Elektromagnetische update dinsdag 2-8 & VOORUITZICHT

Geschreven door: Manuela van der Knaap

11,5 minuten leestijd

Verstoringen: Verhoogde zonnewind snelheid, korte en een zeer milde (eigenlijk te verwaarlozen) Schumannresonantie activiteit en een korte elektronencrash. En er was nog een explosie aan de achterkant van de Zon (westzijde) die ook zichtbaar werd in de coronagrafics, maar deze liet geen reactie zien op aarde. Het was elektromagnetische gezien geen extreme dag, maar wel met gemiddelde activiteit, met uitleg over de toch zware energie die door velen wordt ervaren. Lees meer hieronder met uitleg onder de grafieken en over de symptomen…

Uitleg over zware energie: Maandag 1-8 was er elektromagnetische verstoringen van de Zon niet veel aan de hand, maar de energie werd door veel mensen ervaren als zwaar en pittig. Velen hadden rugpijn, intense moeheid en benauwdheid. Dinsdag 2-8 is het wel minder diep en intens, maar nog steeds niet helemaal weg. Het meditatie-webinar dat we hadden op de 29ste juli heeft inzicht gegeven in de processen die nu spelen. Energetisch gaat het lichaam en de persoonlijkheid door een proces van het afbreken van begrenzing en beperking. Dus de structuren die je gevangen zetten worden voelbaar en losgelaten. Hetzelfde proces gebeurt in de wereld, waar alle loze en holle structuren worden verlaten en uit elkaar vallen. Je kan hier meer over lezen in mijn laatste artikel: https://inzichten.com/rust-rijping-en-ware-liefde/ Ons ware potentieel wordt ook bevrijdt in ons DNA. Rugpijn heeft te maken met gebrek aan steun van jezelf. Je lichaam geeft aan dat je rust nodig hebt. De rust zal de rijping en kracht brengen. Dus laat je lichaam doen wat het te doen heeft. De instroom van Bron-energie brengt de bevrijding en de upgrade van het DNA. De speciaal geopende Hematiet uit mijn webshop is daar een heel fijn hulpmiddel voor, om in het ZIJN van de stilte te komen en vanuit die centrering alles te kunnen loslaten in een hoog tempo.

Lees hieronder meer over de verstoringen met de mogelijke symptomen erbij. We beginnen met de vooruitzichten voor komende avond en nacht.

Heb het goed… 💞
©Manuela van inzichten.com

❤️

VOORUITZICHTEN

Afb: Dit zijn de vooruitzichten voor de kp-index en dit geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. De gele balken zijn een bijna zonnestormen, de rode balken zijn een volle zonnestorm. Voor onze tijd tel 2 uur op bij de tijd in de grafiek. Rode puntjes geven de kosmische stralingsalert weer.

Er zijn vooruitzicht voor dinsdagavond en nacht met een milde activiteit van verhoogde zonnewind met een bijna zonnestorm (zie kp-4 de gele balken) tussen 20:00 en 23:00 uur en opnieuw tussen 2:00 en 5:00 uur in de nacht van dinsdag 2-8 op woensdag 3-8.

(Symptomen lees als gemiddeld, niet extreem: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)

Afb: Dit is een vooruitzicht van de kp-index en dit geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. De gele balken zijn een bijna zonnestormen, de rode balken zijn een volle zonnestorm. Voor onze tijd tel 2 uur op bij de tijd in de grafiek. Rode puntjes geven de kosmische stralingsalert weer.

Deze weergave laat zien dat we op woensdag 3-8 een zonnestorm zullen krijgen en ook 4 en 5 augustus nog activiteit. Maar daar heb ik mijn vraagtekens bij, gezien de vooruitzichten hieronder van de zonnewind snelheid. Dus ik denk dat deze zonnestorm zal uitblijven en alleen dinsdagavond en in de nacht een bijna zonnestorm zal zijn. Dus wat de korte termijn vooruitzichten laten zien, namelijk: tussen 20:00 en 23:00 uur en opnieuw tussen 2:00 en 5:00 uur in de nacht van dinsdag 2-8 op woensdag 3-8.

Afb: Dit is de weergave van zonnewind. Deze is op dinsdag 2-8 licht verhoogd volgens de vooruitzichten rond de 575 km/sec. Maar dit is minder intens dan voorzien, rond de max. 530 km/sec.

❤️

ZONNEWIND EN REACTIE OP AARDE

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind snelheid. (Voor onze tijd tel 2 uur op bij de tijd in de grafiek.) De zonnewind snelheid is gemiddeld verhoogd, dus niet extreem. Hoe meer oranje/rood de kleur van de grafiek is, hoe heftiger de verstoringen. De kleur is geel, licht oranje, dus mild.

Er was een verhoging van de zonnewind snelheid vanaf zondagavond 31-7 rond 23:00 uur. Maandag 1-8: De piek was rond 7:30 uur met 550 km/sec. Er was op zondagavond een reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde tussen 17:00 en 20:00 uur met een kp-4 (gele balk) een bijna zonnestorm. Op dinsdag 2-8: was de zonnewind nog steeds mild verhoogd tussen 460- en 530 km/sec. Er was geen reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde (kp-index). Er is voor dinsdagavond en -nacht wel een verwachting voor een milde bijna zonnestorm kp-4 (gele balken). Dit is lichte activiteit.

