Titel: ‘Componeer je eigen Meesterstuk’

Volle Maan in Tweelingen 8 december 2022

Geschreven door: Manuela van der Knaap

11,9 minuten leestijd

Dit is de beschrijving van de volle Maan in Tweelingen van donderdag 8 december 2022. Het is een magische volle Maan die veel verwarring kan geven, maar ook op persoonlijkheidsniveau veel nieuwe kwaliteiten kan ontsluiten. Een grote potentie opent zich in ons, waardoor transformatie en transmutatie met magie, lichtheid en plezier ontvouwt. Lees in dit artikel hoe en waarom…

Lees je het artikel liever op een witte achtergrond, open dat de pdf bovenaan de pagina.

Persoonlijkheid opgetild

Het bijzondere aan deze volle Maan in Tweelingen is dat alle persoonlijke planeten Out Of Bounds staan. Dit betekent dat de energie van deze planeten buiten bereik van de jaarlijkse maximale klimming van de Zon staan, voorbij de keerkringen. Energetisch kunnen planeten die Out Of Bounds staan, buiten de normale dagelijkse realiteit functioneren en autonome kwaliteiten laten zien, die magisch zijn en normaal niet zouden kunnen. Dit betekent dus voor de persoonlijkheid dat zij buiten de normale gebaande paden functioneert. De persoonlijkheid en verschillende facetten daarvan worden opgetild naar ongewone nieuwe levels. Een nadeel van het op hogere levels functioneren van de persoonlijkheid met alle facetten, is dat het voor het ego, en dus de wil, ongrijpbaar wordt. Het kan dan voelen alsof je alle ‘grip’ kwijt bent op jezelf en je persoonlijke leven. Alleen vanuit openheid en hogere frequentie kan je meestromen met de magische kwaliteiten en mogelijkheden. Voor de Maan is dat de verbinding met onze binnenwereld, het gevoel en moederschap waarmee bijzondere dingen gebeuren. Maar OOB betekent voor de Maan ook dat deze hele volle Maanenergie opgetild wordt naar een magisch en ongewoon niveau. (De Zon is geen planeet, maar een Ster en kan niet Out Of Bounds staan. OOB Maan, Mercurius, Venus en Mars. Mars staat ook nog retrograden.)

Onnavolgbaar

De andere planeten die op dit moment Out Of Bounds (OOB) staan zijn Mercurius, Venus en Mars. Met Mercurius OOB kunnen we magische en ongewone zaken verwachten in contact met alles waar Mercurius mee is verbonden zoals communicatie, educatie, handel, informatie, frequentie, kennis, logica, het verstand en rondom en met kinderen. Als je durft je verstand en denken los te laten, dan komen er andere kwaliteiten van informatie en informatie-uitwisseling vrij. Ik hoor mensen over het plotseling ontwaken van multi-dimensionale kwaliteiten, zoals op meerdere plaatsen tegelijkertijd zijn met je bewustzijn. En door loslaten van het denken ineens op een andere manier kennis binnenkrijgen of iets weten. Die informatie glipt dan op een onbewaakt moment binnen. Als je het dan probeert te begrijpen met je verstand, dan glipt het weer weg. Dus blijf in de stroom van niet weten, dan kan het diepere weten binnenkomen. Heel onlogisch, maar zo werkt het echt.

Waarden dieper begrijpen

Venus staat ook OOB en daarmee wordt alles verbonden met Venus, opgetild naar optimale niet te vatten en onnavolgbare frequenties. Venus is verbonden met liefde, het vrouwelijke in de mens, waarde en waardesystemen zoals goud, geld enzovoort. Men kan bijvoorbeeld gaan zien wat er met de waarde van geld aan het gebeuren is met de CBDC of en nieuwe inspiratie en mogelijkheden worden nu ineens gezien en mogelijk. Je zou het kunnen zien als dieper begrijpen wat werkelijk van waarde is en door los te laten, komen de inzichten en de ware kwaliteiten naar je toe.

