Van sneltrein naar stoptrein

Mijn praktijk is plotseling gesloten. Ik heb de huidige situatie voor je uiteengezet, zodat je als bezoeker van inzichten.com weet waar je aan toe bent. Je kan hier ook lezen wat dit voor jou als bezoeker en klant van inzichten.com betekent en hoe de situatie verder zal ontvouwen. Ik hoop dat je zonder oordeel en met liefde de informatie zal lezen en benaderen.

Als je dit bericht graag wil lezen op een witte achtergrond, dan is er een pdf beschikbaar rechtsboven aan de pagina.

Het heeft even geduurd, maar hierbij een berichtje van mij. De afgelopen weken/maand is het energetisch nogal heftig. Niet alleen voor mij, maar voor bijna iedereen. Er is eind januari een nieuwe laag/level van het AL-Bewustzijn dat van buiten de scheppingen komt, bij mij binnengekomen. Dit veld is er één waarin alle dualiteit, polariteit en iedere vorm en structuur afwezig is. Dit was een flinke kluif voor mij en deze nieuwe frequenties werden vanaf de volle Maan van februari ook al ingebracht in ‘mijn’ webinarveld. Dit leverde een enorme opening in vrijheid, tot in de cellen aan toe. Door puur en alleen aanwezig ZIJN voordat het laatste nieuwe webinar begon, kwam er een bevrijding in het groepsveld van het webinar. De deelnemers en ik zagen en voelden het Watermantijdperk vorm krijgen in een nieuwe multi-dimensionale opbouw van groepsenergie, waarin iedereen met respect voor elkaar zichzelf en elkaar ruimte en vrijheid gaf, inclusief de Godsvonk als kern die alles begon te doorstralen. Ook de Meester-energieën lieten met grote dankbaarheid blijken dat ook hun energievelden op een nieuwe gelijkwaardige manier konden deelnemen aan deze nieuwe groepsstructuur van maximaal respect, gelijkwaardigheid, liefde en vooral vrijheid, immense vrijheid. Weet dat je als deelnemer helemaal veilig bent in het webinarveld, omdat we vanuit onvoorwaardelijk ZIJN aanwezig zijn in onszelf. Maar mijn Wezensessentie heeft een pad gekozen waardoor de sneltrein volledig tot stilstand kon komen, zodat een grote transformatie kan plaatsvinden. Dit betekent dus niet dat er gevaar is voor jou als deelnemer van een van mijn webinars.

Deze energie is gaan doorwerken in mijn lichaam, in alle cellen. Al een langere tijd waren er raadsels om op te lossen rondom mijn overgewicht, dat overduidelijk niet verbonden is met mijn gezonde leefstijl en zuivere voeding. En al een dag na de fysieke integratie op lichamelijk niveau van het nieuwe Maan webinar van februari en het openen van dit nieuwe groepsveld, werd helder wat er bij mij geblokkeerd is op lichamelijk niveau. Eindelijk had ik een antwoord en nu kan ik gericht mijn processen en lichamelijke situatie gaan ondersteunen. Maar een paar dagen later kwam er nog hele oude blokkade omhoog. Beide aandoeningen zijn heel oud, aangeboren en komen uit de familielijn. Deze laatste blokkade kwam met een heftige reactie en een plotselinge ziekenhuisopname. De fysieke blokkade wilde door gaan stromen, maar dit veroorzaakte helse pijn en druk in mijn lichaam, vooral van mijn lymfeklieren. Na urenlang helse pijn is er een scheurtje ontstaan in de binnenwand van een kransslagader, weten we nu achteraf. Hierdoor kon ik niet meer zelf uit de kramp komen. In eerste instantie werd gedacht aan een hartinfarct, maar dat was het niet helemaal. Zo’n scheurtje valt officieel wel onder de hartinfarcten, maar het is anders en geen afsluiting van een ader en daarom is er gelukkig geen blijvende schade aan mijn hart. Tijdens een katheterisatie onderzoek werd een scheurtje gevonden in mijn kransslagader. Alle aderen waren brandschoon en alles zag er verder goed uit, maar door dit onderzoek is ook zichtbaar geworden dat ik aangeboren kronkelige bloedvaten heb, waardoor de grote druk in het lichaam niet goed kon worden opgevangen tijdens deze verkramping en het scheurtje in de kransslagader kon ontstaan.

