Van sneltrein naar stoptrein & update eind juni 2022 & juli & augustus

Hoe gaat het nu?

Geschreven door: Manuela van der Knaap

13 minuten leestijd

Mijn praktijk is plotseling gesloten. Ik heb de huidige situatie voor je uiteengezet, zodat je als bezoeker van inzichten.com weet waar je aan toe bent. Je kan hier ook lezen wat dit voor jou als bezoeker en klant van inzichten.com betekent en hoe de situatie verder zal ontvouwen. Ik hoop dat je zonder oordeel en met liefde de informatie zal lezen en benaderen. LEES DE UPDATE VAN JUNI & JULI & augustus 2022 HALVERWEGE DE TEKST HIERONDER… (onder de tweede afbeelding.)

Als je dit bericht graag wil lezen op een witte achtergrond, dan is er een pdf beschikbaar rechtsboven aan de pagina.

Het heeft even geduurd, maar hierbij een berichtje van mij. De afgelopen weken/maand is het energetisch nogal heftig. Niet alleen voor mij, maar voor bijna iedereen. Er is eind januari een nieuwe laag/level van het AL-Bewustzijn dat van buiten de scheppingen komt, bij mij binnengekomen. Dit veld is er één waarin alle dualiteit, polariteit en iedere vorm en structuur afwezig is. Dit was een flinke kluif voor mij en deze nieuwe frequenties werden vanaf de volle Maan van februari ook al ingebracht in ‘mijn’ webinarveld. Dit leverde een enorme opening in vrijheid, tot in de cellen aan toe. Door puur en alleen aanwezig ZIJN voordat het laatste nieuwe webinar begon, kwam er een bevrijding in het groepsveld van het webinar. De deelnemers en ik zagen en voelden het Watermantijdperk vorm krijgen in een nieuwe multi-dimensionale opbouw van groepsenergie, waarin iedereen met respect voor elkaar zichzelf en elkaar ruimte en vrijheid gaf, inclusief de Godsvonk als kern die alles begon te doorstralen. Ook de Meester-energieën lieten met grote dankbaarheid blijken dat ook hun energievelden op een nieuwe gelijkwaardige manier konden deelnemen aan deze nieuwe groepsstructuur van maximaal respect, gelijkwaardigheid, liefde en vooral vrijheid, immense vrijheid. Weet dat je als deelnemer helemaal veilig bent in het webinarveld, omdat we vanuit onvoorwaardelijk ZIJN aanwezig zijn in onszelf. Maar mijn Wezensessentie heeft een pad gekozen waardoor de sneltrein volledig tot stilstand kon komen, zodat een grote transformatie kan plaatsvinden. Dit betekent dus niet dat er gevaar is voor jou als deelnemer van een van mijn webinars.

Deze energie is gaan doorwerken in mijn lichaam, in alle cellen. Al een langere tijd waren er raadsels om op te lossen rondom mijn overgewicht, dat overduidelijk niet verbonden is met mijn gezonde leefstijl en zuivere voeding. En al een dag na de fysieke integratie op lichamelijk niveau van het nieuwe Maan webinar van februari en het openen van dit nieuwe groepsveld, werd helder wat er bij mij geblokkeerd is op lichamelijk niveau. Eindelijk had ik een antwoord en nu kan ik gericht mijn processen en lichamelijke situatie gaan ondersteunen. Maar een paar dagen later kwam er nog hele oude blokkade omhoog. Beide aandoeningen zijn heel oud, aangeboren en komen uit de familielijn. Deze laatste blokkade kwam met een heftige reactie en een plotselinge ziekenhuisopname. De fysieke blokkade wilde door gaan stromen, maar dit veroorzaakte helse pijn en druk in mijn lichaam, vooral van mijn lymfeklieren. Na urenlang helse pijn is er een scheurtje ontstaan in de binnenwand van een kransslagader, weten we nu achteraf. Hierdoor kon ik niet meer zelf uit de kramp komen. In eerste instantie werd gedacht aan een hartinfarct, maar dat was het niet helemaal. Zo’n scheurtje valt officieel wel onder de hartinfarcten, maar het is anders en geen afsluiting van een ader en daarom is er gelukkig geen blijvende schade aan mijn hart. Tijdens een katheterisatie onderzoek werd een scheurtje gevonden in mijn kransslagader. Alle aderen waren brandschoon en alles zag er verder goed uit, maar door dit onderzoek is ook zichtbaar geworden dat ik aangeboren kronkelige bloedvaten heb, waardoor de grote druk in het lichaam niet goed kon worden opgevangen tijdens deze verkramping en het scheurtje in de kransslagader kon ontstaan.

