Elektromagnetische update vrijdag 12-8 & VOORUITZICHTEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

14,7 minuten leestijd

Er zijn veel verschillende verstoringen op deze vrijdag. Het is veel, maar gelukkig is alle activiteit niet extreem, maar gemiddeld of laag. (Alleen de elektronenstorm is hoog.) En waarschijnlijk is de situatie hetzelfde voor de komende dagen. We hebben een gedeeltelijke en gemiddelde Schumannresonantie activiteit, nog steeds een elektronenstorm, milde X-ray pieken, nog steeds verhoogde zonnewind snelheid en donderdagavond plotseling een intensivering met bijna zonnestorm (kp-4). Er zijn veel zonnevlekken op een rij, maar weinig zonnevlammen activiteit, alleen een kleinere C-Klasse zonnevlam. Er is een klein gat in de corona van de Zon op de aarde gericht en afgelopen nacht was de wisseling van magnetische verbinding tussen de polen van de Zon en de aarde (HCC). Lees hieronder meer met uitleg onder de grafieken over wat de grafieken weergeven en daaronder de uitleg van de verstoringen met de symptomen erbij. Ook lees je per soort verstoring de vooruitzichten als die relevant zijn.

❤️
Voor de innerlijke processen: (nieuwe Maan artikel) https://inzichten.com/rust-rijping-en-ware-liefde/ Het nieuwe artikel voor de volle Maan staat dinsdagavond of woensdag op de website. En het laatste artikel over de volle Maan van a.s. vrijdag 12-8 https://inzichten.com/ervaar-je-voedende-levensstroom/

Vanavond is er weer een meditatie-webinar voor de volle Maan. We starten om 19:45 en ik begin weer eerst met uitleg over de energie en (wereldse en persoonlijke) processen van de volle Maan. Deze meditatie webinar is heerlijk om alle spanning te ontladen, in je stilte te komen en waar het relevant is energie te integreren, op te halen of je te openen voor nieuwe paden. Het is geen geleide meditatie, maar ik begeleid je om je te openen voor je eigen goddelijke Zelf vanuit de fysieke praktische lagen, voor een optimale geaarde integratie. Je hoeft dus niks te doen, alleen maar te ZIJN met wat er in je leeft in het NU. https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-12-augustus-2022/

Heb het goed… 💞
©Manuela van inzichten.com

❤️

MILDE X-RAY PIEKEN

Afb: Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de X-ray pieken, dit zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd. De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid.

Er waren milde X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid rond 6:00 uur (tot ong. 73 p/cm³) en opnieuw rond 7:30 (tot 30 p/cm³). Dit is dus zeer mild
(symptomen: Lees de symptomen als zeer mild. X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

❤️

ELEKTRONEN

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. We zijn in elektronenstorm vanaf maandag 8-8 rond 17:00 uur.

Er is vanaf maandag 8-8 rond 17:00 uur een elektronenstorm actief en dat is nog steeds zo op vrijdag 12-8. Deze was donderdag hoger dan we de laatste tijd gewoon zijn. Het lijkt erop dat de elektronen vrijdag was minder hoog in stormlevel zijn. De verwachting is dat dit zo nog zal blijven, dus om en nabij elektronenstorm. (zie vooruitzicht hieronder.) (symptomen: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, niet kunnen slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs. Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

VOORUITZICHT ELEKTRONEN

Afb: Dit is de weergave van de verwachtingen voor de elektronen die . De gele ruitjes zijn de werkelijke metingen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde en die achteraf gecorrigeerd zijn. De groene vierkantjes zijn de verwachting. door de GOES satelliet. We zijn al in elektronenstorm vanaf maandag 8-8 rond 17:00 uur. De verwachting is dat we de komende dagen in elektronenstorm blijven. Dit is ook een signaal dat de zonnewind actief blijft en we kans hebben op af en toe milde bijna zonnestorm (kp-4 gele balken).

