Elektromagnetische update donderdag 3-2 & vrijdag 4-2 & vooruitzicht weekend

Geschreven door: Manuela van der Knaap

28,9 minuten leestijd

Kort: X-ray pieken, Schumannresonantie, activiteit, zonnestorm, kleine C-klasse X-ray zonnevlammen, zeer verstoord magnetische veld.

De verwachtte zonnestorm was al woensdag verwacht, maar kwam veel later. In de nacht was de zonnewind snelheid wel verhoogd (rond 500 km/sec), maar dus niet extreem. Vanaf 14:00 uur nam de zonnewind snelheid nog wat extra toe (575 km/sec). Vanaf 7:00 uur begon de officiële zonnestorm (kp-5) en dus was er toen pas een pittige reactie van de beschermende magnetosfeer tot 16:00 uur. Het razen van deeltjes door je heen gaat vannacht ook nog gewoon door (rond 550 km/sec.)

De activiteit van de Schumannresonantie activiteit was tussen 6:00 en 9:00 uur en gemiddeld van intensiteit (niet extreem). De piek was rond 8:00 uur Europese tijd (UT+1) Omdat er ook andere verstoringen zijn, had de SR ook wel impact.

UPDATE VRIJDAG 4-2 & VOORUITZICHTEN KOMEND WEEKEND:

UPDATE VRIJDAG & VOORUITZICHT samenvatting: De verhoogde zonnewind is in de nacht toch weer licht opgelopen (580 km/sec en 29 p/cm3) en er kwam dus een reactie van de beschermende magnetosfeer van de Aarde met een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken). Voor het hele weekend is de verwachting dat dit gaat doorzetten met ook periode met zonnestorm (kp-4 gele balken en kp-5 rode balken). Een ander vooruitzicht van de zonnewind laat juist een mild beeld zien. We gaan het zien welk vooruitzicht het beste klopt. (Symptomen (kort beschreven) zijn flink voor een zonnestorm, dus je mag de symptomen best als pittig lezen: Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen je juist optillen en fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je te lichaam en ook de psyche en emoties.) Ook was het magnetisch veld flink verstoord (meer moeite met aarden of afwisselend goed en niet goed geaard). De Zon produceerde kleine B- en C-klasse X-ray zonnevlammetjes (max. C-2,9). Dus niks schokkends hier. (Je vindt de nieuwe grafieken voor de zonnewind van vrijdag 4-2 onder die van donderdag hieronder en ook de grafieken voor de vooruitzichten staan hieronder.)

Innerlijke proces: Omdat we op dit moment een grote transformatie doormaken op lichamelijk niveau zijn de verstoringen beste wel intens. Veel mensen zijn intens moe en dat wat de verstoringen lostrillen is soms als optelsom verlammend. Geef jezelf extra rust, zodat het diepe transformatieproces kan doorbreken. Soms wordt je door ziekte stil gezet, zodat die rust wel genomen MOET worden. Als je lekker in je vel zit dan kan je ook op een stroom van synchroniciteit zitten en veel bijzondere ervaringen hebben. We krijgen momenteel heel hoge frequenties te verwerken, maar we zijn bezig om onze magische vleugels terug te krijgen. Lees meer over het huidige proces van transformatie in mijn laatste artikel over de nieuwe Maan, die de processen voor de komende maand beschrijft: https://inzichten.com/bevrijding-van-het-ego-door-liefde/

Hoe kun je onderstaande informatie het beste lezen?: Onder de afbeeldingen staat kort de situatie uitgelegd met een korte beschrijving van de symptomen en daaronder de standaard uitgebreide informatie over de bijbehorende symptomen.

Heb het goed…💞
© Manuela van https://inzichten.com

_____________________________________________________________

Je kan de korte elektromagnetische updates volgen op mijn Telegram-kanaal. Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws. Vanaf nu zal ik korte update plaatsen op het Telegram kanaal zo snel als mogelijk nadat er verstoringen zijn en als er grotere verstoring is, ook op deze website een artikel schrijven, meestal aan het einde van de dag. Omdat alle werkzaamheden iedere dag gewoon doorgaan, is het niet mogelijk om altijd direct alles te signaleren of de gelegenheid om dit ook te melden. Dus de instant meldingen (als deze intens zijn) op mijn Telegram kanaal zijn er snel als mogelijk.

