Elektromagnetische update dinsdag 5-7 & vooruitzicht

Geschreven door: Manuela van der Knaap

9,6 minuten leestijd

Verstoringen: Hoge C- en M-klasse zonnevlammen, Kosmische stralingsalert, gat in de corona van de Zon op de aarde gericht en een wisseling van magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon. Er was maandagavond een mysterieuze (bijna) zonnestorm. En ook een vooruitzicht voor deze week is zonnestorm. Lees meer hieronder met korte uitleg van mogelijke symptomen…

Voor de innerlijke processen die nu spelen en door de elektromagnetische verstoringen extra goed voelbaar zijn: https://inzichten.com/ont-moet-je-ware-zelf/

Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

❤️

X-ray zonnevlammen

Afb: Dit is de weergave van de X-ray zonnevlammen gemeten door een satelliet.

Er was een hoge C-klasse zonnevlam rond 6:00 uur (C-9.88). Dit is eigenlijk gewoon een M-klasse zonnevlam. Deze zonnevlam is afkomstig van de zonnevlek nr.3047 en deze staat op de aarde gericht. En rond 14:40 was er opnieuw een hoge C-Klasse zonnevlam (C-7.58).
(Symptomen: lees symptomen als heftig. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

Afb: Dit is een magnetische weergave van de Zon waarop de zonnevlekken zichtbaar zijn. De zonnevlek met de rode pijl is verantwoordelijk voor de grotere zonnevlammen.

❤️

Gat corona Zon aarde gericht

Afb: Dit is een weergave van de Zon. De rode pijlen laten zien waar er een groot gat is, dat op de aarde gericht staat.

Er staat een heel erg groot gat in de corona van de Zon op de Aarde gericht. Omdat er ook nog een dunnere spleet achteraankomt (links van het gat), duurt het toch nog wel een dag of 3. (symptomen: ruis/ fluittonen in de oren en het hoofd. Datzelfde hoor je ook wanneer er verhoogde zonnewind of zonnestorm is.)

❤️

Mysterieuze (bijna) zonnestorm

Afb: Dit is de weergave van de kp-index gemeten in Boulder U.S.A. en dit geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. De gele balken zijn bijna zonnestormen, de rode balken zijn een volle zonnestorm. Voor onze tijd tel 2 uur op bij de tijd in de grafiek. De rode pijlen laten de mysterieuze bijna zonnestorm zien (kp-4 gele balken).

Er was maandag een extreem hoge zonnewind dichtheid. De metingen in West-Europa (Potsdam Duitsland) en wereldwijde weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer liepen weer enorm uit elkaar.
Zo was er bij de wereldwijde metingen in de avond tussen 17:00 en 23:00 uur een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) voor de wereld, maar er was helemaal geen zonnewind verstoring meer rond die tijd. Dus echt een mysterieuze situatie, die eigenlijk niet kan.
(Symptomen: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind dichtheid. Zoals je kan zien was er maandagavond 4-7 helemaal geen verhoogde zonnewind volgens de metingen van de satelliet.

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind snelheid. Zoals je kan zien was er maandagavond 4-7 helemaal geen verhoogde zonnewind volgens de metingen van de satelliet.

❤️

Kosmische stralingsalert

Afb: Dit is de weergave van de kp-index gemeten in Potsdam Duitsland en dit geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. De gele balken zijn bijna zonnestormen, de rode balken zijn een volle zonnestorm. Waar de rode streep staat, dat is een periode met kosmische stralingsalert. Voor onze tijd tel 2 uur op bij de tijd in de grafiek.

De zonnewind is inmiddels weer gezakt en weer heel minimaal en daardoor zijn er weer kosmische stralingsalerts, tussen 2:00 en 14:00 uur. Daarna is het milder, maar de kosmische stralingsalert kan ook weer sterker worden. (Mogelijke symptomen kosmische stralingsalert: hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger.)

