Elektromagnetische update dinsdag 31-1 & VOORUITZICHT

& verduistering Mars

Geschreven door: Manuela van der Knaap

18,7 minuten leestijd

Verstoringen kort: Elektronenstorm en elektronencrash, korte periode kosmische stralingsalert, mild verhoogde zonnewind, milde C-klasse zonnevlammen. Verstoord magnetische veld. Gaten in de corona van de Zon aarde gericht. En er was een verduistering van de planeet Mars door de Maan. Lees meer hierover in het artikel hieronder. Daaronder de grafieken met uitleg erbij en symptomen.

Naweeën

Het is een milde dag na de heftige 2 weken met hoge zonnevlammen. Vergeet niet dat we nu een langere periode met veel en heftige elektromagnetische verstoringen afsluiten. De grote hoeveelheid M- en X-klasse zonnevlammen hebben veel op een diepe laag in onze psyche losgewoeld. En wanneer het dan eindelijk rustig wordt, dan komt de verwerking en kan je ook nog veel ongemak en diepe innerlijke processen ervaren. Of juist dat alles alles wat vrijgemaakt is de afgelopen weken door het hoogfrequente X-raylicht op zijn plek valt en de nieuwe jij tevoorschijn komt.

Op deze dinsdag waren er alleen milde C-klasse zonnevlammen. Een nieuwe zonnevlek die net achter de Zon vandaan kwam produceerde de grootste zonnevlam (C-4.88 rond 12:00 uur) (branderig gevoel, zenuwstelsel overbelasting). Verder was er tussen 1:30 en 2:30 uur een korte periode met kosmische stralingsalert (vaak ervaren mensen hartritme verstoringen), maar dat stelde niet zoveel voor. En er staan een paar gaten in de corona van de Zon op de aarde gericht (hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd.) De zonnewind snelheid is mild verhoogd vanaf 22:00 uur maandagavond 30-1 (tussen 450 en 525 km/sec.) (je kan je daardoor extra moe voelen door het gevoel van het razen van deeltjes door je heen). De Schumannresonantie was offline, zoals de laatste weken wel heel erg vaak gebeurd. De elektronen lieten ons wel alle hoeken zien. Een elektronenstorm tussen 17:30 en 21:30 op maandagavond (hoge elektrische energie, moeite met aarde, maar makkelijker verbinding met je hoge Zelf). En er was een korte elektronencrash tussen 12:30 en 14:30 uur (negatief zijn, alles zwaarder zien dan het is, lood in de schoenen, onderlichaam pijnlijk). Het magnetische veld was in de nacht en ochtend verstoord, niet heel ernstig (moeizamer aarden). Het was eigenlijk erg mild in verhouding tot de afgelopen weken.

SPECIALE AANDACHT VOOR: Verduistering Mars en betekenis

In de nacht ongeveer tussen 3:00 en 8:00 uur was er een verduistering van het zicht op Mars, vanaf de aarde gezien. De Maan schoof dus voor Mars. Dit is een niet zo vaak voorkomende verduistering. Deze verduistering was te zien in de caribean (stille oceaan) en Midden- en de zuidelijke staten van Noord-Amerika de VS. Wat is de betekenis hiervan nu voor ons? Mars is de planeet die regeert over actie/daadkracht, het mannelijke, strijd, en ook over oorlog. De plaats waar de verduistering wordt waargenomen is de plaatst waar de meeste impact meestal is. Deze uitlijning valt op Uranus in Tweelingen en de Ascendant van de VS. Dit betekent voor de VS en haar bewoners dat er of een activiteit zal zijn die de mensen zal wakker maken, bewust of mogelijk zelfs zal stilzetten.

Voor de rest van de wereld voelt een verduistering van Mars door de Maan als een wake-up call om te stoppen met door te draven en naar binnen te gaan. De economie is dolgedraaid, overal personeels tekorten en allerlei processen en praktische leveringen lopen al niet goed meer, omdat er niet aan de vraag voldaan kan worden. Dit kan ook een startsein zijn voor oorlog, een heftige aanval, grote onrust of het instorten van een activiteit of de economie.