______________________________________________________________

VOORUITZICHT VOOR HET WEEKEND:

Afb: Dit is een weergave van vooruitzichten voor de Kp-index. De Kp-index laat de reactie zien van de beschermende magnetosfeer op verstoringen uit de kosmos, zoals zonnewind en directe CME zonnevlammen. Volgens dit vooruitzicht kunnen we het komende weekend nog steeds zonnestormen verwachten. De andere grafiek met vooruitzichten voor de zonnewind hieronder, laat juist een zeer mild beeld zien voor de zonnewind. Meestal zijn de vooruitzichten van de Kp-index (hierboven) te hoog ingeschat. Dus ik verwacht een milde verhoging voor het weekend, maar het kan zomaar weer anders zijn. De activiteit op de Zon is weer aan het toenemen de afgelopen maanden en daardoor hebben we veel meer zonnestormen en grote zonnevlammen. (Symptomen voor een zonnestorm: Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen je juist optillen en fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je te lichaam en ook de psyche en emoties.)

Afb: Dit zijn de vooruitzichten voor de zonnewind voor de komende week. De grafiek met de balken (kp-index) geeft aan dat er zonnestormen zullen zijn de komende dagen, maar deze vooruitzichten laten een mild beeld zien voor de komende dagen. Dus we gaan zien wat het werkelijk zal worden. (Symptomen voor een zonnestorm: Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen je juist optillen en fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je te lichaam en ook de psyche en emoties.)

______________________________________________________________

ZONNEWIND EN REACTIE AARDE

Afb: Dit is de Kp-index weergegeven in UT tijd (+1 uur voor omrekenen naar Europese tijd) gemeten in Potsdam Duitsland voor donderdag 3-2. De Kp-index is de reactie van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op de zonnewind en andere kosmische verstoringen. Vanaf 7:00 uur begon de officiële zonnestorm (kp-5) en dus was er toen pas een pittige reactie van de beschermende magnetosfeer tot 16:00 uur. Het razen van deeltjes door je heen gaat vannacht ook nog gewoon door (rond 550 km/sec.) ondanks dat de officiële zonnestorm voorbij is. Dit komt omdat de zonnewind snelheid in de avond en waarschijnlijk de nacht ook nog steeds best wel verhoogd is (rond 575 km/sec).

Afb: Dit is de Kp-index weergegeven in UT tijd (+1 uur voor omrekenen naar Europese tijd) gemeten in Potsdam Duitsland voor vrijdag 4-2. De Kp-index is de reactie van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op de zonnewind en andere kosmische verstoringen. Vanaf 1:00 uur begon de bijna zonnestorm (kp-4) tot 7:00 uur en opnieuw tussen 10:00 en 16:00 uur was er een bijna zonnestorm (kp-4) en dus was er toen pas een milde reactie van de beschermende magnetosfeer tot 16:00 uur. Het razen van deeltjes door je heen gaat waarschijnlijk de komende dagen ook nog gewoon door (Kp-4 en -5 vooruitzichten.)

Afb: Dit is de zonnewind dichtheid, gemeten door de satelliet van donderdag 3-2. De verwachtte zonnestorm was al woensdag verwacht, maar kwam veel later. Er was een enorme hoge zonnewind dichtheid rond 12:00 uur van ongeveer 42 p/cm3. (zie rode pijl). De verhoogde zonnewind dichtheid kwam weer uit verhoging vanaf 14:00 uur. Vanaf 7:00 uur begon de officiële zonnestorm (kp-5) en dus was er toen pas een pittige reactie van de beschermende magnetosfeer tot 16:00 uur. De zonnewind snelheid is nog steeds verhoogd, zie grafiek hieronder. Het ervaren van het razen van deeltjes door je heen gaat dus vannacht ook nog gewoon door, door de verhoogde zonnewind snelheid (rond 550 km/sec.) (Symptomen (kort beschreven) zijn flink voor een zonnestorm, dus je mag de symptomen best als pittig lezen: Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen je juist optillen en fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je te lichaam en ook de psyche en emoties.)