Ik moest bijna een week ter observatie blijven in het ziekenhuis, omdat het lichaam zelf het scheurtje moet repareren. Er kon (gelukkig) niet ingegrepen worden, maar dit betekent dat het met rust allemaal weer in orde moet komen. Concreet betekent dit dat ik vanaf volgende week (half maart 2022) weer rustig ga opstarten en ga kijken welke werkzaamheden weer kunnen worden gedaan met weinig inspanning. Dus dat moet ik gaan uitproberen. Nu is het zo, dat het al 2,5 jaar ongelofelijk druk is in mijn praktijk en dat ik al die tijd al met medewerkers bezig ben om alles in een nieuwe vorm te gieten. Alleen groeit het bedrijf harder dan we alles kunnen automatiseren en reorganiseren. Deze gebeurtenis heeft alles op scherp gezet en het is helder geworden dat het nu radicaal anders moet. Ik kan voelen dat ik helemaal op mijn pad zit. Het werken met de mineralen, webinars en de Wezensessentie van mensen (kosmische horoscoop), daar word ik heel blij van en dat hoort echt bij mij. Dus de enorme berg bijkomende werkzaamheden die niet geautomatiseerd konden worden en waar ik niet blij van word, ga ik nu overdragen aan een medewerker of afstoten. En gelukkig heb ik een paar kanjers van medewerkers waar ik super blij mee ben. Door deze heftige gebeurtenis is de hoge snelheidstrein waar ik in zat gestopt en dat maakt het een stuk gemakkelijker om van alles anders te gaan organiseren of afstoten. De elektromagnetische updates ga ik anders aanbieden, waarschijnlijk grotendeels geautomatiseerd.

Praktisch gezien betekent dit dat vanaf volgende week heel rustig de (stop)trein weer gaat rijden, waarschijnlijk met het schrijven van een artikel over de volle Maan, want daar word ik altijd erg blij van, en een volle Maan webinar. En we gaan ook voorzichtig weer wat bestellingen versturen. Financieel is het stoppen van de sneltrein een heftige aderlating, zeg maar gerust een financiële ramp (ik heb helemaal geen inkomen), dus als je mij zou willen ondersteunen met een hartdonatie, dan is dat super welkom. https://inzichten.com/hartdonaties/  Mocht je mij een mail hebben gestuurd, wachten op je bestelling of is jouw workshop of kristaldag niet doorgegaan, dan hoop ik dat je begrip hebt voor deze uitzonderlijke situatie en weet dat ik het allemaal zonder druk, stap voor stap weer ga oppakken en contact met je opneem. Maar ik vraag daarbij wat extra geduld.

Een dikke warme harteknuffel van Manuela van https://inzichten.com  

LAATSTE NIEUWS:

**Het artikel over de totale BloedMaansverduistering van 16 mei 2022 wordt nu geschreven en zal waarschijnlijk vrijdag 13-5 op de website worden geplaatst.**

         WEGENS PRIVE OMSTANDIGHEDEN IS DE PRAKTIJK MOMENTEEL GESLOTEN (lees mijn persoonlijk bericht) Maar 1x per week op dinsdag worden de bestellingen verzonden met hulp van mijn medewerker. Dus je kan gewoon aankopen in de webshop.

Mijn laatste YouTube video over de huidige situatie en wat de energie laat zien. Heling van de dualiteit op weg naar het Watermantijdperk: https://www.youtube.com/watch?v=tzPeBJnhjYc

De agenda staat weer gevuld helemaal klaar voor een boeiend en bloeiend jaar. Neem even een kijkje, misschien zit er iets voor je bij.

