Elektromagnetische update zaterdag 28-5 & vooruitzichten

Geschreven door: Manuela van der Knaap

8,1 minuten leestijd

Er is een zonnestorm actief vanaf vrijdag en lees de vooruitzichten voor het verdere verloop en tijdens de zonnestorm was er ook een milde elektronencrash actief. Er waren vrijdag een paar flinke Schumannresonantie full spectrum pieken. Verder is de Zon op dit moment redelijk rustig, ondanks dat er veel zonnevlekken zijn op de Zon. Deze zijn op 1 na klein. De Zon produceert voornamelijk B-Klasse zonnevlammen, dus mild. De licht intensiteit is ook aan het afnemen. Lees meer hieronder ook over de mogelijke symptomen:

ZONNEWIND:

Op vrijdag 27-5 begon de zonnestorm. Tussen 9:00 en 15:00 uur was de zonnewind dichtheid flink verhoogd. De hoogste piek was rond 12:00 uur (47 p/cm3) en dat is pittig hoog. Op zaterdag is de zonnewind dichtheid niet verhoogd.

Afb: Dit is een weergave van de Kp-index die de reactie van de beschermende magnetosfeer aangeeft op de zonnewind.

De beschermende magnetosfeer liet een reactie zien met een zonnestorm (kp-5 rode balk) tussen 14:00 en 17:00 uur en tussen 17:00 en 20:00 uur & opnieuw tussen 23:00 en 2:00 uur met een bijna zonnestorm (kp-4 gele balk). In de nacht (vrijdag 27-5 naar zaterdag 28-5) zoals voorzien, was er opnieuw reactie van de beschermende magnetosfeer met een zonnestorm vanaf 2:00 uur tot zaterdagochtend 11:00 uur.

Vanaf vrijdag 27-5 16:00 uur begint ook de zonnewind snelheid mild op te lopen. Vanaf 6:00 uur wordt dit echt goed voelbaar (rond 560 km/sec) met symptomen.

(Lees symptomen van een zonnestorm als pittig. Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)

Afb: Dit is een vooruitzicht van de kp-index en dus de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind.

Er wordt in de nacht nog een milde reactie verwacht van de beschermende magnetosfeer, dus dan zijn er milde symptomen.

(Lees symptomen van een zonnestorm als mild voor de nacht van zaterdag 28-5 op zondag 29-5. Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm erg lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)

********************************************************


Afb: Dit is de Schumannresonantie activiteit. Waar de rode pijlen staan zijn de verstoringen.

Er was op vrijdag 27-5 best wel wat Schumannresonantie activiteit. De grootste verstoringen waren full spectrum en om 8:00 en 12:00 uur met een gemiddelde intensiteit, dus niet extreem. Zaterdag was er een korte full spectrum piek rond 5:30 uur ook van een gemiddelde intensiteit. (zie rode pijlen). (Symptomen: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn, en nog meer. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zij er nu wel en dus best pittige reacties zijn mogelijk. Er is nog een periode met elektronencrash en een zonnestorm die actief zijn tijdens de SR activiteit. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus extra intens.)

Afb: Deze grafiek geeft de intensiteit van de Schumannresonantie aan. Zie rode pijlen.

**************************************************************

Afb: Dit is een weergave van de Elektronen gemeten in de ionensfeer.

De elektronen zijn tussen 5:30 en 12:30 uur in een elektronencrash. Zie rode streep onderaan de grafiek voor waar de elektronencrash actief is. (Symptomen: alles negatiever en zwaarder zien dan het is. Vooral contact met innerlijke pijn en schaduwkanten. Pijnlijk onderlichaam en een gevoel alsof je lood in je schoenen hebt.)

*******************************************************

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

❤

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

❤

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.)

________________________________________________

TER INFO voor wie er op gewacht heeft (deze waren al een tijdje uitverkocht.)

Ik heb weer een nieuw partijtje met mooie Chrysocolla Jumbo’s met andere mineraalsoorten in de webshop geplaatst. Deze geven hulp om het gat van eigenwaarde in je persoonlijkheid te helen en op te lossen door diepe voeding te geven. https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/  

En ook weer een hele grote lading met Wortel Amethisten staan in de webshop vanaf 7,50 tot 225 euro. Er staan nu ook veel mooie betaalbare tussenmaten bij en super mooie scherp geprijsde XXXL exemplaren. https://inzichten.com/product/wortel-amethist-xxl/

Er is een nieuw mineraal voor deze periode: De Oerbewustzijnswortel. Met de deze prachtige Oerbewustzijnswortels, kan het gevoel van innerlijke ware vrijheid tot in iedere vezel van het lichaam worden ervaren. Ze helpen je het Oerbewustzijn te herinneren waaruit ons bewustzijn voortkomt van voorbij iedere vorm en scheiding. Lees meer op de website: https://inzichten.com/product/oerbewustzijnswortel/

❤

VOOR GEÏNTERESSEERDE: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is de nieuwe Maan van maandag 30 mei 2022 . Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-30-mei-2022/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda  .)

**Er zijn 1x per maand speciale webinars voor actuele thema’s verbonden met de aanschaf van een mineraal in mijn webshop. Het huidige speciale webinar is ingepland op woensdag 8 juni 2022 VOOR EENHEIDSBEWUSTZIJN met de Wortel Amethist. JE KAN MEEDOEN ZONDER WORTEL AMETHIST. We hebben hele bijzondere ervaringen gehad met deze webinars. De ervaringen waren diepe heling, ervaren van heelheid, thuiskomen en omhulling, ervaren en integreren van de Bronenergie. Angsten en stress verdwenen bij veel mensen voor sommige deelnemers is dit zelfs blijvend veranderd. Dit proces met de Wortel Amethist is ondersteund in het openen en integreren van het vernieuwde AL-bewustzijn dat de dualiteit van de Matrix opheft. Dit is een geweldige ervaring voor jezelf, maar we leveren ook een grote bijdrage aan het collectief met het in evenwicht brengen van de polariteiten en het herstellen van verbindingen tussen de polariteiten, die nu zo ongelofelijk groot zijn. TIJDENS DIT WEBINAR WORDEN NIEUWE LAGEN VOOR HET EENHEIDSBEWUSTZIJN IN JEZELF HERINNERT EN GEINTEGREERD (ieder op het eigen niveau). Voor meer informatie kijk op de website: https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-wo-8jun22/

❤

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Deel deze post op social media

'Alles zichtbaar en groot ontwaken'
Elektromagnetische update dinsdag 7-6 & vooruitzichten

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zaterdag 28-5 & vooruitzichten

Plaats een reactie