Afb: Dit is de zonnewind dichtheid, gemeten door de satelliet van vrijdag 4-2. Tussen 00:00 en 4:00 uur was de zonnewind dichtheid verhoogd. Het hoogste punt was rond 1:00 uur met ongeveer 29 p/cm3. (Symptomen (kort beschreven) zijn flink voor een zonnestorm, dus je mag de symptomen best als pittig lezen: Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen je juist optillen en fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je te lichaam en ook de psyche en emoties.)

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind snelheid gemeten door de satelliet van donderdag 3-2. De verwachtte zonnestorm was al woensdag verwacht, maar kwam veel later. In de nacht was de zonnewind snelheid wel verhoogd (rond 500 km/sec), maar dus niet extreem. Vanaf 14:00 uur nam de zonnewind snelheid nog wat extra toe (575 km/sec). Vanaf 7:00 uur begon de officiële zonnestorm (kp-5) en dus was er toen pas een pittige reactie van de beschermende magnetosfeer tot 16:00 uur. Het razen van deeltjes door je heen gaat vannacht ook nog gewoon door, omdat de zonnewind snelheid nog flink verhoogd is (rond 550 km/sec.) (Symptomen (kort beschreven) zijn flink voor een zonnestorm, dus je mag de symptomen best als pittig lezen: Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen je juist optillen en fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je te lichaam en ook de psyche en emoties.)

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind snelheid gemeten door de satelliet van vrijdag 4-2. De zonnewind snelheid nam weer wat toe in de nacht tussen 1:00 en 2:00 uur was deze het hoogste rond 580 km/sec. Dat is best flink. maar er was dus geen officiële zonnestorm alleen een bijna zonnestorm (Kp-4). Daarna was het de hele dag nog verhoogd tussen 530 en 500 km/sec.

Symptomen zonnestorm uitgebreid beschreven

Tijdens de zonnestorm tussen 7:00 en 16:00 uur als pittig lezen. Tijdens bijna zonnestorm op vrijdag lezen als mild:

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen, geïrriteerd, angstig en tijdens het praten woorden vergeten (door onrust van het magnetisch veld), maar ook spierpijn en stijfheid kan een van de symptomen zijn die je mogelijk ervaart. Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

____________________________________________________________

X-ray pieken

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Er waren milde X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid van de ACE satelliet metingen. Dit was tussen 7:30 en 8:30 uur Europese tijd (UT+1) met een hoogte van de pieken rond de 50 p/cm3. En opnieuw rond 12:00 uur met pieken rond de 40 p/cm3. (symptomen X-ray zonnevlammen kort beschreven: (X-ray pieken hetzelfde) overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn (alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies, enz. Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven. Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren.)

X-ray pieken symptomen

Er waren milde X-ray pieken, lees dus als mild:

X-ray pieken kunnen we waarnemen doordat deze zichtbaar worden in de zonnewind dichtheid en vaak ook no gin de temperatuur en zonnewind snelheid. Maar meestal alleen in de zonnewind dichtheid. De symptomen van zeer hoge X-ray pieken zijn hetzelfde als van X-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt. Soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kunnen je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommigen dus heel direct en bij anderen pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonten en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

_________________________________________________________

ACTIVITEIT VAN DE ZON

Afb: Dit is de weergave van de Zon van donderdag 3-2. De Zon heeft best wel aardig wat zonnevlekken, maar de meeste zijn erg klein. (Mogelijke symptomen van X-ray zonnevlammen. Lees als mild: Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies en elders, enz. Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven. Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Door helderheid of een hoofd dat blijft malen niet goed slapen.) De groter M-klasse en hogere zonnevlammen veroorzaken meestal ook Black-outs op de plek die op dat moment naar de Zon gericht staat. En dat was het geval ook nu weer.

