Elektromagnetische update ma7-11 & di 8-11 & wo 9-11 & VOORUITZICHT

Geschreven door: Manuela van der Knaap

18,4 minuten leestijd

Kort de verstoringen woensdag 9-11: Het is een dag van uiterste. In de nacht bijna zonnestorm (kp-4) en daarna zeer lage zonnewind en dus periode met kosmische stralingsalerts in de middag, elektronencrash, vreemde hoge pieken van zonnewind en ZEER HOGE X-RAY PIEKEN. Dus er is zeer veel onrust. We zien op alle fronten extremen samenkomen op deze dagen. Lees verder hieronder of onder de grafieken, daar staat uitleg met mogelijke symptomen erbij.

Lees meer over de innerlijke processen voor de totale Maansverduistering en 2023 DEEL 2 : https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-deel-2-transitie-naar-goddelijke-basis-van-het-leven/

Dit artikel gaat over de maatschappelijke processen en de grote transities voor 2023 DEEL 1: https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-transitie-naar-de-nieuwe-basis-van-het-leven/

Of kijk de video waar ik uitleg geef over deze processen die zich aan het ontvouwen zijn: Mijn laatste YouTube video. Verandering op komst voor het komende half jaar. Zet angst om in kracht. https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

De zonnewind laat vreemde moves zien. Op maandag 7-11 hadden we een hoge zonnestorm tot Kp-6 begin van de avond. Dat is nog niet zo vreemd, maar daarna zien we iedere dag hoge pieken in de zonnewind dichtheid en zeer hoge X-ray pieken. Buiten deze pieken zijn de zonnewind metingen zeer laag en daardoor wordt de beschermende magnetosfeer van de aarde zwak en ontstaan er periode van kosmische stralingsalerts. Als kosmische stralingsalerts langer aanhouden, dan is dat best wel intens met hartfladderen. Er komt dan zeer hoogfrequente energie binnen in de aardse atmosfeer en dat kan je optillen of in contact brengen met wat niet kan mee vibreren in lichaam en energielichaam (blokkades) en bij dat laatste ervaar je dan ongemak van symptomen.

Vanaf dinsdag zien we vreemde hoge pieken van zeer hoge zonnewind dichtheid en hoge, maar iets minder hoge pieken van zonnewind snelheid. Ook zijn er heel erg hoge X-ray pieken. Dus er is zeer veel onrust. We zien op alle fronten extremen samenkomen.

We hadden zowel dinsdag 8-11 als woensdag 9-11 een elektronencrash. Dat zijn zware periode voor onze psyche. Het voelt alsof je lood in schoenen hebt, pijnlijk onderlichaam, heupen, benen, voeten en mogelijk ook de onderrug. Je kan ook zelf zwaar op de hand zijn, je heel negatief voelen. Je ziet als de elektronen gecasht zijn zaken te negatief, alsof je er nooit meer uitkomt.

De Zon is verder erg rustig, met alleen kleine B- en C-klasse zonnevlammen. Op maandag 7-11 was er plotseling ineens rond 1:10 uur een hoge X-ray zonnevlam een M-5.25 en die kwam vanaf de rand van de Zon vanaf zonnevlek (AR3141). Deze zonnevlek heeft een flinke polariteit en kan dus ook grotere zonnevlammen produceren. Deze zonnevlek staat vanaf donderdag 10-11 op de aarde gericht en kan zeker tot maandag plotseling grote zonnevlammen produceren. Vanaf donderdag 10-11 is er dus EEN GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT (Kans op M-klasse 20% en X-klasse 5%).

Heb het goed…💞
© Manuela van https://inzichten.com

❤️

1. SITUATIE RONDOM DE ZONNEWIND (zwak, dus kosmische stralingsalert) & VOORUITZICHTEN

Afb: Dit is de Hp-30 index gemeten in Potsdam Duitsland per half uur en is de meest accurate meting voor ons in Nederland en België per half uur. Deze grafiek geeft kleinere verstoringen ook weer en daardoor is deze weergave veel betrouwbaarder. De grafiek laat reactie zien van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Gele balken zijn een bijna zonnestormen Kp-4 (zie links het cijfer in de grafiek), de Kp-5 zijn een volle zonnestorm. Boven de 5 (Kp/Hp-30) is echt een hele heftige zonnestorm (dit wordt aangegeven door de rode puntjes in de gele balken). Rode puntjes (als die er staan) boven de groene balken die nauwelijks boven de 0 lijn uitkomen, die geven in de grafiek de momenten kosmische stralingsalert weer. Voor onze tijd tel 1 uur op bij de tijd in de grafiek.