Ik moest bijna een week ter observatie blijven in het ziekenhuis, omdat het lichaam zelf het scheurtje moet repareren. Er kon (gelukkig) niet ingegrepen worden, maar dit betekent dat het met rust allemaal weer in orde moet komen. Concreet betekent dit dat ik vanaf volgende week (half maart 2022) weer rustig ga opstarten en ga kijken welke werkzaamheden weer kunnen worden gedaan met weinig inspanning. Dus dat moet ik gaan uitproberen. Nu is het zo, dat het al 2,5 jaar ongelofelijk druk is in mijn praktijk en dat ik al die tijd al met medewerkers bezig ben om alles in een nieuwe vorm te gieten. Alleen groeit het bedrijf harder dan we alles kunnen automatiseren en reorganiseren. Deze gebeurtenis heeft alles op scherp gezet en het is helder geworden dat het nu radicaal anders moet. Ik kan voelen dat ik helemaal op mijn pad zit. Het werken met de mineralen, webinars en de Wezensessentie van mensen (kosmische horoscoop), daar word ik heel blij van en dat hoort echt bij mij. Dus de enorme berg bijkomende werkzaamheden die niet geautomatiseerd konden worden en waar ik niet blij van word, ga ik nu overdragen aan een medewerker of afstoten. En gelukkig heb ik een paar kanjers van medewerkers waar ik super blij mee ben. Door deze heftige gebeurtenis is de hoge snelheidstrein waar ik in zat gestopt en dat maakt het een stuk gemakkelijker om van alles anders te gaan organiseren of afstoten. De elektromagnetische updates ga ik anders aanbieden, waarschijnlijk grotendeels geautomatiseerd.

Praktisch gezien betekent dit dat vanaf volgende week heel rustig de (stop)trein weer gaat rijden, waarschijnlijk met het schrijven van een artikel over de volle Maan, want daar word ik altijd erg blij van, en een volle Maan webinar. En we gaan ook voorzichtig weer wat bestellingen versturen. Financieel is het stoppen van de sneltrein een heftige aderlating, zeg maar gerust een financiële ramp (ik heb helemaal geen inkomen), dus als je mij zou willen ondersteunen met een hartdonatie, dan is dat super welkom. https://inzichten.com/hartdonaties/  Mocht je mij een mail hebben gestuurd, wachten op je bestelling of is jouw workshop of kristaldag niet doorgegaan, dan hoop ik dat je begrip hebt voor deze uitzonderlijke situatie en weet dat ik het allemaal zonder druk, stap voor stap weer ga oppakken en contact met je opneem. Maar ik vraag daarbij wat extra geduld.

Een dikke warme harteknuffel van Manuela van https://inzichten.com  

❤️
❤️
❤️

Hoe gaat het nu met mij?  (juni 2022)

Lees hieronder hoe het nu eind juni 2022 met mij gaat en welke veranderingen bezig zijn om te ontvouwen…

Opnieuw terug naar af

Je hebt misschien nieuwsbrief over de volle SuperMaan van 14 juni 2022 gemist. Dat klopt, want ik heb door heftige pijnaanvallen mijn artikel voor de volle Maan niet kunnen schrijven. Ik ben zelfs nog een nacht opgenomen in het ziekenhuis, omdat de pijnklachten met geen enkele pijnstiller verzacht konden worden. Er is trouwens niets gevonden bij alle onderzoeken. Maar voor mij zijn de innerlijke processen glashelder en was het een grote doorbraak. Heel heftig dat dit gepaard moest gaan met zoveel pijn. Vanaf het moment van de pijnaanval, zijn mijn ingewanden ernstig verstoord en lukt het verteren van voedsel niet goed. Ik heb van de nood een deugd gemaakt en ben daarmee de afspraak die ik had met mijn lichaam nagekomen, om een vasten/groentesapkuur te gaan doen om mijn lichaam rust te geven en alles weer in evenwicht te brengen en op te schonen. Ik ga enorm krachtig door de innerlijke processen heen en ik krijg gelukkig van binnenuit van mijn multi-dimensionale Zelf en team Gidsen begeleiding. Het is heftig, maar het effect is ook groot en ik heb het er gewoon mee te doen. Gelukkig kan ik dit doen vanuit vertrouwen en weten, maar het is een groot avontuur.