Ongewone daden

De laatste persoonlijkheidsplaneet die OOB staat, is Mars die ook retrograde staat en dus naar binnen gekeerd en daardoor zijn de Marskwaliteiten minder makkelijk in te zetten in de wereld. Hierdoor kan je misschien minder zin hebben om daadkrachtig in actie te komen, omdat Mars is verbonden met het mannelijke, ons handelen, doen en actie. We mogen tijdens een retrograde periode van Mars meer aan de slag met ons innerlijke mannelijke en zien waarom we iets doen of laten. Alles waar Mars mee verbonden is, wordt rond deze volle Maan ook nog eens opgetild naar zeer effectieve en onnavolgbare, niet te vangen frequenties. Dus dat kunnen dingen zijn die je doet die geniaal zijn, maar niet logisch en bestuurd worden door hoger bewustzijn en frequenties. Ook op collectief niveau gaan we dat mogelijk terugzien.

Plotseling werkelijk zien

Praktisch gezien kunnen deze Out Of Bounds periodes van deze persoonlijkheidsplaneten er voor zorgen dat mensen wakker worden. Nieuwe en ongewone mogelijkheden worden ineens helder bewust en zijn ter beschikking. Rust en openheid zijn de sleutel om deze geniale hoger bewuste kwaliteiten te kunnen toelaten. Het is niet iets wat je kan sturen, alleen maar met loslaten en een open mind kunnen deze ‘Goddelijke’ kwaliteiten stromen. In deze periode worden onze ware hogere potenties voor het mens zijn wakker. Hier zijn het hogere bewustzijn en de Bron aan het werk, onnavolgbaar en met het verstand niet te vatten, maar ook niet te stoppen. In deze periode kan je oude beperkingen ook loslaten en bijvoorbeeld nieuwe hoogfrequentere kwaliteiten ontdekken en openen in jezelf. (De Zon is geen planeet, maar een Ster en kan niet Out Of Bounds staan. OOB Maan, Mercurius, Venus en Mars. Mars staat ook nog retrograden. Zwarte Maan en zwarte Zon in Kreeft 9de huis oppositie Diamant, Priapus conjunct Pluto in Steenbok 3de huis.)

Ontvangen en gehoord voelen

De horoscoop van deze volle Maan in Tweelingen inspireert ons om los te komen van angst, onze schaduw en lichamelijke beperkingen en pijn (pijnlichaam). Dit proces van lichamelijke transformatie dat de afgelopen maanden zo intens diep ging, wil opgetild worden naar een nieuw niveau. Je kan misschien heel diep voelen dat je er enorm klaar mee bent om zo in transformatie te zijn en binnenstebuiten te liggen. De diepe lichamelijke transformatie heeft je misschien wat doen terugtrekken uit relaties en verbindingen met anderen, maar mogelijk ook een gevoel van eenzaamheid losgemaakt. Dus dit gevoel stimuleert je om die nieuwe basis in jezelf te vinden en in verbindingen. Dit nieuwe is gebaseerd op vertrouwen, rust en veiligheid in liefdevolle verbindingen met wederkerige gevoelens en je daardoor ontvangen en gehoord voelen. (Zuidelijke Maansknoop in Schorpioen in het 1ste huis oppositie noordelijke Maansknoop in het 7de huis conjunct Uranus in Stier.)

De kracht van frequenties

De essentie van deze volle Maan in Tweelingen gaat over communicatie, dat komt op meerdere niveaus in de horoscoop terug. We mogen loskomen van het idee dat ons lichaam vast is en traag en alleen maar met moeite kan transformeren. Klank, frequenties, gedachten en woorden hebben wel degelijk impact op de stoffelijke lagen van het lichaam en ons DNA. Tijdens het schrijven van dit artikel kwam er inspiratie langs in de vorm van een kort artikel over Russisch wetenschappelijk onderzoek naar het effect van trillingen op het menselijk DNA. De onderzoekers hebben helder laten zien dat DNA/RNA te veranderen is met frequenties en dus door middel van allerlei soort van informatie-overdrachten zoals met meditatie, klank, woorden, gedachten en zo nog meer. (Zuidelijke Maansknoop in Schorpioen in het 1ste huis oppositie noordelijke Maansknoop in het 7de huis conjunct Uranus in Stier. Venus conjunct Mercurius in het 2de huis in Boogschutter beide Out Of Bounds. Venus is Heer van noordelijke Maansknoop in Stier 7de huis.)

