‘Transformatie naar magische heling’

Volle Maan in Vissen 10 september 2022

Geschreven door: Manuela van der Knaap

12,7 minuten leestijd

Dit is de beschrijving van de volle Maan in Vissen van zaterdag 10 september 2022. Het is een intense maar magische volle Maan, die je (mogelijk worstelend) opnieuw geboren laat worden. Veranderingen zijn bezig zich te voltrekken, in ons, in de maatschappij en zelfs in het hele zonnestelsel. Lees ook in dit artikel welke impact het overlijden van Queen Elizabeth mogelijk heeft. Dit artikel zit boordevol video’s, linken en informatie. Ik neem je mee door het transformatieproces heen, naar de magische heling die ter beschikking staat rondom deze volle Maan. Met een videoboodschap van mij. Ik wens je veel kijk- en leesplezier…

Lees je het artikel liever op een witte achtergrond open dan de pdf boven aan deze pagina.

De weg uit het slaven-bewustzijn

In de video die opgenomen is tijdens het nieuwe Maan meditatie-webinar van 27 augustus 2022, leg ik de situatie uit over het overlevingsmechanisme dat vanaf juli 2022 actief is en zeker nog tot maart 2023 actueel is. Dit laat confronterende situaties met macht en onmacht zien, omdat je niet in de vorm krijgt wat je zou willen creëren, door allerlei vaak externe omstandigheden. Die situaties ontstaan vooral door verantwoordelijkheid die je draagt, maar die niet klopt waardoor je omstandigheden accepteert die je kapot maken en niet dienen. Door deze diepe confronterende worstelingen breng je bewustzijn en licht op de situatie waar je in zit en waar je eigenlijk niet in kan bestaan. Het brengt de ommekeer, zodat je stopt de autoriteit en verantwoordelijkheid buiten je te leggen en te luisteren en volgen. Dit is een super belangrijke omkering van het slaven-bewustzijn naar een vrij-bewustzijn. Dit proces van bevrijding uit dit overlevingsmechanisme is actueel tot ongeveer maart 2023. (Priapus in Steenbok conjunct Diamant en Pluto.)

In deze video die opgenomen is tijdens het nieuwe Maan meditatie-webinar van 27 augustus 2022, leg ik (Manuela) de situatie uit over het overlevingsmechanisme dat vanaf juli 2022 actief is en zeker nog tot maart 2023 actueel is. En hoe je de situatie voor jezelf kan transformeren. https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

Overlevingsmechanisme van de maatschappij

In de wereld zien we toenemende bestuurlijke controle en macht, die tot maart 2023 aan toe actueel is en het overlevingsmechanisme laat zien dat actief is in de maatschappij. Het wordt zichtbaar in welke controle mechanisme onze maatschappij vastzit en grote veranderingen kondigen zich aan. Want eenmaal zichtbaar kan het niet meer niet zichtbaar zijn. Alle controle en macht komt bovendrijven en laat zijn ware doelen zien, waardoor velen zullen wakker worden. (Priapus in Steenbok conjunct Diamant en Pluto.)

Deze video ‘Trive deel 2’ (gratis) laat zien wat er mis is met het bestuur, macht en controle op aarde, maar ook hoe we met grote vernieuwing eruit aan het bewegen zijn met vrije energie en nieuwe initiatieven en techniek. http://www.thrivemovement.com/watch-thrive-ii-free-limited-time (Dit is een nieuwe link, waarbij je geen informatie hoeft in te vullen van jezelf. Ik kreeg wat klachten en vragen van lezers van mijn artikel.)

