Elektromagnetische update donderdagochtend 18-8 CRASH-EVENT & VOORUITZICHTEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

22 minuten leestijd

In het onderstaande artikel staat de situatie voor de komende dagen beschreven. Ik heb deze bijgewerkt waar dat nodig was, met de laatste info van donderdag ochtend.

Ik beschrijf nu eerst de situatie in deze alinea: We hadden woensdagavond 17-8 en in de nacht wel een pittig hoge zonnestorm (kp-6) vanaf 20:00 uur. (zie laatste grafiek kp-index in het artikel hieronder.) Maar in de nacht vanaf 2 uur werd het alweer rustig. Dit kan betekenen dat de botsing van zonnevlammen vlak voor dat ze de aarde bereikte niet heeft plaats gevonden en dat een deel van de de sneller bewegende CME de aarde gemist heeft aan de zuidzijde. Het was in ieder geval een korte schokgolf. En die heeft gelukkig geen scheur (crack) veroorzaakt in de beschermende magnetosfeer van de aarde, waardoor de reactie meeviel. En dus helaas geen poollicht Aurora Boralis voor ons in Nederland en België.

We gaan zien wat er nog meer komt, want de Zon heeft een berg zonnevlammen op de aarde afgevuurd (en nog steeds). Dus ook die komen in onze atmosfeer aan de komende dagen. Dus we houden wel de symptomen (net zoals afgelopen week) van verhoogde zonnewind. Die zonnewind snelheid is nu op donderdagochtend gestabiliseerd rond de 550 km/sec. En dat is verhoogd, maar niet extreem. En omdat er veel verschillende verstoringen onderweg zijn naar de aarde, kan dit opnieuw oplopen tot hoge zonnestormen. De hele situatie gaat langer duren (paar weken) en kan na een langere periode heel uitputtend zijn, omdat constant alles in je in beweging gezet wordt. Dit voelt als het denderen van deeltjes door je heen en het trillen van alle cellen in het lichaam. Dit begin je te voelen na een dag of 3. Lees de symptomen in het artikel hieronder bij ‘2. VERHOOGDE ZONNEWIND EN ZONNESTORM’.

Afb: Dit is een vooruitzicht (model) die de verwachtte situatie laat zien rondom de zonnevlammen en zonnewind die richting de aarde komt. Zie in de bovenste cirkel (boven aanzicht Zon-aarde) en dan de onderste rode pijl. Waarschijnlijk heeft deze zonnevlam de aarde aan de zuidzijde gemist. En daardoor is de zonnestorm in de nacht weer kalm geworden. Het was een korte schokgolf.

En zoals je in het artikel hieronder kan lezen, gaat de situatie van onrustig vuren van zonnevlammen op de Zon nog even door. De grote M-Klasse zonnevlammen lijken even te stoppen. Omdat het om een grote en complexe zonnevlam gaat nr 3078, verbonden met een super groot gat in de corona van de Zon, kan dit betekenen dat er onder de oppervlakte wat aan het opbouwen is en dat we mogelijk een nog grotere X-klasse zonnevlam kunnen krijgen. We gaan zien wat zich ontvouwt. Het blijft speculeren. Via mijn Telegramkanaal hou ik je op de hoogte op deze donderdag.

Verder is er een elektronencrash actief door de binnenkomende zonnewind. Deze is actief vanaf 8:30 uur. (Symptomen: zwaar op de hand zijn, negatief, lood in de schoenen enz.) Lees meer in de bijgewerkte informatie in het artikel hieronder bij de elektronen.

Heb het goed…💞
©Manuela van inzichten.com

❤️

❤️

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VAN 17-8. IN DIT ARTIKEL UITLEG OVER DE SITUATIE VOOR DE KOMENDE WEKEN. In dit artikel zijn de laatste grafieken van donderdagochtend aangepast. (niet van de vooruitzichten)

Er is een bijzondere situatie rond grote M- en potentieel ook nog X-klasse zonnevlammen die nog een paar dagen doorgaan met zonnevlammen die explosies vuren zoals een mitrailleur en een heftige zonnestorm die minimaal woensdag, donderdag en vrijdag actief zullen zijn. Dit beloofd vuurwerk, maar kan ook nog met een sisser aflopen. Uitleg over het hoe en waarom in Jip en Janneke taal in het artikel hieronder. Alle verstoringen zijn: Elektronenstorm, milde Schumannresonantie activiteit, grote M-klasse zonnevlammen en een heftige klasse G3 zonnestorm wordt verwacht de komende dagen. Dit kan betekenen dat we ook poollicht -aurora boralis- op lage breedtegraden te zien krijgen. Misschien zelfs bij ons. De Zon gaat nog een tijdje door met hoge M-Klasse zonnevlammen produceren laat het overzicht zien voor de zonnevlammen voor de komende week. Dus we zijn hier nog niet klaar mee. Ik wens je heel veel groei en sterkte en voor nu veel leesplezier…

