Elektromagnetische update zaterdag 3-12 & VOORUITZICHTEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

15,1 minuten leestijd

kort overzicht: Elektronenstorm en de zonnewind snelheid is nog steeds verhoogd rond de 550 km/sec. Dat is niet extreem meer. In de nacht waren er milde reacties van de beschermde magnetosfeer van de aarde (kp-3,5) zie balken afbeelding per half uur). Er was rond 18:40 uur een net aan M-klasse zonnevlam niet op de aarde gericht, dus een mega explosie vanaf de rand van de Zon.

Het artikel over de huidige innerlijke processen van nieuwe Maan in Boogschutter:: https://inzichten.com/magische-transformatie-jouw-tribe/

Dit artikel gaat over de maatschappelijke processen en de grote transities voor 2023 DEEL 1: https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-transitie-naar-de-nieuwe-basis-van-het-leven/

Lees meer over de innerlijke processen voor de totale Maansverduistering en 2023 DEEL 2 : https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-deel-2-transitie-naar-goddelijke-basis-van-het-leven/

Of kijk de video waar ik uitleg geef over deze processen die zich aan het ontvouwen zijn: Mijn laatste YouTube video. Verandering op komst voor het komende half jaar. Zet angst om in kracht. https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

Heb het goed…💞
© Manuela van https://inzichten.com

❤️

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

1. SITUATIE RONDOM DE ZONNEWIND (mild tot gemiddeld) & VOORUITZICHTEN

Afb: Dit is de Hp-30 index gemeten in Potsdam Duitsland per half uur en is de meest accurate meting voor ons in Nederland en België per half uur. Deze grafiek geeft kleinere verstoringen ook weer en daardoor is deze weergave veel betrouwbaarder. De grafiek laat reactie zien van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Gele balken zijn een bijna zonnestormen Kp-4 (zie links het cijfer in de grafiek), de Kp-5 zijn een volle zonnestorm. Boven de 5 (Kp/Hp-30) is echt een hele heftige zonnestorm (dit wordt aangegeven door de rode puntjes in de gele balken). Rode puntjes en strepen (als die er staan) bij de groene balken die nauwelijks boven de 0 lijn uitkomen, die geven in de grafiek de momenten kosmische stralingsalert weer. Voor onze tijd tel 1 uur op bij de tijd in de grafiek.

De zonnewind is nog steeds verhoogd rond 550 km/sec en dat is niet meer super hoog. In de nacht waren er milde reacties van de beschermde magnetosfeer van de aarde (kp-3,5) zie gele balken afbeelding per half uur hier boven. Overdag was deze reactie zeer mild en bijna niet meer aan de orde, maar vergeet dus niet dat er wel degelijk een verhoogde zonnewind snelheid is (550 km/sec.). De verwachting is dat de verhoogde zonnewind snelheid verder zal gaan dalen en dat het zondag weer voorbij zal zijn met de zonnestorm.

(Symptomen zonnewind is in de hele dag actief : Lees tijdens een zonnestorm (hp-5) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Omdat de verwachtte situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

Afb: Dit is een grafiek die de verhoogde zonnewind dichtheid weergeeft. Hoe roder de verstoring hoe heftiger die is. Deze is geel met een zeer klein puntje oranje, dus mild tot gemiddeld van intensiteit. De zonnewind was de hele dag verhoogt tegen 550 km/sec. en dus wel goed voelbaar, maar niets extreems.

VERWACHTING ZONNESTORMEN?

Afb: Dit zijn de korte termijn vooruitzichten. De vormgeving van de grafieken is veranderd. Er worden geen rode balken meer gegeven bij de Kp-index, alleen geel. Pas rood bij kp-7. Volgens het vooruitzicht is de zonnestorm voorbij na vrijdag- op zaterdagnacht.

Afb: Dit is de verwachting van de zonnewind en de reactie van de aarde hierop voor de komende dagen. We zien dat de situatie van zonnestorm vanaf zondag weer achter de rug is.

(Symptomen zonnestorm (goed voelbare maar milde zonnestorm): Lees tijdens een zonnestorm dat is een kp-5 (zie links op de afbeelding de cijfers) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm is een kp-4 (zie links in de grafiek de cijfers) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Omdat de verwachtte situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden. De hoge frequenties kunnen je ook optillen met een bliss ervaring.)