Nieuwe manier van transformatie

Dit is niet nieuw en al vele jaren bekend. Zoals de wetenschappelijke informatie die te lezen is in boeken als ‘Het veld’ van Lynn McTaggart, waarin staat hoe energie en het universum reageren op onze projecties. Maar ook het onderzoek van Emoto over ijskristallen, maakt zichtbaar wat trilling doet. Hij laat zien hoe geluid en gedachtegolven kristalliseren en welk effect ze hebben op water. Wij bestaan voor het merendeel uit water en daardoor is deze informatie zeker relevant om tot je te nemen. Een scheldwoord laat bijvoorbeeld een disharmonisch ijskristal zien en het woord liefde of vrede een harmonieus en prachtig kristal. Deze volle Maan inspireert ons om deze informatie opnieuw te ontdekken, te erkennen en toe te passen in onszelf en daardoor transformaties en transmutatie op een andere manier te gaan toepassen. (Zuidelijke Maansknoop in Schorpioen in het 1ste huis oppositie noordelijke Maansknoop in het 7de huis conjunct Uranus in Stier. Venus conjunct Mercurius in het 2de huis in Boogschutter beide Out Of Bounds. Venus is Heer van noordelijke Maansknoop in Stier 7de huis. Zwarte Maan in Kreeft 9de huis.)

Woorden en klank scheppen: https://www.youtube.com/watch?v=1qQUFvufXp4

Je eigen Meesterstuk componeren

Het is mogelijk rond deze volle Maan in Tweelingen om in onbewuste lagen in jezelf af te dalen en daar met frequentie, zoals trillingen met klank, woorden, gedachten of ineens weten hoe jezelf te helen. Dus met een groot gemak en als vanzelf. In ieder geval komt er extra bewustzijn hierover naar boven. Op deze manier zijn wij al vele jaren aanwezig in het veld van mijn meditatie-webinars. Met de frequenties van de mineralen en liefdevolle bedding van dragende open en uitnodigende woorden, wordt losgetrild en losgelaten wat nodig is en herinnerd en geactiveerd wat ligt te wachten op het ontwaken van je hogere Wezenlijke kwaliteiten. Het DNA/RNA is als een piano waarvan de muziek in de juiste omstandigheden kan worden ontsloten. De belangrijkste sleutel voor dit ontsluiten is onvoorwaardelijkheid. Ik zie het als een concert waarin jij jouw eigen Meesterstukken componeert, waardoor je ook praktisch kan gaan functioneren vanuit je Wezenlijke Zelf. (Venus conjunct Mercurius in het 2de huis in Boogschutter beide Out Of Bounds. Jupiter conjunct Neptunus in Vissen 5de huis is heer van Venus (conjunct Mercurius) in het 2de huis. Mercurius OOB is Heer van de Maan en Mars retrograde OOB 8ste huis in Tweelingen. Zwarte Maan in Kreeft 9de huis oppositie Diamant, Priapus en Pluto in Steenbok 3de huis.)

Ontsluiten wie jij in Wezen bent

Het herinneren wie wij in Wezen zijn en wat er allemaal mogelijk is voor ons als mens, kan met veel meer eenvoud en snelheid vrijkomen dan waar we in vastgezeten hebben tot nu toe, met af en toe een opleving. Vanuit diep weten of voelen, of misschien wel beide, weet je wat je moet doen en wat er nodig is om jezelf en je kwaliteiten te ontsluiten. Het is tijd om de innerlijke communicatie met je DNA/RNA en nog meer (wat we mogelijk nog niet weten of begrijpen) te gaan aanspreken en te herinneren. Neem de rust en ruimte om te doen in ontspanning waar je wel stroomt, waardoor de inspiratie makkelijker kan binnenkomen en je Wezenlijke kwaliteiten kunnen worden ontsloten. Kortom, weer een zeer magische volle Maan, maar dit keer heel krachtig beschikbaar op de ‘gewone’ persoonlijkheidslagen van ons mens zijn. Een zeer groot potentieel gaat er voor ons open. De pijnlijke en zware lichamelijke transformaties maken plaats voor transformatie met lichtheid, snelheid en plezier. Onderaan het artikel plaats ik het inspirerende artikel over de bevindingen van het DNA. Misschien kan het jou ook inspireren. Ik wens je een geweldige innerlijke reis toe de komende weken…