Er staat in het artikel hieronder per soort verstoring een grafiek, met uitleg daaronder over de grafiek. Daaronder de uitleg van de situatie en de mogelijke symptomen die je kan ervaren. Ja, want de jarenlange ervaring leert ons dat deze natuurlijke verstoringen van de Zon velen mensen knap beroerd kan maken met hoofdpijn, misselijkheid en oude blessures die plotseling weer opspelen. Helemaal onderaan het artikel zie je informatie over waarom deze updates worden geschreven en wat je kan doen om weer in evenwicht te komen (‘Waarom deze updates?’).

❤️
Voor de innerlijke en wereldse processen: (nieuwe Maan artikel blijft een maand actueel) https://inzichten.com/rust-rijping-en-ware-liefde/ Het nieuwe artikel voor de volle Maan staat dinsdagavond of woensdag op de website. En het laatste artikel over de volle Maan van a.s. vrijdag 12-8. https://inzichten.com/ervaar-je-voedende-levensstroom/ In deze artikelen lees je wat je innerlijke en om je heen mogelijk ervaart en hoe je het beste kan omgaan met de situatie. Ze geven je dus inzicht in je situatie.

OP DE HOOGTE BLIJVEN? Blijf je graag op de hoogte van de huidige situatie, meld je dan aan op mijn Telegramkanaal. Daar zie je dagelijks en zo actueel mogelijk de situatie. (Zet je meldingen van de app uit, want als er veel verstoringen zijn, dan kunnen er meerdere meldingen per dag zijn.) Link naar mijn Telegram-kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws
Mijn website: https://inzichten.com (Donderdag 18-8 ben ik onderweg en kan ik geen updates op de website zetten. Ik zal je op de hoogte houden van de actuele situaties op mijn Telegramkanaal of op Facebook. https://www.facebook.com/Manuela.inzichten/ )

Heb het goed… 💞
©Manuela van inzichten.com

❤️

1. ACTIVITEITEN VAN DE ZON & VOORUITZICHTEN (1ste verstoring van zonnevlammen)

Afb: Dit is een weergave van de Zon. De rode puntjes zijn de gaten in de corona van de Zon. Nr. 14 is super groot en staat vol op de aarde gericht en spuwt dus al plasma onze kant op. Dit gat in de corona veroorzaakt de ingewikkelde situatie met de crashende zonnevlammen die samen komen wanneer ze bij de aarde aankomen. De pijl is de zonnevlek die potentieel een X-klasse zonnevlam kan produceren en die staat op de rand van direct gericht op de aarde. De interactie van dit enorme gat in de corona met de complexe zonnevlek is wat de CRASH-EVENT veroorzaakt doordat langzaam en snel stromende plasma stromen die op de aarde afkomen met elkaar in botsing komen. De Zon kolkt van de grote zonnevlekken, de constante lichtfrequentie is daardoor hoog en dit heeft effect op onze trilling, die ook stijgt en alles in ons in beweging brengen. Dit kan voor veel mensen extra heftig zijn.

En er staat een enorm gat in de corona van de Zon pal op de aarde gericht en deze spuwt plasma onze kant op. (Zie rode stipjes op afbeelding) (Symptomen: Hoge fluit/ruis in het hoofd en oren. Dit is hetzelfde als wanneer er verhoogde zonnewind of zonnestorm is.) Dit is ook actief wanneer er verhoogde zonnewind is of zonnestorm.)

