Elektromagnetische update dinsdag 24-5

Geschreven door: Manuela van der Knaap

9,8 minuten leestijd

Er zijn geen schokkende hoge activiteiten, maar wel heel veel verschillende en allemaal hoogfrequent en dat maakt dat het toch heftig kan aanvoelen. Dat maakt dat het niet meevalt om in je aarding te blijven met deze hoogfrequente energie en het is heel veel informatie/frequentie om te verwerken. En omdat een periode de beschermende magnetosfeer van de aarde zwak was door een kosmische stralingsalert, komt de hoogfrequente energie extra krachtig binnen. We zijn het zonneminimum uit en dus krijgen we te maken met steeds meer activiteit van de Zon. De beschermende magnetosfeer van de aarde wordt ook sterker en daardoor zullen we de verstoringen op termijn minder gaan voelen. Nu zitten we in de overgangsfase en dus voelt het nogal intens. Het is dus heel erg veel wat er verstoord is en ook allemaal hoogfrequent. Hierdoor is slapen en in slaap komen soms echt een probleem. De speciale geopende Hematiet is voor mij en velen andere een enorme uitkomst om toch nog de slaap te vatten. De de sterke hoogfrequente energie kan ook storingen opleveren met elektrische apparatuur. Ik wens jullie heel veel sterkte en liefde <3

Cheiron staat bij Venus in Ram en daarom is er veel pijn in het hart, maar ook veel groei van liefde. Als je goed in je stroom zit dan kan het geluk en de stroom zo intens zijn, dan het bijna niet te verwerken is. Wil je meer lezen over de huidige innerlijke processen en ook in de wereld achter de schermen: https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

Vandaag waren er kosmische stralingsalerts, korte full spectrum Schumannresonantie pieken, hoge X-ray pieken, constante X-ray lichtfrequentie (C-klasse), elektronenstorm en ook nog eens zonnewind pieken. Dus zeer onrustig en enorme optelsom van hoogfrequente energie om te verwerken. Veel sterkte allemaal.

In zet de verschillende verstoringen hieronder met de grafieken en de mogelijke symptomen en afbeeldingen erbij.

Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

_________________________________________________________

We zijn nog steeds om en nabij het niveau van een elektronenstorm. (mogelijke symptomen die bij een elektronenstorm horen : de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, niet kunnen slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot of hebben storing, black-outs dus stroomuitval problemen met elektriciteit, enz.)

_____________________________________________

Er waren korte Schumannresonantie pieken met een hoge intensiteit.
Tussen 4:00 en 5:00 uur waren er dus korte full spectrum Schumannresonantie piek met een hoge intensiteit (45 amplitude). (Symptomen: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn, en nog meer. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zij er nu wel en dus best pittige reacties mogelijk.
Er zijn veel hoogfrequente verstoringen op dit moment met verhoogde zonnewind pieken, elektronenstorm, hoge X-ray pieken, constante hoge (C-Klasse) X-ray licht en periode met kosmische stalingsalerts. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus extra intens.)

________________________________________________

Er waren zeer hoge X-ray pieken tussen 3:00 en 4:00 uur, die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid. De hoogste pieken waren rond 105 p/cm3. en dat is heel erg hoog. X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, alleen zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz,)

________________________________________________

Er is al een weken (vanaf 8 mei 2022) een constante C-klasse X-ray licht dat gemeten wordt door de satellieten rond de aarde. Dus worden dus al een flinke tijd geconfronteerd met hoge lichtfrequenties om te verwerken. Er zijn de afgelopen dagen een paar uitschieters van wat C-klasse X-ray zonnevlammen. De heftige grote zonnevlek is gelukkig rustig gebleven en heeft geen M- of X-klasse zonnevlammen geproduceerd en zal over een dag of 2 naar de achterkant van de Zon verdwijnen. (Symptomen van X-ray zonnevlammen. Lees als gemidd: Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies en elders, enz. Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven. Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen.)