MINERAAL VOOR DIT MOMENT: ER ZIJN NIEUWE KLEINERE CHRYSOCOLLA JUMBO’S BESCHIKBAAR VANAF APRIL … Heling voor het gat in je persoonlijkheid en lage eigenwaarde…

KRIJG ALLE BERICHTEN VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s)  Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Meest recente berichten

Geplaatst op 30 april 2022
Geplaatst op 15 april 2022

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Deel deze post op social media

Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
Pinterest

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

Dit vind je misschien ook interessant

Grote M-Klasse zonnevlammen, hoge X-ray pieken en licht frequentie, full spectrum Schumannresonantie en verhoogde zonnewind. Met video’s. Lees meer…
Er waren in de ochtend weer heftige M-Klasse zonnevlammen, elektronencrash en flinke Schumannresonantie activiteit en in de middag weer een extra verhoging van de zonnewind snelheid. Lees meer…
Deze totale verduistering is bij ons zichtbaar en ACTUEEL VOOR HET KOMENDE JAAR. Het belooft een zeer intens jaar te worden, met grote omwentelingen en confrontaties, maar begeleid door een enorme schoonheid. Met een korte videoboodschap van mij. Lees meer…

20 gedachten over “Van sneltrein naar stoptrein”

 1. Hallo Manuela
  Ik ken je niet maar lees wel af en toe een bericht.
  Ik las jouw ervaringen van een heftige periode en wil je van harte een goed herstel wensen. Alle goeds
  Lichtgroet
  Mary kelder

  Beantwoorden
 2. Hallo Manuela,

  Dank je wel voor je update. Goed dat je zo trouw kunt blijven aan wat je weet, het ziekenhuis is nou niet de plek waar zelfheling en vertrouwen in het al één gewoon zijn. Ik wens je heel veel sterkte en precies zo het is, besteed je energie evenredig en gun jezelf het beste, dat is voor ons allen het hoogste goed!

  Harte groet,

  Bastiaan

  Beantwoorden
 3. Heel veel sterkte manuela!
  En heel sterk van u om toch de moeite te nemen om ons/mij als lezer op de hoogte te stellen na alles wat er is gebeurt. U heeft vast een groot hart moet goed komen haha
  Denk altijd als ik de energie updates lees dat er echt veel werk in zit inderdaad toch is het 1 van de eerste dingen die ik lees laatste tijden ,dus heel slim als het automatisher zou kunnen. Maar neem inderdaad u rust soms is het allemaal niet anders. En wat bastiaan hierboven zegt is ook zeker waar heel tof van u.
  Mvg Dogan

  Beantwoorden
 4. Het Grote Licht zal je leiden lieve Manuela, laat je meenemen in de Liefdevolle Alchemie van heling en durf het hele diepe stuur even weer “los” te laten.. vertrouwen zonder controle.(..)
  In helder Hartverbonden zijn, BerryVincenta xx

  Beantwoorden
 5. Lieve Manuela,
  dat is schrikken! Ik ben blij dat ik nu lees wat er aan de hand is, vermoedde al zoiets. Fijn om te horen dat je de dingen weer rustig op kunt pakken en dat je zo zeker weet waar je hart ligt, bij het werk dat je doet. Prachtig werk waar je heel veel mensen blij mee maakt. Zorg goed voor jezelf, neem genoeg rust en ik zie je graag weer tijdens het volle maan webinar.
  Hartelijke groet,
  Annet

  Beantwoorden
 6. Wat een heftige periode voor je! Het biedt wel een kans om dingen te veranderen. Ik wens je de rust toe om de veranderingen door te kunnen voeren.
  Het is mooi als je kunt blijven doen wat je graag doet.
  Dank voor je openheid en ik wens je een goed herstel.
  Hartegroet van Hannah.

  Beantwoorden
 7. Lieve Manuela,
  Ik moest deze week veel aan je denken en dacht vanmorgen Goh ..nu moet ik toch eens checken ! ik mis je !
  Toch wel even schrikken hoor . Veel beterschap en geef je lichaam vooral de rust die het nodig heeft om te herstellen .
  en Ja dank je !
  Liefs Monie

  Beantwoorden
  • Dank je wel <3 Ik ben steeds dicht bij mezelf gebleven Els. Alleen was de groei te groot om te kunnen organiseren en dat kan nu met meer gemak gaan ontstaan. Klaar voor de toekomst <3

   Beantwoorden

Plaats een reactie