Afb: Dit is een magnetische weergave van de Zon. De rode pijlen staan bij de grote actieve zonnevlekken. Nummer 3078 (pijl met kruis erbij) was de zonnevlek alle grote M-Klasse en hoge C-Klasse zonnevlammen veroorzaakte en potentieel ook nog X-klasse zonnevlammen kan gaan produceren door de zeer complexe polariteit in deze zonnevlek. Deze staat nog een dag op de aarde gericht, waardoor er ook direct materiaal van de Zon meekomt en wat de zonnevlammen veel heftiger maakt. De rode pijlen geven de zonnevlekken aan die de grootste polariteit hebben en dus potentieel grotere zonnevlammen kunnen produceren. Er staan er twee op de aarde gericht, dus eigenlijk is er dan een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT. Er is nog een tweede grote zonnevlek (3081) op de Zon met een grote polariteit, dus de VERWACHTING is dat we de grote zonnevlammen alert de komende 4 dagen nog wel aan de orde blijven.

BIJZONDER CRASH-EVENT UITGELEGD: Wat is de situatie die zich ontvouwt en waarom wordt er zo’n ophef van gemaakt, waardoor het zelfs op de het nieuws op televisie was. De Zon is maandag 15-8 begonnen met het afvuren van grote zonnevlammen. Je kan dit zien als het afvuren van explosies zoals een mitrailleur dat doet. De ene na de andere zonnevlam uit verschillende richtingen met verschillende krachten en snelheden. Er is ook een extreem groot gat in de corona van de Zon aanwezig is op de Zon in de vorm van een hoefijzer en deze spuwt al een paar dagen zonnewind richting de aarde. De zonnevlammen botsen met deze zonnewind, maar ook met elkaar en daardoor ontstaat er een chaotisch situatie die eigenlijk niet goed te overzien is. Het is een enorm krachtenspel en voor mensen zoals ik die het weer in space volgen een zeer bijzondere situatie. Wat het nog meer bijzonder maakt is dat de verschillende stromen plasma die op de aarde afkomen met verschillende snelheden samenkomen als in een crash vlak voordat ze op aarde aankomen. Daardoor is de situatie moeilijk in te schatten en is de verwachting dat er een G3, dus een zeer heftige zonnestorm op de aard afkomt. Het is geen Carington-event, die de telegraafmachines in brand deed vliegen toen deze net in gebruik genomen waren, maar wel heel bijzonder. Het is dus geen Cannibal-event, maar een zonnestorm CRASH-EVENT. Astrologisch is er veel strijd energie vanuit overleving en zelfs de zonnevlammen en zonnewind laten deze strijd zien. Lees meer in mijn laatste artikel over de processen in de wereld en in jou: https://inzichten.com/ervaar-je-voedende-levensstroom/

Afb: Dit model gemaakt door Space Weather Prediction Center laat zien hoe de shockwave van verschillende zonnevlammen en zonnewind samen komen vlak voordat ze bij de aarde aankomen. Zie ronde vorm linksboven. Dit is een bovenaanzicht van de situatie met de Zon in het midden en waar het kruisje staat, dat is de aarde. De taartpunt rechts ernaast is een ingezoomde situatie bij de aarde. Dit is dus een vooruitziend model en geen feitelijke situatie. Dit is dus wat de experts verwachten. De rode pijlen in de zwarte grafieken laten per datum zien hoe de zonnestorm zich zal ontwikkelen.

Ook kunnen door dit CRASH-EVENT apparaten extra storing geven, GPS verbindingen die niet meer zuiver zijn of uitvallen en mogelijk kunnen er zelfs grote Black-Outs komen overal op aarde.

(Symptomen zonnevlammen kort: dus pittig als er X- of M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam en als ze nog lager zijn mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er kunnen ook grote Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.)

X-ray zonnevlammen symptomen (uitgebreid)

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Afb: Dit is de weergave van de X-ray zonnevlammen op de Zon. De situatie is heftig met grote C- en M-klasse zonnevlammen. Kijk in de lijst hieronder. De zonnevlammen met een kruisje ervoor zijn de hoge zonnevlammen. (Tel 2 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd.) De constante X-ray licht frequentie is door de grote hoeveelheid zonnevlekken wel hoog op het niveau van constante hoge B-Klasse. Dit verhoogd onze frequentie. UPDATE DONDERDAGOCHTEND 18-8: En zoals ik al beschreven heb, gaat de situatie van onrustig vuren van zonnevlammen op de Zon nog even door. De grote M-Klasse zonnevlammen lijken even te stoppen. Omdat het om een grote en complexe zonnevlam gaat nr 3078, verbonden met een super groot gat in de corona van de Zon, kan dit betekenen dat er onder de oppervlakte wat aan het opbouwen is en dat we mogelijk een nog grotere X-klasse zonnevlam kunnen krijgen. We gaan zien wat zich ontvouwt. Het blijft speculeren. Via mijn Telegramkanaal hou ik je op de hoogte op deze donderdag.