Veranderingen in het zonnestelsel

De veranderingen zijn overal, ook in ons zonnestelsel met grote veranderingen op alle planeten en op de Zon. (Zie video en linken in het nieuwe Maan artikel.) Hieronder staat een lijst van veranderingen die waargenomen zijn in de ruimte en bij andere planeten van ons zonnestelsel. Elektromagnetisch zijn er vreemde situaties die bewijzen dat er een grote magnetische kracht actief is die veel veranderingen in gang zet bij alles wat elektromagnetisch is. Er beweegt een galactische spiraal door de Galaxy vanuit het centrum. Zo’n zelfde spiraal hebben we ook in het zonnestelsel. Dit heet de Heliospheric Currentsheet die op een cyclische manier door ons zonnestelsel heen beweegt. Ik meld deze verstoringen vaak in mijn elektromagnetische updates (HCC). Als deze activiteit er is, dan wisselt de magnetische verbinding van de aarde met de polen van de Zon. Dit is een kleine verschuiving, maar de Galactische Heliospheric Currentsheet is vele male krachtiger. Deze verstoring verklaart de klimaatveranderingen, veranderingen in de stand van de Zon, die door oorspronkelijke volkeren zoals de Inuït al jaren worden aangegeven, en het enorme migreren van de magnetische polen van de aarde die onderweg zijn een magnetische poolshift te ontvouwen. We zijn op vele niveaus aan het einde van de cyclus gekomen en ook voor de planeet aarde en het zonnestelsel begint er een nieuwe fase. En de oude controlerende macht gaat daar mee om op de oude manieren. Voor hen, maar voor ons allemaal, is het heel erg belangrijk om mee te gaan bewegen met de veranderingen en de nieuwe tijd van het Watermantijdperk. De krachten overstijgen de machten van de oude controlerende systemen. Dus beweeg mee met de vernieuwing en bouw in vertrouwen aan nieuwe verbindingen, relaties en een nieuwe stabiele basis voor ons leven in vrijheid. (Noordelijke Maansknoop conjunct Uranus in Stier 7de huis. Loskomen van de zuidelijke Maansknoop in Schorpioen 1ste huis. Broninstroom volle Maan 10-9: Zwarte Maan in het 9de huis in Kreeft oppositie Priapus in Steenbok conjunct Diamant en Pluto in Steenbok. Pluto staat conjunct met het Galactisch Centrum op 27ste graad Boogschutter. Maan is de Heer van de zwarte Maan in Kreeft en staat conjunct Nessus in Vissen 4de huis ingaand Neptunus in Vissen in het 5de huis. )

Afb: Dit is een lijst van veranderingen die zich aan het voltrekken zijn in ons zonnestelsel volgens SuspiciousObservers. Video: https://www.youtube.com/watch?v=FpEiO5mlQko

Retrograde Mercurius

De processen die we te zien krijgen bij deze volle Maan vragen van ons om naar binnen te keren voor innerlijke communicatie, met een Mercurius retrograde die van 9-9 tot 2-10-2022 actief is. Je kan in een apart artikel lezen over deze Mercurius retrograde periode, met de specifieke thema’s en processen voor jezelf en in de wereld. De thema’s zijn verbinding, communicatie in relaties en de laatste week van de retrograde periode gaat het over zuivering, dienstbaarheid en praktisch organiseren. Ik verwacht dat er vooral in deze laatste week van de retrograde periode onthullingen zullen ontstaan, die gebrek aan dienstbaarheid en zuiverheid kunnen ontmaskeren.

Overlijden koningin Elizabeth

Het overlijden van koningin Elizabeth van Groot-Brittannië op donderdag 8 september 2022 is goed voelbaar als een shift in het collectieve bewustzijn. Het voelt voor mij als een startschot voor vernieuwing en verschuivingen in de controlerende maatschappelijke machten. Dit is natuurlijk ook een prachtige afleiding, want als je links kijkt, dan zie je rechts niets. Dat is hoe het meestal bij de oude media werkt, omdat we de komende weken overspoeld zullen worden met nieuws over dit overlijden. De wereld komt als het ware op een bepaald niveau tot stilstand. In Groot-Brittannië is overal wereldwijd het parlement 10 dagen gesloten vanwege een officiële periode van rouw. Ik ben erg benieuwd voor welke implementaties deze afleiding gebruikt gaat worden. (De nieuwe Maan had de Bronenergie van de zwarte Maan in Kreeft en zwarte Zon in het 10de huis en de noordelijke Maansknoop in het 8ste huis conjunct Uranus in Stier. De nieuwe Maan energie is nog actueel tot de volgende nieuwe Maan op 25 september 2022.)

Belangen loslaten en ZIJN

Pluto, de semiplaneet, regeert over macht en onmacht in de lagere octaaf, maar in de hogere octaaf is het de wachter op de drempel op de uiterste baan rond de Zon in ons zonnestelsel. Je mag en kan pas passeren en doorstromen naar hogere frequenties of buiten het zonnestelsel, wanneer je de hogere octaaf van Pluto hebt begrepen. Dit betekent dat je je ontdaan hebt van alle belangen en dus macht en onmacht achter je hebt gelaten. Dan is alles gewoon wat het IS en hoeft het niet anders te ZIJN dan het IS. Je bent dan in het moment open naar het leven om te ontvangen en onbevangen te spelen door het ervaren van het leven. Dan zal alles zich manifesteren op het exacte moment dat je het nodig hebt. Dan hoef je niet te creëren, maar ontvang je de stroom van de Bron met alle overvloed. Dit is onze oorsprong en ook onze bestemming, om los te komen van de noodzakelijke bescherming van het ego en te leren vertrouwen op jezelf en je verbinding met de Bron. Hoe de veranderingen zullen voltrekken is niet te voorzien, maar dat er veranderingen komen is zeker. Dus laat je belangen los en beweeg mee met de vernieuwing, zodat ook voor jou de nieuwe basis en verbindingen kunnen ontvouwen. (Noordelijke Maansknoop conjunct Uranus in Stier 7de huis. Loskomen van de zuidelijke Maansknoop in Schorpioen 1ste huis. Broninstroom volle Maan 10-9: Zwarte Maan in het 9de huis in Kreeft oppositie Priapus in Steenbok conjunct Diamant en Pluto in Steenbok. )

