Elektromagnetische update zondag 6-11 & VOORUITZICHT

Geschreven door: Manuela van der Knaap

15,1 minuten leestijd

Kort de verstoringen: Zeer lage zonnewind en dus periode met kosmische stralingsalerts, elektronenstorm, meerdere gaten in de corona van de Zon aarde gericht en een milde Schumannresonantie activiteit. Verder geen andere verstoringen. Lees verder hieronder of onder de grafieken, daar staat uitleg met mogelijke symptomen erbij.

Morgen is er weer een hele fijne meditatie webinar voor het weer in evenwicht brengen en integreren van de energie van de totale Maansverduistering In het begin van het webinar ga ik uitleg geven over de innerlijke processen rondom de totale Maansverduistering en 2023. We starten om 20:30 met de meditatie. Om 19:45 start het webinar: Voor meer informatie kijk op de website: https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-wo-2nov22/

Lees meer over de innerlijke processen voor de totale Maansverduistering en 2023 DEEL 2 : https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-deel-2-transitie-naar-goddelijke-basis-van-het-leven/

Dit artikel gaat over de maatschappelijke processen en de grote transities voor 2023 DEEL 1: https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-transitie-naar-de-nieuwe-basis-van-het-leven/

Of kijk de video waar ik uitleg geef over deze processen die zich aan het ontvouwen zijn: Mijn laatste YouTube video. Verandering op komst voor het komende half jaar. Zet angst om in kracht. https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

De zonnewind snelheid neemt steeds verder af met haar intensiteit en was rond 17:00 uur al onder de normale waarde van 400 km/sec. en dan begint de zonnewind alweer zo zwak te worden dat de eerste moment met kosmische stralingsalerts zich alweer gemeld hebben in de nacht tussen 4:00 en 6:00 uur en later in de middag tussen 17:30 en 18:00 uur. Dit stelt nog niet zoveel voor, maar het gaat tot donderdag wel een rol spelen. Als kosmische stralingsalerts langer aanhouden, dan is dat best wel intens met hartfladderen. Er komt dan zeer hoogfrequente energie binnen in de aardse atmosfeer en dat kan je optillen of in contact brengen met wat niet kan mee vibreren en bij dat laatste ervaar je dan ongemak van symptomen. Er wordt op donderdag 10-11 weer een (milde) zonnestorm verwacht.

We hadden ook op deze zondag nog steeds elektronenstorm. Dit is ook wel prettig, omdat de hogere elektrische trillingen je ook kunnen optillen waardoor het allemaal wat minder zwaar is. Tenzij je te diep zit in een innerlijk proces of lichamelijk niet goed kan meekomen.

Er staan meerdere grote gaten in de corona van de Zon pal op de aarde gericht en die spuwt plasma richting de aarde, je hoort dat met hoge fluittonen/ruis in de oren en in het hoofd.

De Zon is verder erg rustig, met alleen kleine B- en C-klasse zonnevlammen. Er is een nieuwe zonnevlek (AR3141) net in het zicht van de aarde gedraaid en die heeft een flinke polariteit en kan dus ook grotere zonnevlammen produceren. Op deze zondag kwamen er al kleinere zonnevlammen van deze zonnevlek en ook nog een wat grotere rond 18:20 uur C-3.74. Maar de kans is nog klein (M-klasse 5% en X-klasse 1% kans).

Vreemd rustig

Het is met af en toe een hikje elektromagnetische gezien erg rustig. We zijn nu midden in een eclipsseizoen met de Zonsverduistering net afgelopen dinsdag achter de rug en we zijn onderweg naar de opbouw van de totale Maansverduistering die op dinsdag 8 november zal zijn. Het is normaal altijd pittig rond het eclipsseizoen met het elektromagnetische, maar nu dus niet. Dat kunnen we dus wel zien als bijzonder, want de Zon is een energetische doorgeefluik voor mij van frequenties die ons nu in het eclipsseizoen bereiken. Elektromagnetische rustig betekent niet dat het innerlijk niet pittig is om confronterende processen in jezelf aan te gaan. En om je te laten optillen door de enorme inzichten. Dus de processen gaan diep en de groei is groot.

