ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAG 17-4 & VOORUITZICHTEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

5,5 minuten leestijd

Er kwam vandaag nog een extra schepje bovenop. Met een enorme grote zonnevlam uitbarsting van op de Zon, die rond 5:30 uur met een hoge X-1.1 X-ray lichtscore op aarde aankwam. Dit moet echt een mega explosie geweest zijn, omdat het X-ray licht dat op aarde aankwam zo extreem hoog was. Het is echt een monster zonnevlek op de rand van de Zon en daar gaan we meer van zien de komende week, dus voor de komende dagen is er een HOGE ZONNEVLAMMEN ALERT. De uitbarsting van de zonnevlam veroorzaakte grote black-outs in Midden-Amerika (stroomuitval). (Symptomen van X-ray zonnevlammen. Lees symptomen als intens. : Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies en elders, enz. Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven. Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Door helderheid of een hoofd dat blijft malen niet goed slapen. Hogere zonnevlammen veroorzaken meestal ook Black-outs.)

Afb: Dit is de weergave van het X-ray licht dat gemeten is bij de aarde en afkomstig is van zonnevlammen van de Zon. Zie rode pijl voor de grote X-klasse X-ray zonnevlam.

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen van deze zondag 17-4.

VOORUITZICHT KOMENDE WEEK: Dit is een afbeelding van de huidige situatie op de Zon gezien vanaf de satelliet Stereo A die vanaf de aarde gezien links een stuk van de zijkant van de Zon zichtbaar maakt. Het rode vierkant en de witte vlek ervoor laat zien hoe monsterlijk groot deze zonnevlek is. En als deze nu al X-klasse zonnevlammen produceert, dan kunnen we daar de komende week zeker nog wel meer van verwachten. Daarom is er een HOGE ZONNEVLAMMEN ALERT actief.

Afb: Dit is een weergave van de elektronen gemeten in de ionensfeer rond de aarde.

En er is al vanaf vrijdagavond 15-4 is er af en toe ELEKTRONENSTORM. De elektrische energie is dus hoog en dus ook de frequentie van de huidige energie. (mogelijke symptomen kort beschreven, die bij een elektronenstorm horen : allergische reacties, helder zijn, niet kunnen slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot of hebben storing, black-outs, enz.)

Vanavond is de volle Maan webinar meditatie. https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-17-april-2022 Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen (deelname 10 euro). Volgens arts Pierre Capel kan je met een half uur meditatie veel ellende voorkomen. Hij legt dit uit in deze video met uitleg over de werking van het DNA met prachtige animaties. https://www.youtube.com/watch?v=XwOCKt31FuE

Voor het proces rondom de volle Maan voor jou persoonlijk en voor de wereld, lees je meer in mijn artikel over de volle Maan en ik heb als bonus een korte video opgenomen over de huidige processen. https://inzichten.com/helder-bewustzijn-in-dualiteit/

Korte video van mij over heling van de dualiteit in het Watermantijdperk: https://www.youtube.com/watch?v=tzPeBJnhjYc

Ik wens je hele fijne paasdagen. Heb het goed…💞

© Manuela van inzichten.com

KRIJG ALLE BERICHTEN VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s) Link naar het Telegramkanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN Dit is het artikel bomvol met video’s en uitleg over de Totale Eclips van zaterdag 4 december 2021 & de jaarhoroscoop voor 2022: https://inzichten.com/de-magische-overwinning-van-het-hart/

Dit is het artikel over de bijna totale Maansverduistering van 21 november 2021 over het innerlijke proces van 2022: https://inzichten.com/een-hele-grote-sprong-voor-de-mensheid/

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is een volle Maan van zondag 17 april 2022 om 19:45. LET OP!!! HET WEBINAR IS EEN DAG LATER DAN DE VOLLE MAAN. Daar is voor gekozen, omdat de Volle Maan pas laat helemaal vol is en de ervaring leert dat het belangrijk is de exact samenstand is afgerond voordat je het webinar verlaat. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-1-april-2022/  (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .) Als je een ticket hebt gekocht voor een vorige nieuwe, volle Maan of Wortel Amethist webinar dat plotseling niet door ging, dan kan je dit ticket omzetten naar een ticket voor dit webinar. Stuur dan een mail naar Karin via inzichtencom@gmail.com zet erbij welk webinar-ticket je wil omzetten.

**Er zijn 1x per maand speciale webinars voor actuele thema’s verbonden met de aanschaf van een mineraal in mijn webshop. Het huidige speciale webinar is ingepland op maandag 9 mei 2022 VOOR EENHEIDSBEWUSTZIJN met de Wortel Amethist. JE KAN MEEDOEN ZONDER WORTEL AMETHIST. We hebben hele bijzondere ervaringen gehad met deze webinars. De ervaringen waren diepe heling, ervaren van heelheid, thuiskomen en omhulling, ervaren en integreren van de Bronenergie. Angsten en stress verdwenen bij veel mensen voor sommige deelnemers is dit zelfs blijvend veranderd. Dit proces met de Wortel Amethist is ondersteund in het openen en integreren van het vernieuwde AL-bewustzijn dat de dualiteit van de Matrix opheft. Dit is een geweldige ervaring voor jezelf, maar we leveren ook een grote bijdrage aan het collectief met het in evenwicht brengen van de polariteiten en het herstellen van verbindingen tussen de polariteiten, die nu zo ongelofelijk groot zijn. TIJDENS DIT WEBINAR WORDEN NIEUWE LAGEN VOOR HET EENHEIDSBEWUSTZIJN IN JEZELF HERINNERT EN GEÏNTEGREERD (ieder op het eigen niveau). Voor meer informatie kijk op de website:https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-ma-9mei22/

De praktijk is nog gesloten. We gaan de komende week stap voor stap wat werkzaamheden opstarten. Je kan lezen welke transformatie zich voltrekt in dit bericht: https://inzichten.com/van-sneltrein-naar-stoptrein/ Financieel is dit voor mij een grote ramp die zich nu voltrekt, maar wel noodzakelijk is. Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Deel deze post op social media

#2 Heling van dualiteit in het Watermantijdperk
'Transformatie & bevrijding'

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAG 17-4 & VOORUITZICHTEN

Plaats een reactie