Elektromagnetisch update vr 14-10 & za 15-10 & VOORUITZICHTEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

15,4 minuten leestijd

Vrijdag 14-10 had ik een broodnodige dag helemaal voor mezelf. Daarom was er geen update. Ik heb er van genoten. De update staat achteraf alsnog in dit artikel. Verstoringen: Elektronencrash, hoge X-ray pieken, 1 flinke M-Klasse zonnevlam, verhoogde zonnewind tot zonnestorm (kp-5).

Op zaterdag 15-10 was er in de nacht een zonnestorm (kp-5) en liep in de ochtend de zonnewind snelheid op (525 km/sec.), maar niets extreems. Opnieuw een milde elektronencrash. De grote zonnevlek is uit het zicht verdwenen en er is rust op de Zon en de lichtfrequentie is gezakt (B-klasse X-raylicht). Het wordt dus steeds milder.

DE VOORUITZICHTEN ZIJN MILD VOOR DE KOMENDE DAGEN. DUS DE VLAG UIT!!! Zelfs de elektronen zijn waarschijnlijk niet in verstoring de komende dagen. En ook milde verhoogde zonnewind, waardoor ook kosmische stralingsalerts niet aan de orde zijn. Dit is echt uitzonderlijk rustig. Dus geniet er van…het kan zo weer veranderen. Nog een kleine kanttekening: Waarschijnlijk zondag of maandag een shift van de magnetische verbinding van de aarde met de polen van de Zon (HCC). Maar als er weinig andere verstoringen zijn, dan merk je alleen de zeer milde symptomen van moeizamer aarde en slapende of verdoofde handen en voeten.

Voor inzicht in de actuele innerlijke en wereldse processen: Het artikel over de volle Maan in Ram van zondag 9-10: https://inzichten.com/heling-van-het-conflict-tussen-eenheid-en-ego/ Lees het nieuwe Maan artikel van zondag 25-9: https://inzichten.com/de-val-het-diamanten-plasmalicht/

Mijn laatste YouTube video. Verandering op komst voor het komende half jaar. Zet angst om in kracht. https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

In het artikel van maandag 5-9 kan je lezen over de situatie op 5 september, maar geeft je vooral wat extra informatie over de typische symptomen voor dit moment en ook ervaringen, tips en inzicht wat je kan doen om je situatie te verbeteren als je veel last hebt van de verstoringen. Bovenaan het artikel staat deze info, daaronder de info over 5 september. Die is natuurlijk niet meer relevant op dit moment. https://inzichten.com/elektromagnetische-update-maandag-5-9-vooruitzichten/

Heb het goed…💞
©Manuela van inzichten.com

******************************************

❤️

1. DE VERSTORING VAN DE ELEKTRONEN (crash) &VOORUITZICHT

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. De elektronen kwamen vanaf vrijdag 14-10 in elektronencrash. Waar de rode streep onder de lijnen staat is de crash periode. Tel 2 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd.

Er was op vrijdag 14-10 een periode met elektronencrash tussen 5:30 en 9:30 en opnieuw tussen 11:30 en 14:30 uur, deze laatste was een hele diepe. Op zaterdag 15-10 was er een milde elektronencrash tussen 10:30 en 12:00 uur.

(Symptomen voor een elektronencrash: Het gevoel hebben dat je lood in je schoenen hebt, pijnlijk onderlichaam (heupen, benen, voeten) en te diep geaarde zijn. Je kan tijdens een elektronencrash situaties te zwaar zien of benaderen. Je bent dan als het ware aan het zwartkijken. Dus neem negatieve en depressieve gevoelens met een korreltje zout tijdens deze periode.)

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de elektronen in de ionensfeer voor de komende dagen. De elektronen zijn vanaf 14-10 gecrashed. Dat is op deze grafiek nog niet bijgewerkt. Voor de komende dagen is de verwachting hetzelfde met dus af en toe elektronencrash. Vanuit mijn persoonlijke expertise die ik in jaren met ervaring heb opgebouwd met deze metingen, verwacht ik dat er GEEN elektronencrashes zullen zijn, maar milde situatie er tussen in, dus voor de elektronen geen verstoringen. (zie symptomen hierboven.)

❤️

2. X-RAY PIEKEN (HOOG)

Afb: Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd. De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 2 uur op voor Europese tijd.)

Op vrijdag 14-10 waren er hoge X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid rond 2:00 uur met ongeveer 90 p/cm3 en rond 14:00 uur met ongeveer 95 p/cm3. (Op zaterdag 15-10 dus GEEN X-ray pieken.)

(symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

❤️

3. ACTIVITEITEN OP DE ZON (mild) & VOORUITZICHTEN WEEK

Afb: Dit is een weergave van de Zon van zaterdag 15-10. De rode stippen zijn de gaten in de corona van de Zon. Die staat beide niet op de aarde gericht. Er komt dus nog wel een nieuw (zelf ingetekend) gat in de corona aan, die vanaf zondag op de aarde gericht zal komen te staan voor ongeveer 3/4 dagen dan weer plasma onze kant op zal spuwen (zie symptomen).

(Symptomen gat in de corona van de Zon: De plasma die richting de aarde beweegt kunnen door hooggevoelige mensen gevoeld worden als hoge fluittonen of ruis in de oren en het hoofd. Als er verhoogde zonnewind is, dan is dit ook aan de orde.)

Afb. van de Zon hierboven: Op vrijdag was er nog een flinke M-Klasse zonnevlam niet op de aarde gericht. De grote zonnevlek, rechts op de afbeelding is inmiddels op zaterdag verdwenen uit het zicht voor ons op aarde. De Zon is erg rustig met weinig zonnevlekken en deze zijn ook niet potentieel magnetisch complex. Dus de verwachting is rust voor de komende dagen.

Afb: Dit is de geschatte dreiging van zonnevlammen voor de zaterdag 15-10. De Zon is rustig en er is GEEN dreiging van grote zonnevlammen.

Afb: Er was in de vroege nacht van zaterdag de 15de een grote ‘canyon of fire’ die een prachtige show gaf, maar dit had geen effect op de aarde.

Afb: Dit is de weergave van de X-ray zonnevlammen op de Zon. Er waren vooral lage B- en C-Klasse zonnevlammen. (Tel 2 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd.) Vanaf zaterdag 15-10 is het rustig. Er was zaterdag 15-10 nog een grotere C-Klasse zonnevlam rond 16:00-16:30 uur uur C-6.13.

(Symptomen zonnevlammen rust: dus pittig als er X- of M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam en als ze nog lager zijn mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er kunnen ook grote Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.)

Afb: Dit is een vooruitzicht van welke zonnevlekken er nog in aantocht zijn. Waar de rode blokjes omheen staan links, dat is een nieuwe zonnevlek die rond maandag 15-10 zichtbaar gaat worden aan onze kant van het zonnestelsel. Deze ziet er overigens ook mild uit, dus ik verwacht niet veel activiteit van deze zonnevlek.

❤️

4. SITUATIE RONDOM DE ZONNEWIND (mild tot gemiddeld) & VOORUITZICHTEN

Afb: Dit is de Hp-30 index gemeten in Potsdam Duitsland per half uur en is de meest accurate meting voor ons in Nederland en België per half uur. Deze grafiek geeft kleinere verstoringen ook weer en daardoor is deze weergave veel betrouwbaarder. De grafiek laat reactie zien van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Gele balken zijn een bijna zonnestormen, de rode balken zijn een volle zonnestorm. Boven de 5 (Hp-30 links op de grafiek) is echt een hele heftige zonnestorm. Rode puntjes boven of onder de groene balken in de grafiek geven de kosmische stralingsalert weer. Voor onze tijd tel 2 uur op bij de tijd in de grafiek.

Vanaf 2 uur tot 4:30 uur en opnieuw tussen 5:30 en 6:30 uur was er verhoogde reactie op de zonnewind door de beschermende magnetosfeer van de aarde (kp-4 ongeveer) . De hoogste verstoring was tussen 2:30 en 4:00 uur met heuse zonnestorm (rond Hp-5).

(Symptomen zonnestorm zijn gemiddeld tot mild. Lees tijdens een zonnestorm (hp-5) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Omdat de verwachtte situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

Dit is een grafiek die de verhoogde zonnewind snelheid weergeeft. Hoe roder de verstoring hoe heftiger die is. Deze is geel met een zeer klein puntje oranje, dus gemiddeld tot mild van intensiteit. De zonnewind ging in de ochtend zeer rustig stijgen, maar werd in de loop van de dag weldegelijk goed voelbaar met een verstoring van rond de 540 km/sec vanaf 14:00 uur. De verwachting is dat dit nog een paar dagen verhoogd blijft, maar waarschijnlijk milder onder de 500 tot 475 km/sec. En dat is mild.

(Symptomen zonnestorm zijn gemiddeld tot mild. Lees tijdens een zonnestorm (hp-5) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Omdat de verwachtte situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

VERWACHTING ZONNESTORMEN?