Heb het goed…💞
© Manuela van https://inzichten.com

❤️

1. SITUATIE RONDOM DE ZONNEWIND (zwak dus kosmische stralingsalert) & VOORUITZICHTEN

Afb: Dit is de Hp-30 index gemeten in Potsdam Duitsland per half uur en is de meest accurate meting voor ons in Nederland en België per half uur. Deze grafiek geeft kleinere verstoringen ook weer en daardoor is deze weergave veel betrouwbaarder. De grafiek laat reactie zien van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Gele balken zijn een bijna zonnestormen Kp-4 (zie links het cijfer in de grafiek), de Kp-5 zijn een volle zonnestorm. Boven de 5 (Kp/Hp-30) is echt een hele heftige zonnestorm (dit wordt aangegeven door de rode puntjes in de gele balken). Rode puntjes (als die er staan) boven de groene balken die nauwelijks boven de 0 lijn uitkomen, die geven in de grafiek de momenten kosmische stralingsalert weer. Voor onze tijd tel 1 uur op bij de tijd in de grafiek.

De zonnewind snelheid neemt steeds verder af met haar intensiteit en was rond 17:00 uur al onder de normale waarde van 400 km/sec. en dan begint de zonnewind alweer zo zwak te worden dat de eerste moment met kosmische stralingsalerts zich alweer gemeld hebben in de nacht tussen 4:00 en 6:00 uur en later in de middag tussen 17:30 en 18:00 uur. Dit stelt nog niet zoveel voor, maar het gaat tot donderdag wel een rol spelen. Als kosmische stralingsalerts langer aanhouden, dan is dat best wel intens met hartfladderen. Er komt dan zeer hoogfrequente energie binnen in de aardse atmosfeer en dat kan je optillen of in contact brengen met wat niet kan mee vibreren en bij dat laatste ervaar je dan ongemak van symptomen. Er wordt op donderdag 10-11 weer een (milde) zonnestorm verwacht.

(Mogelijke symptomen kosmische stralingsalert: hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen naar een bliss ervaring, dat gebeurd vooral als je goed in je vel zit.)

(Symptomen zonnewind ZIJN NU NIET AAN DE ORDE (Geen verhoogde zonnewind nu): Lees tijdens een zonnestorm (hp-5) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Omdat de verwachtte situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

VERWACHTING ZONNESTORMEN?

Afb: Dit zijn de lange termijn vooruitzichten. De vormgeving van de grafieken is veranderd. Er worden geen rode balken meer gegeven bij de Kp-index, alleen geel. Misschien pas rood bij kp-7 of zo, maar dat is nu niet zichtbaar. Volgens het vooruitzicht zal er pas eind van de week rond donderdag 10-11 weer zonnestorm zijn. Tel 1 uur op bij de tijden in de grafiek om onze tijd te zien.

(Symptomen zonnestorm (evt. donderdag 10-11 aan de orde, nu niet: Lees tijdens een zonnestorm dat is een kp-5 (zie links op de afbeelding de cijfers) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm is een kp-4 (zie links in de grafiek de cijfers) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Omdat de verwachtte situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden. De hoge frequenties kunnen je ook optillen met een bliss ervaring.)

Afb: Dit is een vooruitzicht voor de zonnewind voor de komende week. Het ziet er naar uit dat de zonnewind tot tot donderdag 10-11 erg zwak zal zijn. Er is voor donderdag 10-11 een zonnestorm voorspelt.

❤️

2. DE VERSTORING VAN DE ELEKTRONEN (pittig) &VOORUITZICHT

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. De elektronen zijn in elektronenstorm vanaf zaterdag 29-10. Tel 1 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd.

(symptomen elektronenstorm zijn pittig: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de elektronen in de ionensfeer voor de komende dagen. De elektronen zijn in elektronenstorm. Het vooruitzicht laat zien dat vanaf dinsdag de elektronen weer zakken naar normale waarden. Maar ik vermoed dat het zeker tot donderdag elektronenstorm zal blijven. (zie voor mogelijke symptomen hierboven)

❤️

3. ACTIVITEITEN OP DE ZON (mild tot gemiddeld)

Afb: Deze afbeelding is van de Zon van zondag 6-11 en laat de gaten in de corona van de Zon zien ( rode kruisjes). Ik heb er nog een gat in de corona bij aangegeven die niet ingetekend stond en op de aarde gericht staat. Er zijn kleine zonnevlekken die milde kleine B- en C-klasse zonnevlammen produceren. Rond 18:20 was er een iets grotere zonnevlam C-3.74 geproduceerd door een zonnevlek op de rand van de Zon (zie rode pijl links). Dit is een zonnevlek met een grote potentie, nu nog erg rustig, maar deze zonnevlek kan grote zonnevlammen produceren (M-klasse 5% en X-klasse 1% kans). We gaan zien wat deze zonnevlek ons de komende week gaat brengen. De rest van de zonnevlekken is klein en rustig.

