te lopen. De zonnewind snelheid gaat altijd nadat de zonnewind dichtheid is opgelopen omhoog. De zonnewind dichtheid heeft meestal de grootste impact. De zonnewind snelheid is voor zondag 9-1 mild verhoogd naar ongeveer 544 km/sec was het hoogste punt rond 9:30 uur Europese tijd (UT+1). Maar er waren gaten in de metingen van de satelliet tussen 8:00 en 9:30 uur en opnieuw tussen 12:45 en 13:15 uur. In die tijd kan er vanalles gebeurd zijn, we weten niet wat. Dus kijk naar je eigen ervaring of het intenser was of minder. (Symptomen voor een zonnestorm kort beschreven: lees als gemiddeld (niet extreem). Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen je juist optillen en fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je te lichaam en ook de psyche en emoties.)

Symptomen zonnestorm uitgebreid

Er was een officiële zonnestorm actief vanaf 19:00 uur zaterdagavond 8-1 tot 1:00 uur op zondag 9-1, maar ook daarna kan je mogelijk door de nog steeds verhoogde zonnewind deze symptomen, maar dan milder ervaren:

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen, geïrriteerd, angstig en tijdens het praten woorden vergeten (door onrust van het magnetisch veld), maar ook spierpijn en stijfheid kan een van de symptomen zijn die je mogelijk ervaart. Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

VOORUITZICHTEN ZONNEWIND

Dit zijn de vooruitzichten voor de kp-index; de reactie van de Aarde op de zonnewind voor Boulder V.S. De verhoogde zonnewind blijft op deze zondag (wel milder) en er wordt nog een tweede golf verwacht op maandag 10-1 met een milde Kp-4 gele balk en nog een voor vrijdag 14-1 ook een Kp-4 gele balk. (Mogelijke symptomen voor een zonnestorm kort beschreven: Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen je juist optillen en fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je te lichaam en ook de psyche en emoties.)
Dit zijn de vooruitzichten voor de zonnewind. De verhoogde zonnewind blijft op deze zondag (wel milder), zie linker rode pijl. De zonnewind snelheid blijft volgens dit vooruitzicht nog wel even verhoog tot dinsdag 11-1 en neemt daarna af. De verhoging van de zonnewind snelheid is mild rond 500 km/sec en neemt snel af. Waarschijnlijk maandag nog een licht verhoging als er nog een golf verhoogde zonnewind binnenkomt (volgens de andere kp-index vooruitzichten), maar de verstoringen zijn verder dus mild. Deze grafiek laat zien dat er voor vrijdag nog een verhoogde zonnewind wordt verwacht met een milde impact (KP-4 gele balk). De ervaring leert, dat de vooruitzichten meestal milder uitpakken. (Mogelijke symptomen voor een zonnestorm kort beschreven: Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen je juist optillen en fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je te lichaam en ook de psyche en emoties.)

_________________________________________________________

ACTIVITEIT VAN DE ZON

Dit is de weergave van de Zon van vrijdag 9-1: Er is sinds vrijdag weer een grote complexe zonnevlek actief op de Zon na een week van meer rust op de Zon. De grote rode pijl is een zeer grote complexe zonnevlek die nu op de Aarde gericht staat. Deze geeft tot nu toe niet veel X-ray zonnevlammen (alleen een kleine C-Klasse op vrijdag en verder alleen B-klasse X-ray zonnevlammen), maar kan omdat deze op de Aarde gericht staat grote zonnevlammen voortbrengen. Er is dan ook een HIGH ALERT VOOR ZONNEVLAMMEN voor grote M- en X-klasse zonnevlammen. Deze is nu tot dinsdag 11-1, maar er komen nog nieuwe grote zonnevlammen aan. (Mogelijke symptomen van X-ray zonnevlammen in het kort: Lees voor nu als zeer mild: Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies en elders, enz. Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven. Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Door helderheid of een hoofd dat blijft malen niet goed slapen.)