Uitdaging

De uitdaging ligt vooral in de financiën. Nu heb ik in het verleden het geldmonster al in de ogen mogen kijken en mogen helen. Ik heb geleerd dat het gaat om overgave en vertrouwen en dat er dan altijd precies genoeg is. Maar de uitdaging is best pittig, kan je vertellen. Ik ben enorm dankbaar voor alle donaties die ik heb mogen ontvangen. De eerste maand nadat alles stil kwam te staan was de steun met de donaties overweldigend. Het was echt een bijzondere ervaring om te zien en voelen dat er zoveel steun was voor mij en zoveel mensen die mij en mijn werk een warm hart toedragen. Ook voor die ervaring ben ik super dankbaar. Maar de situatie duurt nu best wel lang, al vanaf eind februari. Ik was inmiddels weer wat meer werkzaamheden aan het oppakken en dan nemen de donaties natuurlijk af. Maar mijn genezing gaat helaas niet lineair. Het gaat met vallen en opstaan, twee stappen vooruit en een achteruit. En de pijnaanval van begin juni en de problemen met voeding die daarna zijn ontstaan, hebben mij weer flink teruggezet. Het wordt voor mij en mijn gezin een zomer met een financiële uitdaging. Met vertrouwen en overgave sta ik erin en zal ook dit wel weer goedkomen. Je hartdonatie, als je die echt kan missen, is heel erg welkom. (https://inzichten.com/hartdonaties/)

Dicht bij mijn essentie

Ik ben dus wel weer teruggevallen in mijn herstel begin juni en moest weer terugschakelen met de hoeveelheid werkzaamheden. De situatie maakt dat ik nu aan het onderzoeken ben welke werkzaamheden wel fijn zijn voor mijn lichaam en welke niet. Mijn praktische kant is over alle werkzaamheden enthousiast, maar dat wordt allemaal te veel. Door deze ontwikkelingen wordt gelijk duidelijk wat dicht bij mijn essentie ligt en wat niet.

Veranderingen

Ik geniet heel erg van mijn webinars en kristaldagen. Daar kan mijn Wezensessentie echt stromen. De kristaldagen gaan met minder consulten wel steeds door en ook de webinars, omdat dit mij energie geeft. In de workshops kan mijn Wezensessentie ook stromen, maar deze dagen zijn veel te lang voor mij en voor mijn lichaam is dat veel te veel. Dus ik ben voor de workshops aan het kijken om het in een andere vorm te gaan gieten, zodat de rijkdom die gedeeld en ervaren wordt helemaal tot zijn recht komt. Het schrijven van mijn artikelen iedere nieuwe en volle Maan is ook heel fijn, omdat het mij overzicht geeft in mijn eigen proces, dat van anderen en in de wereld. Maar het werk wat er daarna komt is veel te veel. Het artikel wordt geredigeerd, daarna op de website zetten en op sociale media en een hele nieuwsbrief produceren, dan ben ik zo weer 1,5 dag kwijt. Dus ik ben aan het onderzoeken of dit makkelijker kan. Daarom ben ik begonnen met uitleg geven over de nieuwe en volle Maan in het begin van het nieuwe of volle Maan meditatie-webinar en ga ik komende zomer ook kijken of alleen een video op mijn YouTube kanaal een goede optie is. Het gaat erom dat de inzichten rondom de innerlijke en wereldse processen vlot en liefdevol kunnen stromen, zonder dat het ten koste van mijzelf gaat. Dus de komende zomer ga ik het een en ander onderzoeken en kun je veranderingen verwachten in het aanbod en de agenda. Daar word ik dan weer enorm blij van, want het mag stromen vanuit mijn Wezensessentie, maar dan wel op die manier waarop het goed is voor anderen maar zeker ook voor mij.

Heb het goed…💞 Een dikke harteknuffel van mij en ook veel sterkte en liefde voor jou<3

© Manuela van inzichten.com

UPDATE MAANDAG 11-7-2022:

En als klap op de vuurpijl kreeg ik ook nog griep. Ik zie het als een ontgifting. Door alle groentesapjes en -hapjes wordt er veel opgeruimd. Volgens de thuistest (voor wat het waard is) was het het beruchte virus. De symptomen lijken er wel sterk op. Het hele gezin inclusief opa liggen plat sinds vorige week. En het herstel gaat langzaam. Dus weer extra gedwongen rust. Ik heb vorige week wel gewoon het webinar kunnen doen, want het het bizarre met deze griep is dat iedere dag weer anders is en je ook goede dagen tussendoor hebt. Vandaag is het helaas niet zo best en zak ik weer terug naar rust houden. En dan komt er nog iets heel heftigs op mijn bordje te liggen. Mijn moeder is in 3 weken tijd van een normaal aanspreekbaar persoon afgegleden naar een staat zonder bewustzijn en grote verwarring. Ze kan zich niet meer verstaanbaar maken, niet meer slikken en eet ook bijna niets meer. Het is echt schrijnend om te moeten aanschouwen. Ik hoop dat haar lijdensweg kort mag zijn en ze snel het leven kan loslaten. Ik merk dat de situatie met mijn moeder echt heel diep ingrijpt op allerlei lagen in mezelf. Het is dus allemaal nogal veel wat ik te verwerken krijg.

