Elektromagnetische update donderdag 19-5 & vooruitzichten

Geschreven door: Manuela van der Knaap

8,6 minuten leestijd

Er waren in de ochtend weer heftige M-Klasse zonnevlammen, elektronencrash en flinke Schumannresonantie activiteit en in de middag weer een extra verhoging van de zonnewind snelheid. en lees ook over de vooruitzichten die in de tekst verwerkt zijn. Hieronder korte beschrijving met grafieken en korte beschrijving van de mogelijke symptomen:

Heb het goed… 💞
©Manuela van inzichten.com

Er was een hoge M-klasse X-ray zonnevlam rond 9:10 uur (M-5.6) en opnieuw rond 12:10 uur (M-1.54). En er is een constante hoge X-ray licht verhoging actief (C-klasse) en dat is een flink verhoogde lichtfrequentie. De Zon is plotseling weer zeer actief met veel grote zonnevlekken, waarvan er een aantal op de aarde gericht staan. Er is nog steeds voor de komende week een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT.(M en X-klasse zonnevlammen) (Symptomen van X-ray zonnevlammen. Lees als pittig: Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies en elders, enz. Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven. Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Door helderheid of een hoofd dat blijft malen niet goed slapen. Hogere zonnevlammen veroorzaken meestal ook Black-outs.)

Afb: Dit zijn de zonnevlammen voor deze donderdag 19-5-2022. De laatste grote M-Klasse zonnevlam stond ook gedeeltelijk op de Aarde gericht en veroorzaakte ook een grote black-out.

Afb: Deze afbeelding laat de zonnevlekken zien die op donderdag 19-5-2022 actief waren op de Zon. De rode pijl is de zonnevlek 3014 die gedeeltelijk op de aarde gericht staat en de zonnevlam rond 12:10 uur M-1.54 veroorzaakte.

____________________________________________________

Afb: Dit is de weergave van de Schumannresonantie activiteit gemeten in Minsk, Rusland (UT+7). Waar de rode pijlen staan, dan waren de heftigste pieken van de SR.

Er waren een flink aantal korte full spectrum Schumannresonantie activiteiten vandaag tussen 08:00 en 15:00 uur en gaat waarschijnlijk nog even door ook nadat ik deze informatie heb geplaatst. Maar van 2 pieken was de intensiteit best hoog. De eerste was tussen 8:00 en 8:30 uur (52 amplitude) full spectrum en de tweede tussen 10:30 en 13:30 uur (45 amplitude). Het was in zijn totaliteit wel een langdurige verstoring.
(Symptomen: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn, en nog meer. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zij er nu wel en dus best pittige reacties mogelijk.
Er waren in de ochtend weer heftige M-Klasse zonnevlammen, elektronencrash en flinke Schumannresonantie activiteit en in de middag weer een extra verhoging van de zonnewind snelheid. Dus de situatie is actief en best wel pittig. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus extra intens.)

Afb: Dit is de weergave van de intensiteit van de Schumannresonantie activiteit gemeten in Minsk Rusland (UT+7). Waar de pijlen staan in de hoogste activiteit.

____________________________________________________

Afb: Dit is een weergave van de elektronen gemeten in de ionensfeer van de aarde.

Tussen 8:00 en 14:00 uur in een elektronencrash. Zie rode streep onderaan de grafiek voor waar de elektronencrash actief is. (Symptomen: alles negatiever en zwaarder zien dan het is. Vooral contact met innerlijke pijn en schaduwkanten. Pijnlijk onderlichaam en een gevoel alsof je lood in je schoenen hebt.)

_________________________________________________

De zonnewind snelheid is mild verhoogd rond de 475 km/sec. Dat is mild voelbaar met symptomen. Na 14:30 uur werd de zonnewind snelheid wat hoger rond de 575 km/sec. Dit gaat voor vanavond en vannacht nog wel even door volgens de vooruitzichten (zie grafiek hieronder)(Lees symptomen als goed voelbaar, maar niet extreem, na 14:30 heftiger. Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche en emoties)

Afb: Dit zijn de vooruitzichten van de reactie van de zonnewind op de beschermende magnetosfeer van de aarde.

De vooruitzichten laten zien dat de zonnewind ook een reactie gaat veroorzaken bij de beschermende magnetosfeer van de aarde. Dat was tot nu toe (donderdagmiddag 17:00 uur) nog niet het geval. Volgens de vooruitzichten van de experts zal de zonnewind reactie op aarde tussen 20:00 uur en 5:00 uur in de nacht intenser zijn. Het gaat om een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken), maar niet extreem dus. Maar wel degelijk goed voelbaar, zeker in combinatie met de andere verstoringen.

_____________________________________________

KRIJG ALLE BERICHTEN VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s.)  Link naar het Telegramkanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.)

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Artikel over de totale BloedMaansverduistering van 16 mei 2022, voor de innerlijke processen voor ons en voor alle entiteiten (bedrijven, stichtingen enz.) voor het komend jaar: https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

Artikel over de gedeeltelijke Zonsverduistering van 30 april 2022, voor de processen in de wereld voor ons en alle entiteiten (zoals bedrijven, stichtingen enz.): https://inzichten.com/transformatie-bevrijding/

**************************************

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit is het artikel bomvol met video’s en uitleg over de Totale Eclips van zaterdag 4 december 2021 & de jaarhoroscoop voor 2022: https://inzichten.com/de-magische-overwinning-van-het-hart/

Dit is het artikel over de bijna totale Maansverduistering van 21 november 2021 over het innerlijke proces van 2022: https://inzichten.com/een-hele-grote-sprong-voor-de-mensheid/

***********

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is een volle Maan van maandag 30 mei 2022 om 19:45. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-30-mei-2022/  (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

**Er zijn 1x per maand speciale webinars voor actuele thema’s verbonden met de aanschaf van een mineraal in mijn webshop. Het huidige speciale webinar is ingepland op woensdag 8 juni 2022 VOOR EENHEIDSBEWUSTZIJN met de Wortel Amethist. JE KAN MEEDOEN ZONDER WORTEL AMETHIST. We hebben hele bijzondere ervaringen gehad met deze webinars. De ervaringen waren diepe heling, ervaren van heelheid, thuiskomen en omhulling, ervaren en integreren van de Bronenergie. Angsten en stress verdwenen bij veel mensen voor sommige deelnemers is dit zelfs blijvend veranderd. Dit proces met de Wortel Amethist is ondersteund in het openen en integreren van het vernieuwde AL-bewustzijn dat de dualiteit van de Matrix opheft. Dit is een geweldige ervaring voor jezelf, maar we leveren ook een grote bijdrage aan het collectief met het in evenwicht brengen van de polariteiten en het herstellen van verbindingen tussen de polariteiten, die nu zo ongelofelijk groot zijn. TIJDENS DIT WEBINAR WORDEN NIEUWE LAGEN VOOR HET EENHEIDSBEWUSTZIJN IN JEZELF HERINNERT EN GEINTEGREERD (ieder op het eigen niveau). Voor meer informatie kijk op de website: https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-wo-8jun22/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Deel deze post op social media

'Het jaar van de stralende innerlijke juwelen'
Elektromagnetische update vrijdag 20-5 & vooruitzichten

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update donderdag 19-5 & vooruitzichten

Plaats een reactie