Er zijn een paar gaten in de corona van de Zon, die nu niet op de Aarde gericht staan en dat geeft dus milde symptomen. (zie rode stippen in de afbeelding van de Zon hierboven.) (symptomen kort voor de gaten in corona Zon in het kort: hoge fluittonen/ruis in hoofd en oren, je hoort de zonnewind als het ware aankomen.)

X-ray zonnevlammen symptomen uitgebreid:

Er is een High alert voor grote M- en X-klasse Zonnevlammen tot dinsdag 11-1, maar tot die tijd zijn dus symptomen nauwelijks aan de orde. Deze staan beschreven zodat je ze kan herkennen als ze aan de orde zijn:

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht. Grote X-ray zonnevlammen verstoren elektrische energie en daardoor kunnen er Black-outs ontstaan op de Aarde. Maar meestal ervaar je storingen van elektrische apparatuur en ook het plotseling kapot gaan van meestal oude apparaten.

Gat in de corona van de Zon symptomen uitgebreid:

De gaten staan niet direct op de Aarde gericht. Lees als mild:

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn. Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van.)

Deze fluittonen zijn frequenties die kosmische informatie dragen en ons energielichaam en fysieke lichaam moet nog heel erg wennen aan deze frequenties. Als de hersenhelften uit evenwicht zijn dan is de verstoring van de fluittonen mogelijk erger. Dit betekent dat de actieve ratio van de mannelijke kant van de hersenen en de ontvangende creatieve vrouwelijk kant van de hersenen uit balans zijn. Je kunt dat compenseren door de betreffende activiteiten meer te gaan oefenen in je leven. Dus of meer creatieve dingen te gaan doen zoals dansen, knutselen, enz. of meer rationele dingen zoals rekenen, technische zaken waar je moet begrijpen. Door de pijnappelklier te stimuleren kun je ook beide hersenhelften in evenwicht brengen.

Dit is de magnetische weergave van de Zon van zondag 9-1-2022. De Zon was rustiger afgelopen week, maar begint weer actief te worden vanaf vrijdag 7-1. De Zon produceert op dit moment alleen kleine B-Klasse X-ray zonnevlammen. (Mogelijke symptomen kort beschreven voor de X-ray zonnevlammen. Lees als zeer mild: alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies, enz. Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven. Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren. Grote X-ray zonnevlammen verstoren elektrische energie en daardoor kunnen er Black-outs ontstaan op de Aarde. Maar meestal ervaar je storingen van elektrische apparatuur en ook het plotseling kapot gaan van meestal oude apparaten.)
Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen. Er is wel een constante hogere lichtfrequentie, omdat er een grote complexe zonnevlek op de Aarde gericht staat (niet extreem, maar mild van de B-klasse).

VOORUITZICHTEN ZONNEVLAMMEN

Dit zijn de vooruitzichten voor de zonnevlammen voor de komende 4/5 dagen. Er komen nieuwe zonnevlekken in het zicht van de Aarde gedraaid vanaf zondagmiddag en ook nog een op maandag. We gaan zien wat die te brengen hebben. Een deel van deze zonnevlekken komen voor de tweede keer langs en hebben de vorige keer de M-Klasse zonnevlammen geproduceerd. Ze zijn nu een stuk milder waarschijnlijk.

_____________________________________________________________

MAGNETISCH VELD AARDE

Dit is de weergave van metingen van de satelliet GOES 16 (rood), En nu ook een nieuw satelliet GOES 17 (blauw) van het magnetisch veld van de Aarde. Er was een verstoring van het magnetische veld, zoals altijd als er een zonnestorm is. Voor de metingen van de satelliet was de verstoring het grootst tussen 18:00 en 8:00 uur. (Mogelijke symptomen kort: onrust, wisselend goed geaarde (warme voeten) en niet goed geaard (koude voeten).)

