Elektromagnetische update vrijdag 20-5 & vooruitzichten

Geschreven door: Manuela van der Knaap

8,7 minuten leestijd

Kort: Er waren hoge X-ray pieken in de nacht, grote M-Klasse zonnevlammen, Schumannresonantie activiteit en verhoogde zonnewind. Er is een monster van een zonnevlek aan het groeien die op de aarde gericht staat en ook nog eens zeer instabiel is en daarom is er ook een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT actueel Donderdag rond 14:00 uur was er een waanzinnige grote uitbarsting op de rand van de Zon (Zonnevlek AR3007). Zie video. Deze werd door veel mensen uitdrukkelijk gevoeld, mensen waren zeer duizelig, konden niet op hun benen staan en hadden een soort van kokende hersenen zo leek het. De hersenen voelde namelijk zeer warm aan. (ik vermoed ook een verbinding met 5G belasting die het heftige maakt.) Maar op de grafieken werd deze grote zonnevlam niet zichtbaar. Lees meer hieronder met de symptomen erbij en een paar video’s.

Heb het goed… 💞
©Manuela van inzichten.com

ZONNEVLAMMEN

Afb: Dit is de weergave van de zonnevlammen die gemeten zijn rond de aarde.

Er was rond 9:30 uur een flinke M-klasse X-ray zonnevlam. (M-3.03). En gisterenmiddag (do 19-5) rond 17:00 uur, vlak nadat ik de info had geplaatst, was er ook een M-klasse zonnevlam. En er is een constante hoge X-ray licht verhoging actief (C-klasse) en dat is een flink verhoogde lichtfrequentie. Er is nog steeds voor de komende week een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT. (M en X-klasse zonnevlammen) (Symptomen van X-ray zonnevlammen. Lees als pittig: Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies en elders, enz. Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven. Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Door helderheid of een hoofd dat blijft malen niet goed slapen. Hogere zonnevlammen veroorzaken meestal ook Black-outs.)

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen van vrijdag 20-5-2022.

Dit is een video over de monsterlijke grote zonnevlek die nu op de aarde gericht staat. De verwachting is dat we de komende dagen tot ongeveer dinsdag grote zonnevlammen kunnen verwachten van deze zonnevlek die maar blijft groeien.

________________________________________

HOGE X-RAY PIEKEN

Er waren vanacht weer zeer hoge X-ray pieken actief die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid. Dit was rond 5:00 (95 p/cm3). X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, alleen zijn dit korte momenten van hoog/geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. De actieve zonnevlam die de M-klasse zonnevlammen produceert staat op de aarde gericht aan het opbouwen. Dus GROTE ZONNEVLAM ALERT. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz,)

__________________________________________________________

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

Afb: Dit is de Schumannresonantie activiteit gemeten in Minsk Rusland. (UT+7 tel dus 7 uur op bij de Universele Tijd/GMT.)

Rond 7:00 begon de Schumannresonantie activiteit tot ongeveer 15:00 uur. Maar pas rond 10:00 uur was de eerste serieuze hoge full spectrum intensiteit (42 amplitude) en de tweede hoge full spectrum piek was om 11:00 uur ( 49 amplitude). Zie rode pijlen voor de full spectrum intense pieken. We gaan zien of er nog meer komt vandaag, maar ik vermoed van wel.
(Symptomen: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn, en nog meer. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zij er nu wel en dus best pittige reacties mogelijk.
Er is nog een milde verhoogde zonnewind en een M-klasse zonnevlam (hoog) en hoge X-ray pieken. Dus de situatie is best heftig. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus extra intens.)

Afb: Dit is de intensiteit van de Schumannresonantie activiteit gemeten in Minsk Rusland. (UT+7 tel dus 7 uur op bij de Universele Tijd/GMT.)

_______________________________________________________

ZONNEWIND

Afb: Dit is de weergave van de zonnewind snelheid gemeten door de satelliet rond de aarde.

De zonnewind is nog steeds verhoogd en vanaf 4:30 liep deze nog een stukje op 545 km/sec. Dus wel goed voelbaar. Er was een reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde verwacht met een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken), maar die bleef uit. (Lees symptomen als goed voelbaar, maar niet extreem. Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche en emoties)

______________________________________________________

KRIJG ALLE BERICHTEN VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s.)  Link naar het Telegramkanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.)

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Artikel over de totale BloedMaansverduistering van 16 mei 2022, voor de innerlijke processen voor ons en voor alle entiteiten (bedrijven, stichtingen enz.) voor het komend jaar: https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

Artikel over de gedeeltelijke Zonsverduistering van 30 april 2022, voor de processen in de wereld voor ons en alle entiteiten (zoals bedrijven, stichtingen enz.): https://inzichten.com/transformatie-bevrijding/

**************************************

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit is het artikel bomvol met video’s en uitleg over de Totale Eclips van zaterdag 4 december 2021 & de jaarhoroscoop voor 2022: https://inzichten.com/de-magische-overwinning-van-het-hart/

Dit is het artikel over de bijna totale Maansverduistering van 21 november 2021 over het innerlijke proces van 2022: https://inzichten.com/een-hele-grote-sprong-voor-de-mensheid/

***********

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is een volle Maan van maandag 30 mei 2022 om 19:45. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-30-mei-2022/  (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

**Er zijn 1x per maand speciale webinars voor actuele thema’s verbonden met de aanschaf van een mineraal in mijn webshop. Het huidige speciale webinar is ingepland op woensdag 8 juni 2022 VOOR EENHEIDSBEWUSTZIJN met de Wortel Amethist. JE KAN MEEDOEN ZONDER WORTEL AMETHIST. We hebben hele bijzondere ervaringen gehad met deze webinars. De ervaringen waren diepe heling, ervaren van heelheid, thuiskomen en omhulling, ervaren en integreren van de Bronenergie. Angsten en stress verdwenen bij veel mensen voor sommige deelnemers is dit zelfs blijvend veranderd. Dit proces met de Wortel Amethist is ondersteund in het openen en integreren van het vernieuwde AL-bewustzijn dat de dualiteit van de Matrix opheft. Dit is een geweldige ervaring voor jezelf, maar we leveren ook een grote bijdrage aan het collectief met het in evenwicht brengen van de polariteiten en het herstellen van verbindingen tussen de polariteiten, die nu zo ongelofelijk groot zijn. TIJDENS DIT WEBINAR WORDEN NIEUWE LAGEN VOOR HET EENHEIDSBEWUSTZIJN IN JEZELF HERINNERT EN GEÏNTEGREERD (ieder op het eigen niveau). Voor meer informatie kijk op de website: https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-wo-8jun22/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update donderdag 19-5 & vooruitzichten
Elektromagnetische update dinsdag 24-5

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vrijdag 20-5 & vooruitzichten

Plaats een reactie