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

Afb: Dit is een weergave van de Schumannresonantie (SR) activiteit, gemeten in Rusland Minsk onze tijd minus 5 uur. Er is activiteit tussen 8:00 en 13:00 uur met een gemiddelde intensiteit van 39 amplitude. Dat is gemiddelde activiteit.

Er was een gedeeltelijke Schumannresonantie activiteit (SR) met een gemiddelde intensiteit (rond 39 amplitude). SR activiteit was tussen 8:00 en 13:00 uur. Zie rode pijl. Er waren twee pieken met de hoogste intensiteit rond 8:00 en rond 12:30 uur (39 amplitude). Daarbuiten was de intensiteit laag.

(Symptomen lees als gemiddeld): opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn, en nog meer. De Schumannresonantie (SR) is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er wel met de hoge zonnewind snelheid (rond 550 km/sec) met af en toe bijna zonnestorm, milde X-ray pieken, lage C-Klasse zonnevlammen en vooral de elektronenstorm is intens ook door de lange duur. Deze verstoring is goed voelbaar doordat er veel andere intensiteit is. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens. Deze verstoring was een gedeeltelijk.).

Afb: Dit is een weergave van de intensiteit van de Schumannresonantie activiteit, gemeten in Rusland Minsk onze tijd minus 5 uur. Er is activiteit tussen 8:00 en 13:00 uur met een lage intensiteit van rond 39 amplitude. Dat is een gemiddelde intensiteit, maar toch goed voelbaar door de andere verstoringen. Er waren twee pieken met de hoogste intensiteit rond 8:00 en rond 12:30 uur (39 amplitude). Daarbuiten was de intensiteit laag.

❤️

VERHOOGDE ZONNEWIND EN ZONNESTORM

Afb: Dit is de kp-index gemeten in Potsdam Duitsland en is de meest accurate meting voor ons in Nederland en België. Deze grafiek geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. De gele balken zijn een bijna zonnestormen, de rode balken zijn een volle zonnestorm. Boven de kp-5 is echt een hele heftige zonnestorm. Voor onze tijd tel 2 uur op bij de tijd in de grafiek. Rode puntjes onder de grafiek geven de kosmische stralingsalert weer.

Voor ons in West-Europa zijn de metingen van Potsdam Duitsland (zie grafiek hieronder) de meest relevante en zuiver. De zonnewind snelheid is nog steeds vanaf zondag verhoogd en het is lang geleden dat we een hele week de zonnewind snelheid op dit niveau hadden. Volgens mij een teken dat het zonneminimum echt voorbij is. Dit betekent gelukkig ook dat de beschermende magnetosfeer van de aarde ook sterker wordt. Donderdag aan het einde van de middag was er weer een milde reactie van de magnetosfeer van de aarde met een bijna zonnestorm vanaf 17:00 uur en duurde tot ongeveer 23:00 uur. Een bijna zonnestorm zit tegen een zonnestorm aan en is dus eigenlijk verhoogde zonnewind activiteit die in de atmosfeer van de aarde een reactie geeft.

(Symptomen lees als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)

VOORUITZICHT ZONNEWIND/ZONNESTORM

De verwachting is dat dit nog wel een paar dagen zo doorgaat. De zonnewind snelheid is op deze vrijdag nog steeds tussen 524 en 590 km/sec. (zie grafiek hieronder.) En dat is goed voelbaar verhoogd. Omdat de verhoogde zonnewind op dit niveau zo lang duurt, kan het voor lichaam en psyche een echte uitputtingsslag zijn, omdat alles in iedere cel wordt losgetrild. We kunnen de komende dagen af en toe periode verwachten van bijna zonnestorm verhogingen. (kp-4 gele balken).


(Symptomen lees als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind snelheid. (Voor onze tijd tel 2 uur op bij de tijd in de grafiek.) De zonnewind snelheid is gemiddeld verhoogd, dus niet extreem maar ongeveer tussen de 524 en 590 km/sec. Hoe meer oranje/rood de kleur van de grafiek is, hoe heftiger de verstoringen. De kleur is geel, licht oranje, dus gemiddeld.