Afb: Dit is een weergave van de heftigste CME die op maandag 15-8 vertrok van de Zon. (zie het grijze stukje linker afbeelding.)

Afb: Dit is de weergave van de zonnevlammen van woensdag 17-8 met zijn zonnevlammen. De M-Klasse zonnevlammen met de rode cijfers zijn het heftigste.

Afb: Dit is de weergave van de zonnevlammen van donderdag 18-8 met zijn allemaal milde zonnevlammen. De C-Klasse zonnevlammen met de oranje cijfers zijn niet extreem hoog.

VOORUITZICHTEN ZONNEVLAMMEN

Afb: Dit is een overzicht van de intensiteit voor de zonnevlammen voor de komende week. Je kan zien dat er nog de hele week GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT zal zijn. Dat betekent dat we ook na die 3 dagen heftige zonnestorm nog meer kunnen verwachten. Dus waarschijnlijk ook volgende week nog flinke verstoringen. Het bovenste gedeelte onder de data is voor de hogere breedtegraden. Het onderste stuk onder de data is voor onze breedtegraden.

❤️

❤️

***************************************************************

2. VERHOOGDE ZONNEWIND EN ZONNESTORM (2de verstoring zonnestorm)

Afb: Dit is de kp-index gemeten in Potsdam Duitsland en is de meest accurate meting voor ons in Nederland en België. Deze grafiek geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Gele balken zijn een bijna zonnestormen, de rode balken zijn een volle zonnestorm. Boven de kp-5 is echt een hele heftige zonnestorm. Voor onze tijd tel 2 uur op bij de tijd in de grafiek. Rode puntjes onder de grafiek geven de kosmische stralingsalert weer.

UPDATE DONDERDAGOCHTEND 18-8: We hadden woensdagavond 17-8 en in de nacht wel een pittig hoge zonnestorm (kp-6) vanaf 20:00 uur. (zie laatste grafiek kp-index in het artikel hieronder.) Maar in de nacht vanaf 2 uur werd het alweer rustig. Dit kan betekenen dat de botsing van zonnevlammen vlak voor dat ze de aarde bereikte niet heeft plaats gevonden en dat een deel van de de sneller bewegende CME de aarde gemist heeft aan de zuidzijde. Het was in ieder geval een korte schokgolf. En die heeft gelukkig geen scheur (crack) veroorzaakt in de beschermende magnetosfeer van de aarde, waardoor de reactie meeviel. En dus helaas geen poollicht Aurora Boralis voor ons in Nederland en België.

(Symptomen zonnevlammen: dus pittig als er X- of M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam en als ze nog lager zijn mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

Dit is een grafiek die de verhoogde zonnewind weergeeft. Deze is niet extreem hoog, maar gemiddeld rond de 550 km/sec. De zonnewind is op donderdag 18-8 tot 9:30 uur tussen de 515 en 620 km/sec.

VOORUITZICHT ZONNEWIND/ZONNESTORM

Afb: Dit is een vooruitzicht voor de verwachtingen van de kp-index en dus de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind. De verwachtingen van de experts geven aan de we op woensdag 17-8 in de middag vanaf 17:00 weer een zonnestorm (kp-5 rode balken) kunnen verwachten met een mildere uitloop voor donderdag en vrijdag (kp-4 gele balken). Er wordt zelfs een Kp-7 voorspelt en dat betekent dat er zeer waarschijnlijk op onze breedtegraad ook Aurora Boralis (poollicht) te zien kan zijn. En dit kan ook betekenen dat er apparaten kunnen uitvallen en stroomstoringen kunnen zijn of apparatuur gaat weigeren.

(Symptomen lees tijdens een zonnestorm (kp-5 rode balken) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Omdat de verwachtte situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

Afb: Dit is een overzicht voor zonnestorm/zonnewind en de intensiteit voor de komende week en hier kan je zien wat we kunnen verwachten. Het bovenste gedeelte onder de data is voor de hogere breedtegraden op aarde. Het onderste stuk onder de data is voor onze breedtegraden. Vooral voor donderdag en vrijdag wordt er heftige stormcondities verwacht.