❤️

2. DE VERSTORING VAN DE ELEKTRONEN (hoogfrequent) &VOORUITZICHT

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. De situatie is nog steeds in een elektronenstorm en de verwachting is dat de komende dagen het niveau van de elektronenstorm flink zal stijgen. Tel 1 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd. Zie de verwachting voor de komende dagen hieronder.

(symptomen elektronenstorm is pittig: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de elektronen in de ionensfeer voor de komende dagen. Het vooruitzicht laat zien dat dit de komende dagen hele hoge elektronenstorm zal geven. Dus zeer elektrisch. Kijk voor de symptomen hierboven.

❤️

3. ACTIVITEITEN OP DE ZON (mild tot pittig) & VOORUITZICHTEN

Afb: Deze afbeelding is van de Zon van zaterdag 3-12 en laat de gaten in de corona van de Zon zien. Er staat 1 grote gedeeltelijk en over 2 dagen staat er weer een ander groot gat in de corona van de Zon op de aarde gericht. Bij de rode pijl links onder, dat is de zonnevlek die de M-klasse zonnevlam produceerde. Deze zonnevlek groeit hard, dus de verwachting is dat deze waarschijnlijk nog meer zal produceren de komende week. Er komt nog een hele rij andere zonnevlekken achteraan is de verwachting. Dus waarschijnlijk krijgen we de komende week weer meer zonnevlammen.

(Symptomen gat in de corona van de Zon: ER STAAT 1 GROOT GAT IN DE CORONA VAN DE ZON GEDEELTELIJK OP DE AARDE GERICHT. De plasma die richting de aarde beweegt kunnen door hooggevoelige mensen gevoeld worden als hoge fluittonen of ruis in de oren en het hoofd. Als er verhoogde zonnewind is, dan is dit ook aan de orde.)

Afb: Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen voor zaterdag 3-12. Er was een M-klasse (M-1.29) rond 18:40 uur waarschijnlijk geproduceerd door een snelgroeiende zonnevlek AR3153 (zie info hierover verderop in het artikel).

(Symptomen zonnevlammen mild tot pittig: dus alleen pittig als er X- of M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam en als ze nog lager zijn mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er kunnen ook grote Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.)

Afb: Dit is de lijst van zonnevlammen van zaterdag 3-12.

Afb: dit is de Zon in een magnetische weergave van zaterdag 3-12. De zonnevlek AR3153 (waar de rode pijl bij staat) is zeer waarschijnlijk de zonnevlek die de M-Klasse zonnevlam veroorzaakte. Dit moet dus een mega explosie geweest zijn, want het kwam helemaal vanaf de rand van de Zon. Deze zonnevlek groeit enorm hard en dus gaan we meer grote zonnevlammen zien van deze zonnevlek. Zie info hieronder 20% kans op M-Klasse en 5% kans op X-klasse zonnevlam van deze zonnevlek.

VOORUITZICHT ZONNEVLAMMEN:

Afb: Dit is afbeelding van de Zon vanuit een satelliet die een klein stukje van de zijkant van de Zon extra laat zien. We zien dat vanaf vrijdag een nieuwe grotere zonnevlek in het zicht zal draaien en daarna volgen mogelijk nog meer actieve zonnevlekken die we een ruime week geleden ook hadden. We gaan het verder zien. Het lijkt erop dat er weer meer activiteit komt op de Zon, na een zeer rustige week met de zonnevlammen. Waar de rode pijl bij staat erbij waar we de nieuwe zonnevlammen kunnen verwachten.

❤️

4. HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSSING

Afb: Dit is de weergave van de Heliospheric Currentsheet. Eind van de vrijdagmiddag rond 17:00 uur is de cyclische omkering naar de normale magnetische verbinding van de aarde met de Zon weer begonnen (HCC= Heliospheric Currentsheet Crossing). En op zaterdag 3-12 rond 18:00 uur was de ‘gewone’ magnetische verbinding tussen de aarde en Zon weer daar. En daardoor komt de aarde vanavond weer in de normale magnetische verbinding met de Zon. Het groene is de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon. Het rode is de negatief geladen zuidpool van de Zon.

