Elektromagnetische update wo 14-12 & do 15-12 & VOORUITZICHTEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

16,1 minuten leestijd

kort overzicht: wo 14-12: Zeer hoge X-ray pieken, pittige M-klasse zonnevlammen met een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT, groot gat corona Zon aarde gericht en kosmische stralingsalerts.

Kort overzicht: do 15-12: De hele nacht en dag pittige M-Klasse zonnevlammen, korte elektronencrash, de hele dag zonnewind snelheid pieken en groot gat corona Zon aarde gericht.

De situatie was op woensdag 14-12 echt heftig. De zeer hoge X-ray pieken hakte er lekker in en zijn moeilijk in het moment te verwerken. Daardoor kan er verstijving, kramp ontstaan en ga je pas later de impact verwerken. In de vroege ochtend begonnen de M-Klasse zonnevlammen, geproduceerd door een zonnevlek die niet op de aarde gericht staat. Dit gaat ook op donderdag 15-12 door met veel M-Klasse zonnevlammen. Er wordt dus ongelofelijk veel in ons geactiveerd. Sommige komen hier van in de kreukels, anderen lukt het om mee te stromen met de input.

Ja, het is even heel pittig met de transformaties nu. Ik hou nu even geen eten binnen. Mijn lichaam wil dus vasten, omdat alle aandacht nodig is voor de transformatie.

Door de zeer hoge X-ray pieken vannacht werd er diepe kramp uit alle weefsels verwijderd. En de zonnevlammen openen nieuwe frequenties in de aarde.

Ik ben de hele dag al in voorbereiding voor het webinar vanavond. Door de zonnevlammen opent de Hara (tan tiem is 3cm onder de navel) op nieuwe lagen. Pas later in de middag werd helder wat er allemaal gebeurd en dat dit voorbereiding is voor vanavond. Ik herken de pijn van andere speciale activaties die ik gehad heb. Ik heb met dolfijnen in gevangenschap in Harderwijk met groepen gewerkt om het eenheidsbewustzijn op aarde te ontvangen, te herinneren. Dat moest met dolfijnen in gevangenschap. Omdat wij ook vanuit gevangenschap de bevrijding en hogere eenheidsbewustzijn mochten ontvangen. De dolfijnen hadden mij daar herhaaldelijk voor uitgenodigd, net zolang tot ik er op ik ging.Twee dagen voor de eerste bijeenkomst had ik hoge koorts en werd er energetisch een nieuwe kosmische verbinding geopend. De schedel deed enorm veel pijn, alleen met hete baden was het dragelijk. Later tijdens het eerste weekend bij de dolfijnen, toen iedereen al weg was uit de ruimte waar je de dolfijnen kan zien, kreeg ik een inwijding. Ik stond aan de grond genageld, kon niet meer bewegen en er kwam een enorme vloed van dankbaarheid over mij heen vanuit het universum en de dolfijnen. Ik heb op deze manier jarenlang met groepen gebouwd aan het eenheidsbewustzijnveld. Waren zeer bijzondere ervaringen. En voel dat we nu met de oorspronkelijke aarding die buiten de dualiteit van de Matrix ligt zo’n bijzondere stap maken voor het eenheidsbewustzijn. De Hara opent een nieuwe laag tot in het fysieke. Dus dat beloofd wat voor vanavond, tijdens het speciale webinar voor het herinneren en openen van de oorspronkelijke aarding. We maken met de webinars enorme grote stappen. Voelt alsof we naar 2.0 zijn gegaan met de meditatie-webinars.
❤️
Misschien een goede reden om eens een keer mee te doen met deze speciale extra webinars. Het is ook om je rust te herstellen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-extra-webinar-28-december-2022/ Ook de nieuwe en volle Maan webinars zijn energetisch naar een nieuw niveau gegaan van het openen en herinneren van je oorspronkelijke aarding, in het oorspronkelijke veld, buiten de dualiteit van de Matrix. Daar waren we al mee bezig in een opbouw, maar nu kan die stap ook echt gemaakt worden. https://inzichten.com/agenda/

Het artikel over de huidige innerlijke processen van nieuwe Maan in Boogschutter: https://inzichten.com/magische-transformatie-jouw-tribe/

Dit artikel gaat over de maatschappelijke processen en de grote transities voor 2023 DEEL 1: https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-transitie-naar-de-nieuwe-basis-van-het-leven/

Lees meer over de innerlijke processen voor de totale Maansverduistering en 2023 DEEL 2: https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-deel-2-transitie-naar-goddelijke-basis-van-het-leven/

Of kijk de video waar ik uitleg geef over deze processen die zich aan het ontvouwen zijn: Mijn laatste YouTube video. Verandering op komst voor het komende half jaar. Zet angst om in kracht. https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

