Elektromagnetische update dinsdag 7-6 & vooruitzichten

Geschreven door: Manuela van der Knaap

3,5 minuten leestijd

Kort: Pittige full spectrum Schumannresonantie met hoge intensiteit in de middag, elektronencrash en de Aarde gaat weer wisselen van magnetische verbinding met de polen van de Zon (HCC) en vooruitzichten:

Verwachting: De Zon is heel erg rustig, met een paar milde zonnevlekken, ook zijn de vooruitzichten mild voor de komende weken voor de verhoogde zonnewind/zonnestorm. Dus dat is goed nieuws. Het is goed mogelijk dat je nu juist begint met het verwerken van een extreem lange periode vanaf februari met constante hoge verstoringen en heel erg moe bent.

Misschien heb je zelf al gemerkt dat er bijzondere en heftige energetische updates actief zijn. Er is afgelopen Pinksterweekend een nieuw zeer hoogfrequent licht binnengekomen in de aardse realiteit. En het is flink pittig om deze te integreren. Je ervaart mogelijk dat je niet goed aanwezig kan zijn met je aandacht in je lichaam en de dagelijkse praktische realiteit. De aandacht wordt dus naar binnen getrokken om deze nieuwe lichtinstroom te integreren. Het webinar woensdag is er voor om je van binnenuit te begeleiden om deze nieuwe lagen van Eenheidsbewustzijnslicht tot in het fysieke te integreren. Voor meer informatie: https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-wo-8jun22/ Je bent van harte welkom om mee te doen. (deelname € 10,- p.p.)

************************************

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

Afb: Dit is de weergave van de Schumannresonantie activiteit, gemeten in Minsk Rusland (U.T. +7)

Er was Schumannresonantie (SR) activiteit tussen 14:00 en 16:00 uur en deze was pittig hoog en ook nog full spectrum actief. Schumannresonantie had een hoge intensiteit van 60 amplitude. (Symptomen: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn, en nog meer. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zij er nu wel en dus best pittige reacties mogelijk.
Er zijn meer verstoringen op dit moment met de elektronencrash. Dus waarschijnlijk is de impact van de SR goed voelbaar. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens.)

Afb: Dit is de weergave van de intensiteit van de Schumannresonantie activiteit, gemeten in Minsk Rusland (U.T. +7)

*****************************************

ELEKTRONENCRASH

Dit is de weergave van de elektronen gemeten in de ionensfeer rond de aarde.

De elektronen waren kort tussen 7:00 en 9:00 uur in een elektronencrash en opnieuw vanaf 17:30 uur. Zie rode streep onderaan de grafiek voor waar de elektronencrash actief is. (Symptomen: alles negatiever en zwaarder zien dan het is. Vooral contact met innerlijke pijn en schaduwkanten. Pijnlijk onderlichaam en een gevoel alsof je lood in je schoenen hebt.)

*************************************

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)

De Aarde is weer gewisseld van magnetische verbinding met de polen van de Zon (HCC). We waren los van de normale magnetische verbinding met de Zon vanaf 8:00 uur. Vanaf 11:00 uur zijn we voor de komende (ongeveer) 3 weken magnetisch verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon (groene stralen).

(Mogelijke symptomen: Verdoofde handen en voeten en moeilijker kunnen aarden. De aarding voelt vreemd.)

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind dichtheid. Deze was maandag 6-7 pittig hoog.

De pittig verhoogde zonnewind dichtheid van maandag 6-6 was op haar piek rond 21:30 uur (27 p/cm3). Maar was na 2:00 uur weer binnen de normale waarde. Er was weinig reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde (kp-3 groene balken). Tussen 4:30 en 6:00 uur was er nog een lichte en dus milde verhoging (max. 18 p/cm3). (Lees symptomen als pittig maandagavond/dinsdagnacht: Je voelt deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)

Heb het goed… 💞
©Manuela van inzichten.com

*********************************************

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zaterdag 28-5 & vooruitzichten
Elektromagnetische update vrijdag 17-6

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update dinsdag 7-6 & vooruitzichten

Plaats een reactie