Elektromagnetische update maandag 4-7

Geschreven door: Manuela van der Knaap

5,8 minuten leestijd

Verstoringen: Extreem hoge zonnewind dichtheid, groot gat in de corona van de Zon op de aarde gericht, 2x C-klasse zonnevlam en X-ray pieken. MET EXTRA UPDATE MAANDAGAVOND. Lees meer hieronder ook over de bijbehorende symptomen…

❤️

Zonnewind

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind snelheid. De rode kleur geeft aan dat het super intens is. De verstoring tussen 5:30 en 10:15 uur was extreem hoog.

Er was in de nacht een extreem hoge zonnewind dichtheid. De zonnewind dichtheid was actief rond 3:30 uur en opnieuw extreem verhoogd en vanaf 5:30 uur tot 10:15 (60 p/cm³).

Afb: Dit is de weergave van de kp-index gemeten in Potsdam Duitsland en dit geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. De gele balken zijn bijna zonnestormen, de rode balken zijn een volle zonnestorm. Voor onze tijd tel 2 uur op bij de tijd in de grafiek.

De beschermende magnetosfeer van de aarde liet in West-Europa (zie grafiek hierboven van Postdam Duitsland) uiteindelijk toch een reactie zien tussen 5:00 en 11:00 uur (kp-4 gele balken bijna zonnestorm). Bij de wereldwijde metingen (zie grafiek hieronder van Boulder USA) liep het op tot een zonnestorm (kp-5 rode balk) tussen 5:00 en 8:00 uur. Zie tijden in de grafiek +2:00uur.

Afb: Dit is de weergave van de kp-index gemeten in Boulder U.S.A. en dit geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. De gele balken zijn bijna zonnestormen, de rode balken zijn een volle zonnestorm. Voor onze tijd tel 2 uur op bij de tijd in de grafiek.

UPDATE MAANDAGAVOND 4-7: De wereldwijde metingen van Boulder laten tussen 17:00 en 20:00 uur opnieuw een bijna zonnestorm zien (kp-4 gele balk.) En opnieuw geen verstoring van de Kp-index in Postdam Duitsland, dus bij ons bleef het onverstoord.

(Symptomen zonnewind/zonnestorm: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)

❤️

X-ray pieken

Afb: Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken en de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid eruit gefilterd. De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (zie rode pijl voor de X-ray pieken in de grafiek. Voor onze tijd tel 2 uur op bij de tijd in de grafiek.)

Er waren weer op zondagavond 3-7 X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid: rond 22:00 uur (tot 60 p/cm³). En opnieuw rond 12:00 uur (40 p/cm³) dat zijn niet super hoge X-ray pieken. (symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, alleen zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

❤️

X-ray zonnevlammen

Afb: Dit is de weergave van de X-ray zonnevlammen gemeten door een satelliet.

Er was een wat kleinere C-klasse zonnevlam vandaag rond 21:30 uur (C-3.2). Er was nog een C-klasse zonnevlam vandaag rond 15:30 uur (C-5.16). Waarschijnlijk is deze afkomstig van een nieuwe zonnevlek die deels op de aarde gericht staat.
(Symptomen: lees symptomen als mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

Afb: Dit is een weergave van de Zon. De rode pijl laat zien waar er een groot gat is, dat op de aarde gericht staat.

Er staat een heel erg groot gat in de corona van de Zon op de Aarde gericht. Dit duurt nog wel een dag of 3. (symptomen: ruis/ fluittonen in de oren en het hoofd. Datzelfde hoor je ook wanneer er verhoogde zonnewind of zonnestorm is.)

Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

❤️

**Er zijn 1x per maand speciale webinars voor actuele thema’s verbonden met de aanschaf van een mineraal in mijn webshop. Het huidige speciale webinar is ingepland op donderdag 7 juli 2022 VOOR EENHEIDSBEWUSTZIJN met de Wortel Amethist. JE KAN MEEDOEN ZONDER WORTEL AMETHIST. We hebben hele bijzondere ervaringen gehad met deze webinars. De ervaringen waren diepe heling, ervaren van heelheid, thuiskomen en omhulling, ervaren en integreren van de Bronenergie. Angsten en stress verdwenen bij veel mensen voor sommige deelnemers is dit zelfs blijvend veranderd. Dit proces met de Wortel Amethist is ondersteund in het openen en integreren van het vernieuwde AL-bewustzijn dat de dualiteit van de Matrix opheft. Dit is een geweldige ervaring voor jezelf, maar we leveren ook een grote bijdrage aan het collectief met het in evenwicht brengen van de polariteiten en het herstellen van verbindingen tussen de polariteiten, die nu zo ongelofelijk groot zijn. TIJDENS DIT WEBINAR WORDEN NIEUWE LAGEN VOOR HET EENHEIDSBEWUSTZIJN IN JEZELF HERINNERT EN GEÏNTEGREERD (ieder op het eigen niveau). Voor meer informatie kijk op de website: https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-do-7jul22/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Voor de innerlijke processen die nu spelen en door de elektromagnetische verstoringen extra goed voelbaar zijn: https://inzichten.com/ont-moet-je-ware-zelf/

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit is het artikel bomvol met video’s en uitleg over de Totale Eclips van zaterdag 4 december 2021 & de jaarhoroscoop voor 2022: https://inzichten.com/de-magische-overwinning-van-het-hart/

Dit is het artikel over de bijna totale Maansverduistering van 21 november 2021 over het innerlijke proces van 2022: https://inzichten.com/een-hele-grote-sprong-voor-de-mensheid/

Dit artikel gaat over de processen van mei 2022 tot mei 2023: https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update maandag 27-6:
Elektromagnetische update dinsdag 5-7 & vooruitzicht

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update maandag 4-7

Plaats een reactie