Elektromagnetische update vr 16-12 & VOORUITZICHTEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

14,4 minuten leestijd

Kort overzicht: Het gaat maar door met hoge pittige M-klasse zonnevlammen met een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT, groot gat corona Zon aarde gericht, af en toe hoge zonnewind pieken en kosmische stralingsalerts. Lees meer hieronder…

Vanaf woensdag 14-12 hebben we enorme grote verstoringen van zeer hoge X-ray pieken en daarna nog heel veel hoge M-Klasse zonnevlammen. Dit duurde tot zaterdag. Zaterdagavond hadden we nog een M-Klasse zonnevlam rond 20:30 uur en om 00:10 net na middernacht nog een zeer hoge zonnewind dichtheid piek (85 p/cm3.) Dat was echt heel heftig. Daarna is het wel gestopt met de grote verstoringen. Je kan meer lezen in het artikel van woensdag/donderdag: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-14-12-do-15-12-vooruitzichten/

Het artikel over de huidige innerlijke processen van nieuwe Maan in Boogschutter: https://inzichten.com/magische-transformatie-jouw-tribe/

Dit artikel gaat over de maatschappelijke processen en de grote transities voor 2023 DEEL 1: https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-transitie-naar-de-nieuwe-basis-van-het-leven/

Lees meer over de innerlijke processen voor de totale Maansverduistering en 2023 DEEL 2: https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-deel-2-transitie-naar-goddelijke-basis-van-het-leven/

Of kijk de video waar ik uitleg geef over deze processen die zich aan het ontvouwen zijn: Mijn laatste YouTube video. Verandering op komst voor het komende half jaar. Zet angst om in kracht. https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

Heb het goed…💞
© Manuela van https://inzichten.com

❤️

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

1. SITUATIE RONDOM DE ZONNEWIND (mild tot gemiddeld) & VOORUITZICHTEN

Afb: Dit is de Hp-30 index gemeten in Potsdam Duitsland per half uur en is de meest accurate meting voor ons in Nederland en België per half uur. Deze grafiek geeft kleinere verstoringen ook weer en daardoor is deze weergave veel betrouwbaarder. De grafiek laat reactie zien van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Gele balken zijn een bijna zonnestormen Kp-4 (zie links het cijfer in de grafiek), de Kp-5 zijn een volle zonnestorm. Boven de 5 (Kp/Hp-30) is echt een hele heftige zonnestorm (dit wordt aangegeven door de rode puntjes in de gele balken). Rode puntjes en strepen (als die er staan) bij de groene balken die nauwelijks boven de 0 lijn uitkomen, die geven in de grafiek de momenten kosmische stralingsalert weer. Voor onze tijd tel 1 uur op bij de tijd in de grafiek.

Omdat de zonnewind weer heel erg laag was, hadden we weer af en toe kosmische stralingsalerts. Tussen 8:00 en 10:00 uur en opnieuw tussen 17:30 en 18:00 uur. Dit gaat waarschijnlijk zo nog wel een paar dagen door, omdat de zonnewind zo laag is. Er was ook nog een gele balk, tussen 3:00 en 3:30 uur. Deze verhoging is verbonden met een plotselinge piek in de zonnewind snelheid. Zie meer hierover in de afbeelding en informatie hieronder.

(Mogelijke symptomen kosmische stralingsalert KORTE PERIODE OP VR 16-12: hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen naar een bliss ervaring, dat gebeurd vooral als je goed in je vel zit.)

Afb: Dit is een grafiek die de verhoogde zonnewind snelheid weergeeft. Hoe roder de verstoring hoe heftiger die is. Deze is groen met een zeer klein puntje geel. Er is dus geen verstoring als de zonnewind laag is (onder de 400 km/sec). er zijn ook vandaag weer een aantal momenten met hoge pieken zonnewind snelheid. Vooral door het grote verschil is dat heel erg onrustig en kan ook heftig zijn. De pieken waren rond de 480 km/sec. en dus wel goed voelbaar, maar niets extreems. Pieken tussen 22:00 en 23:00 uur donderdagavond 15-12 en rond 4:00 uur.

(Symptomen zonnewind: ALLEEN TIJDENS PIEKEN VAN 330 NAAR 480KM/SEC: Tijdens die pieken is het pittig en het is vooral onrustig. Maar het is geen zonnestorm, maar momenten van verhoging. Lees tijdens een zonnestorm (hp-5) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Omdat de verwachtte situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

VERWACHTING ZONNESTORMEN?