Afb: Dit is een vooruitzicht voor de verwachtingen van de kp-index en dus de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind. De verwachtingen van de experts geven aan de we op woensdag 17-8 weer een zonnestorm (kp-5 rode balken) kunnen verwachten met een mildere uitloop voor donderdag en vrijdag (kp-4 gele balken).

(Symptomen lees tijdens een zonnestorm (kp-5 rode balken) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)

❤️

ACTIVITEITEN VAN DE ZON

Afb: Dit is een weergave van de Zon. De rode puntjes zijn de gaten in de corona van de Zon. Nr. 13 staat op de aarde gericht en spuwt plasma onze kant op. De pijlen zijn de grotere actieve zonnevlammen. De Zon kolkt van de grote zonnevlekken, de constante lichtfrequentie is daardoor hoog.

En er staat een klein gat in de corona van de Zon voor een deel nog op de aarde gericht en deze spuwt plasma onze kant op. (Zie rode stipjes op afbeelding) (Symptomen: Hoge fluit/ruis in het hoofd en oren. Dit is hetzelfde als wanneer er verhoogde zonnewind of zonnestorm is.) Dit is ook actief wanneer er verhoogde zonnewind is of zonnestorm.)

Afb: Dit is een magnetische weergave van de Zon. De rode pijlen staan bij de grote actieve zonnevlekken. nr 3077was de zonnevlek die de C-2.18 zonnevlam veroorzaakte. Deze staat net niet meer op de aarde gericht. Er zijn veel zonnevlekken op de Zon. De rode pijlen geven de zonnevlekken aan die de grootste polariteit hebben en dus potentieel grotere zonnevlammen kunnen produceren. Beide staan (gedeeltelijk) op de aarde gericht, dus eigenlijk is er dan een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT. Maar de praktijk laat zien dat de zonnevlammen weinig activiteit laten zien.

(Symptomen zonnevlammen: dus pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam, verder mild. Dus deze symptomen zijn nu niet aan de orde, alleen zeer mild door de verhoogde X-ray lichtfrequentie: Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

Afb: Dit is de weergave van de X-ray zonnevlammen op de Zon. De situatie is zeer mild. De hoogste zonnevlam was een C-2.18 rond 12:20 uur. (Zie rode pijl.) De constante X-ray licht frequentie is door de grote hoeveelheid zonnevlekken wel hoog op het niveau van constante B-Klasse. Dit verhoogd onze frequentie.

Afb: Dit is de weergave van de zonnevlammen tot de middag voor vrijdag 12-8. Het zijn allemaal milde zonnevlammen.

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSSING

Afb: Dit is de weergave van de Heliospheric Currentsheet. Het groene is de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon. Het rode is de negatief geladen zuidpool van de Zon.

We zijn donderdag of vrijdagnacht weer door een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) gegaan. Dit betekent dat de aarde weer in de normale magnetische verbinding is met de Zon. (De symptomen die we de afgelopen weken hebben ervaren ebben nu weg. (symptomen die de afgelopen weken daar bij ervaren worden zijn slapende voeten en tintelende voeten en handen. Ook voelt de aarding voor onszelf anders en kan het moeilijker zijn om goed geaard te zijn.) Dus de symptomen zijn niet meer aan de orde en omdat het om een cyclische beweging gaat van de magnetische verbinding tussen de polen van de Zon en aarde hebben we waarschijnlijk over een week of 4 weer een ompoling van de magnetische verbinding.

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

❤️

❤️

❤️

WEBINAR: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is de volle Maan van vrijdag 12-8. We starten om 19:45. BIJ DE START VAN DIT WEBINAR BESPREEK IK LIVE DE PROCESSEN DIE HOREN BIJ DEZE VOLLE MAAN. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-12-augustus-2022/  (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda  .)

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update woensdag 10-8
Elektromagnetische update zondag 14-8 & VOORUITZICHTEN

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vrijdag 12-8 & VOORUITZICHTEN

Plaats een reactie