Door de dood heen gaan

Deze fase van transformatie, die enorm diep gaat, helpt je de doorgang te vinden naar je Wezenlijke Zelf en je te ontdoen van alle beschermende ego strategieën en ondermijnende patronen. Zoals ik in de video van de nieuwe Maan ook uitleg, vraagt dit Plutonische transformatieproces om door de dood heen te gaan. Je laat alle belangen los, open voor je Wezensessentie en de stroom van de Bron, en wordt geboren in een nieuwe ruimte. Ontdaan van je beperkende angsten en ego-bescherming. Echt, het is de moeite waard om deze weg te gaan. (Zwarte Maan en -Zon in Kreeft 9de huis, oppositie Priapus in Steenbok conjunct Diamant en Pluto T-vierkant met Cheiron in Ram 6de huis. Zuidelijke Maansknoop in Schorpioen oppositie noordelijke Maansknoop in Stier 7de huis, conjunct Uranus. Maan in Vissen is Heer van de zwarte Maan.)

Inspiratie en weten

Deze volle Maan in Vissen brengt ons kosmische inspiratie. Als alles mag ZIJN wat het is en je belangen en al het moeten hebt losgelaten, dan komt de stroom van inspiratie door je heen. Voelbaar vanbinnen val je dan samen met de inspiratie. Je bent dan de inspiratie, je valt er dan mee samen. Een diepe rust is voelbaar vanbinnen; geen haast meer, geen moeten en het weten ontvouwt zich als een zekerheid. Volgens mij is deze staat van ZIJN niet statisch en is het niet zo dat je dit bereikt en hier continu in kan blijven. Mijn ervaring is dat je dit af en toe mag ervaren, wanneer je echt zonder belangen en moeten kan zijn. En deze fasen worden steeds langer en vaker en je gaat het innerlijke proces van onthechting en loslaten steeds beter en dieper begrijpen en aanvoelen. Dat gaat stap voor stap. Deze periode tot maart 2023 is er om iedereen te begeleiden om belangen, sturing en moeten los te laten en de inspiratiestroom van de Bron te vinden in zichzelf. (Zwarte Maan en -Zon in Kreeft 9de huis, oppositie Priapus in Steenbok conjunct Diamant en Pluto T-vierkant met Cheiron in Ram 6de huis. Zuidelijke Maansknoop in Schorpioen oppositie noordelijke Maansknoop in Stier 7de huis, conjunct Uranus. Maan in Vissen is Heer van de zwarte Maan.)

Afb: Dit is de ‘Magical Healing Crystal’. In de webshop te bekijken als staven en brokken. De staven hebben ook moedergesteente en die helen het diepst de rauwe beschadigde delen die we in de afscheiding van de Matrix hebben opgelopen. Op alle niveaus vanaf het fysiek, de Ziel, emotioneel, mentaal, enz. https://inzichten.com/product/magical-healing-crystal/

Magische heling

Deze volle Maan is een magische volle Maan in Vissen. Ik heb je de doorgang laten zien in dit artikel, tijdens mijn meditatie-webinars ervaren we het ook. En iedere dag stap voor stap meer in het dagelijks leven. Daarin is het superbelangrijk dat het vertrouwen in de voedende, zachte stroom van de Bron in jezelf en van het leven herinnerd wordt. Ik wens je toe dat je deze ontspannen basis van het AL-Bewustzijn van wie wij in Wezen zijn, kan toelaten. Door het toelaten van deze ontspanning, rust en veiligheid kan je de overleving die soms diep in het lichaam, maar ook in je bestaan vastzit, met veel meer gemak loslaten. Dus daarmee bedoel ik, dat je je beter kan richten op het toelaten van de ontspanning en zachtheid van het AL-Bewustzijn, dan te vechten om het overlevingsmechanisme los te laten. Vanuit je openstellen voor de ontspanning en zachtheid is daar heel onverwacht de dragende kracht van het Wezenlijk en van het universele die je op een magische manier aanraakt en transformeert. Ja, zo’n volle Maan is dit: Magisch. En voor hen die de doorgang niet kunnen vinden: Ik heb een super unieke en bijzondere partij Magical Healing Crystals (zo noem ik ze) mogen ontvangen. Deze helen de allerdiepste beschadigingen die we hebben opgelopen in de dualiteit en de afscheiding van de Matrix, zowel fysiek al op alle andere niveaus (Ziel, emotioneel, mentaal, enz.). Ik heb nog nooit een mineraal gevoeld met zoveel helende liefde en compassie. Misschien kunnen ze jou van dienst zijn tijdens mijn meditatie-webinars of als maatje. Of misschien komt deze magische heling op een andere manier naar je toe rond deze bijzondere magische volle Maan. (Zwarte Maan en -Zon in Kreeft 9de huis, oppositie Priapus in Steenbok conjunct Diamant en Pluto T-vierkant met Cheiron in Ram 6de huis. Zuidelijke Maansknoop in Schorpioen oppositie noordelijke Maansknoop in Stier 7de huis, conjunct Uranus. Maan in Vissen is Heer van de zwarte Maan.)