Heb het goed…

©Manuela van der Knaap van inzichten.com  

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:
**Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de nieuwe Maan en is op vrijdag 23 december 2022 om 19:45 uur. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-23-december-2022/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

**NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING (buiten de Matrix). Net zoals vele anderen ontwikkel ik mijzelf ook verder. Er is een nieuwe basis voor mijn werk en passie open gegaan met de totale Maansverduistering. Je kan over het proces lezen in het artikel en daarin beschrijf ik ook de mineralen en destillaat die mij zijn aangereikt. Het extra webinar van 17 november 2022 daarin hebben we als collectief, maar ook individueel de stap gemaakt om uit de Matrix te breken en aan te komen in de oorspronkelijke natuurlijke aarding (buiten de Matrix). Door deze ervaring tijdens dit webinar is er ook vernieuwing gekomen voor de speciale EENHEIDSBEWUSTZIJNS webinars. Dus het eerst volgende webinar op 1 december en het webinar van 14 december zal er een nieuwe combinatie gemaakt gaan worden voor de EENHEIDSBEWUSTZIJNS webinars  & de volgende stap ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING (buiten de Matrix). Hiervoor gebruiken we een Wortel Amethist en/of de nieuwe producten uit de webshop: een Agni Manitiet, Wollemia destillaat of Satyaloka Azeztuliet te hebben om mee te doen. Omdat het allemaal zo intens is, staan er ook extra weer webinars in de agenda, dus nu zijn er wekelijks meditatie-webinars. Mijn innerlijke leiding geeft aan dat het nodig zal zijn. ‘SPECIAL’ webinar op donderdag 1 december: https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-do-1dec22/ & nog een op woensdag 14 december https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-extra-webinar-14-december-2022/ De verwachting is dat een hele serie van deze webinars gaan doen voor de integratie en het herinneren en openen van de nieuwe kwaliteiten in het lichaam.

<3

ARTIKEL OVER DNA: Het artikel hieronder lees eerst de kolommen: links daarna rechts, daarna eronder links en rechts: De bron van het onderzoek is deze Russische website: https://wavegenetics.org/en/  Zij bieden ook digitale frequenties aan om te helen. Ik heb daar na vele jaren ervaring met digitale frequenties echt mijn vraagtekens bij. Ik geef zelf de voorkeur aan natuurlijke frequenties en dus vooral die van kristallen, klankschalen, uit de natuur, zang enzovoort. Zeker nu met de huidige openingen die er zijn rondom deze volle Maan in Tweelingen, die de mogelijkheid geeft om je eigen frequenties op te halen en te herinneren, is het misschien beter om geen (digitale ) dwingende protocol frequenties te gebruiken, maar vrije natuurlijke frequenties.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zaterdag 3-12 & VOORUITZICHTEN
Elektromagnetische update do 8-12 & vr 9-12 & VOORUITZICHTEN

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Titel: ‘Componeer je eigen Meesterstuk’

2 Gedachten

  1. Marco " zondag 18 december 2022 om 22:16- Beantwoorden

    Geniet altijd van je post ! maar ben erg benieuwd hoe je denkt over de invloed van de mrna vaccins op DNA e.d ?

    • Manuela van der Knaap maandag 19 december 2022 om 15:46- Beantwoorden

      Dank je wel. Dat is niet iets waar ik online veel over deel, omdat dit nogal eens confronterende situaties geeft en veel wrijving. Ieder moet zijn of haar eigen ding daarmee doen. Ik verwacht dat met wat er nu aan het vrijkomen is in ons we de schade die er ontstaan is bij velen wel weer kunnen gaan herschrijven en helen in een vreugdevolle organisatie DNA.

Plaats een reactie