De zonnewind snelheid neemt steeds verder af met haar intensiteit en op woensdag 9-11 rond 15:30 uur is er een kosmische stralingsalert actief (rood puntje in grafiek). Als kosmische stralingsalerts langer aanhouden, dan is dat best wel intens met hartfladderen. Er komt dan zeer hoogfrequente energie binnen in de aardse atmosfeer en dat kan je optillen of in contact brengen met wat niet kan mee vibreren en bij dat laatste ervaar je dan ongemak van symptomen. De verwachting is dat dit donderdag 10-11 weer stopt, omdat de zonnewind dan weer een heel klein beetje oploopt (nog binnen normale waarde.) Dus dan zijn de kosmische stralingsalerts weer voorbij, in iedergeval voor donderdag.

(Mogelijke symptomen kosmische stralingsalert: hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen naar een bliss ervaring, dat gebeurd vooral als je goed in je vel zit.)

Op maandag 8-11 was er een pittige zonnestorm met activiteit tussen 12:00 en 22:00 uur. De hoogste piek was pittig met een Kp-6 rond 18:00 uur op dinsdag 9-11 waren er korte periode met bijna zonnestorm (kp-4 gele balken grafiek) tussen 5:00 en 6:30 uur en tussen 8:30 en 11:30 uur. Op woensdag 9-11 opnieuw in de nacht periode met bijna zonnestorm tussen 3:00 en 5:30 uur kp-4 (gele balken grafiek).

(Symptomen zonnewind ZIJN NU NIET AAN DE ORDE (Geen verhoogde zonnewind nu): Lees tijdens een zonnestorm (hp-5) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Omdat de verwachtte situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

VERWACHTING ZONNESTORMEN?

Afb: Dit zijn de lange termijn vooruitzichten. De vormgeving van de grafieken is veranderd. Er worden geen rode balken meer gegeven bij de Kp-index, alleen geel. Misschien pas rood bij kp-7 of zo, maar dat is nu niet zichtbaar. Volgens het vooruitzicht zal er pas eind volgende week rond vrijdag 18-11 een zonnestorm zijn (kp-5). Tel 1 uur op bij de tijden in de grafiek om onze tijd te zien.

(Symptomen zonnestorm (alleen mild tijdens bijna zonnestorm kp-4): Lees tijdens een zonnestorm dat is een kp-5 (zie links op de afbeelding de cijfers) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm is een kp-4 (zie links in de grafiek de cijfers) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Omdat de verwachtte situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden. De hoge frequenties kunnen je ook optillen met een bliss ervaring.)

Afb: Dit is een vooruitzicht voor de zonnewind voor de komende week. Het ziet er naar uit dat de zonnewind tot tot donderdag 10-11 erg zwak zal zijn. Er is voor donderdag 10-11 een lichte verhoging zal komen van de zonnewind, maar binnen de normale waarden. Dus dan zijn de kosmische stralingsalerts weer voorbij, in iedergeval voor donderdag.

❤️

2. VREEMDE HOGE ZONNEWIND PIEKEN(extreme uiterste)

Dit is de weergave van de zonnewind dichtheid van dinsdag 8-11.

We zien extreme pieken, terwijl de basis van de zonnewind erg laag is. Dit levert heel veel onrust op. De piek op dinsdag 8-11 rond 7:15 uur was echt SUPER EXTREEM en rond de 98 p/cm3. De verstoring tussen 1:15 en 2:45 uur was ook hoog rond de 55 p/cm3 en duurde lang. Normaal zijn die pieken kort, wanneer ze zo extreem zijn. Ook kan je zien aan de weergave dat er een deel van de meting mist (vlakke horizontale vlakken/strepen). Dus in die periode kunnen de pieken ook nog veel hoger geweest zijn, maar dat weten we dus niet. Er er was nog een korte hoge piek rond 3:30 uur ook van rond de 50 p/cm3. Na die hele hoge piek rond 7:15 stopte de pieken.

Op woensdag was het weer bal. Zie grafiek hieronder van de zonnewind dichtheid. Daar zien we 1 zeer hoge piek rond 1:15 uur van ongeveer 93 p/cm3.