Heb het goed…💞

©Manuela van inzichten.com

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

**Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is de volle Maan van zaterdag 10 september 2022. IK START WEER MET LIVE UITLEG OVER DEZE VOLLE MAAN. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-10-september-2022/ /(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

**Het volgende speciale webinar is ingepland op donderdag 6 oktober 2022 19:45 uur VOOR EENHEIDSBEWUSTZIJN met de Wortel Amethist. JE KAN MEEDOEN ZONDER WORTEL AMETHIST. We hebben hele bijzondere ervaringen gehad met deze webinars. De ervaringen waren diepe heling, ervaren van heelheid, thuiskomen en omhulling, ervaren en integreren van de Bronenergie. Angsten en stress verdwenen bij veel mensen en voor sommige deelnemers is dit zelfs blijvend veranderd. Dit proces met de Wortel Amethist is ondersteunend in het openen en integreren van het vernieuwde AL-bewustzijn dat de dualiteit van de Matrix opheft. Dit is een geweldige ervaring voor jezelf, maar we leveren ook een grote bijdrage aan het collectief met het in evenwicht brengen van de polariteiten en het herstellen van verbindingen tussen de polariteiten, die nu zo ongelofelijk groot zijn. TIJDENS DIT WEBINAR WORDEN NIEUWE LAGEN VOOR HET EENHEIDSBEWUSTZIJN IN JEZELF HERINNERD EN GEÏNTEGREERD (ieder op het eigen niveau). Voor meer informatie kijk op de website: https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-do-6okt22/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Deel deze post op social media

'Thema's van Mercurius retrograde'
Elektromagnetisch update dinsdag 13-9 & VOORUITZICHTEN

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over ‘Transformatie naar magische heling’

4 Gedachten

 1. Y.Kerklaan vrijdag 9 september 2022 om 17:18- Beantwoorden

  Onderwerp volle maan 10 september 2022
  Pluto staat nu op 26 graden steenbok dan kan hij toch niet conjunct het galactisch centrum staan dat op 27 Gr.boogschutter is,of bedoel jij het anders?
  Gr.Yvonne

  • Manuela van der Knaap vrijdag 9 september 2022 om 17:38- Beantwoorden

   Ja, ongelofelijk stom van mij. Ik heb het aangepast. De regel ervoor staat het er nog over Steenbok. De energie is pittig, ook voor mij als ik aan het schrijven ben. Iedere keer weer door die Pluto energie heen wanneer ik het artikel schrijf. Dus dat was ook met dit artikel weer een hele energetische bevalling. En opgeteld met alle andere zaken wordt het dan te veel en sluipen er hele domme fouten in het artikel. Nou, dat maakt het weer eens extra duidelijk dat ik niet perfect ben.

 2. nicolaers zondag 11 september 2022 om 16:48- Beantwoorden

  lieve Manuela,
  wat een mooie krachtige avond gisteren bij de Volle Maan!
  Jij was zo krachtig ook, met heldere uitleg en inzichten!
  Ik voelde een uitbreiding van bewustzijn, maar ook fysiek, tot in de cellen!
  de kristallen deden hun werk, en ik kon in overgave gaan.
  Zo dankbaar dat ik jou heb ontdekt en mag deelnemen!
  Het is zo hoopvol, en de uitnodiging tot authenticiteit is binnen gekomen!
  vééél dank Manuela ❤🕉🙏❤

  • Manuela van der Knaap maandag 12 september 2022 om 09:23- Beantwoorden

   Ik ben ook ontzettend blij met de meditatie-webinars. We openen prachtige nieuw paden met elkaar, ieder voor zichzelf en zo voor het collectief. <3

Plaats een reactie