Voor ons persoonlijk kan deze verduistering er voor zorgen dat je een wat korter lontje hebt dan normaal. Je misschien meer zorgen ervaart in jezelf en dus in gevecht bent met jezelf. Dat je mogelijk meer strijd tegenkomt of vreemde krachtmetingen, met testosteron situaties (haantjes gedrag). Als je moeite hebt met strijd, dan kan het ook zijn dat je een beetje lam slaat, dus dat je helemaal geen zin hebt om iets te doen of dat er juist veel stress is en strijd (van binnen en van buiten). Ik heb ook van een aantal mensen gehoord dat ze slecht konden slapen of helemaal niet vanwege onrust en hartkloppingen. Dat kan dus met deze Mars eclips te maken hebben en misschien ook een onbewust gevoel alsof er iets staat te gebeuren. De komeet die vrijdag 27-1 op record dichtheid op 3600 km hoogte door de aardse atmosfeer raasde, die is daar ook een boodschapper van. In mijn laatste YouTube video vertel ik over de komeet en de betekenis ervan voor ons: https://youtu.be/goW36OCFu4c

Afb: Occultatie (verduistering) Mars door de Maan op 31-1-2023. Het donkere gebied dat je zien in het midden, dat is waar men de verduistering van Mars helemaal kan zien. Die andere gebieden/ringen er omheen ziet men het gedeeltelijk.

Kijk mijn afgelopen weekend geplaatste YouTube video over de huidige processen en de boodschap van de komeet van afgelopen vrijdag: https://youtu.be/goW36OCFu4c

Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

Laatste artikel over de innerlijke processen: https://inzichten.com/jouw-unieke-bijdrage-in-het-leven/

Het artikel over de huidige wereldse en innerlijke processen van nieuwe Maan in Steenbok: https://inzichten.com/forces-of-nature/

Dit JAARARTIKEL 2023 gaat over de maatschappelijke processen en de grote transities voor 2023 DEEL 1: https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-transitie-naar-de-nieuwe-basis-van-het-leven/

Dit JAARARTIKEL 2023 gaat meer over de innerlijke processen voor 2023 DEEL 2 : https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-deel-2-transitie-naar-goddelijke-basis-van-het-leven/

❤️

1. SITUATIE RONDOM DE ZONNEWIND (mild) & VOORUITZICHTEN

Afb: Dit is de Hp-30 index gemeten in Potsdam Duitsland per half uur en is de meest accurate meting voor ons in Nederland en België per half uur. Deze grafiek geeft kleinere verstoringen ook weer en daardoor is deze weergave veel betrouwbaarder. De grafiek laat reactie zien van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Gele balken zijn een bijna zonnestormen Kp-4 (zie links het cijfer in de grafiek), de Kp-5 zijn een volle zonnestorm. Boven de 5 (Kp/Hp-30) is echt een hele heftige zonnestorm (dit wordt aangegeven door de rode puntjes in de gele balken). Rode puntjes en strepen (als die er staan) bij de groene balken die nauwelijks boven de 0 lijn uitkomen, die geven in de grafiek de momenten kosmische stralingsalert weer. Voor onze tijd tel 1 uur op bij de tijd in de grafiek.

Er was een verhoogde zonnewind actief met een snelheid tussen 450 en 525 km/sec. Dat is een milde verhoging, niets extreems. De hoogste zonnewind snelheid was er rond 14:45 met een piekje van rond de 525 km/sec. Er was weinig tot geen reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde (kp-index) en de verwachting is dat dit zo blijft. De mogelijke symptomen van verhoogde zonnewind zijn vooral stijve spieren, duizeligheid en misselijkheid. Er was toch een korte periode met kosmische stralingsalert (kp-0) tussen 1:30 en 2:30 uur. (zie symptomen hieronder.)

(Mogelijke symptomen kosmische stralingsalert: AAN DE ORDE AAN DE ORDE TUSSEN 1:30 EN 2:30 UUR: (tijdens rode puntjes in de grafiek hierboven): hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen naar een bliss ervaring, dat gebeurd vooral als je goed in je vel zit.)

Afb: Dit is een grafiek die de verhoogde zonnewind snelheid weergeeft. Hoe roder de verstoring hoe heftiger die is. Deze is geel met een puntje oranje dus is er een licht verhoogde tot gemiddelde intensiteit.

(Symptomen zonnewind : mild tot gemiddeld: Lees tijdens een zonnestorm (hp-5) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld. Verhoogde zonnewind is milde verhoogd 500 km/sec en gemiddeld 575 km/sec en hoog boven de 650 km/sec. : je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Als deze situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

VERWACHTING ZONNESTORMEN?

Afb: Dit zijn de lange termijn vooruitzichten. Deze vooruitzichten laten zien dat het rustig zal zijn met de zonnewind de tot donderdag 2 februari. En ook nog op vrijdag 3 februari. (zie rode pijl.) Dit is een milde verhoging tegen zonnestorm aan (kp-4). Het vooruitzicht hieronder van de zonnewind door een andere groep wetenschappers zijn van mening dat er geen verhoogde zonnewind zal zijn op 2 en 3 februari, maar dat de plasmawolk (zie rode pijl hieronder) boven de aarde langs zal gaan en dus geen zonnestorm zal veroorzaken. Dus we gaan zien wat er gaat gebeuren.