Heb het goed…💞
© Manuela van https://inzichten.com

❤️

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

1. SITUATIE RONDOM DE ZONNEWIND (mild tot gemiddeld) & VOORUITZICHTEN

Beide afb: Bovenste 10dgn, onderste van 14-12 met kosmische stralingsalerts. Dit is de Hp-30 index gemeten in Potsdam Duitsland per half uur en is de meest accurate meting voor ons in Nederland en België per half uur. Deze grafiek geeft kleinere verstoringen ook weer en daardoor is deze weergave veel betrouwbaarder. De grafiek laat reactie zien van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Gele balken zijn een bijna zonnestormen Kp-4 (zie links het cijfer in de grafiek), de Kp-5 zijn een volle zonnestorm. Boven de 5 (Kp/Hp-30) is echt een hele heftige zonnestorm (dit wordt aangegeven door de rode puntjes in de gele balken). Rode puntjes en strepen (als die er staan) bij de groene balken die nauwelijks boven de 0 lijn uitkomen, die geven in de grafiek de momenten kosmische stralingsalert weer. Voor onze tijd tel 1 uur op bij de tijd in de grafiek.

(Mogelijke symptomen kosmische stralingsalert KORTE PERIODE OP WO 14-12: hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen naar een bliss ervaring, dat gebeurd vooral als je goed in je vel zit.)

(Symptomen zonnewind: DE HELE DAG PIEKEN VAN 300 NAAR 500KM/SEC: Tijdens die pieken is het pittig en het is vooral onrustig. Maar het is geen zonnestorm, maar momenten van verhoging. Lees tijdens een zonnestorm (hp-5) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Omdat de verwachtte situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

Afb: Dit is een grafiek die de verhoogde zonnewind snelheid weergeeft. Hoe roder de verstoring hoe heftiger die is. Deze is geel met een zeer klein puntje oranje, dus geen verstoring als de zonnewind laag is en met de pieken vooral door het grote verschil heel erg onrustig en kan ook heftig zijn. De pieken waren rond de 500 km/sec. en dus wel goed voelbaar, maar niets extreems.

VERWACHTING ZONNESTORMEN?

Afb: Dit zijn de lange termijn vooruitzichten. De vormgeving van de grafieken is veranderd. Er worden geen rode balken meer gegeven bij de Kp-index, alleen geel. Pas rood bij kp-7. Volgens het vooruitzicht is de zonnestorm voorbij en is de eerst volgende pas rond 22-12.

Afb: Dit is de verwachting van de zonnewind en de reactie van de aarde hierop voor de komende dagen. We zien dat er geen bijzonderheden zijn te melden, geen verhogingen van de zonnewind.

(Symptomen zonnestorm NIET AAN DE ORDE: Lees tijdens een zonnestorm dat is een kp-5 (zie links op de afbeelding de cijfers) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm is een kp-4 (zie links in de grafiek de cijfers) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Omdat de verwachtte situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden. De hoge frequenties kunnen je ook optillen met een bliss ervaring.)

❤️

2. DE VERSTORING VAN DE ELEKTRONEN (hoogfrequent) &VOORUITZICHT

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. Er was alleen op donderdag 15-12 een korte periode met elektronencrash tussen 10:00 en 11:30 uur. Tel 1 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd.

(Symptomen voor een elektronencrash: Het gevoel hebben dat je lood in je schoenen hebt, pijnlijk onderlichaam (heupen, benen, voeten) en te diep geaarde zijn. Je kan tijdens een elektronencrash situaties te zwaar zien of benaderen. Je bent dan als het ware aan het zwartkijken. Dus neem negatieve en depressieve gevoelens met een korreltje zout tijdens deze periode.)

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de elektronen in de ionensfeer voor de komende dagen. Het vooruitzicht laat zien dat de situatie gelijk blijft. Dat betekent af en toe elektronencrash, maar de meeste tijd zijn de elektronen neutraal. Kijk voor de symptomen hieronder.

(symptomen elektronenstorm is pittig: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

❤️

3. ACTIVITEITEN OP DE ZON (ZEER pittig) & VOORUITZICHTEN

Afb: Deze afbeelding is van de Zon van donderdag 15-12 en laat de gaten in de corona van de Zon zien. Er staat 1 heel groot gat in de corona van de Zon op de aarde gericht. En blijft zeker 3-4 dagen nog op de aarde gericht. Bij de rode pijl is de actieve zonnevlek die alle grotere M-Klasse zonnevlammen heeft geproduceerd. Dus die M-klasse zonnevlammen waren niet op de aarde gericht.