De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Er was een raketlancering op dinsdag 4-1 tussen 20:20 en 21:50 en nog een keer op woensdag 5-1 tussen 6:00 en 7:00 uur Europese tijd (UT+1). Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org
Dit is een weergave van de grondmeting van het magnetisch veld in Noord-Europa van zondag 9-1-2022. De grondmetingen laten een lichte verstoring zien. De grootste verstoring was tussen 20:00 en 2:00 uur Europese tijd (UT+1). En ook flinke verstoringen op de lage breedte graden. (mogelijke symptomen kort beschreven: Moeilijker aarden, de verbinding met de Aarde kan wisselend goed (warme voeten) en dan weer slecht zijn (koude voeten).

Als de verstoring op de lagere breedtegraden erg verstoord zijn, dan zien we duidelijk een beweging vanaf de onderkant (onderste lijnen) zichtbaar naast de beweging van de andere metingen (lijnen). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Wat opvalt de laatste tijd is dat de beweging van de verstoring van onderen komt. De onderste groene lijn is sterker verstoord dan erboven. Dit wijst volgens mij op een bron op lagere breedte graden. Dus dat zou een verstoord veld kunnen zijn waarvan ik vermoed dat de kern in de Noordzee ligt voor de kust van Denemarken en boven de wadden eilanden in Nederland en wat een tijdelijke instabiele nieuwe pool zou kunnen zijn. Maar dat is pure speculatie en giswerk.

UITLEG OVER MAGNETISCHE POOLSHIFT: In Noord-Europa zijn de lage breedte graden steeds ernstig verstoord, wat volgens mij laat zien dat er een verstoring is op de lagere breedte graden net boven Nederland vermoed ik. Wat de oorzaak is weten we niet, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de magnetische poolshift van de Aarde. Dan ontstaan er meerdere magnetische polen over de globe heen en het vermoeden is dat er een zo’n punt boven Nederland en voor de kust van Denemarken ligt. Dit is niet stabiel, maar is er waarschijnlijk af en toe en verdwijnt dan weer en dat is ook wat we zien in de weergave van al deze grondmetingen van het magnetisch veld in Noord-Europa.

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen uitgebreid

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

_________________________________________________________

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

Dit is een weergave van de Schumannresonantie activiteit (Tijd: is Tomsk Rusland UT+7). Op zondag 9-1 is er Schumannresonantie activiteit gemeten. De activiteit was tussen zaterdag 8-1 tussen 12:00 en zondag 9-1 rond 9:00 uur met een gemiddelde tot lage intensiteit (A1=rond de 35). De hoogste piek was wel heel intens op zondag 9-1 rond 8:00 uur met een hoge intensiteit A1= 58 amplitude. Zie rode pijlen voor de periode van impact. (Symptomen kort: Het is vooral de optelsom van alles verstoringen waardoor de SR zeer intens ervaren kan worden. Dan is de SR net de druppel die de emmer doet overlopen. Het geeft een druk op het energielichaam te ervaren. Hier kunnen zwaktes in de gezondheid opspelen, jouw bekende blokkades, (bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn, en nog meer.)

Schumannresonantie activiteit symptomen

Omdat er op zondag 27-12 niet heel veel andere actief was, is de SR erg mild:

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijke reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is een weergave van de Schumannresonantie intensiteit gemeten in amplitude zondag9-1. De activiteit was tussen zaterdag 8-1 tussen 12:00 en zondag 9-1 rond 9:00 uur met een gemiddelde tot lage intensiteit (A1=rond de 35). De hoogste piek was wel heel intens op zondag 9-1 rond 8:00 uur met een hoge intensiteit A1= 58 amplitude. Zie rode pijlen voor de periode van impact. (Symptomen kort: Het is vooral de optelsom van alles verstoringen waardoor de SR zeer intens ervaren kan worden. Dan is de SR net de druppel die de emmer doet overlopen. Het geeft een druk op het energielichaam te ervaren. Hier kunnen zwaktes in de gezondheid opspelen, jouw bekende blokkades, (bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn, en nog meer.)