Afb: Er zijn een paar kleine gaten in de corona van de Zon, die nu op de Aarde gericht staan en dat geeft nog een dag of 2 symptomen, maar ze kunnen ook ineens verdwijnen. (zie rode stippen in de afbeelding van de Zon hierboven.) (symptomen kort voor de gaten in corona Zon in het kort: hoge fluittonen/ruis in hoofd en oren, je hoort de zonnewind als het ware aankomen.)

X-ray zonnevlammen symptomen uitgebreid:

Lees als mild:

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht. Grote X-ray zonnevlammen verstoren elektrische energie en daardoor kunnen er Black-outs ontstaan op de Aarde. Maar meestal ervaar je storingen van elektrische apparatuur en ook het plotseling kapot gaan van meestal oude apparaten.

Gat in de corona van de Zon symptomen uitgebreid:

Er staan een paar kleine gaten in de corona van de Zon op de Aarde gericht, nog 2 dagen symptomen, maar ze kunnen ook verdwijnen:

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn. Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van.)

Deze fluittonen zijn frequenties die kosmische informatie dragen en ons energielichaam en fysieke lichaam moet nog heel erg wennen aan deze frequenties. Als de hersenhelften uit evenwicht zijn dan is de verstoring van de fluittonen mogelijk erger. Dit betekent dat de actieve ratio van de mannelijke kant van de hersenen en de ontvangende creatieve vrouwelijk kant van de hersenen uit balans zijn. Je kunt dat compenseren door de betreffende activiteiten meer te gaan oefenen in je leven. Dus of meer creatieve dingen te gaan doen zoals dansen, knutselen, enz. of meer rationele dingen zoals rekenen, technische zaken waar je moet begrijpen. Door de pijnappelklier te stimuleren kun je ook beide hersenhelften in evenwicht brengen.

Afb: Dit is de magnetische weergave van de Zon van donderdag 3-2. De Zon heeft best wel aardig wat zonnevlekken, maar de meeste zijn erg klein. De hele grote zonnevlek staat nu bijna op de rand van de Zon en produceert de huidige B- en C-Klasse X-ray zonnevlammetjes. Dus deze zonnevlek is gelukkig rustig tot nu toe. (Mogelijke symptomen kort beschreven voor de X-ray zonnevlammen. Lees als mild: alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies, enz. Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven. Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren. Grote X-ray zonnevlammen verstoren elektrische energie en daardoor kunnen er Black-outs ontstaan op de Aarde. Maar meestal ervaar je storingen van elektrische apparatuur en ook het plotseling kapot gaan van meestal oude apparaten.)

Afb: Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen. Er waren een paar B- en C-Klasse X-ray zonnevlammen op deze donderdag 3-2. Zie lijst hieronder. (Mogelijke symptomen van X-ray zonnevlammen in het kort (Mogelijke symptomen van X-ray zonnevlammen in het kort: Lees voor nu als mild : Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies en elders, enz. Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven. Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Door helderheid of een hoofd dat blijft malen niet goed slapen.)

Afb: Dit is de lijst van zonnevlammen van donderdag 3-2. Tel 1 uur op bij de tijd (UT+1). Rond 13:50 UTC was er nog een C1.53 X-ray zonnevlam. Die staat niet op de lijst.

__________________________________________________________

MAGNETISCH VELD AARDE

Afb: Dit is de weergave van metingen van de satelliet GOES 16 (rood), En nu ook een nieuw satelliet GOES 17 (blauw) van het magnetisch veld van de Aarde. Woensdagmiddag 2-2 begon de verstoring van het magnetisch veld al en is nu nog steeds verstoord, maar wel milder. Er was op de metingen van de GOES satelliet een flinke verstoring van het magnetische veld te zien. Op grondniveau (zie grafiek hieronder) was er ook een grote verstoring. (Mogelijke symptomen kort: onrust, wisselend goed geaarde (warme voeten) en niet goed geaard (koude voeten).)