Heb het goed…💞 Een dikke harteknuffel van mij en ook veel sterkte en liefde voor jou<3

UPDATE WOENSDAG 27 JULI 2022

En het gaat maar door in de rollercoaster voor mij. De ontgifting met griepverschijnselen was nog niet eens goed over en toen kwam het volgende alweer op mijn pad dat al mijn aandacht vraagt. Mijn moeder werd terminaal opgenomen in het ziekenhuis. We hebben om de beurt bij haar gewaakt en ze is door een wonder eruit gekrabbeld. We hebben haar eind vorige week naar een revalidatiecentrum gebracht, waar ze nu verder aan het herstellen is. Ik heb voor de familie alle gesprekken gevoerd met artsen en specialisten en alle praktische zaken geregeld en daar had ik een dagtaak aan. Ik hoop dat nu alles voor het revalidatiecentrum geregeld is en dat voor mij ook de rust kan komen, om alles wat er gebeurd is in mijn leven het afgelopen half jaar, nog dieper te kunnen laten zakken en te verwerken. Dus ik heb opnieuw niet kunnen werken, gelukkig gebeurde dit pas na het volle SuperMaan webinar, waardoor ik nog een klein beetje inkomen had. Je kan lezen in het nieuwe artikel over de nieuwe Maan in Leeuw van 28 juli 2022 over mijn ervaringen met de mega-bedrijven zoals het revalidatiecentrum. https://inzichten.com/rust-rijping-en-ware-liefde/

Heb het goed…💞 Een dikke harteknuffel van mij en ook veel sterkte en liefde voor jou<3

UPDATE WOENSDAG 10 AUGUSTUS 2022

Ik kan eindelijk goed nieuws melden. Mijn moeder is deze week weer thuis gekomen en is er zelfs beter aan toe dan ze in jaren is geweest. Ik heb nu de laatste gesprekken met artsen en overdracht van informatie gehad. Zo fijn dat ze weer thuis is in haar eigen omgeving. En voor mij kan eindelijk de focus weer alleen op mijn herstel komen. Ik ben weer opnieuw gestart met een kort traject met hartrevalidatie en ik neem nu nog even de broodnodige rust om alle heftige gebeurtenissen van het afgelopen half jaar te laten zakken en te verwerken. Ook ga ik starten met een special traject met een pittig dieet onder begeleiding van een specialist om evenwicht het te herstellen in mijn darmen, want die zijn na het laatste ziekenhuis bezoek in juni niet meer in evenwicht. Groentensap en gekookte groente met licht verteerbare eiwitten daar doe ik het nu het beste op. Ik ben benieuwd wat het nieuwe dieet mij de komende tijd gaat brengen. Over een paar weken verwacht ik weer rustig aan te kunnen gaan herstarten. Dat was het voor nu. Heb nog een fijne zomer…

Heb het goed…💞 Een dikke harteknuffel van mij en ook veel sterkte en liefde voor jou<3

Deel deze post op social media

'Welke essentie breng jij in de vorm?
'Groeien in vertrouwen en respect'

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Van sneltrein naar stoptrein & update eind juni 2022 & juli & augustus

20 Gedachten

 1. Mary dinsdag 8 maart 2022 om 22:05- Beantwoorden

  Hallo Manuela
  Ik ken je niet maar lees wel af en toe een bericht.
  Ik las jouw ervaringen van een heftige periode en wil je van harte een goed herstel wensen. Alle goeds
  Lichtgroet
  Mary kelder

  • Manuela van der Knaap woensdag 9 maart 2022 om 11:44- Beantwoorden

   Dank je wel Mary!

   • nele vrijdag 1 april 2022 om 18:37- Beantwoorden

    Ontzettend bedankt Manuela voor dit bericht . Heftig was het wel voor je, zo te lezen.
    Ik wens je van harte Alle Goeds , zolas jij altijd doet 💟

    • Manuela van der Knaap vrijdag 1 april 2022 om 19:21- Beantwoorden

     Dank je wel Nele <3

 2. Bastiaan zaterdag 12 maart 2022 om 10:56- Beantwoorden

  Hallo Manuela,

  Dank je wel voor je update. Goed dat je zo trouw kunt blijven aan wat je weet, het ziekenhuis is nou niet de plek waar zelfheling en vertrouwen in het al één gewoon zijn. Ik wens je heel veel sterkte en precies zo het is, besteed je energie evenredig en gun jezelf het beste, dat is voor ons allen het hoogste goed!