Afb: Dit zijn de lange termijn vooruitzichten. De vormgeving van de grafieken is veranderd. Er worden geen rode balken meer gegeven bij de Kp-index, alleen geel. Pas rood bij het extreem hoge kp-7. Volgens het vooruitzicht is de zonnestorm voorbij en is de eerst volgende pas rond 22-12.

Afb: Dit is de verwachting van de zonnewind en de reactie van de aarde hierop voor de komende dagen. We zien dat er geen bijzonderheden zijn te melden, geen verhogingen van de zonnewind.

(Symptomen zonnestorm NIET AAN DE ORDE: Lees tijdens een zonnestorm dat is een kp-5 (zie links op de afbeelding de cijfers) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm is een kp-4 (zie links in de grafiek de cijfers) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Omdat de verwachtte situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden. De hoge frequenties kunnen je ook optillen met een bliss ervaring.)

❤️

2. DE VERSTORING VAN DE ELEKTRONEN (Neutraal) &VOORUITZICHT

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. Er zijn GEEN verstoringen voor de elektronen. Tel 1 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd.

(Symptomen voor een elektronencrash: Het gevoel hebben dat je lood in je schoenen hebt, pijnlijk onderlichaam (heupen, benen, voeten) en te diep geaarde zijn. Je kan tijdens een elektronencrash situaties te zwaar zien of benaderen. Je bent dan als het ware aan het zwartkijken. Dus neem negatieve en depressieve gevoelens met een korreltje zout tijdens deze periode.)

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de elektronen in de ionensfeer voor de komende dagen. Het vooruitzicht laat zien dat de situatie gelijk blijft. Dat betekent af en toe elektronencrash, maar de meeste tijd zijn de elektronen neutraal. Kijk voor de symptomen hieronder.

(Symptomen voor een elektronencrash NU NIET AAN DE ORDE, MAAR MOGELIJK AF EN TOE OP ZATERDAG 17-12: Het gevoel hebben dat je lood in je schoenen hebt, pijnlijk onderlichaam (heupen, benen, voeten) en te diep geaarde zijn. Je kan tijdens een elektronencrash situaties te zwaar zien of benaderen. Je bent dan als het ware aan het zwartkijken. Dus neem negatieve en depressieve gevoelens met een korreltje zout tijdens deze periode.)

❤️

3. ACTIVITEITEN OP DE ZON (ZEER pittig) & VOORUITZICHTEN

Afb: Deze afbeelding is van de Zon van vrijdag 16-12 en laat de gaten in de corona van de Zon zien. Er staat 1 heel groot gat in de corona van de Zon op de aarde gericht. En blijft zeker 3 dagen nog op de aarde gericht. Bij de rode pijl is de actieve zonnevlek die alle grotere M-Klasse zonnevlammen heeft geproduceerd de afgelopen dagen en op deze vrijdag. Dus die M-klasse zonnevlammen waren niet op de aarde gericht.

(Symptomen gat in de corona van de Zon: ER STAAT EEN HEEL GROOT GAT IN DE CORONA VAN DE ZON OP DE AARDE GERICHT. De plasma die richting de aarde beweegt kunnen door hooggevoelige mensen gevoeld worden als hoge fluittonen of ruis in de oren en het hoofd. Als er verhoogde zonnewind is, dan is dit ook aan de orde.)

Afb: Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen voor vrijdag 16-12. De Zon werd op woensdag 14-12 plotseling actiever vanaf 8:30 uur liepen de hoogte van de zonnevlammen op naar M-Klasse zonnevlammen. En dat bleef op donderdag 15-12 en vrijdag 16-12 ook nog zo. Het lijkt alsof de intensiteit van de zonnevlammen aan het afzwakken is, mede doordat de actieve zonnevlek steeds verder van de aarde afdraait en waarschijnlijk zondag 18-12 naar de achterkant van de Zon verhuist. Deze zonnevlek AR3165 stond woensdag toen al het zonnevlammen geweld begon, ook niet op de aarde gericht. Er is ook voor het weekend ook nog steeds een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT (75% kans op M-Klasse en 10% op X-klasse (zeer hoge) zonnevlammen. We zullen zien of het nog verder gaat met de hoge zonnevlammen.

(Symptomen zonnevlammen ZEER pittig: dus alleen pittig als er X- of M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam en als ze nog lager zijn mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er kunnen ook grote Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.)

