Magische transformatie & jouw Tribe

Nieuwe Maan in Boogschutter 23 november 2022

Geschreven door: Manuela van der Knaap

8,7 minuten leestijd

Dit is de beschrijving voor de komende maand vanuit de nieuwe Maan in Boogschutter van woensdag 23-11. Het is een maand met diepe transformerende magische, helende processen. In het artikel lees je meer over diepe transformatie en hoe je uit het huidige overlevingsmechanisme kan stappen die je uitholt en klemzet in verantwoordelijkheden en zwaarte. Vind jouw persoonlijke doorgang van magische transformatie en aansluiting bij jouw Tribe. Ik wens je veel leesplezier…

Lees je het artikel liever op een witte achtergrond, open dan de pdf boven aan het artikel.

Maak jezelf vrij

Ik val maar gelijk met de deur in huis. Deze nieuwe Maan (en dus de komende maand) gaat over het vrijmaken van je inspiratie en manifestatiekracht en daar de juiste kanalen (groepen/familie) voor vinden. Velen ervaren het vrijkomen van hun Goddelijke en Wezenlijke kwaliteiten en het eindelijk gaan doen waar ze voor geboren zijn. Maar dat gaat meestal niet zonder horten en stoten. De schaduw meldt zich en dient onder ogen gezien te worden. Door de lessen die je overlevingsmechanisme je laat zien en deze te omarmen maak je jezelf vrij om vanuit je Wezenlijke Zelf steeds moeitelozer te manifesteren. (Noordelijke Maansknoop in het 9de huis conjunct Uranus in Stier. Zwarte Maan in Kreeft conjunct zwarte Zon 11de huis oppositie Priapus in Steenbok 5de huis conjunct Pluto. Nieuwe Maan in Boogschutter 4de huis is Heer van zwarte Maan in Kreeft 11de huis. En nieuwe Maan conjunct Venus en Mercurius=Venus is Heer van noordelijke Maansknoop. Heer nieuwe Maan is Jupiter stationair conjunct Neptunus 8ste huis Vissen.)

Bevrijden uit macht en onmacht

Het overlevingsmechanisme laat een proces zien van autoriteitsconflicten, het onder de loep nemen en afstoten van verantwoordelijkheden en zien waar je te streng bent voor jezelf, maar ook macht en onmacht over je eigen stroom mogen volgen. Mogelijk ervaar je vanuit het overlevingsmechanisme dat niets loopt en lukt, alsof de rem op je leven staat. Pluto regeert ook over de dood en verbonden met het overlevingsmechanisme is het mogelijk dat meer mensen zullen overgaan naar andere niveaus van het bestaan, door de dood heen. Dit gaat ook over de egodood en het groeien naar de stilte van het ZIJN en het claimen van je bestaan. Al vanaf de zomer zijn we bezig om onszelf te bevrijden uit situaties die macht en onmacht oproepen. Op allerlei gebieden is dit levensgroot aanwezig.  (Priapus in Steenbok 5de huis conjunct Pluto.)

Holle leegte

Om vanuit je Wezenlijke Zelf te kunnen leven en manifesteren, is het nodig om uit de beperkingen van de dualiteit van de Matrix te stappen. Deze beperkingen zijn van buitenaf opgelegde structuren die dicteren hoe je moet leven en bewegen. Externe autoriteiten kunnen ouders zijn, je werkgever, de overheid, je familie of je vriendengroep enzovoort. Het overlevingsmechanisme van deze nieuwe Maan en dus voor de komende maand, laat een confronterende creatieve stroom zien die muurvast zit in allemaal heilige zaken die MOETEN. Maar deze vastzittende creatieve stroom verstikt dus je innerlijke stroom. Het kan zelfs zover gaan dat je niet meer weet wat jouw eigen stroom is of wat er vanbinnen leeft in jou. Dit overlevingsmechanisme zet je gevangen in jezelf in een holle lege ruimte zonder leven, met een uitzichtloze toekomst. (Priapus in Steenbok 5de huis conjunct Pluto.)

Oorspronkelijke aardeverbinding

Zoals ik al in het 2de deel van de jaarhoroscoop voor 2023 uitgebreid heb uitgelegd, is het nodig om uit deze Matrix te breken en je natuurlijke oorspronkelijke aarding te vinden. Hiermee bedoel ik de ware verbindingen van jouw Goddelijke Wezensessentie naar het Goddelijke Wezen van aarde en Bron. Een grote groep is klaar voor deze sprong en tijdens het speciale meditatie-webinar met extra Q&A voor het herinneren en ervaren van de oorspronkelijke aarding, hebben we dit op een individuele manier, maar met een grote groep tegelijkertijd mogen ervaren. Deze aarding is dragend, voedend, inspirerend en is ook een levende communicatie. De komende maand is deze oorspronkelijke aarding krachtig en met meer gemak dan normaal beschikbaar voor iedereen die daaraan toe is. Dit is een diepe maar zeer magische transformatie/transmutatie. (Heer nieuwe Maan in Boogschutter 4de huis conjunct Venus en Mercurius is Jupiter stationair conjunct Neptunus 8ste huis Vissen.)

Trouw aan je innerlijke stroom

Zoals ik al in het jaarartikel deel 2 heb verwoord, betekent deze oorspronkelijke kosmos-aarde verbinding ook dat je keuzes zal moeten maken, misschien afscheid zal moeten nemen van verbindingen en situaties die niet meer passen bij een vrije autonome expressie van jezelf. Het gaat om het trouw zijn aan je eigen innerlijke stroom. Als je je eigen innerlijke stroom volgt, dan vind je ook aansluiting bij anderen die gelijkgestemd zijn en die jouw innerlijke stroom sterker maken en ondersteunen. Het overlevingsmechanisme waarmee je jezelf klemzet, door jezelf in een systeem te persen of te luisteren naar externe autoriteit of iemand anders zijn mening, zal je dan moeten doorbreken en je zult dan zeer waarschijnlijk afscheid moeten nemen van wat niet meer klopt. (Zwarte Maan en zwarte Zon 11de huis in Kreeft oppositie Priapus conjunct Diamant en Pluto 5de huis Steenbok.)