  Harte groet,

  Bastiaan

  • Manuela van der Knaap zaterdag 12 maart 2022 om 13:09- Beantwoorden

   Dank je wel Bastiaan!

 3. ScarFam zaterdag 12 maart 2022 om 21:22- Beantwoorden

  Heel veel sterkte manuela!
  En heel sterk van u om toch de moeite te nemen om ons/mij als lezer op de hoogte te stellen na alles wat er is gebeurt. U heeft vast een groot hart moet goed komen haha
  Denk altijd als ik de energie updates lees dat er echt veel werk in zit inderdaad toch is het 1 van de eerste dingen die ik lees laatste tijden ,dus heel slim als het automatisher zou kunnen. Maar neem inderdaad u rust soms is het allemaal niet anders. En wat bastiaan hierboven zegt is ook zeker waar heel tof van u.
  Mvg Dogan

  • Manuela van der Knaap zondag 13 maart 2022 om 13:22- Beantwoorden

   Dank je wel Dogan!

 4. berryvincenta maandag 14 maart 2022 om 17:49- Beantwoorden

  Het Grote Licht zal je leiden lieve Manuela, laat je meenemen in de Liefdevolle Alchemie van heling en durf het hele diepe stuur even weer “los” te laten.. vertrouwen zonder controle.(..)
  In helder Hartverbonden zijn, BerryVincenta xx

  • Manuela van der Knaap maandag 14 maart 2022 om 18:39- Beantwoorden

   Dank je wel Berry <3

 5. Annet maandag 14 maart 2022 om 19:08- Beantwoorden

  Lieve Manuela,
  dat is schrikken! Ik ben blij dat ik nu lees wat er aan de hand is, vermoedde al zoiets. Fijn om te horen dat je de dingen weer rustig op kunt pakken en dat je zo zeker weet waar je hart ligt, bij het werk dat je doet. Prachtig werk waar je heel veel mensen blij mee maakt. Zorg goed voor jezelf, neem genoeg rust en ik zie je graag weer tijdens het volle maan webinar.
  Hartelijke groet,
  Annet

  • Manuela van der Knaap dinsdag 15 maart 2022 om 12:19- Beantwoorden

   Dank je wel <3

 6. Hannah van Seters maandag 14 maart 2022 om 23:10- Beantwoorden

  Wat een heftige periode voor je! Het biedt wel een kans om dingen te veranderen. Ik wens je de rust toe om de veranderingen door te kunnen voeren.
  Het is mooi als je kunt blijven doen wat je graag doet.
  Dank voor je openheid en ik wens je een goed herstel.
  Hartegroet van Hannah.

  • Manuela van der Knaap dinsdag 15 maart 2022 om 12:19- Beantwoorden

   Dank je wel <3

 7. Monie dinsdag 15 maart 2022 om 12:41- Beantwoorden

  Lieve Manuela,
  Ik moest deze week veel aan je denken en dacht vanmorgen Goh ..nu moet ik toch eens checken ! ik mis je !
  Toch wel even schrikken hoor . Veel beterschap en geef je lichaam vooral de rust die het nodig heeft om te herstellen .
  en Ja dank je !
  Liefs Monie

  • Manuela van der Knaap dinsdag 15 maart 2022 om 13:27- Beantwoorden

   Dank je wel <3

 8. Els donderdag 17 maart 2022 om 18:29- Beantwoorden

  Heel veel liefs, Manuela, alle tijd en rust om weer dichter bij jou te komen. Schoon en helder. Knuffel!

  • Manuela van der Knaap vrijdag 18 maart 2022 om 10:55- Beantwoorden

   Dank je wel <3 Ik ben steeds dicht bij mezelf gebleven Els. Alleen was de groei te groot om te kunnen organiseren en dat kan nu met meer gemak gaan ontstaan. Klaar voor de toekomst <3

 9. Ellis de Heij zondag 1 mei 2022 om 11:31- Beantwoorden

  ha Manuela,
  het allerbeste lieve vrouw!
  komt goed, natuurlijk :-)
  maar wel ff schrikken, he.
  heel veel liefs,

  Ellis

  • Manuela van der Knaap zondag 1 mei 2022 om 12:32- Beantwoorden

   <3 Ja, was even schrikken, maar heeft een hele mooie uitwerking en het is zeker niet voor niets.

Plaats een reactie