Tijdens zo’n periode van ongewone magnetische verbinding met de Zon (HCC), van de afgelopen 1,5 week en die we op deze vrijdag weer verlaten, kan de aarde minder goed zonnestormen verwerken en reageert meestal ook heftiger met verstoringen van de beschermende magnetosfeer op de zonnestormen. Dit was deze periode niet echt het geval met de reacties die we kunnen zien in de Kp-index, maar het was zeker voelbaar. De kp-index was wel hoog en af en toe vreemd met reacties, dat wel. Maar niet extreem hoog.

De afgelopen 1,5 week waren de reacties op de zonnestormen voor velen erg intens. Er was meer reactie op de zonnestormen dan normaal. Ik zelf heb dat ook gemerkt en kwam er na een paar dagen achter dat het slapen op mijn aardingslaken maakte dat alles van binnen energetisch aan het botsen was. Als ik ergens anders ging slapen was dat gevoel weg. Dus ik ben op onderzoek uit gegaan en kwam er achter dan er een verstorende frequentie uit de aarde omhoog kwam en via het aardingslaken bij mij binnenkwam. Als ik een paar uur in bed lag, dan was het niet meer te doen. Na het ontkoppelen van het aardingslaken was dit over. Dit kan te maken hebben met de HCC of misschien met de veranderingen van de frequentie van de aarde, dus ik ga dit de komende week nog verder onderzoeken.

(Symptomen zijn nu weer voorbij voor de komende weken: dit zijn slapende voeten en tintelende voeten en handen. Ook voelt de aarding voor onszelf anders en kan het moeilijker zijn om goed geaard te zijn.) De Heliospheric Currentsheet is een cyclische beweging van de magnetische verbinding tussen de polen van de Zon en aarde die om de 4 weken steeds weer een ompoling van de magnetische verbinding hebben. Dit is een magnetische spiraal die door ons zonnestelsel heen beweegt. Deze zelfde magnetische spiraal is ook aanwezig in de Galaxy en de spiraal zorgt voor veel veranderingen in ons zonnestelsel op veel planeten. Zie lijst met verandering hieronder:

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:
**Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de nieuwe Maan en is op donderdag 24 november 2022 om 19:45 uur. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-8-december-2022/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING (buiten de Matrix). Net zoals vele anderen ontwikkel ik mijzelf ook verder. Er is een nieuwe basis voor mijn werk en passie open gegaan met de totale Maansverduistering. Je kan over het proces lezen in het artikel en daarin beschrijf ik ook de mineralen en destillaat die mij zijn aangereikt. Het extra webinar van 17 november 2022 daarin hebben we als collectief, maar ook individueel de stap gemaakt om uit de Matrix te breken en aan te komen in de oorspronkelijke natuurlijke aarding (buiten de Matrix). Door deze ervaring tijdens dit webinar is er ook vernieuwing gekomen voor de speciale EENHEIDSBEWUSTZIJNS webinars. Dus het eerst volgende webinar op 1 december en het webinar van 14 december zal er een nieuwe combinatie gemaakt gaan worden voor de EENHEIDSBEWUSTZIJNS webinars  & de volgende stap ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING (buiten de Matrix). Hiervoor gebruiken we een Wortel Amethist en/of de nieuwe producten uit de webshop: een Agni Manitiet, Wollemia destillaat of Satyaloka Azeztuliet te hebben om mee te doen. Omdat het allemaal zo intens is, staan er ook extra weer webinars in de agenda, dus nu zijn er wekelijks meditatie-webinars. Mijn innerlijke leiding geeft aan dat het nodig zal zijn. ‘SPECIAL’ webinar op donderdag 1 december: https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-do-1dec22/ & nog een op woensdag 14 december https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-extra-webinar-14-december-2022/ De verwachting is dat een hele serie van deze webinars gaan doen voor de integratie en het herinneren en openen van de nieuwe kwaliteiten in het lichaam.❤️

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit artikel gaat over de processen van mei 2022 tot mei 2023: https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update vrijdag 2-12 & VOORUITZICHTEN
Titel: 'Componeer je eigen Meesterstuk'

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zaterdag 3-12 & VOORUITZICHTEN

Plaats een reactie