Die grafiek daaronder laat zien dat ook de zonnewind snelheid pieken liet zien, maar die waren niet zo extreem hoog en dus milder. De basis van de zonnewind snelheid is laag, namelijk rond de 350 en 330 km/sec en daardoor is de bescherming van de magnetosfeer van de aarde ook nog eens zwak en komt alles heftiger aan hier op aarde en is dus beter voelbaar voor hooggevoelige mensen. We zien een zonnewind snelheid piek op 8-11 rond 21:00 uur van 540 km/sec & rond 21:30 van 505 km/sec & russen 22:10 en 23:10 van 510 km/sec.

(Symptomen zonnestorm TIJDENS ZEER INTENSE HOGE PIEKEN: Lees tijdens een zonnestorm dat is een kp-5 (zie links op de afbeelding de cijfers) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm is een kp-4 (zie links in de grafiek de cijfers) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Omdat de verwachtte situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden. De hoge frequenties kunnen je ook optillen met een bliss ervaring.)

Dit is de weergave van de zonnewind dichtheid van woensdag 9-11.

Dit is de weergave van de zonnewind snelheid van woensdag 9-11.

3. X-RAY PIEKEN (PITTIG)

Afb: Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd. De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 2 uur op voor Europese tijd.) (P.S.: de X-ray pieken kunnen ook korte plotselinge zonnewind pieken zijn, maar zeer waarschijnlijk is het dat niet. We zien dat de hoge pieken zonnewind bijna allemaal op andere tijdstippen plaatsvinden.)

Vanaf dinsdag 8-11 zien we vreemde hoge pieken van zeer hoge zonnewind dichtheid en hoge, maar iets minder hoge pieken van zonnewind snelheid. Ook zijn er heel erg hoge X-ray pieken. Dus er is zeer veel onrust. Op maandag 7-11 rond 9:00 uur een piek van ongeveer 90 p/cm3 die zichtbaar werd in de zonnewind dichtheid. Op dinsdag 8-11 rond 1:30 uur met ong. 80 p/cm3 & 2:30 uur rond 70 p/cm3 & rond 3:30 uur met ong. 70 p/cm3. Op woensdag 9-11 rond 6:00 uur met ong. 120 p/cm3 (EXTREEM HOOG) & rond 7:00 uur met ong. 80 p/cm3. (P.S.: deze X-ray pieken kunnen ook

(symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

❤️

4. DE VERSTORING VAN DE ELEKTRONEN (zwaar) &VOORUITZICHT

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. De elektronen zijn in elektronenstorm vanaf maandag 7-11. De rode strepen onder de blauwe en rode lijnen zijn de periode met elektronencrash. Tel 1 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd.

We hadden zowel dinsdag 8-11 als woensdag 9-11 een elektronencrash. Dinsdag 8-11 tussen 7:00 en 13:30 en op woensdag 9-11 tussen 6:00 en 9:30 uur. Dat zijn zware periode voor onze psyche. Het voelt alsof je lood in schoenen hebt, pijnlijk onderlichaam, heupen, benen, voeten en mogelijk ook de onderrug. Je kan ook zelf zwaar op de hand zijn, je heel negatief voelen. Je ziet als de elektronen gecasht zijn zaken te negatief, alsof je er nooit meer uitkomt.

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de elektronen in de ionensfeer voor de komende dagen. De elektronen periode zijn in elektronencrash. Het vooruitzicht laat zien dat dit de komende dagen zal doorgaan met periode van elektronencrash.

❤️

5. ACTIVITEITEN OP DE ZON (mild met GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT)

Afb: Deze afbeelding is van de Zon van woensdag 9-11 en laat de gaten in de corona van de Zon zien ( normaal met rode kruisjes), maar er zijn geen gaten in de corona van de Zon op de aarde gericht. Er zijn kleine zonnevlekken die milde kleine B- en C-klasse zonnevlammen produceren.

De Zon is verder erg rustig, met alleen kleine B- en C-klasse zonnevlammen. Op maandag 7-11 was er plotseling ineens rond 1:10 uur een hoge X-ray zonnevlam een M-5.25 en die kwam vanaf de rand van de Zon vanaf zonnevlek (AR3141). Deze zonnevlek heeft een flinke polariteit en kan dus ook grotere zonnevlammen produceren. Deze zonnevlek staat vanaf donderdag 10-11 op de aarde gericht en kan zeker tot maandag plotseling grote zonnevlammen produceren. Vanaf donderdag 10-11 is er dus EEN GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT (Kans op M-klasse 20% en X-klasse 5%). We gaan zien wat deze zonnevlek ons de komende week gaat brengen. De rest van de zonnevlekken is klein en rustig.