___________________________________________________________

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.)

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit is het artikel bomvol met video’s en uitleg over de Totale Eclips van zaterdag 4 december 2021 & de jaarhoroscoop voor 2022: https://inzichten.com/de-magische-overwinning-van-het-hart/

Dit is het artikel over de bijna totale Maansverduistering van 21 november 2021 over het innerlijke proces van 2022: https://inzichten.com/een-hele-grote-sprong-voor-de-mensheid/

**

Ter info:
Het ultieme kerstcadeau, mooie Seleniet lampen speciale aanbieding. Deze prachtige zuilen van licht herstellen de harmonie, en brengen licht in de duisternis. De aanbieding loopt nog tot 12 januari 2022. https://inzichten.com/product/selenietlamp-middel-groot/

En de Rozenkwarts met Titanium zijn eind volgende week weer binnen. Ze zijn prachtig en ondersteunrn je om je lichaam weer vol te laten lopen me te kosmische energie en pure etherlicht. Hersteld ook de kosmische verbinding. Dus voor wie zat te wachten tot ze weer leverbaar zijn: eind van de week vanaf vrijdag 10-12 kan ik ze weer uitleveren. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/

**

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is een volle Maan van dinsdag 18 januari 2021 om 19:45. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-18-januari-2022/ Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Er zijn 1x per maand speciale webinars voor actuele thema’s verbonden met de aanschaf van een mineraal in mijn webshop. Het huidige speciale webinar is ingepland op donderdag 13 januari 2022 met de Wortel Amethist. DIT IS WAARSCHIJNLIJK HET LAATSTE WORTEL AMETHIST WEBINAR. We hebben hele bijzondere ervaringen gehad met deze webinars. De ervaringen waren diepe heling, ervaren van heelheid, thuiskomen en omhulling, ervaren en integreren van de Bronenergie. Angsten en stress verdwenen bij veel mensen voor sommige deelnemers is dit zelfs blijvend veranderd. Voor meer informatie kijk op de website: https://inzichten.com/events/speciale-actuele-online-activatie-meditatie-donderdag-13-januari-2022-wortel-amethist/

Er is nog 1 plekje beschikbaar voor de workshop ‘Ontdek je Wezensessentie met mineralen’ van zondag 7 november 2021 van 9:45 tot 18:00 uur. We gaan spelen en werken met mineralen en je krijgt begeleiding in hoe je dit kunt voelen, maar ook waarnemen bij de ander. Vanuit het Watermanprincipe en een basis van onvoorwaardelijkheid en veiligheid gaan we elkaar bewust maken van wat er gebeurt. Ieder vanuit de eigen invalshoek en specialisme waarbij steeds wordt helder gemaakt wanneer jouw overlevingsmechanisme aan het woord of zichtbaar is en wanneer je Wezenskern zich laat ervaren. Kortom het is een grote ontdekkingstocht van bewust worden van wie je nu eigenlijk in Wezen bent. (Godsvonk) Je krijgt meer inzicht in wat jouw Goddelijke Kernkwaliteit praktisch is. Voor meer informatie: https://inzichten.com/events/ontdek-jouw-persoonlijke-wezenskwaliteit-met-mineralen-jan-2022/ Voor de mineralen workshop zijn nog meer plekjes beschikbaar. Tijdens deze workshop wordt hetzelfde programma gevolgd, maar dan ook nog eens extra gericht op overdracht van kennis over mineralen en het ervaren hiervan. Op vrijdag 21 januari 2022. Voor meer informatie: https://inzichten.com/events/mineralen-workshop-jan-2022/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update dinsdag 4-1 t/m donderdag 6-1
Elektromagnetische update woensdag 12-1

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zaterdag 8-1 & zondag 9-1 & vooruitzichten

Plaats een reactie