Schuld, schaamte en gevangenschap

Een belangrijke sleutel om los te komen van externe beperkingen en autoriteit, is het loskomen van schuld en schaamte. Meestal zijn schuld en schaamte belangrijke pijlers van de Matrix, zoals in de maatschappij bijvoorbeeld de milieulobby via schuld en schaamte offers vraagt. En op het persoonlijke niveau gaat dit vaak over commitment en het dragen van verantwoordelijkheden voor anderen. Met schuld en/of schaamte stem je vrijwillig in met opgelegde schuld en is de schaamte de bevestiging hiervan. Je zet jezelf dus vrijwillig vast in het verleden, want het is zelden iets wat in het NU gebeurt. Innerlijk is er meestal een oude referentie van schuld en schaamte waar nieuwe schuld en schaamte op aanhaken. De huidige innerlijke stroom vraagt om schuld en schaamte te transformeren naar krachtig kiezen voor jezelf en wat klopt voor jou. Dit doe je door middel van vergeven van jezelf en de ander. Dus ook door de ander te vergeven en schuld los te laten, geef je een enorm multi-dimensionaal cadeau. En als we dit betrekken op de maatschappij, dan kom je op deze manier los van valse profetieën en vind je jouw ware visie, inspiratie en pad. De wond van Cheiron is kosmisch en dus komt deze schuld en schaamte universeel terug op alle niveaus van je multi-dimensionale Zelf. Daarom is de heling zeer diep en is van alle niveaus, wanneer je de beklemming van schuld en schaamte kan doorbreken. (Cheiron in Ram 8st huis T-vierkant zwarte Maan en zwarte Zon in Kreeft 11de huis en Priapus in Steenbok 5de huis conjunct Diamant en Pluto.)

Depressie en droevige hopeloosheid

Iets anders wat je kan vasthouden in het oude, zijn teleurstelling, depressie en droevige hopeloosheid. Dit is een zware last die je kan dragen, waarin het vertrouwen naar een toekomstige andere uitkomst er niet meer is. Daarmee zet je jezelf ook vast in een steeds herhalende uitkomst. Erkennen en zien van dit patroon helpt je om er los van te komen en mogelijk andere keuzes te maken. (Cheiron in Ram 8st huis T-vierkant zwarte Maan en zwarte Zon in Kreeft 11de huis en Priapus in Steenbok 5de huis conjunct Diamant en Pluto.)

Vind jouw Tribe

Vanuit je vrije stroom, die je op een speelse vrije manier kan ervaren in jezelf (innerlijk kind), schep je ruimte om met elkaar het nieuwe te laten ontstaan. Dan wordt een eventuele last met elkaar gedragen. Op die manier is de last niet groot, maar wordt een voedende inspiratie en een blije speelse gebeurtenis die door liefde gedragen wordt. Dus bevrijd jouw innerlijke stroom en vind daardoor jouw Tribe. Je bent van harte welkom bij mijn meditatie-webinars. Ik wens je een geweldige, voedende en gedragen maand. (Zwarte Maan en zwarte Zon 11de huis in Kreeft oppositie Priapus conjunct Diamant en Pluto 5de huis Steenbok. Beide in een T-vierkant met Cheiron 8ste huis Ram. Heer zwarte Maan is nieuwe Maan in Boogschutter conjunct Venus en Mercurius in Boogschutter. Heer nieuwe Maan is Jupiter stationair conjunct Neptunus 8ste huis Vissen. )

Heb het goed… 💞

©Manuela van inzichten.com

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

<3

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

**Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de nieuwe Maan en is op donderdag 24 november 2022 om 19:45 uur. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. LET OP!!! HET WEBINAR IS EEN DAG LATER DAN DE NIEUWE MAAN. Daar is voor gekozen, omdat de nieuwe Maan pas laat is en de ervaring leert dat het belangrijk is de exact samenstand is afgerond voordat je het webinar verlaat. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-24-november-2022/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

**Deze ‘SPECIAL’ webinars zijn 1 x per maand. Steeds opnieuw wordt aangegeven wat het speciale thema zal zijn. Er is heel veel is gebeurd tijdens het extra webinar over het aarden in je natuurlijke aardeverbinding van 17 november. We hebben de volgende stap genomen voor de integratie van het Eenheidsbewustzijnsveld. We breken uit de Matrix en komen aan in onze natuurlijke Goddelijke aarding. Je kan hier meer over lezen in het jaarartikel deel 2.
We gaan dus een combinatie maken met het mediteren met de ‘WORTEL AMETHIST’ om het EENHEIDSBEWUSTZIJN te integreren & de volgende stap ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING (met behulp van Agni Manitiet, het destillaat van de Wollemia en de Satyaloka Azeztuliet. Meditatie webinar van donderdag 1 december 2022 om 19:45. Er wordt vooraf kort uitleg gegeven over actuele innerlijke processen. We starten met de meditatie rond 20:15 uur. https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-do-1dec22/ Ook het webinar van woensdag 14 december is dezelfde: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-extra-webinar-14-december-2022/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zondag 20-11 & VOORUITZICHTEN
Elektromagnetische update maandag 21-11 & VOORUITZICHTEN

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Magische transformatie & jouw Tribe

Plaats een reactie