De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Er was een raketlancering op woensdag 2-2 tussen 4:10 en 5:20 uur Europese tijd (UT+1). Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Afb: Dit is een weergave van de grondmeting van het magnetisch veld in Noord-Europa van donderdag 3-2: Vanaf 1:00 uur Europese tijd (UT+1) waren de grondmetingen flink verstoord en zijn dat nog steeds. En ook flinke verstoringen op de lage breedte graden. (mogelijke symptomen kort beschreven: Moeilijker aarden, de verbinding met de Aarde kan wisselend goed (warme voeten) en dan weer slecht zijn (koude voeten).

Als de verstoring op de lagere breedtegraden erg verstoord zijn, dan zien we duidelijk een beweging vanaf de onderkant (onderste lijnen) zichtbaar naast de beweging van de andere metingen (lijnen). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Wat opvalt de laatste tijd is dat de beweging van de verstoring van onderen komt. De onderste groene lijn is sterker verstoord dan erboven. Dit wijst volgens mij op een bron op lagere breedte graden. Dus dat zou een verstoord veld kunnen zijn waarvan ik vermoed dat de kern in de Noordzee ligt voor de kust van Denemarken en boven de wadden eilanden in Nederland en wat een tijdelijke instabiele nieuwe pool zou kunnen zijn. Maar dat is pure speculatie en giswerk.

UITLEG OVER MAGNETISCHE POOLSHIFT: In Noord-Europa zijn de lage breedte graden steeds ernstig verstoord, wat volgens mij laat zien dat er een verstoring is op de lagere breedte graden net boven Nederland vermoed ik. Wat de oorzaak is weten we niet, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de magnetische poolshift van de Aarde. Dan ontstaan er meerdere magnetische polen over de globe heen en het vermoeden is dat er een zo’n punt boven Nederland en voor de kust van Denemarken ligt. Dit is niet stabiel, maar is er waarschijnlijk af en toe en verdwijnt dan weer en dat is ook wat we zien in de weergave van al deze grondmetingen van het magnetisch veld in Noord-Europa.

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen uitgebreid

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

_________________________________________________________

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

Afb: Dit is een weergave van de Schumannresonantie activiteit (Tijd: is Tomsk Rusland UT+7) voor donderdag 3-2: De activiteit van de Schumannresonantie activiteit was tussen 6:00 en 9:00 uur en gemiddeld van intensiteit (niet extreem). De piek was rond 8:00 uur Europese tijd (UT+1) Omdat er ook andere verstoringen zijn, had de SR ook wel impact. (Symptomen kort: Het is vooral de optelsom van alles verstoringen waardoor de SR zeer intens ervaren kan worden. Dan is de SR net de druppel die de emmer doet overlopen. Het geeft een druk op het energielichaam te ervaren. Hier kunnen zwaktes in de gezondheid opspelen, jouw bekende blokkades, (bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn, en nog meer.)

(Symptomen kort: Het is vooral de optelsom van alles verstoringen waardoor de SR zeer intens ervaren kan worden. Dan is de SR net de druppel die de emmer doet overlopen. Het geeft een druk op het energielichaam te ervaren. Hier kunnen zwaktes in de gezondheid opspelen, jouw bekende blokkades, (bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn, en nog meer.)

Schumannresonantie activiteit symptomen

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijke reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Afb: Dit is een weergave van de Schumannresonantie intensiteit gemeten in amplitude voor donderdag 3-2: De intensiteit van de Schumannresonantie activiteit was gemiddeld (niet extreem). De piek was rond 8:00 uur Europese tijd (UT+1) met A1= 37 amplitude en dat is niet heel erg hoog of intens, maar gemiddeld. Omdat er ook andere verstoringen zijn, had de SR ook wel impact. (Symptomen kort: Het is vooral de optelsom van alles verstoringen waardoor de SR zeer intens ervaren kan worden. Dan is de SR net de druppel die de emmer doet overlopen. Het geeft een druk op het energielichaam te ervaren. Hier kunnen zwaktes in de gezondheid opspelen, jouw bekende blokkades, (bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn, en nog meer.)