(Symptomen gat in de corona van de Zon: De plasma die richting de aarde beweegt kunnen door hooggevoelige mensen gevoeld worden als hoge fluittonen of ruis in de oren en het hoofd. Als er verhoogde zonnewind is, dan is dit ook aan de orde.)

(Symptomen zonnevlammen mild tot gemiddeld: dus pittig als er X- of M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam en als ze nog lager zijn mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er kunnen ook grote Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.)

Afb: dit is de Zon in een magnetische weergave. Links staat de potentieel grote zonnevlek. zie rode pijl.

Afb: Dit zijn de zonnevlammen van zondag 6-11. Tel 1 uur op bij de tijd voor onze tijd.

3. SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT (HOOG)

Afb: Dit is een weergave van de Schumannresonantie (SR) activiteit, gemeten in Rusland Minsk onze tijd minus 6 uur.

Er was een kleine en korte verstoring van de SR rond 11:00 uur met een gedeeltelijke Schumannresonantie activiteit met een lage intensiteit van ongeveer 23 amplitude. Milde verstoring dus.

(Symptomen lees als intens): opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn, en nog meer. De Schumannresonantie (SR) is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er bijna niet rond de tijd van de SR activiteit alleen met elektronenstorm en ook kosmische stralingsalerts. Deze verstoring van de SR dus niet goed voelbaar doordat, omdat er niet veel anderen verstoringen waren. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens. Deze verstoring was kort en gedeeltelijk en bracht dus alleen de lagere frequenties in ons in trilling. )

Afb: Dit is een weergave van de intensiteit van de Schumannresonantie activiteit, gemeten in Rusland Minsk onze tijd minus 6 uur. Er was een kleine en korte verstoring van de SR rond 11:00 uur met een gedeeltelijke Schumannresonantie activiteit met een lage intensiteit van ongeveer 23 amplitude. Milde verstoring dus.

❤️
❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️
❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

**Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de ECLIPS van dinsdag 8 november 2022 . In het begin van het webinar geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-totale-maansverduistering-8-november-2022/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

**Er is op donderdag 17 november 2022 om 19:45 een EXTRA SPECIAL MEDITATIE-WEBINAR gepland, om het thema voor het komend jaar, AARDE IN JE NATUURLIJK AARDEVERBINDING. Dit gaat ook over het openen van de Goddelijke lagen in het fysieke lichaam. Iedereen zal dit stap voor stap openen op het eigen tempo waarop dat van binnenuit aangegeven wordt. DIT IS EEN SPECIALE WEBINAR VOOR HET ERVAREN VAN DE COMBINATIE VAN DE AGNI MANITIET EN HET DESTILLAAT VAN DE WOLLEMIA. Het is het fijnste als je meedoet samen met het mineraal en het destillaat. Voor meer informatie: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-extra-webinar-17-november-2022/

**Het volgende speciale meditatie-webinar is ingepland op donderdag 1 december 2022 19:45 uur VOOR EENHEIDSBEWUSTZIJN met de Wortel Amethist. JE KAN MEEDOEN ZONDER WORTEL AMETHIST. We hebben hele bijzondere ervaringen gehad met deze webinars. De ervaringen waren diepe heling, ervaren van heelheid, thuiskomen en omhulling, ervaren en integreren van de Bronenergie. Angsten en stress verdwenen bij veel mensen en voor sommige deelnemers is dit zelfs blijvend veranderd. Dit proces met de Wortel Amethist is ondersteunend in het openen en integreren van het vernieuwde AL-bewustzijn dat de dualiteit van de Matrix opheft. Dit is een geweldige ervaring voor jezelf, maar we leveren ook een grote bijdrage aan het collectief met het in evenwicht brengen van de polariteiten en het herstellen van verbindingen tussen de polariteiten, die nu zo ongelofelijk groot zijn. TIJDENS DIT WEBINAR WORDEN NIEUWE LAGEN VOOR HET EENHEIDSBEWUSTZIJN IN JEZELF HERINNERD EN GEÏNTEGREERD (ieder op het eigen niveau). Voor meer informatie kijk op de website: https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-do-1dec22/

❤️

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit artikel gaat over de processen van mei 2022 tot mei 2023: https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

Deel deze post op social media

JAARHOROSCOOP 2023 DEEL 2: 'Transitie naar Goddelijke basis van het leven'
Elektromagnetische update ma7-11 & di 8-11 & wo 9-11 & VOORUITZICHT

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zondag 6-11 & VOORUITZICHT

Plaats een reactie