Afb: Dit vooruitzicht van de zonnewind door een andere groep wetenschappers zijn van mening dat er geen verhoogde zonnewind zal zijn op 2 en 3 februari, maar dat de plasmawolk (zie rode pijl hieronder) boven de aarde langs zal gaan en dus geen zonnestorm zal veroorzaken. Dus we gaan zien wat er gaat gebeuren.

Afb: Dit is een weergave voor mogelijke zonnestorm voor de komende 3 dagen. En daar zien we op donderdag 2-2 ook een mogelijkheid tot een reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde met bijna zonnestorm (kp-4). We gaan zien wat er werkelijk gaat gebeuren.

❤️

2. ACTIVITEITEN OP DE ZON (mild tot gemiddeld) & VOORUITZICHTEN

Afb: Deze afbeelding is van de Zon van dinsdag 31-1 en laat de gaten in de corona van de Zon zien (rode kruisjes). Er zijn 3 gaten in de corona van de Zon op de aarde gericht (nr 72 & 73). De rode pijl geeft een zonnevlekken aan die de hoogste C-klasse zonnevlammen produceren (C-4.88 dat is een gemiddelde zonnevlam).

(Symptomen gat in de corona van de Zon: Gaten staan op de aarde gericht. De plasma die richting de aarde beweegt kunnen door hooggevoelige mensen gevoeld worden als hoge fluittonen of ruis in de oren en het hoofd. Als er verhoogde zonnewind is, dan is dit ook aan de orde.)

Er is GEEN GROTE ZONNEVLAM ALERT meer, de potentiële kans op grote zonnevlam is gezakt naar 15% op M-klasse en 5% kans op X-klasse zonnevlammen. Dus de kracht is er uit. Er is net een nieuwe zonnevlek verschenen op de rand van de Zon (zie rode pijl afbeelding). Deze produceerde de grootste zonnevlam vandaag, dus dat betekent dat de kracht van de zonnevlammen voor de komende week wel weer kan toenemen.

Wil je weten waarom de Zon zo actief is de laatste laat en hoe zich dat verder ontwikkeld, kijk dan in het artikel van dinsdag 10-1. Daar lees je de extra informatie bovenaan het artikel: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Afb: Dit is een magnetische weergave van de Zon voor dinsdag 31-1. Waar de rode pijlen staan dat zijn de zonnevlekken die de hoogste C-klasse zonnevlam produceerde, deze staat op de rand van de Zon en zal over ongeveer 3 dagen op aarde gericht staan.

Afb: Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen voor dinsdag 31-1. Het is mild met de zonnevlammen. De hoogste zonnevlam was rond 12:00 uur een C-4.88, dat is een gemiddelde C-Klasse zonnevlam, niet extreem hoog.

(Symptomen zonnevlammen mild tot gemiddeld: dus alleen pittig als er X- of M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse zonnevlam en als ze nog lager zijn mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring. Er kunnen ook grote Black-Outs (en Brown-Outs) ontstaan, dus het uitvallen van stroom, apparaten kunnen dienst weigeren en oude apparaten kunnen plotseling overlijden.)

Afb: Dit zijn de zonnevlammen die er waren op dinsdag 31-1. Tel 1 uur bij de tijd voor onze Europese tijd.

VOORUITZICHT ZONNEVLAMMEN:

Afb: Dit is de kracht van de zonnevlammen op dinsdag 31-1 met een 15% kans op grote M-klasse zonnevlammen en 5% kans op grote X-klasse zonnevlammen. En dus GEEN grote zonnevlam alert. Maar de nieuwe zonnevlek is krachtig en komt de komende dagen steeds iets meer op de aarde gericht te staan, dus die kan op hoge zonnevlammen gaat zeer waarschijnlijk weer toenemen. Over 3 dagen staat deze zonnevlek AR3207 op de aarde gericht voor een dag of 3 tot 4.

Afb: Dit is afbeelding van de Zon vanuit een satelliet die een klein stukje van de zijkant van de Zon extra laat zien. De rode pijl laat zien dat nog weer een nieuwe krachtige zonnevlek bij zal komen die vanaf donderdag zichtbaar wordt aan onze kant van de Zon. De zonnevlekken die nu zichtbaar zijn aan onze kant van de Zon zijn klein en minder complex. Daardoor is er nu geen dreiging van grote zonnevlammen.