_______________________________________________________________

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.)

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit is het artikel bomvol met video’s en uitleg over de Totale Eclips van zaterdag 4 december 2021 & de jaarhoroscoop voor 2022: https://inzichten.com/de-magische-overwinning-van-het-hart/

Dit is het artikel over de bijna totale Maansverduistering van 21 november 2021 over het innerlijke proces van 2022: https://inzichten.com/een-hele-grote-sprong-voor-de-mensheid/

**************************************

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is een nieuwe Maan van woensdag 16 februari 2022 om 19:45. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-16-februari-2022/ Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Er zijn 1x per maand speciale webinars voor actuele thema’s verbonden met de aanschaf van een mineraal in mijn webshop. Het huidige speciale webinar is ingepland op donderdag 10 februari 2022 VOOR EENHEIDSBEWUSTZIJN met de Wortel Amethist. We hebben hele bijzondere ervaringen gehad met deze webinars. De ervaringen waren diepe heling, ervaren van heelheid, thuiskomen en omhulling, ervaren en integreren van de Bronenergie. Angsten en stress verdwenen bij veel mensen voor sommige deelnemers is dit zelfs blijvend veranderd. Dit proces met de Wortel Amethist is ondersteund in het openen en integreren van het vernieuwde AL-bewustzijn dat de dualiteit van de Matrix opheft. Dit is een geweldige ervaring voor jezelf, maar we leveren ook een grote bijdrage aan het collectief met het in evenwicht brengen van de polariteiten en het herstellen van verbindingen tussen de polariteiten, die nu zo ongelofelijk groot zijn. Voor meer informatie kijk op de website: https://inzichten.com/events/speciale-actuele-online-activatie-meditatie-donderdag-10-februari-2022-wortel-amethist/

Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar voor de workshop ‘Ontdek je Wezensessentie met mineralen’ van zaterdag 5 februari 2022 van 9:45 tot 18:00 uur. We gaan spelen en werken met mineralen en je krijgt begeleiding in hoe je dit kunt voelen, maar ook waarnemen bij de ander. Vanuit het Watermanprincipe en een basis van onvoorwaardelijkheid en veiligheid gaan we elkaar bewust maken van wat er gebeurt. Ieder vanuit de eigen invalshoek en specialisme waarbij steeds wordt helder gemaakt wanneer jouw overlevingsmechanisme aan het woord of zichtbaar is en wanneer je Wezenskern zich laat ervaren. Kortom het is een grote ontdekkingstocht van bewust worden van wie je nu eigenlijk in Wezen bent. (Godsvonk) Je krijgt meer inzicht in wat jouw Goddelijke Kernkwaliteit praktisch is. Voor meer informatie: https://inzichten.com/events/ontdek-jouw-persoonlijke-wezenskwaliteit-met-mineralen-febr-2022/ DE WORKSHOP IS VOL

Tijdens de kristaldagen word je door het helende kristalnetwerk van binnenuit begeleid om exact de juiste mineralen te selecteren voor dat moment. Tijdens het consult gaan we samen ervaren wat de geselecteerde mineralen voor je doen. Door de begeleiding ervaar en weet je wat je aanschaft. Ook is het heerlijk om aanwezig te zijn in de helende energie van mijn kristalnetwerk met duizenden mineralen. Er zijn nog een paar plekjes op zaterdag 12 februari 2022: https://inzichten.com/events/kristaldag-op-zaterdag-12-februari-2022/  en op woensdagmiddag 23 februari 2022: https://inzichten.com/events/kristalmiddag-op-woensdag-23-februari-2022/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update dinsdag 1-2
Elektromagnetische update dinsdag 8-2 & vooruitzichten deze week

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update donderdag 3-2 & vrijdag 4-2 & vooruitzicht weekend

Plaats een reactie