(Symptomen gat in de corona van de Zon: NIET AAN DE ORDE, ER STAAT GEEN GAT IN DE CORONA VAN DE ZON OP DE AARDE GERICHT. De plasma die richting de aarde beweegt kunnen door hooggevoelige mensen gevoeld worden als hoge fluittonen of ruis in de oren en het hoofd. Als er verhoogde zonnewind is, dan is dit ook aan de orde.)

Afb: Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen. er was op maandag 7-11 plotseling een hoge M-Klasse zonnevlam M-5.25 rond 1:10 uur.

(Symptomen zonnevlammen mild: dus alleen pittig als er X- of M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam en als ze nog lager zijn mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er kunnen ook grote Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.)

Afb: dit is de Zon in een magnetische weergave van woensdag 9-11. Links staat de potentieel grote zonnevlek Ar3141. zie rode pijl.

Deze zonnevlek AR3141 heeft een flinke polariteit en kan dus ook grotere zonnevlammen produceren. Deze zonnevlek staat vanaf donderdag 10-11 op de aarde gericht en kan zeker tot maandag plotseling grote zonnevlammen produceren. Vanaf donderdag 10-11 is er dus EEN GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT (Kans op M-klasse 20% en X-klasse 5%). We gaan zien wat deze zonnevlek ons de komende week gaat brengen. De rest van de zonnevlekken is klein en rustig.

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️
❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

**Er is op donderdag 17 november 2022 om 19:45 een EXTRA SPECIAL MEDITATIE-WEBINAR gepland, om het thema voor het komend jaar, AARDE IN JE NATUURLIJK AARDEVERBINDING. Dit gaat ook over het openen van de Goddelijke lagen in het fysieke lichaam. Iedereen zal dit stap voor stap openen op het eigen tempo waarop dat van binnenuit aangegeven wordt. DIT IS EEN SPECIALE WEBINAR VOOR HET ERVAREN VAN DE COMBINATIE VAN DE AGNI MANITIET EN HET DESTILLAAT VAN DE WOLLEMIA. Het is het fijnste als je meedoet samen met het mineraal en het destillaat. Voor meer informatie: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-extra-webinar-17-november-2022/

**Het volgende speciale meditatie-webinar is ingepland op donderdag 1 december 2022 19:45 uur VOOR EENHEIDSBEWUSTZIJN met de Wortel Amethist. JE KAN MEEDOEN ZONDER WORTEL AMETHIST. We hebben hele bijzondere ervaringen gehad met deze webinars. De ervaringen waren diepe heling, ervaren van heelheid, thuiskomen en omhulling, ervaren en integreren van de Bronenergie. Angsten en stress verdwenen bij veel mensen en voor sommige deelnemers is dit zelfs blijvend veranderd. Dit proces met de Wortel Amethist is ondersteunend in het openen en integreren van het vernieuwde AL-bewustzijn dat de dualiteit van de Matrix opheft. Dit is een geweldige ervaring voor jezelf, maar we leveren ook een grote bijdrage aan het collectief met het in evenwicht brengen van de polariteiten en het herstellen van verbindingen tussen de polariteiten, die nu zo ongelofelijk groot zijn. TIJDENS DIT WEBINAR WORDEN NIEUWE LAGEN VOOR HET EENHEIDSBEWUSTZIJN IN JEZELF HERINNERD EN GEÏNTEGREERD (ieder op het eigen niveau). Voor meer informatie kijk op de website: https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-do-1dec22/

**Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de ECLIPS van donderdag 24 november 2022 om 19:45 uur . In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. LET OP!!! HET WEBINAR IS EEN DAG LATER DAN DE NIEUWE MAAN. Daar is voor gekozen, omdat de Nieuwe Maan pas laat is en de ervaring leert dat het belangrijk is de exact samenstand is afgerond voordat je het webinar verlaat. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-24-november-2022/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

❤️

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit artikel gaat over de processen van mei 2022 tot mei 2023: https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zondag 6-11 & VOORUITZICHT
Elektromagnetische update do 10-11 & VOORUITZICHT

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update ma7-11 & di 8-11 & wo 9-11 & VOORUITZICHT

Plaats een reactie