❤️

❤️

*******************************************************************

3. ANDERE VERSTORINGEN DIE ER EXTRA BIJKOMEN

DE VERSTORING VAN DE ELEKTRONEN

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. We zijn in elektronenstorm vanaf maandag 8-8 rond 17:00 uur. UPDATE DONDERDAGOCHTEND 18-8: Er is een elektronencrash actief door de binnenkomende zonnewind. Deze is actief vanaf 8:30 uur. (zie rode streep boven de tijd en onder de rode en blauwe lijnen van de grafiek. (Symptomen: zwaar op de hand zijn, negatief, lood in de schoenen enz.) Lees meer in de bijgewerkte informatie in het artikel hieronder bij de elektronen.

Er is vanaf maandag 8-8 rond 17:00 uur een elektronenstorm actief en dat is nog steeds zo op zondag 14-8. Het lijkt erop dat de elektronen wat minder hoog in stormlevel zijn, maar om en nabij stormlevel. De verwachting is dat dit door de binnenkomende zonnestorm zal omslaan in een elektronencrash. (zie vooruitzicht hieronder.) UPDATE DONDERDAGOCHTEND 18-8: En inderdaad was dit zo, vanaf 8:30 uur. (symptomen voor een elektronenstorm: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, niet kunnen slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs. Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

(Symptomen voor een elektronencrash: Het gevoel hebben dat je lood in je schoenen hebt, pijnlijk onderlichaam (heupen, benen, voeten) en te diep geaarde zijn. Je kan tijdens een elektronencrash situaties te zwaar zien of benaderen. Je bent dan als het ware aan het zwartkijken. Dus neem negatieve en depressieve gevoelens met een korreltje zout tijdens deze periode.)

VOORUITZICHT ELEKTRONEN

Afb: Dit is de weergave van de verwachtingen voor de elektronen die . De gele ruitjes zijn de werkelijke metingen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde en die achteraf gecorrigeerd zijn. De groene vierkantjes zijn de verwachting. door de GOES satelliet. We zijn al in elektronenstorm vanaf maandag 8-8 rond 17:00 uur. De verwachting is dat we de komende dagen in elektronenstorm blijven. Dit is ook een signaal dat de zonnewind actief blijft, maar omdat de hoogte van de elektronenstorm nu om en nabij de stormlevel ligt is de kans op een milde bijna zonnestorm heel klein. (kp-4 gele balken). LET OP!!! GEVOLGD DOOR EEN ELEKTRONENCRASH. Het overzicht laat zien dat er een verwachting is dat de elektronen zullen dalen in frequentie. Ik verwacht een elektronencrash.

(Symptomen voor een elektronencrash: Het gevoel hebben dat je lood in je schoenen hebt, pijnlijk onderlichaam (heupen, benen, voeten) en te diep geaarde zijn. Je kan tijdens een elektronencrash situaties te zwaar zien of benaderen. Je bent dan als het ware aan het zwartkijken. Dus neem negatieve en depressieve gevoelens met een korreltje zout tijdens deze periode.)

❤️

❤️

***************************************************************

BERICHT OVER HET EVENT VOOR DE KOMENDE DAGEN

Afb: Dit is een bericht van spaceweather.com van dinsdag 17-8, waar de situatie een Cannibal CME genoemd wordt. De feitelijke situatie is niet dat het een kannibaal is, waarin de zonnevlammen elkaar opeten, maar je kan het beter zien als een gevecht tussen zonnevlammen en zonnewind met verschillende snelheden, waardoor het meer op een CRASH-EVENT lijkt, dan een kannibalen situatie. De verstoring van woensdag wordt gezien als potentieel heel heftig, maar we gaan het zien. Als ik zie wat er aangegeven wordt in de hoogte van de zonnewind snelheid en dichtheid, dan gaat het wel zonnestormen, maar niet super intens.

❤️

❤️

❤️

*************************************************************

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

❤️

❤️

❤️

WEBINAR: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is de nieuwe Maan van zaterdag 27-8. We starten om 19:45. BIJ DE START VAN DIT WEBINAR BESPREEK IK LIVE DE PROCESSEN DIE HOREN BIJ DEZE NIEUWE MAAN. De meditatie start rond 20:30 uur. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-27-augustus-2022/  (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda  .)

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update woensdag 17-8 CRASH-EVENT & VOORUITZICHTEN
Elektromagnetische update dinsdag 23-8 & VOORUITZICHTEN

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update donderdagochtend 18-8 CRASH-EVENT & VOORUITZICHTEN

Plaats een reactie