(Symptomen lees als licht tot gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)

❤️

ELEKTRONEN

Afb: Dit is een weergave van de elektronen gemeten in de ionensfeer rond de aarde. Er was op deze dinsdag 2-8 een korte elektronencrash. (zie rode streep boven de tijd.)

De elektronen zijn tussen 7:00 en 8:30 uur in een elektronencrash.

(Symptomen: alles negatiever en zwaarder zien dan het is. Vooral contact met innerlijke pijn en schaduwkanten. Pijnlijk onderlichaam, dus heupen, onderrug, benen en voeten en een gevoel alsof je lood in je schoenen hebt.)

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

Afb: Dit is een weergave van de Schumannresonantie activiteit, gemeten in Rusland Minsk onze tijd minus 5 uur. De zeer milde gedeeltelijke SR startte rond 4:00 uur en ging door tot ongeveer 14:00 uur en met een lage intensiteit (29 amplitude). De activiteit is gedeeltelijk. (bij een full spectrum activiteit lopen de witte strepen helemaal door naar de onderkant van de grafiek.)

Tussen 4:00 en 14:00 uur was er een zeer milde Schumannresonantie activiteit met een zeer lage intensiteit van 29 amplitude. Het waren ook korte pulsen van activiteit die bijna verwaarloosbaar is.

(Symptomen zeer mild: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er nu wel maar niet intens met de verhoogde zonnewind en de korte elektronencrash. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens. Deze verstoring was gedeeltelijk.)

Afb: Dit is een weergave van de intensiteit van de Schumannresonantie (SR) activiteit, gemeten in Rusland Minsk onze tijd minus 5 uur. De zeer milde gedeeltelijke SR startte rond 4:00 uur en ging door tot ongeveer 14:00 uur en met een lage intensiteit (29 amplitude). De activiteit is gedeeltelijk. (bij een full spectrum activiteit lopen de witte strepen helemaal door naar de onderkant van de grafiek.) Zie rode pijl.

❤️

ACTIVITEIT ZON

Afb: Dit is een magnetische weergave van de Zon. De rode pijl staat bij een zonnevlek die op de aarde gericht staat nr 3068. Deze produceert alleen kleinere zonnevlammen en omdat de polarisatie van de zonnevlek klein is, zal dit waarschijnlijk zo blijven. Het vraagteken aan de rechterkant (westzijde) gaat over een grote zonnevlam die op deze dinsdag 2-8 rond 9:30 uur begon met een uitbarsting. Zie beschrijving onder de afbeeldingen van deze zonnevlam.

Afb: dit is een weergave van de zonnevlammen van dinsdag 2-8-2022. De zonnevlek die op de aarde gericht staat produceert geen grote zonnevlammen en zal dat waarschijnlijk ook niet gaan doen.

Afb: Dit is een weergave van een coronagrafics. Er is een rondje in het midden die de Zon afdekt, waardoor we de zonnevlammen beter kunnen waarnemen.

Er was een grote zonnevlam die begon dinsdag 2-8 rond 9:30 uur en deze kwam zeer waarschijnlijk vanaf de achterkant van de Zon. Deze veroorzaakte geen grote verstoringen op aarde, maar is waarschijnlijk wel voelbaar voor mensen die hooggevoelig zijn. Zo’n zonnevlam kan uren actief zijn met een uitbarsting, zeker tot diep in de middag.

(Symptomen zonnevlammen: lees symptomen als mogelijk mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

Afb: Dit is een weergave van de Zon. De rode pijlen geven aan waar de gaten in de corona van de Zon zijn. Deze zijn niet extreem groot en spuwen plasma vanuit de binnenkant naar de aarde. Er staat ook nog steeds een gat in de corona van de Zon op de aarde gericht. Zie afbeeldingen. (Symptomen: Hoge fluit/ruis in het hoofd en oren. Die hoor je ook als er zonnewind of zonnestorm actief is. De plasma veroorzaakt het gezoem/ fluit/ruis. )

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.)

❤️

WEBINAR: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is de volle Maan van vrijdag 12-8. We starten rond 19:45 uur. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-12-augustus-2022/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

Voor de innerlijke processen die nu spelen en door de elektromagnetische verstoringen extra goed voelbaar zijn: https://inzichten.com/ont-moet-je-ware-zelf/

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit is het artikel bomvol met video’s en uitleg over de Totale Eclips van zaterdag 4 december 2021 & de jaarhoroscoop voor 2022: https://inzichten.com/de-magische-overwinning-van-het-hart/

Dit is het artikel over de bijna totale Maansverduistering van 21 november 2021 over het innerlijke proces van 2022: https://inzichten.com/een-hele-grote-sprong-voor-de-mensheid/

Dit artikel gaat over de processen van mei 2022 tot mei 2023: https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

Deel deze post op social media

'Rust, rijping en ware Liefde'
Elektromagnetische update dinsdag 9-8

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update dinsdag 2-8 & VOORUITZICHT

Plaats een reactie