Afb: Dit is de verwachting van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind op zaterdag 15-10 getoond. We zien de volgende opleving rond donderdag 20 en vrijdag 21 oktober. (tel 2 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd.)

(Symptomen zonnestorm: Lees tijdens een zonnestorm (kp-5 rode balken) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Omdat de verwachtte situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

Afb: Dit is een vooruitzicht van de zonnewind. Volgens deze grafiek zal het allemaal zeer mild zijn met de zonnewind de komende dagen. Daar is niet veel bijzonders te zien. De hoogste zonnewind snelheid zal op zondag 16-10 zijn, maar komt volgens dit vooruitzicht niet boven de normale waarde uit, dus rust voor de komende dagen.

❤️

5. HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSSING

Afb: Dit is de weergave van de Heliospheric Currentsheet. Vanaf zondagavond 16-10 of maandag 17-10 is er mogelijk weer een korte periode van een paar dagen waarop de magnetische verbinding van de aarde met de polen van de Zon zal shiften. Deze gaat dan van de normale verbinding met de negatief geladen zuidpool van de Zon, naar de positief geladen noordpool van de Zon. Ik verwacht een dag of 4 tot 5 met mogelijke symptomen, zie hieronder.

Dit is overigens een signaal dat er aan de niet zichtbare kant van de Zon veel zonneactiviteit is, waardoor de magnetische verbinding van de Zon instabieler is.

(Symptomen tijden de abnormale magnetische verbinding met de noordpool van de Zon (groene lijnen): Dit zijn slapende voeten en tintelende voeten en handen. Ook voelt de aarding voor onszelf anders en kan het moeilijker zijn om goed geaard te zijn.) De Heliospheric Currentsheet is een cyclische beweging van de magnetische verbinding tussen de polen van de Zon en aarde die om de 4 weken steeds weer een ompoling van de magnetische verbinding hebben. Dit is een magnetische spiraal die door ons zonnestelsel heen beweegt. Deze zelfde magnetische spiraal is ook aanwezig in de Galaxy en de spiraal zorgt voor veel veranderingen in ons zonnestelsel op veel planeten. Zie lijst met verandering hieronder:

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.

❤️

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

❤️

❤️

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

**Iedere nieuwe en volle Maan is er een EXTRA Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is de volle Maan van woensdag 19 oktober 2022 . In het begin van het webinar geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse processen van de actuele processen. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-extra-webinar-19-oktober-2022/ /(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

**Het volgende speciale webinar is ingepland op woensdag 2 november 2022 19:45 uur VOOR EENHEIDSBEWUSTZIJN met de Wortel Amethist. JE KAN MEEDOEN ZONDER WORTEL AMETHIST. We hebben hele bijzondere ervaringen gehad met deze webinars. De ervaringen waren diepe heling, ervaren van heelheid, thuiskomen en omhulling, ervaren en integreren van de Bronenergie. Angsten en stress verdwenen bij veel mensen en voor sommige deelnemers is dit zelfs blijvend veranderd. Dit proces met de Wortel Amethist is ondersteunend in het openen en integreren van het vernieuwde AL-bewustzijn dat de dualiteit van de Matrix opheft. Dit is een geweldige ervaring voor jezelf, maar we leveren ook een grote bijdrage aan het collectief met het in evenwicht brengen van de polariteiten en het herstellen van verbindingen tussen de polariteiten, die nu zo ongelofelijk groot zijn. TIJDENS DIT WEBINAR WORDEN NIEUWE LAGEN VOOR HET EENHEIDSBEWUSTZIJN IN JEZELF HERINNERD EN GEÏNTEGREERD (ieder op het eigen niveau). Voor meer informatie kijk op de website: https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-wo-2nov22/

❤️

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit is het artikel bomvol met video’s en uitleg over de Totale Eclips van zaterdag 4 december 2021 & de jaarhoroscoop voor 2022: https://inzichten.com/de-magische-overwinning-van-het-hart/

Dit is het artikel over de bijna totale Maansverduistering van 21 november 2021 over het innerlijke proces van 2022: https://inzichten.com/een-hele-grote-sprong-voor-de-mensheid/

Dit artikel gaat over de processen van mei 2022 tot mei 2023: https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

Deel deze post op social media

Elektromagnetisch update dinsdag 11-10 & VOORUITZICHTEN
Elektromagnetische update zondag 16-10 &VOORUITZICHTEN

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetisch update vr 14-10 & za 15-10 & VOORUITZICHTEN

Plaats een reactie