❤️

3. DE VERSTORING VAN DE ELEKTRONEN (onrustig/wisselend) &VOORUITZICHT

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. Tel 1 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd.

De elektronen lieten ons wel alle hoeken zien. Een elektronenstorm tussen 17:30 en 21:30 uur op maandagavond (hoge elektrische energie, moeite met aarde, maar makkelijker verbinding met je hoge Zelf). En er was een korte elektronencrash tussen 12:30 en 14:30 uur (negatief zijn, alles zwaarder zien dan het is, lood in de schoenen, onderlichaam pijnlijk).

(symptomen elektronenstorm is pittig: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

(Symptomen voor een elektronencrash: NIET AAN DE ORDE NU. Het gevoel hebben dat je lood in je schoenen hebt, pijnlijk onderlichaam (heupen, benen, voeten) en te diep geaarde zijn. Je kan tijdens een elektronencrash situaties te zwaar zien of benaderen. Je bent dan als het ware aan het zwartkijken. Dus neem negatieve en depressieve gevoelens met een korreltje zout tijdens deze periode.)

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de elektronen in de ionensfeer voor de komende dagen. De vooruitzichten laten zien dat de situatie ongeveer gelijk blijft en dat we dus zowel elektronenstorm als elektronencrash kunnen verwacht. Maar de vooruitzichten kloppen de laatste weken niet zo goed. Dus ik ben benieuwd wat het zal gaan worden.

❤️

4. MAGNETISCH VELD AARDE (flink verstoord)

Dit is de weergave van het magnetisch veld van de Aarde. Vanaf zondag 15-1 is het magnetisch veld flink verstoord. Op dinsdag 31-1 was het magnetisch veld verstoord in de nacht en ochtend. De verstoringen zijn daar waar de metingen vreemde pieken en hoeken maken. Normaal horen de metingen in een curve te lopen. (symptomen: onrust, wisselend goed geaarde (warme voeten) en niet goed geaard (koude voeten).)

De Arcjet Start (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

<3

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

ACTIVITEITEN: **Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de volle Maan en is op zondag 5 februari 2023 om 19:45 uur. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-5-februari-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

**NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING (buiten de Matrix). Net zoals vele anderen ontwikkel ik mijzelf ook verder. Er is een nieuwe basis voor mijn werk en passie open gegaan met de totale Maansverduistering. Je kan over het proces lezen in het artikel en daarin beschrijf ik ook de mineralen en destillaat die mij zijn aangereikt. Het extra webinar van 17 november 2022 daarin hebben we als collectief, maar ook individueel de stap gemaakt om uit de Matrix te breken en aan te komen in de oorspronkelijke natuurlijke aarding (buiten de Matrix). Door deze ervaring tijdens dit webinar is er ook vernieuwing gekomen voor de speciale EENHEIDSBEWUSTZIJNS webinars. De nieuwe ‘SPECIAL’ WEBINARS ZIJN: ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). We hebben de afgelopen maand de volgende stap genomen voor de integratie van het Eenheidsbewustzijnsveld. We breken uit de Matrix en komen aan in onze natuurlijke Goddelijke aarding. Je kan hier meer over lezen in het jaarartikel deel 2.


We gaan tijdens dit ‘special’ webinar dus een combinatie maken met het mediteren met de ‘WORTEL AMETHIST’ om het EENHEIDSBEWUSTZIJN te integreren & de volgende stap ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING. DIT IS EEN SPECIALE WEBINAR VOOR HET ERVAREN VAN DE COMBINATIE VAN DE AGNI MANITIET EN HET DESTILLAAT VAN DE WOLLEMIA. Het is het fijnste als je meedoet samen met het mineraal en het destillaat. Ook de Satyaloka Azeztuliet doet mee, omdat deze ook belangrijk is voor het openen van de natuurlijke oorspronkelijke aarding tot op fysiek niveau. Dat is ons uitgangspunt. JE KAN OOK MEEDOEN ZONDER DE PRODUCTEN. De eerst volgende ‘Special’ webinar is op donderdag 9 februari 2023: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-9febr23/ & maandag 13 februari 2023: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-ma-13febr23/

Vorige

Deel deze post op social media

#4 Spirituele kijk 2023, Matrix versus Schepping, leef wie jij in Wezen bent & boodschap komeet
#5 Praktische uitleg over de groei en het innerlijke proces 2023. Leven wie jij Wezenlijk bent.

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update dinsdag 31-1 & VOORUITZICHT

Plaats een reactie