Afb: Dit is de actieve zonnevlek die vanaf woensdag plotseling zo actief werd. Zoals je ziet verdwijnt deze bijna naar de zijkant van de Zon. Ik verwacht dat vanaf zondag deze geen zonnevlammen meer zal produceren.

Afb: De hele dag zijn er Black-outs aan de dag zijde van de aarde richting de Zon. Deze afbeelding is de M-Klasse zonnevlam rond 7:30 uur. Het gaat maar door.

Afb: dit is de Zon in een magnetische weergave van vrijdag 16-12. De zonnevlek AR3165 (waar de rode pijl en kruisje bij staat) produceerde alle grote M-klasse zonnevlammen van vandaag en de afgelopen dagen. De andere zonnevlek die ook potentie heeft tot grote zonnevlammen is 3163 en deze is flink groot en staat nu en de komende 3 dagen op de aarde gericht. Deze zonnevlek wordt aangegeven op dit moment als 35% kans op M-Klasse en 10% kans op X-klasse (hele hoge) zonnevlammen. We gaan zien wat deze zonnevlam gaat doen.

Afb: Er is nog steeds een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT (70% kans op M-klasse en 15% kans op X-klasse zonnevlammen.

VOORUITZICHT ZONNEVLAMMEN:

Afb: Dit is afbeelding van de Zon vanuit een satelliet die een klein stukje van de zijkant van de Zon extra laat zien. We zien dat vanaf zaterdag een of meerdere nieuwe actieve zonnevlek in het zicht zal draaien (links met de rode vierkanten eromheen. Waarschijnlijk de komende dagen wel zonnevlammen activiteit en een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT (70% M-Klasse).

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING (buiten de Matrix). Net zoals vele anderen ontwikkel ik mijzelf ook verder. Er is een nieuwe basis voor mijn werk en passie open gegaan met de totale Maansverduistering. Je kan over het proces lezen in het artikel en daarin beschrijf ik ook de mineralen en destillaat die mij zijn aangereikt. Het extra webinar van 17 november 2022 daarin hebben we als collectief, maar ook individueel de stap gemaakt om uit de Matrix te breken en aan te komen in de oorspronkelijke natuurlijke aarding (buiten de Matrix). Door deze ervaring tijdens dit webinar is er ook vernieuwing gekomen voor de speciale EENHEIDSBEWUSTZIJNS webinars. Dus het eerst volgende webinar op 1 december en het webinar van 14 december zal er een nieuwe combinatie gemaakt gaan worden voor de EENHEIDSBEWUSTZIJNS webinars  & de volgende stap ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING (buiten de Matrix). Hiervoor gebruiken we een Wortel Amethist en/of de nieuwe producten uit de webshop: een Agni Manitiet, Wollemia destillaat of Satyaloka Azeztuliet te hebben om mee te doen. Omdat het allemaal zo intens is, staan er ook extra weer webinars in de agenda, dus nu zijn er wekelijks meditatie-webinars. Mijn innerlijke leiding geeft aan dat het nodig zal zijn. ‘SPECIAL’ webinar op donderdag 1 december: https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-do-1dec22/ & nog een op woensdag 14 december https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-extra-webinar-14-december-2022/ De verwachting is dat een hele serie van deze webinars gaan doen voor de integratie en het herinneren en openen van de nieuwe kwaliteiten in het lichaam.

❤️

**Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de nieuwe Maan en is op vrijdag 23 december 2022 om 19:45 uur. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-23-december-2022/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit artikel gaat over de processen van mei 2022 tot mei 2023: https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update wo 14-12 & do 15-12 & VOORUITZICHTEN
'Forces of Nature'

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vr 16-12 & VOORUITZICHTEN

2 Gedachten

 1. Dirk Baeyens maandag 19 december 2022 om 19:55- Beantwoorden

  heb je al eens geprobeerd om te vergelijken met jupiter en saturnus standen?..

  • Manuela van der Knaap dinsdag 20 december 2022 om 09:56- Beantwoorden

   Met de planeetstanden ben ik natuurlijk bijna dagelijks bezig. Ik heb zelf nog geen directe link gevonden met de een of de andere planeet die dan sterker zou zijn tijdens heftige events van het elektromagnetische. Maar wat voor mij wel duidelijk is, dat als er energetische diepe processen spelen (zie mijn astrologische artikelen), dan zijn er ook zo goed als altijd heftige verstoringen. Voor mij voelt de Zon als het doorgeefluik van kosmische krachten die ons zonnestelsel binnenkomen.
   Hartegroet van Manuela

Plaats een reactie