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)

Afb: dit is een weergave van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Dit is de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon.

De Aarde is weer gewisseld van magnetische verbinding met de polen van de Zon (HCC). We waren los van de normale magnetische verbinding met de Zon vanaf 7:00 uur. Vanaf 10:00 uur zijn we voor de komende (ongeveer) 3 weken magnetisch verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon (groene stralen).

(Mogelijke symptomen: Verdoofde handen en voeten en moeilijker kunnen aarden. De aarding voelt vreemd.)

❤️

VOORUITZICHTEN DEZE WEEK

Afb: Dit is de weergave van vooruitzichten voor de kp-index vanuit Boulder U.S.A. en dit geeft de verwachtte reactie weer van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. De gele balken zijn bijna zonnestormen, de rode balken zijn een volle zonnestorm. Voor onze tijd tel 2 uur op bij de tijd in de grafiek. De rode pijlen laten de mysterieuze bijna zonnestorm zien (kp-4 gele balken).

Voor woensdag 6-7 wordt er een zonnestorm verwacht. De verwachting is dat deze mild begint tussen 5:00 en 8:00 uur en tussen 8:00 en 14:00 uur een zonnestorm. Daarna wordt het weer wat milder met bijna zonnestorm. Dit houdt ook nog donderdag 7-7 stand zijn de verwachtingen. De afgelopen week waren steeds de metingen in Potsdam Duitsland veel milder en dus anders dan de wereldwijde metingen van Boulder USA. Dus dat kan nu ook zo zijn en dat het bij ons in West-Europa rustiger en milder is.

❤️

Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.)

❤️

**Er zijn 1x per maand speciale webinars voor actuele thema’s verbonden met de aanschaf van een mineraal in mijn webshop. Het huidige speciale webinar is ingepland op donderdag 7 juli 2022 VOOR EENHEIDSBEWUSTZIJN met de Wortel Amethist. JE KAN MEEDOEN ZONDER WORTEL AMETHIST. We hebben hele bijzondere ervaringen gehad met deze webinars. De ervaringen waren diepe heling, ervaren van heelheid, thuiskomen en omhulling, ervaren en integreren van de Bronenergie. Angsten en stress verdwenen bij veel mensen voor sommige deelnemers is dit zelfs blijvend veranderd. Dit proces met de Wortel Amethist is ondersteund in het openen en integreren van het vernieuwde AL-bewustzijn dat de dualiteit van de Matrix opheft. Dit is een geweldige ervaring voor jezelf, maar we leveren ook een grote bijdrage aan het collectief met het in evenwicht brengen van de polariteiten en het herstellen van verbindingen tussen de polariteiten, die nu zo ongelofelijk groot zijn. TIJDENS DIT WEBINAR WORDEN NIEUWE LAGEN VOOR HET EENHEIDSBEWUSTZIJN IN JEZELF HERINNERT EN GEÏNTEGREERD (ieder op het eigen niveau). Voor meer informatie kijk op de website: https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-do-7jul22/

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is de volle SuperMaan van woensdag 13 juli 2022 . Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-supermaan-13-juli-2022/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda  .)

❤️

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

Voor de innerlijke processen die nu spelen en door de elektromagnetische verstoringen extra goed voelbaar zijn: https://inzichten.com/ont-moet-je-ware-zelf/

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit is het artikel bomvol met video’s en uitleg over de Totale Eclips van zaterdag 4 december 2021 & de jaarhoroscoop voor 2022: https://inzichten.com/de-magische-overwinning-van-het-hart/

Dit is het artikel over de bijna totale Maansverduistering van 21 november 2021 over het innerlijke proces van 2022: https://inzichten.com/een-hele-grote-sprong-voor-de-mensheid/

Dit artikel gaat over de processen van mei 2022 tot mei 2023: https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update maandag 4-7
Elektromagnetische update donderdag 7-7

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update dinsdag 5-7 & vooruitzicht

Plaats een reactie