__________________________________________________________

Er waren periode met kosmische stralingsalerts maandag 23-5 tussen 14:00 en 2:00 uur en opnieuw op dinsdag 24-5 tussen 8:00 en 11:00 uur en na 17:00 uur. (zie rode strepen). Of dit in de avond en nacht ook zo zal blijven is niet zeker, maar wel waarschijnlijk, omdat de zonnewind (buiten de hoge zonnewind pieken) erg laag is. (in de avond rond de 380 km/sec.).

(Mogelijke symptomen kosmische stralingsalert: hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger.)

_______________________________________________________

Er waren een aantal korte pieken van verhoogde zonnewind snelheid. De eerste tussen 5:00 en 6:00 uur en opnieuw op dinsdagavond rond 20:00 uur. Buiten deze pieken is de zonnewind snelheid erg laag (400 km/sec en lager) en daarom zijn er ook periode met kosmische stralingsalerts.

De pieken geven onrust voor de beschermende magnetosfeer en daarmee ook voor ons. (Lees symptomen als goed voelbaar, maar niet extreem. Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)

_________________________________________________

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

❤

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

❤

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.)

________________________________________________

TER INFO voor wie er op gewacht heeft (deze waren al een tijdje uitverkocht.)

Ik heb weer een nieuw partijtje met mooie Chrysocolla Jumbo’s met andere mineraalsoorten in de webshop geplaatst. Deze geven hulp om het gat van eigenwaarde in je persoonlijkheid te helen en op te lossen door diepe voeding te geven. https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/  

En ook weer een hele grote lading met Wortel Amethisten staan in de webshop vanaf 7,50 tot 225 euro. Er staan nu ook veel mooie betaalbare tussenmaten bij en super mooie scherp geprijsde XXXL exemplaren. https://inzichten.com/product/wortel-amethist-xxl/

Er is een nieuw mineraal voor deze periode: De Oerbewustzijnswortel. Met de deze prachtige Oerbewustzijnswortels, kan het gevoel van innerlijke ware vrijheid tot in iedere vezel van het lichaam worden ervaren. Ze helpen je het Oerbewustzijn te herinneren waaruit ons bewustzijn voortkomt van voorbij iedere vorm en scheiding. Lees meer op de website: https://inzichten.com/product/oerbewustzijnswortel/

❤

VOOR GEÏNTERESSEERDE: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is de nieuwe Maan van maandag 30 mei 2022 . Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-30-mei-2022/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda  .)

**Er zijn 1x per maand speciale webinars voor actuele thema’s verbonden met de aanschaf van een mineraal in mijn webshop. Het huidige speciale webinar is ingepland op woensdag 8 juni 2022 VOOR EENHEIDSBEWUSTZIJN met de Wortel Amethist. JE KAN MEEDOEN ZONDER WORTEL AMETHIST. We hebben hele bijzondere ervaringen gehad met deze webinars. De ervaringen waren diepe heling, ervaren van heelheid, thuiskomen en omhulling, ervaren en integreren van de Bronenergie. Angsten en stress verdwenen bij veel mensen voor sommige deelnemers is dit zelfs blijvend veranderd. Dit proces met de Wortel Amethist is ondersteund in het openen en integreren van het vernieuwde AL-bewustzijn dat de dualiteit van de Matrix opheft. Dit is een geweldige ervaring voor jezelf, maar we leveren ook een grote bijdrage aan het collectief met het in evenwicht brengen van de polariteiten en het herstellen van verbindingen tussen de polariteiten, die nu zo ongelofelijk groot zijn. TIJDENS DIT WEBINAR WORDEN NIEUWE LAGEN VOOR HET EENHEIDSBEWUSTZIJN IN JEZELF HERINNERT EN GEINTEGREERD (ieder op het eigen niveau). Voor meer informatie kijk op de website: https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-wo-8jun22/

❤

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update vrijdag 20-5 & vooruitzichten
'Alles zichtbaar en groot ontwaken'

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update dinsdag 24-5

Plaats een reactie