(Symptomen gat in de corona van de Zon: ER STAAT EEN HEEL GROOT GAT IN DE CORONA VAN DE ZON OP DE AARDE GERICHT. De plasma die richting de aarde beweegt kunnen door hooggevoelige mensen gevoeld worden als hoge fluittonen of ruis in de oren en het hoofd. Als er verhoogde zonnewind is, dan is dit ook aan de orde.)

Afb: Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen voor woensdag 14-12 en donderdag 15-12. De Zon werd op woensdag 14-12 plotseling actiever vanaf 8:30 uur liepen de hoogte van de zonnevlammen op naar M-Klasse zonnevlammen. En dat bleef ook op donderdag 15-12 nog zo. Het lijkt alsof de intensiteit van de zonnevlammen aan het afzwakken is, mede doordat de actieve zonnevlek steeds verder van de aarde afdraait. Deze zonnevlek AR3165 stond woensdag en donderdag niet op de aarde gericht. Er is ook voor vrijdag een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT. We zullen zien of het nog verder gaat met de hoge zonnevlammen of dat het zoals het er uitziet zal afnemen.

(Symptomen zonnevlammen ZEER pittig: dus alleen pittig als er X- of M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam en als ze nog lager zijn mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er kunnen ook grote Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.)

Afb: Dit is de actieve zonnevlek die vanaf woensdag plotseling zo actief werd.

Afb: De hele dag zijn er Black-outs aan de dag zijde van de aarde richting de Zon. Deze afbeelding is de laatste van 18:42 uur. Het gaat maar door.

Afb: Dit is de lijst van zonnevlammen van woensdag 14-12 deel 1

Afb: Dit is de lijst van zonnevlammen van woensdag 14-12 deel 2

Afb: Dit is de lijst van zonnevlammen van donderdag 15-12.

Afb: dit is de Zon in een magnetische weergave van donderdag 15-12. De zonnevlek AR3165 (waar de rode pijl bij staat) produceerde alle grote M-klasse zonnevlammen. De andere zonnevlek is 3163 is aan het groeien en deze staat nu en de komende 4 dagen op de aarde gericht. Deze zonnevlek wordt aangegeven op dit moment als 10% kans op M-Klasse zonnevlammen. Dus tot nu is dat niet echt een bedreiging, maar kan dus veranderen.

Afb: Er is nog steeds een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT (75% kans op M-klasse en 15% kans op X-klasse zonnevlammen.

VOORUITZICHT ZONNEVLAMMEN:

Afb: Dit is afbeelding van de Zon vanuit een satelliet die een klein stukje van de zijkant van de Zon extra laat zien. We zien dat vanaf zaterdag een nieuwe actieve zonnevlek in het zicht zal draaien. Waarschijnlijk de komende dagen wel zonnevlammen activiteit en een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT (75% M-Klasse).

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING (buiten de Matrix). Net zoals vele anderen ontwikkel ik mijzelf ook verder. Er is een nieuwe basis voor mijn werk en passie open gegaan met de totale Maansverduistering. Je kan over het proces lezen in het artikel en daarin beschrijf ik ook de mineralen en destillaat die mij zijn aangereikt. Het extra webinar van 17 november 2022 daarin hebben we als collectief, maar ook individueel de stap gemaakt om uit de Matrix te breken en aan te komen in de oorspronkelijke natuurlijke aarding (buiten de Matrix). Door deze ervaring tijdens dit webinar is er ook vernieuwing gekomen voor de speciale EENHEIDSBEWUSTZIJNS webinars. Dus het eerst volgende webinar op 1 december en het webinar van 14 december zal er een nieuwe combinatie gemaakt gaan worden voor de EENHEIDSBEWUSTZIJNS webinars  & de volgende stap ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING (buiten de Matrix). Hiervoor gebruiken we een Wortel Amethist en/of de nieuwe producten uit de webshop: een Agni Manitiet, Wollemia destillaat of Satyaloka Azeztuliet te hebben om mee te doen. Omdat het allemaal zo intens is, staan er ook extra weer webinars in de agenda, dus nu zijn er wekelijks meditatie-webinars. Mijn innerlijke leiding geeft aan dat het nodig zal zijn. ‘SPECIAL’ webinar op donderdag 1 december: https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-do-1dec22/ & nog een op woensdag 14 december https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-extra-webinar-14-december-2022/ De verwachting is dat een hele serie van deze webinars gaan doen voor de integratie en het herinneren en openen van de nieuwe kwaliteiten in het lichaam.

❤️

**Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de nieuwe Maan en is op vrijdag 23 december 2022 om 19:45 uur. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-23-december-2022/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit artikel gaat over de processen van mei 2022 tot mei 2023: https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update dinsdag 13-12 & VOORUITZICHTEN
Elektromagnetische update vr 16-12 & VOORUITZICHTEN

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update wo 14-12 & do 15-12 & VOORUITZICHTEN

Plaats een reactie